ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
13
10%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Koulierakis
55
44%
Baba
4
3%
Camara
17
14%
Odzoev
1
1%
Živković
12
10%
Konstantelias
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
9
7%
Thomas
3
2%
Murg
1
1%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
1
1%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
8
6%
Tissoudali
1
1%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Καλημέρα αδέρφια μου . Επιζήσαμε όλοι του χθεσινού ; Να κάνουμε μια καταμέτρηση ; Κάποιο συνοπαδοι έγραψαν για αδιαθεσίες εχθές .
Zois

Δημοσίευση από Zois »

aivas19 έγραψε:
Zois έγραψε:Αν θελεις καποιος ευθικτος να παρει την λεξη λουζερ σαν αιτια ξεκατινιασματος εχει το δικαιωμα να το κανει.
Ομως εχω και εγω το δικαιωμα ακουγοντας τοσες φορες τον Κωστη στην πρωινη εκπομπη να ξεσηκωνει τον κοσμο πριν απο ματς που κρινει εισοδο τσουλου, τον κοσμο να σπρωχνει την ομαδα στα ουρανια, να με παιρνει απο κατω για ακομα μια φορα.
Αλλα οσοι αποτελουν-διοικουν την ομαδα μου να βγαζουν μονοι τους τα ματια τους με τον ιδιο τροπο καθε φορα.
Εκτος αν δικαιωματα εχουν μονο οσοι τα βλεπουν παντα θετικα βρεξει χιονισει
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
υπερωριες ? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mīngus έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Δεν εχω προλάβει να διαβασω κανενα σχολιο, γιατι ευτυχως μου ειχε κλεισει το κινητο απο τις 7 η ωρα. Κατα τη γνώμη μου οποίος ριχνει ευθυνες σε παιχτες και διοικηση για τη σημερινη τραγωδία ειναι βαθια νυχτωμενος

Η σημερινη αποτυχια εχει ονοματεπωνυμο και λεγεται Ραζβαν Λουτσεσκου. Και πιο συγκεκριμενα: την υπεροψία του Ραζβαν.

Δεν γίνεται ρε πουστη μου σε ενα τοσο κομβικο παιχνιδι για την ιστορια του συλλόγου να ληγει το ματς χωρις να βρίσκεται μεσα ΕΣΤΩ ενας εκ των Ζιφκοβιτς, Ντελια. Απλα δεν γίνεται. Επισης ΔΕΝ γινεται γαμω το φελεκι μου να ληγει το ματς με τον Βιερινια στην ενδεκαδα σε προκριματικά ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. Φτάνει το αστειο με τον Αντρε. Τον αγαπαμε, τον εκτιμαμε, αλλα δεν μπορει. Δεν μπορει να παιζει απεναντι σε τέτοιους αντιπαλους στην ηλικια του. Με τον Πανσερραϊκό, ναι κομπλε. Αλλα οχι εδω, απλη λογικη ειναι.

Τεσπα, τι ειχαμε τι χασαμε. Τσ. Λ. δεν θα δούμε ποτε απ ο,τι φαινεται. Παμε γερα να περασουμε στο Γιουροπα τωρα και να επαναλάβουμε τον περσινο θριαμβο στα εγχωρια.

Στήριξη σε ολους και ειδικα στον μεγαλυτερο προπονητη της ιστοριας μας, τον Ραζβαν.
Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ και ντελιας βγήκανε με ενοχλήσεις είπανε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει και ο Ράζβαν να δείξει μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο Ντεσπόντοφ δεν μπορεί να προσφέρει αμυντικά.
Το να τον βάλω στην πλευρά του Σάστρε είναι αυτοκτονία, με το πάρτι που γινόταν από κει.

Ας άλλαζε σχηματισμό για μία φορά.
Με Βιειρίνια και Μουργκ στα πλάγια και είτε 3 χαφ στο κέντρο με την είσοδο του Τσιγγάρα είτε με 3 στόπερ με την είσοδο του Μιχαηλίδη.

Το ξέρω ότι το να τα λέμε εκ των υστέρων είναι το μόνο εύκολο.
Αλλά δυστυχώς χθες οι αλλαγές δε δούλεψαν.
Πολλα μπορείς να πεις εκ των υστέρων. Και γω σήμερα σκεφτόμουνα γιατί να βάλεις ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ και δε βάζεις τσιγγαρα να τρέξει να καλύψει γήπεδο;

Αλλά πάντα θα λέμε με το αν..

