+1926JohnDag έγραψε:Οκ, συμφωνώ γενικά για τον Κοταρσκι αν και δεν έχω πειστεί για την ευθύνη του στην συγκεκριμένη φάση.
Σε κάθε περίπτωση τα του Κοταρσκι, στο τοπικ του.
Στα του Κολλει επαναλαμβάνω ότι δεν τον θεωρώ κακό παίκτη αλλά είναι δεδομένο για μένα ότι δεν έδεσε με την ομάδα και απλά είναι μια μεταγραφή που δεν βγήκε.
Συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο, δεν είναι η πρώτη φορά.
15. Omar Colley
- Daskalos_4
Re: 15. Omar Colley
Μπαινεις και η ομαδα εχει ΜΗΔΕΝ ψυχραιμία. Εισαι τσαπατσουλης, δεν εχεις συγκεντρωση, κανεις αψυχολογητες κινησεις. Ειναι κριμα τοσο χαμηλη ποιοτητα για εναν παικτη με τετοια χαρακτηριστικα
- τσιριγωτης
Στήριξη χρειάζεταιDaskalos_4 έγραψε:+1926JohnDag έγραψε:Οκ, συμφωνώ γενικά για τον Κοταρσκι αν και δεν έχω πειστεί για την ευθύνη του στην συγκεκριμένη φάση.
Σε κάθε περίπτωση τα του Κοταρσκι, στο τοπικ του.
Στα του Κολλει επαναλαμβάνω ότι δεν τον θεωρώ κακό παίκτη αλλά είναι δεδομένο για μένα ότι δεν έδεσε με την ομάδα και απλά είναι μια μεταγραφή που δεν βγήκε.
Συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο, δεν είναι η πρώτη φορά.
Είναι παίκτης που απλά έχει το μυαλό του άλλου . Μέχρι το 1-2 φαινόταν πλήρως τουρίστας . Μετά ίσως του έθιξε κανείς τον εγωισμό και έκανε μια εφόρμηση , πήρε ένα τάκλιν , πήρε μια κεφαλιά (αν και αουτ). Σίγουρα δεν τον θέλω του χρόνου . Σίγουρα δεν είναι Κουμαλο . Σίγουρα περιμένεις από τον 1.90 σεντερ μπακ σου να καθαρίσει το κόρνερ και να μην κάνει οριακά μύτες . Με στεναχωρεί γιατί σε καίρια ματς έδειξε ογκόλιθος .
Κακος αλλα αληθεια ειχαμε καμια απαιτηση απο αυτον;; Ουσιαστικα ειναι εκτος ομαδας, απλα μπηκε να παιξει απο αναγκη. Δεν θυμαμαι και ποτε επαιξε τελευταια φορα. Δεν μπορω να εχω απαιτησεις απο παικτη που θεωρειται ξενο σωμα.
Δεν ξέρω πόσο ισχύει αλλά στο μυαλό μου τον έχω σχεδόν σε όλα τα τραγικά φέτος στην Τούμπα με τραγική εμφάνιση. Πλζεν , Καλλιθέα, ΟΦΗ, γαύρο, Βόλο και χτες. Ίσως μόνο με την Στεάουα στο πρώτο ματς να έλειπε. Πρώτα αδιαφορία μου βγάζει και μετά κακό παίκτη
- ΑποστόληςΑ
Έτσι.PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Ηταν ο μόνος που έπαιξε και έβγαινε πρώτος στις φάσεις μετά το 1-2 όταν ζεστάθηκε δηλαδή γιατί μέχρι το 65 δεν βλεπόταν ήταν κρύος!! όμως μπήκε χωρίς προθέρμανση μέσα είναι και δύο μέτρα οπότε δύσκολα να ζεσταθεί
Να συνυπολογίσουμε ότι ο παίκτης είναι στον πάγο μήνες τώρα.
-
- Montrealiotis
- τσιριγωτης
Παιχταρα μου μην ακούς κανέναν, θα γυρίσει ο τροχός. Στην Ρουμανία θα είσαι απροσπέλαστος, δεν θα τους κοιτάς καν. Κ θα σκοράρεις κιόλας, τρέλανε μας
Στα στημένα έχει όντως θέμα, με τις κακές τοποθετήσεις και συχνά να χάνει τον αντίπαλό του ακόμα και στο κέντρο της άμυνας
Για μένα είναι ο ορισμός του μισθοφόρου,
καλός τόσο - όσο
Ούτε θα νιώσει παραπάνω, ούτε τίποτα
Αλλά αν στη Ρουμανία βρεθεί σε μέρα που έχει λίγο παραπάνω όρεξη, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να γίνει σημαντικός
Για μένα είναι ο ορισμός του μισθοφόρου,
καλός τόσο - όσο
Ούτε θα νιώσει παραπάνω, ούτε τίποτα
Αλλά αν στη Ρουμανία βρεθεί σε μέρα που έχει λίγο παραπάνω όρεξη, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να γίνει σημαντικός