70. Mbwana Ally Samatta
- paokkerkir
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Για περιφερειακός φορ μαρεσει
Για φορ περιοχής που χρειαζόμασταν, ακατάλληλος
Για φορ περιοχής που χρειαζόμασταν, ακατάλληλος
-
Ο καλυτερος απ τους 4 μπροστα σημερα, αλλά δεν θα μου κανει εντύπωση να μετατοπιστει πλαγια και να παιζει ο βουλγαρος φορ.
Δεν μπορω να καταλαβω τι σκαλωμα εχει ο Λουτσεσκου με τους περιφεριακους φορ.
Να πεις οτι εχει την 3αδα πισω να καθεται ψηλα και να γραφει νουμερα; Τους θελει να γυριζουν και αναναλωνουν δυναμεις στην πιεση και αμυνα.
Ποιος θα σκοραρει; Τα χαφ; Οι στοπερ;
Να πεις οτι εχει την 3αδα πισω να καθεται ψηλα και να γραφει νουμερα; Τους θελει να γυριζουν και αναναλωνουν δυναμεις στην πιεση και αμυνα.
Ποιος θα σκοραρει; Τα χαφ; Οι στοπερ;
-
black death έγραψε:Ο καλυτερος απ τους 4 μπροστα σημερα, αλλά δεν θα μου κανει εντύπωση να μετατοπιστει πλαγια και να παιζει ο βουλγαρος φορ.
Τώρα σοβαρά; πήραμε υποτίθεται φορ για να τον βάλουμε να παίζει εξτρέμ;..
Δε μπορεί το παλικάρι. Νέο Τσόλακ το έχω πει καιρό τώρα
Δε ξέρω τι θα συμβεί.
Ξέρω ότι ως τώρα πέφτει πολύ εύκολα στις επαφες (άσχετα αν είναι φάουλ ή υπερβαλλει) και αυτό δε θα του βγει σε καλό στην Ελλάδα.
Ξέρω ότι ως τώρα πέφτει πολύ εύκολα στις επαφες (άσχετα αν είναι φάουλ ή υπερβαλλει) και αυτό δε θα του βγει σε καλό στην Ελλάδα.
Σημάδια ένταξης στην ομάδα. Τρέξιμο επιστροφές πίεση.
Πολύ μακριά από το να γίνει επικίνδυνος.
Πολύ μακριά από το να γίνει επικίνδυνος.
Αρχίζω και φοβάμαι δε το κρύβω
Και δεν μου αρέσει ότι ενώ σωματικά είναι θηρίο, σωριάζεται κάτω στο πρώτο άγγιγμα
Και δεν μου αρέσει ότι ενώ σωματικά είναι θηρίο, σωριάζεται κάτω στο πρώτο άγγιγμα
-
-
Special 4 έγραψε:Μακαριrenegade έγραψε:ο ΠΑΟΚ τετοιο φορ δεν ειχε ποτε. Επιτελους
γιατι προς το παρον δεν ειδα κατι μ το οποιο ν ξετρελαθηκα
Αυτό.nunies4 έγραψε:Αρχίζω και φοβάμαι δε το κρύβω
Για κάποιον λόγο κανένα φορ επι λουτσε , δέχεται πάσες για γκολ .. δεν ξέρω τι φταει .. μόνο ο πριγιο που ήταν παικταρα και είχε και ματος , Βιεϊρίνια από πίσω ..
ήταν μια χαρά αλλά πάλι χωρίς τελική ο φορ μας ..
ήταν μια χαρά αλλά πάλι χωρίς τελική ο φορ μας ..
Παιδια ο παικτης ειναι μια χαρα. Το οτι δεν σκοραρει οφειλεται στην υπολοιπη ομαδα. Οχι πειτε μου τον τροφοδοτει κανεις; Τον βοηθαει το συστημα; ο Λουτσεσκου;
Δεν θυμάμαι φάση να βρέθηκε κάτω και να μην του έγινε φάουλ...nunies4 έγραψε:Αρχίζω και φοβάμαι δε το κρύβω
Μπορεί να κάνω και λάθος