ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Συγχαρητήρια. Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ακαουντ του σάιτ ( αυτό μωρέ που μας έλεγε για διασυρμους από τον ρούλη) πέταξε ένα τυράκι και δέκα σελίδες ασχολείστε με μ@λακιες.
Και εις ανώτερα
Και εις ανώτερα
Κάνεις τεράστιο λάθος. Επειδή και εγώ αναφέρθηκα στο θέμα, ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από μια νίκη. Και αυτό το θέμα εμένα με πληγώνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα που βλέπω το φασιστάκο να περιφέρεται στο γήπεδο. Εσύ δε γνωρίζεις καν τι έκανε, δικαίωμα σου. Αλλά μη βγάζεις συμπεράσματα για το τι είναι οι άλλοι. Αν φάω ένα γκολ δε θα αισθανθώ προσβεβλημένος, με αυτόν να κυκλοφορεί εκεί μέσα, αισθάνομαι.Fawkes έγραψε:Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος και τα έχετε βάλει μαζί του αλλά το ότι βρήκατε ΣΗΜΕΡΑ μια μέρα πριν από τόσο σημαντικό παιχνίδι να σκαλίσετε αυτό το θέμα δείχνει δύο πράγματα
Οι αλλόθρησκοι κάνουν πάρτυ εδώ μέσα
Η ομάδα είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από τον κόσμο της
Τώρα θυμήθηκα πως πριν από ανάλογο παιχνίδι κάποιοι σκέφτηκαν να κάνουν πορεία για το Μακεδονικό
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Εμένα η φράση ''διαφορετικοί κόσμοι'', με εκφράζει 100%.renegade έγραψε:Συγχαρητήρια. Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ακαουντ του σάιτ ( αυτό μωρέ που μας έλεγε για διασυρμους από τον ρούλη) πέταξε ένα τυράκι και δέκα σελίδες ασχολείστε με μ@λακιες.
Και εις ανώτερα
Κάποιους τους αφήνει αδιάφορους.
Ο καθένας με τις προτεραιότητές του.
Πολλά εχω να πω για το ...φλέγον ζήτημα, αλλα όχι σήμερα.. Οπότε με τον καταραμένο ποιητή θα συνταχθώ!!kataramenos5 έγραψε:Χαχαχαχα Στον πειραια ....Χωρικός έγραψε:Έχω ορισμένες απορίες.. Αν μπορεί το φόρουμ να βοηθήσει.
και πάμε... Πού γεννήθηκε;;;;
Ειχα ποιητικη διαθεση σημερα αλλα μου φυγε με ολη τη φασαρια οποτε θ αντρεξω στο παρελθον..
Βαρεθηκα της Τουμπας το "καζανι"
το αλλαξα και το κανα τηγανι
Τη Κυριακη πυρωνει κι ειναι μαυρο
να ψησουμε τον που@@ρα το γ@υρο
- ΑποστόληςΑ
ΤΕΡΜ: Kotarski, Z. Zivkovic
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ: Sastre, Kedziora, Rafa Soares
ΣΤΟΠΕΡΣ: Ingason, Κουλιεράκης, Κάργας, Nasberg
ΧΑΦ: Douglas, Dantas, Schwab, Filipe Soares, Κωνσταντέλιας, Biseswar
ΕΞΤΡΕΜ: A. Zivkovic, Narey, Ricardo
ΦΟΡ: Oliveira, Brandon
ΑΚΡ. ΜΠΑΚ: Sastre, Kedziora, Rafa Soares
ΣΤΟΠΕΡΣ: Ingason, Κουλιεράκης, Κάργας, Nasberg
ΧΑΦ: Douglas, Dantas, Schwab, Filipe Soares, Κωνσταντέλιας, Biseswar
ΕΞΤΡΕΜ: A. Zivkovic, Narey, Ricardo
ΦΟΡ: Oliveira, Brandon
Δες αυτό:Fawkes έγραψε:Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος και τα έχετε βάλει μαζί του
https://atexnos.gr/%CF%86%CE%B1%CF%83%C ... %BF%CE%BA/
