Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από gergeo4 »

WestBlock4 έγραψε:Φέραμε το μποτο για να μας καλύψει στο κενό που φωνάζουμε πόσο καιρό δε ξερω με τον φέρναντες του Βόλου... πραγματικά δεν υπάρχει λογικη
ε δεν τον φεραμε γι'αυτο φίλε μου. ;) Αν ήταν να τον φερναμε για κάτι τετοιο θα είμασταν ερασιτεχνική ομαδα.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Athens έγραψε:αυτος που προτεινει?
αυτος που εγκρινει?
αυτος που πληρώνει?
ποιος εχει τελικα την μεγαλυτερη ευθυνη που καναμε μεταγραφες και ακομη δεν εχουμε δει στοπερ διπλα στον ιγκανσον, ακομη δεν εχουμε αρ εξτρεμ, ακομη δεν εχουμε δεκαρι, φορ, αρ μπακ, χαφ...
Μήπως να πάρει και μια γενναία απόφαση και να αποχωρήσουμε απο το πρωτάθλημα.
Πλην ινγκασον,Κοτάρσι και Λύρατζη , αν κατάλαβα καλα, γιατί πλέον δεν ξέρουμε και τι διαβαζουμε, η ομάδα θέλει ενίσχυση.
Κοιτα να δεις που τόσα χρόνια υποστηρίζω την Ρεάλ και δεν το είχα καταλάβει
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

gergeo4 έγραψε:γιατί ολο μιλατε για στοιχηματα;πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω
γιατι απλα ειναι στοιχηματα ,γιατι το να παιρνεις παιχτες απο ομαδες χαμηλοτερης δυναμικης,στοχων κτλπ δεν σημαινει το οτι αυτα που εκανε πχ στο αδειο πανθεσσαλικο ο φερναντες και στον βολο που στοχο εχει να σωθει γρηγορα οτι θα τα κανει στον ΠΑΟΚ,φυσικα και ειναι στοιχηματα παιχτες απο χαμηλοτερης δυναμικης ομαδες και νεαροι σε ηλικια διπλο στοιχημα για την ακριβεια ,αυτοι ναι ειναι στοιχηματα οχι με την εννοια λαχειου γιατι υποτιθεται οτι εχεις εναν εξιδικευμενο στους νεαρους που δεν θα φερει 5 και θα βγει ενας αλλα θα φερει 5 2 θα ειναι παιχταραδες για επιπεδο ΠΑΟΚ 2 δεν θα ειναι φυρα και ο ενας θα ειναι παλτο αλλα ναι ειναι στοιχηματα.

Απο κανεναν παιχτη δεν ξερω τι θα παρω αλλα προσπαθω να το ελεγξω σε ενα βαθμο , το να παρεις το ημιβασικο χαφ της χεταφε με κανα 70 συμμετοχες λα λιγκα ειναι πιο ασφαλες απο το να παρεις το χαφ της τριπολης μονο και μονο επειδη εκανε ξερω γω 2 καλες χρονιες στην ελλαδα

