Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Τώρα δε θέλω να χαλάσω τον εγωισμό ορισμένων, αλλά και το 2020 και το 21 η θεωρία της ομάδας ήταν πως "ψάχνουμε δυνατούς παίκτες να μας ανεβάσουν επίπεδο" και για αυτό αργούσαν οι μεταγραφές ή δε γινόντουσαν ποτέ.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Επιτέλους ήρθαν (και έρχονται) παίκτες προσωπικότητες ικανές να σε ανεβάσουν επίπεδο.
Η ομάδα συνεπώς ανεβαίνει επίπεδο.
Ας ελπίσουμε αυτο να το νιώσουν οι κάτω. Καιρός ήταν μετά από 2 χρόνια.
Η ομάδα συνεπώς ανεβαίνει επίπεδο.
Ας ελπίσουμε αυτο να το νιώσουν οι κάτω. Καιρός ήταν μετά από 2 χρόνια.
Χαχα Βροχοποιε, η πραξη ομως ηταν: παρτε εναν Σβαμπ τωρα μεχρι να κλεισουμε τον δυνατο παικτουρα. Και ο παικτουρας δεν ερχοτανε.
Εγω με εναν αντιστοιχο του Σβαμπ οτεν ηρθε στα εξτρεμ καλα θα ειμαι. Αλλα ειμαι σε ενα συνεφακι εδω και καμια βδομαδα και ειδικα μετα το χτεσινο που ολα ομορφα μου φαινονται. Οποτε μπορει η γνωμη μου να ειναι λιγο καπως τωρα

Εγω με εναν αντιστοιχο του Σβαμπ οτεν ηρθε στα εξτρεμ καλα θα ειμαι. Αλλα ειμαι σε ενα συνεφακι εδω και καμια βδομαδα και ειδικα μετα το χτεσινο που ολα ομορφα μου φαινονται. Οποτε μπορει η γνωμη μου να ειναι λιγο καπως τωρα
Tο 20 η οδηγία σύμφωνα με αυτά που είπε δημόσια ο τότε τ.δ μας ήταν η ελάφρυνση του μπάτζετ και το να φέρει έσοδα.
Για αυτό και πουλήσαμε ότι μπορούσαμε τότε και αυτοί που φέραμε και ψάχναμε είχαν ταβάνι τα 5 κατοσταρικα συμβόλαιο
Για αυτό και πουλήσαμε ότι μπορούσαμε τότε και αυτοί που φέραμε και ψάχναμε είχαν ταβάνι τα 5 κατοσταρικα συμβόλαιο
-
giliopoulos
-
makispaspartou
Έρχονται Ιντρισι Γιοβιτς Μορελος Περειρα .. όλοι ελεύθεροι
Μουργκ Φιλιπε χαιρετούν
Ανανεώνουν Ζιβκο και Λουτσεσκου
Και έχεις ρόστερ ονειρικό και ομάδα άχαστη
Μουργκ Φιλιπε χαιρετούν
Εννοείς ότι έχουν ακριβώς το ίδιο ύφος που είχαν όλο το καλοκαίρι εκτός από τις μέρες που τους έστελνε απευθείας ενημέρωση ο δικός τους από Ισπανία; Και στην οποία κατάφεραν να πέσουν και έξω;giliopoulos έγραψε:δεν βλεπω αισιοδοξια για εστω μια μεταγραφη απο τους παοκ24
Αυτό εννοείς Βίρνα;
Το 21 που ξεκινήσανε καλά με δύο μεγάλα συμβόλαια ( Νέλσον,κουρτιτς) αλλά μετά μείναμε με το πουλί στο χέρι να περιμένουμε τον κοντό...ενώ ήρθε και ο Τσούμπα ως δανεικός.rainmaker έγραψε:Ε μπορεί να θυμάμαι λάθος και να ήταν το 21 αυτο
Στο τέλος για να καλύψουμε τα κενά πήραμε δανεικούς μιτριτσα, σιντκλει
rainmaker έγραψε:Εννοείς ότι έχουν ακριβώς το ίδιο ύφος που είχαν όλο το καλοκαίρι εκτός από τις μέρες που τους έστελνε απευθείας ενημέρωση ο δικός τους από Ισπανία; Και στην οποία κατάφεραν να πέσουν και έξω;giliopoulos έγραψε:δεν βλεπω αισιοδοξια για εστω μια μεταγραφη απο τους παοκ24
Αυτό εννοείς Βίρνα;
- kritikos44
Τον Papu Gomez ξέχασεςmakispaspartou έγραψε:Έρχονται Ιντρισι Γιοβιτς Μορελος Περειρα .. όλοι ελεύθεροι
Μουργκ Φιλιπε χαιρετούν
Ή υπερβολή???
Χαχαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε αυτά τα κενά είναι που δεν κατάφεραν οι... αρμόδιοι να φέρουν έγκαιρα σοβαρούς παίκτεςrenegade έγραψε:Το 21 που ξεκινήσανε καλά με δύο μεγάλα συμβόλαια ( Νέλσον,κουρτιτς) αλλά μετά μείναμε με το πουλί στο χέρι να περιμένουμε τον κοντό...ενώ ήρθε και ο Τσούμπα ως δανεικός.rainmaker έγραψε:Ε μπορεί να θυμάμαι λάθος και να ήταν το 21 αυτο
Στο τέλος για να καλύψουμε τα κενά πήραμε δανεικούς μιτριτσα, σιντκλει
Προφανώς άμα έλεγε ο Ιβάν δε με νοιάζει τα σκάω φέρτε όποιον θέλετε, όλοι οι αρμόδιοι ικανοί και πετυχημενοι θα ηταν
-
makispaspartou
- thomas Murg
Με βάση τα όσα έχω διαβάσει κυρίως εδώ μέσα σε κανα τρίωρο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Εάν είναι να τον κλείσει η Στόουκ έως τη μια το βράδυ θα ξέρουμε. Εάν όχι πώς δεν θα προχωρήσει; Εκτός εάν μας άνοιξε η όρεξη με κάποιον άλλοdev έγραψε:κολκας λεει δεν προχωραει του χαξα