Σεβαστό και κατανοητό αδερφέ. Δεν είδα καν ποιος το ξεκίνησε και το αλλόθρησκοι δεν αναφερόταν σε σένα αλλά στο ότι όποιος ξένος μας διαβάζει χαίρεται να μας βλέπει να τρωγόμαστε μεταξύ μας .AntoniosK έγραψε:Κάνεις τεράστιο λάθος. Επειδή και εγώ αναφέρθηκα στο θέμα, ο ΠΑΟΚ είναι πολλά περισσότερα από μια νίκη. Και αυτό το θέμα εμένα με πληγώνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα που βλέπω το φασιστάκο να περιφέρεται στο γήπεδο. Εσύ δε γνωρίζεις καν τι έκανε, δικαίωμα σου. Αλλά μη βγάζεις συμπεράσματα για το τι είναι οι άλλοι. Αν φάω ένα γκολ δε θα αισθανθώ προσβεβλημένος, με αυτόν να κυκλοφορεί εκεί μέσα, αισθάνομαι.Fawkes έγραψε:Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος και τα έχετε βάλει μαζί του αλλά το ότι βρήκατε ΣΗΜΕΡΑ μια μέρα πριν από τόσο σημαντικό παιχνίδι να σκαλίσετε αυτό το θέμα δείχνει δύο πράγματα
Οι αλλόθρησκοι κάνουν πάρτυ εδώ μέσα
Η ομάδα είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από τον κόσμο της
Τώρα θυμήθηκα πως πριν από ανάλογο παιχνίδι κάποιοι σκέφτηκαν να κάνουν πορεία για το Μακεδονικό
Εγώ δεν το συνεχίζω άλλο γιατί τελικά συμμετέχω σε αυτό που καυτηρίαζω
Που ήταν οι ευαισθησίες σου πριν το ματς με τον Λεβαδειακό?gpap έγραψε:Εμένα η φράση ''διαφορετικοί κόσμοι'', με εκφράζει 100%.renegade έγραψε:Συγχαρητήρια. Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ακαουντ του σάιτ ( αυτό μωρέ που μας έλεγε για διασυρμους από τον ρούλη) πέταξε ένα τυράκι και δέκα σελίδες ασχολείστε με μ@λακιες.
Και εις ανώτερα
Κάποιους τους αφήνει αδιάφορους.
Ο καθένας με τις προτεραιότητές του.
Σήμερα έμαθες για τον συγκεκριμένο?
Κάποιοι νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με χαχολια.
Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το συγκεκριμένο ζήτημα εδώ είμαστε από Δευτέρα να συζητήσουμε τα πάντα.
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24Χωρικός έγραψε:Παίζει κάτι με τον Τάισον; ξέρουμε;
Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, οι ενοχλήσεις δεν προκαλούν ανησυχία, αλλά το γεγονός πως δεν προπονήθηκε καλά οδήγησε στην απόφαση να μείνει ο παίκτης εκτός αποστολής, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.
- navigator11
Φτάνει ρε! Οκ, έγινε η αναφορά μια, δύο, τρεις, το πιάσαμε το νόημα. Όποιος έχει θέμα, και καλώς μπορεί να έχει, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα του μαλάκα να επικοινωνήσει το πρόβλημά του είτε άμεσα στην ΠΑΕ είτε έμμεσα κράζοντας στο γήπεδο ευθέως το τύμπανο είτε είτε είτε. Αύριο έχουμε αγώνα ζωής και θανάτου. Πρώτιστα, εμένα τουλάχιστον, με νοιάζει να ξεβρακώσω αγωνιστικά μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις πανευρωπαϊκά. Πάμε ρε ομαδάρα!!!
Επεξεργάστηκε ελαφρώς.
Mod Team
Επεξεργάστηκε ελαφρώς.
Mod Team