Και με ένα ή ένα μισυ μύριο συμβόλαια μια χαρά μπορείς να βρεις καλούς παίκτες. Ασχετα αν εμείς φέρνουμε Μπακαγιόκους και Σαματάδες.jibbie έγραψε:εγώ πάλι απλά τα βλέπω τα πράγματα. Το ΠΟΚ έχει πάει σε συμβόλαια 2-2.5 και εμείς έχουμε ταβάνι το 1.5-1.7 αν θυμάμαι καλά.
Money talks.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- Patricio_4
Έτσι όπως το βλέπω προορίζεται για δεύτερος, αλλά ακόμα και αν παίζει αυτός αντί του Παβλένκα, σε καλύπτει ως αντικαταστάτης του Κοταρσκι?Xlapatsas4 έγραψε:25 χρονων ειναι ο γεωργιανοςPatricio_4 έγραψε:Άμα προχωρήσει του Γκουγκεσασβίλι σημαίνει ότι του χρόνου το δίδυμο θα είναι αυτός και ο Παβλένκα.
Προορίζουμε δηλαδή για αντικαταστάτη του καλύτερου τερματοφύλακα της ιστορίας μας, ο οποίος θα φύγει με καλά λεφτά, έναν 33χρονο που θα έχει να παίξει 2 ολόκληρες σεζόν.
Εμένα για δεύτερος με καλύπτει, για πρώτος όχι.
Μαγκες αναλωνεστε αδικα με το τι κανουν οι αλλοι. Περισυ το καλοκαιρι γκρινιαζαμε που πηρε ο βαζελος τον Βιλενα και οχι εμεις. Δειτε τι εκανε και που ειναι τωρα. Μην σπαζεστε αδικα με τους αλλους.
Πιο πολυ να σας προβληματιζει οτι ακομα δεν εχουμε κλεισει παικτη εμεις.
Πιο πολυ να σας προβληματιζει οτι ακομα δεν εχουμε κλεισει παικτη εμεις.
Μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο το Μποτο. Τέτοιο ματι για τέρμα δεν πρέπει να έχει υπάρξει ποτέ
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έκλεισε και ο στόπερ, να δω παίχτη από την Κάλιαρι και τι στον κόσμο
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την δεύτερη μεταγραφή του τον Ιανουάριο, αφού ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Κάλιαρι, για τον δανεισμό του Ματέους Βιετέσκα.
Από INPAOK
Δανεισμός ME option
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την δεύτερη μεταγραφή του τον Ιανουάριο, αφού ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Κάλιαρι, για τον δανεισμό του Ματέους Βιετέσκα.
Από INPAOK
Δανεισμός ME option
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Δευ 20 Ιαν 2025, 21:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
constantinooo
Φίλε νομίζω δεν επιτρέπεται να βάζουμε λινκς.rockavlon έγραψε:Δωσε λινκ αν ειναι ευκολο σε παρακαλωconstantinooo έγραψε:Η οικονομική πολιτική της ομάδας δεν είναι νέα.
Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, έριξαν άκυρο σε έναν από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην ιστορία του ΠΑΟΚ (Άνχελ Κρέσπο) για 10 χιλιάδες ευρώ, χωρίς μάλιστα να το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου.
Το άρθρο υπάρχει στο σπορτ24, για όποιον θέλει να δει τι συμβαίνει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα λέει όλα με ονόματα, σε ένα ακόμα διαμάντι που θάφτηκε από τους γνωστούς άγνωστους
Κρέσπο στο Gazzetta: «Θα σας πω όλη την αλήθεια για τον ΠΑΟΚ»
Έβαλα τον τίτλο επάνω, έκανα λάθος τελικά δεν ήταν στο 24 αλλά αξίζει μια ανάγνωση από όλους
- FreeWatcher
- Patricio_4
Ο Μπότο είναι τεχνικός διευθυντής στη Φλαμένγκο πλέον
Ό,τι δει το μάτι του Κωστίκου και του Καρυπίδη τώρα...
Άμα το επιτρέψει το εξέλ της Γκοντζάρεβα δηλαδή
Ό,τι δει το μάτι του Κωστίκου και του Καρυπίδη τώρα...
Άμα το επιτρέψει το εξέλ της Γκοντζάρεβα δηλαδή
Άντε ωραία, πήραμε κι άλλο μέτριο στόπερ. Αν μαζευτούν τρία στόπερ μας μπορεί και να κερδίσουν μονομαχία από τον Μορόν και τον Ιωαννίδη.
Τώρα έβλεπα άρθρο ότι απο το 18 και μετά έχουμε κάνει 12 χειμερινές μεταγραφές και δανεισμούς ποδοσφαιριστών. Από αυτούς δεν έπιασε μόνο ο Μπράντονιτς ( Κλάιν Μάιν) και φυσικά ο ακριβοτερος όλων Φελίπε Σοάρες .3.5 μυρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cartman την Δευ 20 Ιαν 2025, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κετζιόρα 32 εμφανίσεις με την εθνική
βιετέσκα 4 εμφανίσεις με την εθνική
δεν το λες και αισιόδοξο στατιστικό
βιετέσκα 4 εμφανίσεις με την εθνική
δεν το λες και αισιόδοξο στατιστικό
- smoothcriminal1926
Καυλαντάνε. Δεν γίνεται να κλείσαμε παίχτη απο Κάλιαρι. Ωωωωρεεεεε Μαράκι τι negotiator είσαι

Άρα υποψήφιος να φύγει τον Ιανουάριο και ο Κόλεϊ, αν βρει ομάδα βέβαια.