Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εκπληκτική φανέλα πάλι απ'τη macron.
Απευθείας μου θύμισε 1997/98 στο μοντέρνο της.
Απευθείας μου θύμισε 1997/98 στο μοντέρνο της.
Αυτο που δε μου αρεσει ειναι οτι δεν "κανουμε παιχνιδι" με τις γραμματοσειρες στα ονοματα και στα νουμερα.
Ειναι ιδια με περσι απο οτι βλεπω, τα οποια ασχημα δεν ειναι αλλα θα ηθελα να την δω με κατι διαφορετικο, ισως πιο καλλιγραφικο.
Ειναι ιδια με περσι απο οτι βλεπω, τα οποια ασχημα δεν ειναι αλλα θα ηθελα να την δω με κατι διαφορετικο, ισως πιο καλλιγραφικο.
- pagotatzis
Συμφωνώ ,και έχει κάτι καταπληκτικές η macron πχ στην εθνική Αλβανίας που είδα ,σε ρετρό τρισδιάστατες
Και κάτι ακόμα ,κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτό με την στάμπα του χορηγού στο στήθος !
Σε όλη την Ευρώπη έχουν της φανέλες με χορηγούς χωρίς αυτοκόλλητο !
Στο ύφασμα μέσα !
Βρείτε τον τρόπο και κάντε το ,πόσα χρώμια πίσω είμαστε τελικά;
Κατά τ άλλα ,δυνατή η πρώτη μας !
Και κάτι ακόμα ,κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτό με την στάμπα του χορηγού στο στήθος !
Στο ύφασμα μέσα !
-
Μπαρκαρούτσος
Όχι πολύ διαφορετική με πέρσι.
Επίσης, φτάνει με αυτό το Stoiximan που είναι λες και το έγραψαν σε μαύρο σελοτέιπ.
Κατά τα άλλα, φανελάρα και
Επίσης, φτάνει με αυτό το Stoiximan που είναι λες και το έγραψαν σε μαύρο σελοτέιπ.
Κατά τα άλλα, φανελάρα και
ευτυχώς είναι ασπρόμαυρη.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τι χρώμα θα είναι οι φανέλες;
Ελπιζω το μαυρο σορτσακι να ειναι ο βασικος συνδυασμος της ασπρομαυρης φανελας.
Δεν νομίζω φίλε σχεδόν όλοι στάμπα το έχουν.pagotatzis έγραψε: Και κάτι ακόμα ,κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτό με την στάμπα του χορηγού στο στήθος !
Στο ύφασμα μέσα !
Πολύ διαφορετική σε πλάτη, μανίκια, ρίγες, ανάγλυφα...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όχι πολύ διαφορετική με πέρσι.
Δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν με τον χορηγό που γράφετε.
Το κάνουν ασπρόμαυρο χωρίς μεγάλο πλαίσιο, μια χαρά.
Βέβαια αυτό είναι άσχετο με τη φανέλα αυτή καθαυτή.
Τώρα ήδη μετά τη μοντέρνη φετινή να δουλέψουν για τη φανέλα που θα μείνει μια ζωή, για τα 100 χρόνια.
Μια ριγέ με κορδόνια ίσως.
- Σουριναμέζος
- Kabamaru11
κ γ@μω τις φανελες!
Ειδα και των αλλων ομαδων που τις ντυνει η Macron,αντικειμενικος μαλλον δεν ειμαι,αλλα μου αρεσει ξεκαθαρα η δικια μας παραπανω απο των αλλων.
Ειδα και των αλλων ομαδων που τις ντυνει η Macron,αντικειμενικος μαλλον δεν ειμαι,αλλα μου αρεσει ξεκαθαρα η δικια μας παραπανω απο των αλλων.
-
Parstoukas4
Δυστηχώς ο χορηγός πάλι ίδιος είναι. Στις περσινές του ολυμπιακού και στις φετινές του παναθηναικού (παρότι είναι τραγική φανέλα) δεν κάνει τόσο μπαμ. Κάντε το περίγραμμα πιο μικρό!!!Parstoukas4 έγραψε:Αν δεν έχουν αυτό το άθλιο ταμπλό για τον σπόνσορα και είναι απλά ξεχωριστό για κάθε γράμμα, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος
Παρολά αυτά είναι ακριβώς αντίστροφες χρωματικά σε σχέση με πέρσυ και μου αρέσουν πιο πολύ, γενικά είναι πιο όμορφες οι φανέλες μας όταν κυριαρχεί το μαυρό
Συγνωμη που θα χαλασω το κλιμα αλλα για μενα το μαυρο μανικι χαλαει ολη τη φανελα. Και δε ταιριαζει και με το πατερν των ριγωνπου τελειωνει ατσουμπαλα εκει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Τρί 16 Ιούλ 2024, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