IBAN έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 09:11
PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 15:12
abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 13:33
φιλε ....εκτος τοπου και χρονου εισαι....
τοσο καιρο ουτε εχεις παρει χαμπαρι γιατι πραγμα γίνεται η κουβέντα....
Μην τους αποσυντονίζετε ρε εσείς!! Οι άνθρωποι δουλεύουν δεν το βλέπετε; Τι θέλετε τώρα, να κάνουν κανένα λάθος; Κ αν γι' αυτό το λάθος, δεν πληρωθούν από το αφεντικό τους, τι θα γίνει; Θα τους πληρώσετε εσείς; Αφήστε τους να εργαστούν με ησυχία, αυτό τίποτα άλλο.
ΟΚ, όσοι είναι με τον ΠΑΟΚ και με κανέναν επίγειο θεό πληρώνονται. Δεν ξέρω από ποιον βέβαια.
Όσοι επί χρόνια κόβουν φλέβες για τον Σαββίδη, προσκυνούν, παριστάνουν τους φρουρούς του, τι κανουν; Έχουν μόνιμη δουλεια; Είναι στο payroll 13-14 χρονια;
Βλακείες.
Αν θεωρουμε πως οποιος εκφραζει αποψη διαφορετικη απο ' μας , πληρωνεται, δεν υπαρχει λογος να υπαρχει φορουμ.
Έχω ήδη αναφέρει το συγκεκριμένο σχόλιο στους διαχειριστές και περιμένω να δω αντίδραση. Δε με ενδιαφέρει να φάει μπαν ο συγκεκριμένος, Απαξιώ . Τόσο του κόβει, τόσα λέει. Με ενδιαφέρει να δοθεί μια γραμμή να μη συνεχιστούν αυτές οι αηδίες για πενταχρονους που βρωμίζουν το φόρουμ.
Εσύ μπορείς να απαξιείς, αφού το θέλεις. Εγώ νοιόθω την ανάγκη να απαντήσω στα λεγόμενα σου:
1 από τα πρώτα μου μην/τα ήταν στο νήμα του Προέδρου μας.
Τον ευχαριστούσα που πλήρωσε ένα τσάι 10,2εκατ.για να μην μας έχουν πιασμένους.
Συνέχεια της πράξεως του ήταν να προχωράμε, χωρίς να μας πιάνουν τον κώλο, ούτε να μας χτυπάνε φιλικά στην πλάτη κ να μας παροτρύνουν πως πρέπει να μεγαλώσουμε γιατί μας θέλουν δυνατούς (μόλις δυναμώσαμε θυμάσαι τι έγινε/γίνεται;)
Ο Πρόεδρος λοιπόν όχι μόνο μας έδωσε όραμα αλλά υλοποίησε αρκετές από τις εξαγγελίες του.
Αν εσύ δε νιώθεις την ανάγκη να τον ευχαριστήσεις, μην το κάνεις.
Αν εσύ δε νιώθεις την ανάγκη να τον υπερασπιστείς, μην το κάνεις επίσης.
Αν όμως νομίζεις πως μπορείς/μπορείτε να μας επιβάλλεται την όποια άποψη σας, κρατήστε την για εσάς τους ψαγμένους, που θέλουν κάτι διαφορετικό από εμένα/εμάς.
Αν προσπαθούσατε να φερθείτε φυσιολογικά & όχι σαν σε υπηρεσία, δε θα ειρωνευόμουν.
Καθότι όμως ο νεοέλληνας, καταλαβαίνει μόνο από ειρωνεία (για εμένα σα Γιώργος στα 49 μου), αυτό ακριβώς κάνω. Οφείλω όμως να σου αναγνωρίσω, πως δεν είσαι χοντρόπετσος κ μπράβο σου (ειλικρινά δε σου το 'χα).
Καλή συνέχεια στο δύσκολο δρόμο σας.