Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Επρεπε να μεινει ελευθερος,πριν τελειωσουν οι μεταγραφες στη Πορτογαλια?
Σωστη παρατηρηση,δε το ηξερα οτι ισχυει κατι τετοιο.
Σωστη παρατηρηση,δε το ηξερα οτι ισχυει κατι τετοιο.
- kataramenos5
Καλός ξε-καλος ο Μειτε αποδείχτηκε κάλος (με τόνο στο α) το καλοκαίρι.
Για εμένα έκανε ξεκάθαρα παιχνίδι εκ του ασφαλούς. Σου λέει έχω καβατζα τους Πορτογάλους και βγαίνω στη γύρα για να βρω κάτι μεγαλύτερο. Κάνω και λαικ σε κάθε φωτογραφία της "γκομενας" που ξεροσταλιαζει για πάρτυ μου (ΠΑΟΚ-Λουτς) για να δείξω ότι με ενδιαφέρει και κατά τα άλλα διακοπαρω.
Κομβικός για το πρωτσθλημα ήταν σίγουρα. Αλλά δεν νομίζετε ρε παιδιά ότι κατάντησε σήριαλ του Φώσκολου? Φτάνει πια. Ας κάνει ο,τι καταλαβαινει. Το μοναστήρι να είναι καλά.
Για εμένα έκανε ξεκάθαρα παιχνίδι εκ του ασφαλούς. Σου λέει έχω καβατζα τους Πορτογάλους και βγαίνω στη γύρα για να βρω κάτι μεγαλύτερο. Κάνω και λαικ σε κάθε φωτογραφία της "γκομενας" που ξεροσταλιαζει για πάρτυ μου (ΠΑΟΚ-Λουτς) για να δείξω ότι με ενδιαφέρει και κατά τα άλλα διακοπαρω.
Κομβικός για το πρωτσθλημα ήταν σίγουρα. Αλλά δεν νομίζετε ρε παιδιά ότι κατάντησε σήριαλ του Φώσκολου? Φτάνει πια. Ας κάνει ο,τι καταλαβαινει. Το μοναστήρι να είναι καλά.
- falconakis
Πάτερ μου δεν νομίζω ότι για μερικούς αχαρακτήριστους πρέπει να λείψεις από όλους εμάς...
Ξανασκέψου το...
ΥΓ το ξέρω ότι είμαι οφ τόπικ αλλά ήθελα να το πώ,,,

Ξανασκέψου το...
ΥΓ το ξέρω ότι είμαι οφ τόπικ αλλά ήθελα να το πώ,,,

- navigator11
Δε θα μάθουμε και ποτέ υπεύθυνα αν ο Λουτσέσκου "έκοβε" εξακολουθητικά τον Μπακαγιόκο ως εναλλακτική του Ρόντρι των πάμπτωχων.Guitarman έγραψε:Καλός ξε-καλος ο Μειτε αποδείχτηκε κάλος (με τόνο στο α) το καλοκαίρι.
- kataramenos5
Καλα δε ξερουμε και τι ακριβως παιχτηκε.Ο τυπος μπορει να ζητουσε κανα δυαρι ξερω γω και οι Πορτογαλοι αλλα τοσα.Τα δινεις ευκολα για ενα παικτη αυτου του χαρακτηρα?Που προτιμα να καθεται στο συμβολαιο της Μπενφικα ?Δε θα μπορουσε να καθησει αλλα δυο στο συμβολαιο του ΠΑΟΚ ?
Πολλα μπορει και δεν εχουμε ολη την πληροφορια(Ζινολαααα...)
Μπορει και να ταν για καλο οσο και να τον γουσταρα το Σουλη .
Πολλα μπορει και δεν εχουμε ολη την πληροφορια(Ζινολαααα...)
Μπορει και να ταν για καλο οσο και να τον γουσταρα το Σουλη .
Patron έγραψε:O Ράγκα τι φάση; Τι ζόρια έχει;
Ριξτε Χ.
Υ.Γ πριστ δε θα πας πουθενα,θελουμε να σε διαβαζουμε,τελος.
Καλά δεν τον ήξερα από εδώ πρόσφατα τον έμαθα. χθες άκουσα ότι τα άκουσε κ σήμερα τον έβαλα.
Ναι μπρε,δε στη λεω,καμια σχεση
Γενικα το εγραψα,οχι για σενα.
Αυτος τωρα τελευταια εχει ξεφυγει,εχει πει απειρα μαργαριταρια.

Αυτος τωρα τελευταια εχει ξεφυγει,εχει πει απειρα μαργαριταρια.
To αν θα ανοιξει η οχι ξανα η υποθεση Μειτε θα κριθει απο την αποδοση του Μπακαγιοκο. Αυτη θα κρινει σε μεγαλο βαθμο και τις φετινες μας βλεψεις. Αν ολα πανε κατ'ευχην τοτε ξεχναμε Μειτε και τον Γεναρη θα ασχοληθουμε με διαφορετικου τυπου χαφ,καποια επενδυση. Αν οχι τοτε τον Γεναρη μπορει να να ζησουμε νεα επεισοδια του σηριαλ...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΡΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΓΩΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Η ΜΙΡΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ......ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΟΡΕΤΙΡΕ ΝΤΕΛΙΑΣ ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΑΙΣΘΗΣΗ .....ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ.......

- navigator11
Δε νομίζω ρε συ Τζος να κριθεί μέσα από την ομάδα, άσε μας εμάς, τόσο πρόχειρα ο Μπακαγιόκο. Για να βρει τα πατήματά του ο άνθρωπος πιθανώς να χρειαστεί τουλάχιστον 1,5 μήνα από σήμερα, ίσως και παραπάνω, δηλαδή καλός Νοέμβρης και βάλε. Στο δικό μου το μυαλό έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του Μεϊτέ για τον ΠΑΟΚ. Και για να είμαι ειλικρινής, έχοντας ελλιπή προφανώς εικόνα των παραμέτρων της συγκεκριμένης υπόθεσης, πιστεύω ότι το παλικάρι επέλεξε να μην έρθει κι αυτό γύρισε το μυαλό της ιδιοκτησίας. Καλά έκανε, προτιμώ 1850 φορές τον Μπακαγιόκο, που θέλει πραγματικά να είναι εδώ μαζί μας.joshua έγραψε:To αν θα ανοιξει η οχι ξανα η υποθεση Μειτε θα κριθει απο την αποδοση του Μπακαγιοκο. Αυτη θα κρινει σε μεγαλο βαθμο και τις φετινες μας βλεψεις. Αν ολα πανε κατ'ευχην τοτε ξεχναμε Μειτε και τον Γεναρη θα ασχοληθουμε με διαφορετικου τυπου χαφ,καποια επενδυση. Αν οχι τοτε τον Γεναρη μπορει να να ζησουμε νεα επεισοδια του σηριαλ...
οπαδοι της τσεπης ....Patron έγραψε:O Ράγκα τι φάση; Τι ζόρια έχει;