Ολοι οι παιχτες ειναι στοιχηματα απλα προσπαθεις να ελεγξεις και να μειωσεις την περιπτωση αποτυχιας
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Διαφωνώ αν ο Ζιβκοβιτς πχ είχε τα στρέμματα που έχει μπροστά του ο φερναντεζ γιατί οποιαδήποτε ομάδα της σούπερ λιγκ δεν θα παίξει ποτέ ταμπούρι με τον Βόλο και έπαιζε σε μια ομάδα σαν τον Βόλο μπορεί να νόμιζες ότι είναι ο μεσι. Ποσό μάλλον ομάδα που δεν την παρακολουθείς συστηματικά και δεν θα δεις τα 5 ματς του πχ που θα δεν θα ακουμπούσε . Ούτε βέβαια θα είχες σωστή κρίση βλέποντας μόνο χαιλαιτς γιατί πριν τις 2 καλές φάσεις που θα έκανε σε ένα παιχνίδι μπορεί να είχε κάνει και 10 μλκιες.
Τεσπα ο συγκεκριμένος εμένα μ αρέσει γενικά . Αλλά αυτό που είπε ένα παλικάρι πιο πριν ρε φίλε. Πήρες μποτο για να πάρεις τον φερναντεζ του Βόλου;
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Blackgr4 έγραψε:
gergeo4 έγραψε:
Athens έγραψε:αυτος που προτεινει?
αυτος που εγκρινει?
αυτος που πληρώνει?
ποιος εχει τελικα την μεγαλυτερη ευθυνη που καναμε μεταγραφες και ακομη δεν εχουμε δει στοπερ διπλα στον ιγκανσον, ακομη δεν εχουμε αρ εξτρεμ, ακομη δεν εχουμε δεκαρι, φορ, αρ μπακ, χαφ...
εχουμε 4 στοπερ για διπλα στον ινγκι
εχουμε 4-5 αρ εξτρεμ
φορ Ολιβειρα-μπραντον-κουτσιας
αρ μπακ ραφα σοαρες
χαφ εχουμε 6
10αρι θα παρουμε τωρα+ρικαρντο
Αν είχαμε 4-5 αρ εξτρέμ, δεν θα έλεγε ο προπονητής πως θέλει είτε δεκάρι, είτε αριστερό εξτρέμ.
Γιατί δεν είπε δηλαδή πως θέλει δεξί εξτρέμ; Πολύ απλά γιατί έχει.
το γεγονός οτι υπάρχουν ποσοτικά 4-5 παιχτες δεν σημαίνει οτι και ποιοτικά μπορεί να ειναι οκ ο προπονητής.Ομως δεν υπάρχει λογική να προσθεσεις και αλλον.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Σαν όνομα σίγουρα δεν εντυπωσιάζει ο Φερνάντεζ του Βόλου. Αλλά να πω την αμαρτία μου δεν είδα και πολλά παιχνίδια του Βόλου πέρυσι για να μπορώ να εκφέρω άποψη.

Σε αντίθεση με άλλους συνοπαδούς που θεωρούν πως, με μία πολλή ποιοτική προσθήκη στο 10, η ομάδα θα χτυπήσει πρωτάθλημα, πιστεύω πως ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά.

Η προσθήκη Φερνάντεζ, αν εντάσσεται στο πλάνο "νεαροί παίκτες με δυνατότητα εξέλιξης και μεταπώλησης και είναι εισήγηση του τμήματος scouting, θεωρώ πως είναι σε σωστή κατεύθυνση.

Θα επαναλάβω την θέση μου πως πρέπει να δούμε την φετινή χρονιά ως μεταβατική. Ιανουάριο πρέπει να γίνει ένα μίνι ξεκαθάρισμα και Ιούνιο να χτιστεί η ομάδα που θα χτυπάει στα ίσα πρωτάθλημα τα επόμενα 3-4 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ώρες ώρες εύχομαι να μπορούσα να πατήσω ένα fast forward να περάσουν οι γαμημένες οι μέρες, να λήξει η μεταγραφική περίοδος και να τελειώνουμε.
Δεν ξέρω αν φταίμε εμείς. Αν τυχόν δημιουργούμε τεράστιες προσδοκίες μέσα στο μυαλό μας.
Σαφέστατα και μπορεί να φταίμε και εμείς που τρώμε τον παπά πως θα έρθουν στην ομάδα μας φτασμένοι ΚΑΝΟΝΙΚΟΊ και ικανοί παίκτες.
Απλά αυτή την αηδία - απογοήτευση που έχω αισθανθεί πέρσι και φέτος το καλοκαίρι, ειλικρινά δεν τα έχω ξανανιώσει σε τέτοιο βαθμό. Κουράστηκα.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

O Φερνάντες είναι τυπική μεταγραφή Μπότο. Μικρός σε ηλικία, με καταγωγή από Ιβηρική, έχει μάθει μπάλα σε σπουδαία ακαδημία (Μ.Σιτυ) και ...κοντός. Εάν δεν ερχόταν από την Μpeos FC αλλά από ομάδα της Σεκούντα τώρα θα μιλούσαμε μόνο για το πώς θα φάει ο κακός Λουτσέσκου την επιλογή του Μπότο.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Διαφωνώ θα ήταν επιλογή μποτο αν τον έφερνε πριν τον δει ο βόλος. Τώρα και εμένα αν ρωτούσες πάρε έναν παιχτη από σούπερ λιγκ από 6 θέση και κάτω για το 10 τον φερναντεζ του Βόλου θα σ έλεγα που από Ισπανία ξέρω μόνο τον ραουλ
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

makispaspartou έγραψε:Πάντως αν όντως ο Λουτσέσκου θέλει κάτι Τζιοβινκοειδές πιστεύω ο πιο κοντά σε αυτό είναι ο Saba Dia από όσο έχω δει στα βιντεάκια.
Υπέγραψε στην Sivasspor
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

