Πολλοί παίχτες σέρνονται φίλε μου σήμερα. Και κάποιοι παίζουν καλά και χάνονται. Είμαστε και γκαντέμηδες με τα δοκάρια. Προφανώς δεν κατηγορώ το παιδί, απλώς λέω πως ότι δηλητήριο έχει πέσει σε συνδυασμό με τα σχόλια γιατί δεν βάζεις Τζίμα κ.λ.π, σήμερα φαίνεται. Θα το είχε κάψει προ πολλού το παιδί ο Λου αν μας άκουγεMontrealiotis έγραψε:Ρε σύ Χωρικέ, σήμερα, χάφ δεν υπάρχουν, Μουργκ ο γνωστός Μουργκ των προηγούμενων, χρόνων, Ντελιας μόνος αριστερά χωρίς στήριξη από τον λίγο Ράφα, ο Παναιτωλικός, σωστά αφού προηγείται, έστησε λεωφορείο με 6-7 παίκτες μέσα στην περιοχή, και εσυ σήμερα βλέπεις κακό Τζιμα, που πήρε μπάλα 4-5 φορές μαξ;
Σου απαντάω, γιατί είσαι από τα σοβαρά μέλη, εδώ μέσα.
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 25/2 17:00 CosmoteSports
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 25/2 17:00 CosmoteSports
- theodorsalonika
- thomas Murg
Στείλτε ρε λίγη θετική ενέργεια να γυρίσει το ματς. Μας έχει φάει η γκρίνια. Ό,τι κάνουν οι αντίπαλοι πάει στο πλεχτό και μεις έχουμε γαμηθεί να σημαδεύουμε δοκάρια.
-
Διαβάζω τα σχόλια και αναρωτιέμαι αν βλέπω το ίδιο ματς..
Τα πλαγιά μπακ είναι κάκιστα.. όπως και ο Μουργκ..
Ντελιας στο δέκα , Ότο αριστερά Βιειρινια δεξιά μπας και σωθεί κάτι..
Τα πλαγιά μπακ είναι κάκιστα.. όπως και ο Μουργκ..
Ντελιας στο δέκα , Ότο αριστερά Βιειρινια δεξιά μπας και σωθεί κάτι..
- Amsterdamer_87
Οταν τα λεω για τον γκουρλοματη τον Κουλη δεν μου δινετε σημασια !!!Eagle1980 έγραψε:Αύριο τον Παπα Χρήστο στην Τούμπα για Ευχέλαιο !!! Μας έχουν φτύσει...

-
Τουλαχιστον τωρα βαραμε στο τερμα που τα βαζουμε..παμε ρε Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
Γαμησε τους..γιατι πολυ γλωσσα βγαζουνε ,ενω στους αλλους καθοντε παναγιες κοκοκο..
Γαμησε τους..γιατι πολυ γλωσσα βγαζουνε ,ενω στους αλλους καθοντε παναγιες κοκοκο..
Πρέπει να πάει στον άξονα ο ντελιας.
Θέλουμε τον σβαμπ στα στημένα.
Για Τζήμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει.
Πιστεύουν ορισμένοι ότι είναι το υπερόπλο που θα πιτσιλαει και το είχαμε κρυμμένο;
Το παιδί θέλει υπομονή και στήριξη.
Θέλουμε τον σβαμπ στα στημένα.
Για Τζήμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει.
Πιστεύουν ορισμένοι ότι είναι το υπερόπλο που θα πιτσιλαει και το είχαμε κρυμμένο;
Το παιδί θέλει υπομονή και στήριξη.
-
θελει 2 φορ 3-5-2
η να ανεβασει αντονιο 4-1-2-3
και πιο γρηγορο τεμπο , προλαβαινουν και στηνουν το λεωφορειο-αμυνα
η να ανεβασει αντονιο 4-1-2-3
και πιο γρηγορο τεμπο , προλαβαινουν και στηνουν το λεωφορειο-αμυνα
- sourmenetes
- Moderator
Το μυαλό μας δεν είναι καλό τα τρεξίματα μας είναι ανύπαρκτα και βασικα γρανάζια όπως τα χαφ (κυρίως ο Μ. Αντόνιο) και τα πλάγια μπακ δε βοηθάνε καθόλου!
Επίσης νωχελικοι επιθετικά. Βαρύς ο μουργκ βαρύς ο ντεσποτοφ!
Τζιμας δεν ακούμπησε μπάλα.
Θέλουμε αλλαγές για να μπούμε δυνατά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης νωχελικοι επιθετικά. Βαρύς ο μουργκ βαρύς ο ντεσποτοφ!
Τζιμας δεν ακούμπησε μπάλα.
Θέλουμε αλλαγές για να μπούμε δυνατά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
Αυτη η μαλακια με τον Ντεσπο διπλα στο Μουργκ σε ολα τα στημενα,ποιανου εμπνευση ειναι ??
Τώρα που μπήκε η υπέρπαιχτουρα θα ισοφαρίσουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bicii82 την Κυρ 25 Φεβ 2024, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχετε φέρει την καταστροφή χωρίς λόγο. Υπεβολικη λίγο η κριτική απέναντι στον Μάρκο. Είμαστε καλύτεροι λίγο αν βελτιωθεί η ομάδα στην πάσα πριν την τελική ενέργεια θα κερδίσουμε. Λίγη πίστη βρε.
Το παιδί όντως μπορεί να το κάψουμε αλλά δεν φταίει και η δοιήκηση που δεν πήρε έναν σεντερφόρ και ένα μπάκ και τώρα δεν έχουμε επιλογές και αγωνιστική αγωνιστική βγαίνουμε εκτός στόχων .Καποιοι που μιλούσαμε για ενίσχυση λεγόμασταν γραφικοί τώρα ας τα λουστούμε...Χωρικός έγραψε:Πολλοί παίχτες σέρνονται φίλε μου σήμερα. Και κάποιοι παίζουν καλά και χάνονται. Είμαστε και γκαντέμηδες με τα δοκάρια. Προφανώς δεν κατηγορώ το παιδί, απλώς λέω πως ότι δηλητήριο έχει πέσει σε συνδυασμό με τα σχόλια γιατί δεν βάζεις Τζίμα κ.λ.π, σήμερα φαίνεται. Θα το είχε κάψει προ πολλού το παιδί ο Λου αν μας άκουγεMontrealiotis έγραψε:Ρε σύ Χωρικέ, σήμερα, χάφ δεν υπάρχουν, Μουργκ ο γνωστός Μουργκ των προηγούμενων, χρόνων, Ντελιας μόνος αριστερά χωρίς στήριξη από τον λίγο Ράφα, ο Παναιτωλικός, σωστά αφού προηγείται, έστησε λεωφορείο με 6-7 παίκτες μέσα στην περιοχή, και εσυ σήμερα βλέπεις κακό Τζιμα, που πήρε μπάλα 4-5 φορές μαξ;
Σου απαντάω, γιατί είσαι από τα σοβαρά μέλη, εδώ μέσα.