Photis έγραψε:sic-4 έγραψε:Photis έγραψε:Η διαιτησία είναι η αναμενόμενη. Μέτρια εως κακή αλλά δεν καθορίζει αποτέλεσμα κατα την άποψη μου. Είμαστε φλύαροι από τη μέση και μπροστά. Ντέλιας και Σαμάτα ανύπαρκτοι, λίγο αν κάνει κάτι ο Τάισον και ο Ζίφκοβιτς αν και δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Πρέπει να ανεβούμε μεσοεπιθετικά.

ενα κλεμμενο πεναλτυ δεν καθοριζει αποτελεσμα;;;;; Τι αποψη ειναι αυτη; Σφαξε με αγα μου ν' αγιασω;
Το πέναλτι πρέπει να το ξαναδώ. Δεν έχω άποψη. Αλλά αν εσύ τα ρίχνεις στη διαιτησία γιατί είμαστε 0-0 πάω πάσο αδελφέ. Με ομάδα που δημιουργήθηκε πριν 14 μέρες παίζουμε.

Και με καφενειο να παιζεις αν θελει ο διαιτητης να χασεις, θα χασεις.
Φυσικα και φταιει η διαιτησια για το σκορ. Μπορει να ειναι σωστα αυτα που λες περι φλυαριας και συμφωνω οτι πρεπει να ανεβουμε μεσοεπιθετικα, αλλα αν ειχε δοθει το πεναλτυ (που ηταν) και σφυριζοταν σωστα τα πολλα μικρα λαθος σφυριγματα, το σκορ θα ηταν 1-0 ή 2-0 ηδη και στο δευτερο ημιχρονο το εργο μας θα ηταν πολυ ευκολοτερο. Αρα λοιπον, ναι, φταει η διαιτησια για το 0-0.
Για ποιον λογο να πρεπει να πεταμε φωτιες δηλαδη για να παρουμε αυτο που δικαιουμαστε; Ναι παιζουμε με μια κακη ομαδα, ναι δεν παιζουμε οσο καλα θα θελαμε να παιζαμε, αλλα ακομα και ετσι, ο αρουλης δεν ακουμπησε μπαλα σε ολο το ημιχρονο και αν η διαιτησια ηταν σωστη θα προηγουμασταν δικαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
sic-4 την Κυρ 17 Σεπ 2023, 20:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.