Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Special 4 έγραψε:Ο Σαματα θα γινει αλλαγη στο ημιχρονο με βαση την εικονα π εχει?
Οχι, γιατι "ολη η ομαδα ειναι χαλια". Προχθες ο Τζιμας ηταν μονο χαλια :lol:
Τα παντα για να δικαιολογησουμε τα λαθη ρε παιδια.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο φορμαρισμενος Τσιγγαρας ειναι πολυ καλος για να κοψει μπαλες και να πιεσει ψηλα σε παιχνιδια με επιθετικο αντιπαλο.
Για παιχνιδια με τον αντιπαλο κλεισμενο στην περιοχη πουλμαν και 0-0 δεν ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι δεν παιρνει ρισκα στην κυκλοφορια μπαλας ουτε τελειωνει φασεις με σουτ.

Απο την αλλη, σιγουρα ειναι 5ος και δεν τον προτιμα ο Λουτσεσκου και αν κανει μισο λαθος τον αφηνει εκτος για καιρο οπως και εχει γινει προσφατα. Αυτο σιγουρα τελειωνει ψυχολογικα εναν παικτη. Πιστευω μενει για εναλακτικη αναγκης στην Ευρωπαικη λιστα.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Δεν τον βάζει με Σέρρες και θα τον βάλει στην Ευρώπη?Σε ποιο παράλληλο σύμπαν? Ευθύνη του προπονητή είναι να φορμάρει τους παίκτες. Να σου θυμίζω πως όταν έπαιζε και είχε ρυθμό και πατούσε περιοχή.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Special 4 έγραψε:Ο Σαματα θα γινει αλλαγη στο ημιχρονο με βαση την εικονα π εχει?
Γιατι;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Γιατι δεν υπηρχε στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ναι και;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ραζβαν περα απο την αμυνα που εχεις απουσιες σημαντινες, σε ολες τις αλλες γραμμες αυτο που βλεπουμε ειναι τραγικο. Κανε κουμαντα γτ αν παμε ετσι στα ντερμπι θα παει το ντορτι συννεφο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Gospi δες λιγο τον ανταγωνισμό και την εικονα του σημερα και μπορεις να καταλάβεις. Κανένα ντόρτι. Αν κρινουμε απο τα σημερινα ολοι νίκησαν με το ζορι, δεν λέει κατι αυτο
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Το ντορτι σύννεφο λεει ο άλλος, Που ειχαμε 8 απουσίες, και οι 6 βασικότατοι. 3 βαθμούς θέλαμε σήμερα και τίποτα παραπάνω
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τον ανταγωνισμο τον ειδα στα προσφατα μεταξυ μας ματς. Περα απο τον βαζελο που τον εχουμε, τους αλλους δυο με τετοιες εμφανισεις δεν. Αν εσας σας αρεσουν οι προσφατες εμφανισεις μας, εμενα μου φτανει και μ περισσευει. Καλυτερα λοιπον να λεω εγω μαλακιες παρα να επιβεβαιωθω.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

δηλαδη σου αρεσαν αεχ και γαυρος με γιαννενα και παναιτωλικο αντίστοιχα?
george188

Δημοσίευση από george188 »

Gospi έγραψε:Τον ανταγωνισμο τον ειδα στα προσφατα μεταξυ μας ματς. Περα απο τον βαζελο που τον εχουμε, τους αλλους δυο με τετοιες εμφανισεις δεν. Αν εσας σας αρεσουν οι προσφατες εμφανισεις μας, εμενα μου φτανει και μ περισσευει. Καλυτερα λοιπον να λεω εγω μαλακιες παρα να επιβεβαιωθω.
Κρίνεις με βάση το σημερινό και σου λέω κοίτα και τους άλλους, γιατί αρπάζεσαι; Την ΑΕΚ στο μεταξύ μας την είδες καλύτερη;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ρασβαν είμαι τρελός υποστηρικτής σου.
Μια παράκληση μόνο. Μην ξεκινήσεις Αντελίνο μέσα στην Κροατία. Οι επιστροφές του είναι υπερβολικά αργές.
Δεν νομίζω ότι μπορεί σε τέτοιο επίπεδο ειδικά μετά από σχεδόν δύο μήνες αποχή..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ίσα ίσα. Αν μπορεί να παίξει σε κάποια ματς στα άκρα ο Αντρέ,αυτά είναι τα παιχνίδια που δεν θα είμαστε ψηλά στο γήπεδο.
Βέβαια αν είναι καλά ο μπαμπα η δυάδα θα είναι αυτός μαζί με τον Όττο.
Σε διαφορετική περίπτωση φυσικά και είναι καλύτερα να παίξει ο αρχηγός από ότι ο Ράφα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Έτσι είναι όπως το λες και το έχω γράψει κι εγώ στο παρελθόν. Αυτό όμως ίσχυε για τις αρχές τις σεζόν.
Τώρα ο Αντρέ είναι ακόμα χειρότερα. Με την αεκ χάσαμε τη μπάλα στο δικό μας μισό και έμεινε πάνω από 10 μέτρα πίσω από τον Πινεδα. Στο χαριλαου χάθηκε στη μεριά του η μπάλα χωρίς να είναι ψηλά η ομάδα και πάλι δε πρόλαβε να βγει σωστά στη φάση. Από τότε έχουν περάσει 2 μήνες απραξίας. Πλέον ο Αντρέ μαρκάρει από απόσταση. Δες το 2ο γκολ του αρη.
Ο Αντρέ μπορεί μόνο στο τέλος αγώνων και σε ειδικές συνθήκες να βοηθήσει με κουρασμενους αντιπάλους, αν σηκώνεται η μπάλα ψηλά και θέλουμε να κρατήσουμε σκορ.
Ουσιαστικά ο Γκαρσία σήμερα με τις δηλώσεις του περιέγραψε την κατάσταση του Αντρέ.
Εννοείται αν δεν είναι έτοιμος ο Μπαμπα θα παίξει αναγκαστικά.
Η ένσταση μου είναι μην τυχόν είναι και οι 3 υγιείς και μείνει στον πάγκο ο Οττο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”