Αν λοιπόν είχαμε λειτουργήσει στοιχειωδώς θα διώχναμε την μπάλα στη φάση του 95ου λεπτού και θα λέγαμε όλα οκ.

Ο αντίπαλος δεν απειλεί σαι επί της ουσίας παρόλο που πολλοί εδώ μέσα λένε για την κατοχή.

Και θα το έπαιρνες σβηστά.

Αλλά...

Patron

Δημοσίευση από Patron »

Με την εικόνα της ομάδας κ την αντιμετώπιση της διαιτησίας το Γιουρόπα μόνο εύκολο δεν πρέπει να θεωρείται.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

δεν νομιζω οτι το γιουροπα ειναι για μας, πολλα παιχνιδια, με δυνατους αντιπαλους, αλλα οχι κανενα φοβερο ονομα και μικρο οικονομικο οφελος

παμε ενα κοφερενσ να κανουμε πορεια αναλαφρα, να ξαναχτυπησουμε δυαδα εντος και ξανα του χρονου με ακομα καλυτερη βαθμολογια παμε να ξαναπροσπαθησουμε

δεν μπορεις να κατηγορησεις κανεναν. το παιχνιδι χαθηκε απο μια κακιστη μαλακια του ντεσποτοφ, αλλα συμβαινουν αυτα

παρακατω
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Καμία αλλαγή δεν έγινε βάση τακτικής , όλες ήταν αναγκαστικές. Κανείς δεν μπορούσε να συνεχίσει, ούτε ο Ντέλιας ούτε ο Σέρβος.
Ο Βιερίνια μπήκε γιατί δεν είχαμε άλλον, ποιο να έβαζε τον Γκούμα?

Όλη η ομάδα ντεντ, γαμώ την τρέλα μου. Τι σκατά προετοιμασία έκανες ρε πούστη μου για τόσο δύσκολα παιχνίδια, με το Αγρίνιο νόμιζες θα παίζαμε ή πάλι με τη Χάρτς? Σκατά

Και μεις έχουμε παίξει χειμώνα με Ρώσους που δεν έχουν ρυθμό υποτίθεται, τέτοιο χάλι δεν έχω δει να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Έγκλημα κάναμε όσον αφορά την προσέγγιση, έγκλημα
dev

Δημοσίευση από dev »

loukas karadimos έγραψε:δεν νομιζω οτι το γιουροπα ειναι για μας, πολλα παιχνιδια, με δυνατους αντιπαλους, αλλα οχι κανενα φοβερο ονομα και μικρο οικονομικο οφελος

παμε ενα κοφερενσ να κανουμε πορεια αναλαφρα, να ξαναχτυπησουμε δυαδα εντος και ξανα του χρονου με ακομα καλυτερη βαθμολογια παμε να ξαναπροσπαθησουμε

δεν μπορεις να κατηγορησεις κανεναν. το παιχνιδι χαθηκε απο μια κακιστη μαλακια του ντεσποτοφ, αλλα συμβαινουν αυτα

παρακατω
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΦΕΡΕΝς ισχυει οτι εχει ακριβως τα ιδια εσοδα? καλυτερα η ομαδα να παιει με καλυτερες ομαδες κατα τη γνωμη μου θα αναβαθμιστει και το ονομα μας στην ευρωπη αλλα καλη και η δικη σου σκεψη το κονφερενς θα μας βοηθουσε πιο πολυ στο μπακ του μπακ που ειναι ενας πραγματικα τεραστιος στοχος για την ομαδα ( δεν το εχουμε ξανακανει)

επισης του χρονου ο πρωταθλητης θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να μπει απευθειας ομιλους

ε?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Δεν εχω προλάβει να διαβασω κανενα σχολιο, γιατι ευτυχως μου ειχε κλεισει το κινητο απο τις 7 η ωρα. Κατα τη γνώμη μου οποίος ριχνει ευθυνες σε παιχτες και διοικηση για τη σημερινη τραγωδία ειναι βαθια νυχτωμενος

Η σημερινη αποτυχια εχει ονοματεπωνυμο και λεγεται Ραζβαν Λουτσεσκου. Και πιο συγκεκριμενα: την υπεροψία του Ραζβαν.

