Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω το πρόβλημα με τον παίκτη είναι οτι δεν έχει συγκεκριμένη θέση.

Προσωπικά, τον εχω δεί τον παίκτη, και θα μπορούσε να τον δοκιμάσει στο δεξιό μπακ, η χαφ εξτρέμ. Το να τον κόψει απο το φιλικο (εκτός αν υπάρχει τραυματισμός ή κάτι άλλο) είναι τραγικό για ένα νέο παιδί που πιστεύω οτι έχει τα στοιχεία. Ακόμα και αν δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, σίγουρα δεν είναι ο χειρότερος στην αποστολή.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

omerta76 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:
icue έγραψε:Και εναν Τζημα που δωσαμε δανεικο στον ΠΑΣ δεν εχουμε; Δεν τον πηρε μαζι του;
Δεν τον έβαλε, ο απαράδεκτος. Προτίμησε να βάλει Ρικάρντο, Μουργκ κλπ. Είναι δυνατόν να τον αφήνει έξω; Βασικός στα Γίαννενα ήτανε.
Μου αρέσει που μένετε στο αν έπαιξε ο Τζίμας και όχι που χαρακτηρίζει "απαράδεκτο" τον προπονητή του ΠΑΟΚ!
Δυστυχώς είναι απαράδεκτος. ΜΙλάω για την συγκεκριμένη επιλογή να αφήσει εκτός τον Τζήμα. Θα μπορούσε να τον βάλει για 10 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο σημερινό αγώνα ο Λύρατζης ήταν καλύτερος του Sastre, με επιφύλαξη πάντα, γιατί μετά το 60΄ η Στεάουα έκανε αλλαγές.
Ο Κουλιεράκης με τις θαυμάσιες μακρινές μπαλιές του με θάμπωσε πάλι, κι ας έπαιζε δεξί στόπερ.
Μια φορά χρειάστηκε ο Ταλιχμανίδης, αλλά ενέργησε υπέροχα.
Ο Νάσμπεργκ πιο έτοιμος από τον Μιχαηλίδη και ο Τσαούσης στο ίδιο επίπεδο με Ράφα.
Ο Τσιγγάρας έκανε ενθαρρυντική επάνοδο, ενώ ο Γιαξής ήταν μέτριος, κάτι αναμενόμενο όμως. Χρυσή μετριότητα ο Schwab, ξεχώρισε μπροστά από τα μπακ ο Douglas.
Tα ψευτοεξτρέμ μας, Murg, Narey, Andrija Ricardo και Kanis δεν με άρεσαν.
Ο Βρακάς ήταν σχετικά καλός, αλλά το παράκανε στα σουτ. Ο Ντέλιας δεν κατάλαβα ότι έπαιξε. Ο Gorde με σημαντικό πρόβλημα στην ανάπτυξη της επίθεσης, αλλά έκλεψα πολύ έξυπνα τη μπάλα και ισοφάρισε από δύσκολη θέση.

Η Στεάουα ξεκινάει το πρωτάθλημα σε 10 μέρες κι εμείς τώρα αρχίζουμε την προετοιμασία.

Χρειαζόμαστε εξτρέμ που να μπουκάρει ΚΑΙ να σκοράρει, φορ που να είναι φορ και οπωσδήποτε ένα τουλάχιστον 6-8ρι (κανονικά δύο). Όλα αυτά πριν την Beitar.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Συμφωνώ σε ΌΛΑ...και δεν είναι και λίγα...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:
Demir έγραψε:
Magpies4 έγραψε: Δεν τον έβαλε, ο απαράδεκτος. Προτίμησε να βάλει Ρικάρντο, Μουργκ κλπ. Είναι δυνατόν να τον αφήνει έξω; Βασικός στα Γίαννενα ήτανε.
Έχετε δει ποτέ τον τζιμα ;; Μια μετριότητα είναι .. χαμηλότατη ποιότητα .. δεν θα παίξει σε ηψηλο επίπεδο .. όλο εξυπνάδες και εμπάθεια ..
Δεμίρη μας δουλεύεις, έτσι; Εμπαθής είναι ο Λουτσέσκου γιατί ο παίκτης δεν τον άκουσε περυσι. Δηλαδή απο όλους τους παίκτες στην Ολλανδία, ο Τζήμας έπρεπε να μείνει έξω; Είναι κομπλεξάρα ο ανθρωπος.
Edited
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 05 Ιούλ 2023, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο σημερινό αγώνα ο Λύρατζης ήταν καλύτερος του Sastre, με επιφύλαξη πάντα, γιατί μετά το 60΄ η Στεάουα έκανε αλλαγές.
Ο Κουλιεράκης με τις θαυμάσιες μακρινές μπαλιές του με θάμπωσε πάλι, κι ας έπαιζε δεξί στόπερ.
Μια φορά χρειάστηκε ο Ταλιχμανίδης, αλλά ενέργησε υπέροχα.
Ο Νάσμπεργκ πιο έτοιμος από τον Μιχαηλίδη και ο Τσαούσης στο ίδιο επίπεδο με Ράφα.
Ο Τσιγγάρας έκανε ενθαρρυντική επάνοδο, ενώ ο Γιαξής ήταν μέτριος, κάτι αναμενόμενο όμως. Χρυσή μετριότητα ο Schwab, ξεχώρισε μπροστά από τα μπακ ο Douglas.
Tα ψευτοεξτρέμ μας, Murg, Narey, Andrija Ricardo και Kanis δεν με άρεσαν.
Ο Βρακάς ήταν σχετικά καλός, αλλά το παράκανε στα σουτ. Ο Ντέλιας δεν κατάλαβα ότι έπαιξε. Ο Gorde με σημαντικό πρόβλημα στην ανάπτυξη της επίθεσης, αλλά έκλεψα πολύ έξυπνα τη μπάλα και ισοφάρισε από δύσκολη θέση.

