ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 20/08 20:00 novasports
Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 20/08 20:00 novasports
Δεν είναι κακή ή ομάδα, όμως δεν έχει ρυθμό, δεν έχει σπίθα. Θα χρειαστεί νομίζω 2ο γκολ και σοβαρότητα, η Τρίπολη μια χαρά ομάδα δείχνει.
Κατά τη γνώμη μου σωστές αποφάσεις στα 2 μπεναλντι.
Πάμε γερά στο 2ο
Κατά τη γνώμη μου σωστές αποφάσεις στα 2 μπεναλντι.
Πάμε γερά στο 2ο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 20 Αύγ 2023, 20:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
30 άτομα γράφουν;Daskalos_4 έγραψε:Κανένα απ τα δυο δεν ηταν πεναλτι.
Στο μεταξύ ρε παιδια 30 ατομα γραφουνε εδω μεσα, οι μισοι κραζουν, οι δεκα πανηγυρίζουν.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κλασσική διαιτησία πρώτων αγωνιστικών για να μας κοπεί το όποιο θάρρος, κάθε χρόνο τα ίδια... 

- V-olakiotis
Πεναλτι σαν του Αστέραθα πάρει το χανούμι φέτος καμία δεκαριά, στην παραμικρή επαφή σφαδαζουν και χτυπιουνται στο έδαφος.
Είναι ξεκάθαρη φάση καθώς όπως παφτει ο Τάισον έτσι σηκώνει και ο παίκτης του Αστέρα το ποδι που στηρίζεται μόλις του χτυπάει ο δικός μας το άλλο πόδι και ξαπλώνει οδυρομενος στο χορτάρι.
Αυτό το πουλί στο VAR, έψαχνε μόνο επαφή στο πέναλτι τους δεν έψαξε για θέατρο, στο δικό μας έψαξε το θέατρο και δεν έψαξε επαφή που υπήρξε στη συνέχεια...
Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά,
Σαραντατακατό όλα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Είναι ξεκάθαρη φάση καθώς όπως παφτει ο Τάισον έτσι σηκώνει και ο παίκτης του Αστέρα το ποδι που στηρίζεται μόλις του χτυπάει ο δικός μας το άλλο πόδι και ξαπλώνει οδυρομενος στο χορτάρι.
Αυτό το πουλί στο VAR, έψαχνε μόνο επαφή στο πέναλτι τους δεν έψαξε για θέατρο, στο δικό μας έψαξε το θέατρο και δεν έψαξε επαφή που υπήρξε στη συνέχεια...
Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά,
Σαραντατακατό όλα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Κυρ 20 Αύγ 2023, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τους μετρησα ρε συ εναν εναν. Αυτο που θελω να πω ειναι πως μου κανει εντύπωση αρνητικη ότι δεν πανηγύρισαν στο γκολ αρκετοι απ αυτούς που εκραζαν προηγουμενως την ομαδα. Αυτο ηθελα να αναδειξωsourmenetes έγραψε:30 άτομα γράφουν;Daskalos_4 έγραψε:Κανένα απ τα δυο δεν ηταν πεναλτι.
Στο μεταξύ ρε παιδια 30 ατομα γραφουνε εδω μεσα, οι μισοι κραζουν, οι δεκα πανηγυρίζουν.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπαρχει πεναλτι.Τζαρτζαρισμα στον Βιεϊρινια.Καθαρο πεναλτι του Εκονγκ,βρισκει ποδι αντιπαλου χωρις να παρει μπαλα.Μπορουσε να δωσει πεναλτι στον Μπραντον,τον γκρεμισε χωρις να παρει μπαλα.Κανενα χειρουργειο.boogeyman77 έγραψε:Και πέναλτι υπάρχει και κάρτα στην κατά μέτωπο επίθεση του Vieirinha που τον βγάζει εκτός πορείας και το οφσάιντ δεν ήταν πάνω στον Taison. που φεύγαμε 3 με 2 και το πεναλτακι του Αστέρα δεν δινόταν ούτε σε αγώνα δημοτικών σχολείων.Με μια λέξη χειρουργείοbeyes4 έγραψε:Δεν υπαρχει πεναλτι.
Μεχρι στιγμης στεκομαστε πολυ καλυτερα απ οσο περιμενα!Να κρατησουμε το αποτελεσμα οπωσδηποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Κυρ 20 Αύγ 2023, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μη ξεχάστε να κράξετε τη διοίκηση αν στραβωσει ο αγωνας.. 2-0 θα είχε ηδη οποιαδήποτε ομαδα του ΠΟΚ σήμερα και δε θα έλεγε κανένας τιποτα... Σε εμας μεχρι και οπαδοι της ομάδας συμφωνούν με τον καθε Φωτια.. Ανεξήγητο..
Η ομαδα προσπαθει μπροστα. Φαινεται η απουσια επιθετικων μπακ ξεκαθαρα οπως και εξτρεμ που πατανε περιοχη
-
Φωνάζει για Ντελια το ματς πριν γίνει καμιά στραβή και κλειστούν πίσω
-
-
Δεν είναι και πολύ ψηλά ο πήχης της ομάδας σχετικά με τα στημένα 

Γιατί ρε γαμωτο δεν εκτελουν και θέλουν με πασουλες να μπούνε στα δίχτυα!