Δεν γίνεται ρε πουστη μου σε ενα τοσο κομβικο παιχνιδι για την ιστορια του συλλόγου να ληγει το ματς χωρις να βρίσκεται μεσα ΕΣΤΩ ενας εκ των Ζιφκοβιτς, Ντελια. Απλα δεν γίνεται. Επισης ΔΕΝ γινεται γαμω το φελεκι μου να ληγει το ματς με τον Βιερινια στην ενδεκαδα σε προκριματικά ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. Φτάνει το αστειο με τον Αντρε. Τον αγαπαμε, τον εκτιμαμε, αλλα δεν μπορει. Δεν μπορει να παιζει απεναντι σε τέτοιους αντιπαλους στην ηλικια του. Με τον Πανσερραϊκό, ναι κομπλε. Αλλα οχι εδω, απλη λογικη ειναι.

Τεσπα, τι ειχαμε τι χασαμε. Τσ. Λ. δεν θα δούμε ποτε απ ο,τι φαινεται. Παμε γερα να περασουμε στο Γιουροπα τωρα και να επαναλάβουμε τον περσινο θριαμβο στα εγχωρια.

Στήριξη σε ολους και ειδικα στον μεγαλυτερο προπονητη της ιστοριας μας, τον Ραζβαν.
Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ και ντελιας βγήκανε με ενοχλήσεις είπανε.

Αυτό που ο προπονητής θεωρείται λίγο πολύ χάπατο που αδυνατεί να αξιολογήσει ποιοί παίχτες και για πόσην ώρα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν αυτά που έχει στο μυαλό του στον βαθμό που το επιθυμεί μου κάνει εντύπωση ότι γίνεται αντικείμενο επίκλησης. Δηλαδή πιστεύει κόσμος στα σοβαρά ότι ο Λουτσέσκου, ο οποίος πέρσι έτρωγε ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ εδώ μέσα την περίοδο που εμπιστευόταν τον ερχόμενο από τραυματισμό και ανέτοιμο Αρχηγό αντί του εκείνη την φάση on fire Ντεσποτοφ, που σκόραρε σαν ημιπολυβόλο, επέλεξε χωρίς πειστικό λόγο να βγάλει τον Σέρβο.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

giliopoulos έγραψε:
deathmassious έγραψε:Με εκνευρίζει αφάνταστα να βλέπω τον ΠΑΟΚ να χάνει. Όμως θα πω ότι αυτή τη φορά δεν "έσκασα" όπως άλλες φορές (πχ με Άγιαξ χ 2, με Σάλκε, με Κράσνονταρ) γτ ήξερα από πριν ότι το Ch.L. σαν διοργάνωση είναι πάνω από το επίπεδο μας. Τι να το κάνω να πάω και να είμαι ο σάκος του μποξ. Οικονομικά θα ήταν μεγάλο το όφελος, όμως έτσι όπως έγιναν τα πράγματα ας κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να γίνουμε επιπέδου Europa League (γτ ούτε αυτό είμαστε ακόμα), και έπειτα πάμε και για το ακόμα μεγαλύτερο βήμα.
Ενω στο Europa δεν θα γινεις σακος του μποξ??
Εχεις δει τι ομαδες εχει?
Αδερφέ αυτό λέω, ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις για του Europa, προς το παρόν συμφωνούμε όλοι ότι το επίπεδο μας είναι για conference.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

chri5ti9 έγραψε:Καλημέρα αδέρφια μου . Επιζήσαμε όλοι του χθεσινού ; Να κάνουμε μια καταμέτρηση ; Κάποιο συνοπαδοι έγραψαν για αδιαθεσίες εχθές .
Έχουμε καταφέρει να συνέλθουμε από την μεγαλύτερη κλοπή της τελευταίας 40ετίας πιθανώς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το 2018, που μας σούφρωσαν 12 βαθμούς σε επιτροπές και δικαστήρια. Τι να κλάσει το χθεσινό!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ας ανοίξει η χθεσινή αποτυχία τουλάχιστον τον δρόμο για έναν ευρωπαϊκό τίτλο.
Ναι το Γιουρόπα έχει μεγαλύτερη αίγλη αλλά αν είναι να πάω και να αποκλειστω από τους ομίλους...χίλιες φορές Κόνφερενς που από φέτος δεν έρχονται ομάδες από την υψηλότερη διοργάνωση... και στην χειρότερη ένα δεκαρι πόντων θα το μαζέψω
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Tolaros έγραψε:Καμία αλλαγή δεν έγινε βάση τακτικής , όλες ήταν αναγκαστικές. Κανείς δεν μπορούσε να συνεχίσει, ούτε ο Ντέλιας ούτε ο Σέρβος.
Ο Βιερίνια μπήκε γιατί δεν είχαμε άλλον, ποιο να έβαζε τον Γκούμα?