gergeo4 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Φέραμε το μποτο για να μας καλύψει στο κενό που φωνάζουμε πόσο καιρό δε ξερω με τον φέρναντες του Βόλου... πραγματικά δεν υπάρχει λογικη
ε δεν τον φεραμε γι'αυτο φίλε μου. ;) Αν ήταν να τον φερναμε για κάτι τετοιο θα είμασταν ερασιτεχνική ομαδα.
Ναι,τον φέραμε για να σου βρίσκει αυτό που θέλει η ομαδα τη στιγμή που το θέλει...
Μ αρεσει να φτιάξει μια νέα ομάδα με ταλέντο κλπ κλπ αλλά ποτέ δεν φτιαχνεται μια ομάδα όταν δεν εχει1- 2 παιχτες προσωπικότητες να κουβαλάνε την ομαδα κ να έχουν εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

DamoN έγραψε:Διαφωνώ αν ο Ζιβκοβιτς πχ είχε τα στρέμματα που έχει μπροστά του ο φερναντεζ γιατί οποιαδήποτε ομάδα της σούπερ λιγκ δεν θα παίξει ποτέ ταμπούρι με τον Βόλο και έπαιζε σε μια ομάδα σαν τον Βόλο μπορεί να νόμιζες ότι είναι ο μεσι. Ποσό μάλλον ομάδα που δεν την παρακολουθείς συστηματικά και δεν θα δεις τα 5 ματς του πχ που θα δεν θα ακουμπούσε . Ούτε βέβαια θα είχες σωστή κρίση βλέποντας μόνο χαιλαιτς γιατί πριν τις 2 καλές φάσεις που θα έκανε σε ένα παιχνίδι μπορεί να είχε κάνει και 10 μλκιες.
Τεσπα ο συγκεκριμένος εμένα μ αρέσει γενικά . Αλλά αυτό που είπε ένα παλικάρι πιο πριν ρε φίλε. Πήρες μποτο για να πάρεις τον φερναντεζ του Βόλου;
Συγνώμη αλλά το ίδιο ισχύει και για το σούπερ όνομα που θα κάνει γκελ και θα έχει τεράστιο συμβόλαιο που περιμένουμε για το 10. Πήρες Μπότο για να πάρεις πρωτοκλασάτο όνομα; Αυτό το παίρνει μόνος του και ο πρόεδρος αν τα σταξει. Δηλαδή αν φέρναμε Μπερνάρ θα λέγαμε ότι ο Μποτο ανακάλυψε τον Μπερνάρ;
Απεναντίας τον πήρες για να φέρνουμε τους Κουαλιατες. Αυτους δηλαδή που οι περισσότεροι αποκαλείται στοιχήματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 24 Αύγ 2022, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Πολυ καλος παικτης ο φερναντεζ του Βολου.
Μου θυμιζει late boomer οπως του lucas perez..

Να θυμισω οτι ο φερναντεζ εκανε τρομερη χρονια στην u23 της σιτυ.
Στη συνεχεια στα 19 του επαιζε βασικος Ολλανδια, και στα 20 του δοθηκε δανεικος στην Β Ιταλιας οπου και ηταν βασικος μεχρι να τραυματιστει και να σπασει το ποδι του...
Αφορμη για να ερθει στο Βολο ηταν η κακη σεζον που ειχε στα 22 του στην Β Ισπανιας.
Βεβαια αν δειτε λουκας περεθ ειχε παρομοια ανυπαρκτη σεζον στην β ισπανιας μεχρι να παει ελευθερος σε ενα ουκρανικο χωριο..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν εχω εικονα του παιχτη, αλλα εχω απεριοριστη εμπιστοσυνη σε ενα απο τα καλύτερα "μάτια" στο παγκόσμιο στερέωμα.

αν έλαβε την έγκριση του μπότο για εμένα είναι οκ.

όλα τα υπόλοιπα σταδιακά και στο χορτάρι.

όλοι και όλα θέλουν το χρόνο τους. όλοι και όλα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

που είναι πχ 2 χρόνια οι παιχταράδες που φέρνουν οι αλλοι,οπως λέτε πολλοί,και δεν ηταν στοιχηματα οπως λέτε;ποιοι πρόσφεραν πραγματικά;ακόμα και τα φετινά αποκτηματα που τοσος λόγος γίνεται....

ολοι στο γηπεχδο κρίνονται ειτε λέγονται μεσσι ειτε φερναντες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τετ 24 Αύγ 2022, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”