95. Στέφανος Τζίμας
- ΑποστόληςΑ
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Κανένας παίκτης μας που έχει προοπτικές για μεγάλη καριέρα δεν πρέπει να δίνεται δανεικός.
Σαλπι. Μην ξεχνας οτι δεν θα πηγαινε οπου ναναι, σε αυτον που τον ειχε παικτη θα πηγαινε
Όταν έχεις έναν παίκτη σαν τον Τζίμα να κάνει προπονήσεις με τον Τάισον και τον Εκονγκ, δεν τον στέλνεις να κάνει προπονήσεις με τον Πηλέα και τον Δεληγιαννίδη...
Είναι παίκτης επιπέδου ΠΑΟΚ από τώρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγει δανεικός, ειδικά στις Σέρρες.
Είναι παίκτης επιπέδου ΠΑΟΚ από τώρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγει δανεικός, ειδικά στις Σέρρες.
Παίκτης μας πέρσι μικρός είπε αυτά που με βελτιώνουν περισσότερο είναι τα οικογενειακά διπλά απέναντι σε Ίγκανσον και Αουγκούστο και όχι τα κανονικά παιχνίδια απέναντι στο Θεσπρωτό.
- ΑποστόληςΑ
+1Napoli4 έγραψε:Όταν έχεις έναν παίκτη σαν τον Τζίμα να κάνει προπονήσεις με τον Τάισον και τον Εκονγκ, δεν τον στέλνεις να κάνει προπονήσεις με τον Πηλέα και τον Δεληγιαννίδη...
Εγω πως νομιζα οτι παιζει Α εθνικη ο Πανσερραικος και αυτους θα εχει αντιπαλους σε εβδομαδιαια βαση ως βασικος;Tolaros έγραψε:Παίκτης μας πέρσι μικρός είπε αυτά που με βελτιώνουν περισσότερο είναι τα οικογενειακά διπλά απέναντι σε Ίγκανσον και Αουγκούστο και όχι τα κανονικά παιχνίδια απέναντι στο Θεσπρωτό.
Μαγκες με 5 συμμετοχες 10 λεπτων ολη τη σεζον βελτιωση δε θα γινει.
Βασικος φορ ομως σε εδρες οπως Τουμπα Καραιταβλι κλπ θα τον ψησουν πολυ καλυτερα.
Τεσπα αποψη μου ειναι, οχι απαραιτητα η σωστη
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ναι αυτο λεω, καλυτερα να παει καπου να παιζει βασικος να ψηθει κανα εξαμηνο και να επιστρεψει το καλοκαιρι.
3η λυκείου είναι. Φέτος δεν είναι να πάει πουθενά μέχρι να τελειώσει με το καλό το σχολείο.
Σε 10 μήνες βλέπουμε πως έχει εξελιχθεί. Μπορεί να είναι έτοιμος για την 1η ομάδα. Μπορεί να του κάνει καλό ένας δανεισμός έξω Ολλανδία, Γαλλία
Σε 10 μήνες βλέπουμε πως έχει εξελιχθεί. Μπορεί να είναι έτοιμος για την 1η ομάδα. Μπορεί να του κάνει καλό ένας δανεισμός έξω Ολλανδία, Γαλλία
Εγώ δεν συμφωνώ να πάει δανεικός, αλλά, άμα δεν τον υπολογίζει, τότε από το να κάθεται ίσως στο να παίξει σε επαγγελματική ομάδα είναι καλύτερο. Ακόμα καλύτερο, ομάδα Super League.
το παιδί πάει σχολείο και δεν είναι κάνα αγράμματο που λέει μόνο ούγκ κ μπάλα
όπως γίνεται πολλές φορές με διάφορους στο ΝΒΑ συνήθως
πρώτα απο όλα μετράει η γνώση
το ταλέντο έρχεται δεύτερο
αν σε κάτι είναι σωστή η ακαδημία είναι αυτό
οτι προσέχει τα παιδιά
όσον αφορά τον Στέφανο , ειμαι σιγουρος οτι το παλικάρι , και τον προσέχουν ,
και θα κάνει μεγάλη καριέρα
κι αυτό θα γίνει γιατί έχει αποκτήσει παιδεία
όπως γίνεται πολλές φορές με διάφορους στο ΝΒΑ συνήθως
πρώτα απο όλα μετράει η γνώση