Όλη η ομάδα ντεντ, γαμώ την τρέλα μου. Τι σκατά προετοιμασία έκανες ρε πούστη μου για τόσο δύσκολα παιχνίδια, με το Αγρίνιο νόμιζες θα παίζαμε ή πάλι με τη Χάρτς? Σκατά

Και μεις έχουμε παίξει χειμώνα με Ρώσους που δεν έχουν ρυθμό υποτίθεται, τέτοιο χάλι δεν έχω δει να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Έγκλημα κάναμε όσον αφορά την προσέγγιση, έγκλημα
Τι ρωτας ρε εσυ Τολαρε;;Το εχει πει. Προετοιμασια για ολη την σεζον. Απο αυτες που σε κανουν διεκδικητη τιτλων. Το εχει δηλωσει οτι δεν κανει προετοιμασια για τα προκριματικα και για αυτο οι ομαδες του τετοια εποχη δεν εχουν φρεσκαδα. Αν κανει καλα η οχι ας το κρινει η ιστορια.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:Ας ανοίξει η χθεσινή αποτυχία τουλάχιστον τον δρόμο για έναν ευρωπαϊκό τίτλο.
Ναι το Γιουρόπα έχει μεγαλύτερη αίγλη αλλά αν είναι να πάω και να αποκλειστω από τους ομίλους...χίλιες φορές Κόνφερενς που από φέτος δεν έρχονται ομάδες από την υψηλότερη διοργάνωση... και στην χειρότερη ένα δεκαρι πόντων θα το μαζέψω
Και στο Γιουροπα με το νεο φορματ που παιρνεις 2 ομαδες απο καθε ομιλο μπορεις να μαζεψεις βαθμους. Και περισοτερα ματς. 8 εναντι 6. Γιατι εχετε κολλησει; Νομιζω οτι μιλαει η πικρα
Ο «Δικέφαλος» θα εξασφαλίσει μίνιμουμ 4.310.00 ευρώ για την παρουσία του στο League Stage της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τα έσοδα να αυξάνονται από την πορεία και το value pillar, τον πυλώνα αξίας που έβαλε από αυτό το καλοκαίρι η UEFA, ο συνδυασμός του market pool της χώρας και της κατάταξης της ομάδας (club coefficients).

Ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 3.170.000 ευρώ, το οποίο είναι το μίνιμουμ της παρουσίας του στο League Stage του Conference League, το οποίο μπορεί να ανέβει και να φτάσει κοντά στα 10.000.000 ευρώ, μαζί με το value pillar και την πορεία του μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Πως τα εχετε βγαλει ιδια τα εσοδα ενας θεος ξερει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 14 Αύγ 2024, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αρκετά γκρινιαξα.

Πάμε για καλή βαθμολογική συγκομιδή τώρα! (Κάτι που δεν θα γινόταν στο τσλ)
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Δοκάρι και μέσα, δοκάρι και έξω!

Αυτή είναι όλη η ιστορία. Αν δεν έμπαινε η καραμπόλα στο 96' σήμερα θα γράφαμε εντελώς άλλα πράγματα. Κι αν έμπαινε η κεφαλιά του Ιρανού δε θα ήμασταν καν εδώ.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα για τα δεδομένα της εποχής δεν ήταν κακή. Στο δεύτερο ημίχρονο τους έσβησε και οι μεγάλες στιγμές ήταν δικές μας.
Στεναχώρια, αλλά και ψυχραιμία. Πάμε να παίξουμε Γιουρόπα. Από το περσινό είναι κι αυτό αναβάθμιση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”