Η Στεάουα ξεκινάει το πρωτάθλημα σε 10 μέρες κι εμείς τώρα αρχίζουμε την προετοιμασία.

Χρειαζόμαστε εξτρέμ που να μπουκάρει ΚΑΙ να σκοράρει, φορ που να είναι φορ και οπωσδήποτε ένα τουλάχιστον 6-8ρι (κανονικά δύο). Όλα αυτά πριν την Beitar.
Αν δεν μείνει ο Νταντας, δύο χαφ. Οταν φύγει ο Σβαμπ ίσως και τρίτο. Και κανά σοβαρό εξτρέμ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

sourmenetes έγραψε:
Magpies4 έγραψε:
Demir έγραψε: Έχετε δει ποτέ τον τζιμα ;; Μια μετριότητα είναι .. χαμηλότατη ποιότητα .. δεν θα παίξει σε ηψηλο επίπεδο .. όλο εξυπνάδες και εμπάθεια ..
Δεμίρη μας δουλεύεις, έτσι; Εμπαθής είναι ο Λουτσέσκου γιατί ο παίκτης δεν τον άκουσε περυσι. Δηλαδή απο όλους τους παίκτες στην Ολλανδία, ο Τζήμας έπρεπε να μείνει έξω; Είναι κομπλεξάρα ο ανθρωπος.
Ρε μεγάλε ξέρουμε αν ο παίκτης έχει κάτι, αν έχει νοιώσει κούραση ή κάτι άλλο;;

2 μέρες είναι εκεί οι παίκτες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το κομπλεξαρα κ απαραδεκτος ειναι οκ; Να μας το πειτε να τα χρησιμοποιησουμε
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Εγώ δεν θα τον έπαιρνα κάν στην αποστολή. Και μίλησα μονο για τον Τζήμα. Ποτέ δεν είπα κάτι για Μιχαηλιδη ή Τσιγγάρα.

Ας τον άφηναν εκτός.

Ευχαριστώ για τους χαρακτηρισμούς φίλε. Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό σε ποδοσφαιριστή μου.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Edited
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 05 Ιούλ 2023, 21:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

omerta76 έγραψε: Αν δεν μείνει ο Νταντας, δύο χαφ. Οταν φύγει ο Σβαμπ ίσως και τρίτο. Και κανά σοβαρό εξτρέμ
Ποιος Dantas;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
omerta76 έγραψε: Αν δεν μείνει ο Νταντας, δύο χαφ. Οταν φύγει ο Σβαμπ ίσως και τρίτο. Και κανά σοβαρό εξτρέμ
Ποιος Dantas;
Μπορεί να προσπαθούν ακόμη, ειδικά αν δεν βρει πρόταση η Μπενφίκα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

aivas19 έγραψε:Α εισαι εξπερ της προπονητικης; Ε τοτε πασο εχεις δικιο οτι και να πεις.
Θα το σταματήσω εδώ. Πράγματι τα πήρα στο κρανίο, συγνώμη αν ξέφυγα, αλλά περίμενα να δώ το παιδί. Ναί έχω κάνει επαγγελματίας προπονητής και ξέρω καλά τί σημαίνει αυτό για τον παίκτη στην περίοδο προετοιμασίας.

Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα φυσικά απο το συγκεκριμένο συμβάν.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Να πουμε κ 2 λογια για την αντιπαλο σημερα,γνωστος παικτης ο Κομαν,πολλοι τον λιγουρευομασταν χρονια τωρα.
Οσο για τον ιταλο φορ που εχουν,ρε σεις,αυτος χειροτερος και του Τσολακ ειναι,μιλαμε ανυπαρκτος,εκτος τοπου κ χρονου,το γραφω γιατι καποια αδερφια ειχαν πει να κοιταξουμε προς τα εκει για φορ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Α εισαι εξπερ της προπονητικης; Ε τοτε πασο εχεις δικιο οτι και να πεις.
Θα το σταματήσω εδώ. Πράγματι τα πήρα στο κρανίο, συγνώμη αν ξέφυγα, αλλά περίμενα να δώ το παιδί. Ναί έχω κάνει επαγγελματίας προπονητής και ξέρω καλά τί σημαίνει αυτό για τον παίκτη στην περίοδο προετοιμασίας.

Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα φυσικά απο το συγκεκριμένο συμβάν.
Δεκτο, το κοβω κι εγω, σορι για την ειρωνια
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

μακάρι να βρεθούν τα χρηματα για τον dantas..με χαλάει και πολύ μάλιστα που θα πάνε στην μπενφικσ, ομως @ ειναι η ζωή το ξέρουμε :mrgreen:

είναι και το Ολλανδικό μουντό τοπίο, ομως ειναι και η περιγραφή του Σπυροπουλου κόβεις φλεβα..

ετσι γινεται η χροιά και της δικής μου φωνής μετα απο 5 - 6 25αρια τσίπουρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τετ 05 Ιούλ 2023, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”