ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
paok düsseldorf

Re: ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Την αλλη πεμπτη η ΤΟΥΜΠΑ μπορει να δωσει την ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

theodorsalonika έγραψε:ΣΟΥΡΜΕ αμα ειμαι καλα θα ανηφορισω..απλα εχω ακομα κοβιντ..με εχει χαζεψει...μπορει και πιο πολυ απο τον ΠΑΟΚ.... :opaokara: :opaokara: :opaokara: ....
Η δουλειά θα γίνει!

Κοίτα να ισιώσεις πρώτα!
Θα είσαι αδύναμος λογικά και καλό θα είναι να φυλαχτεις γιατί έχει έξαρση η μαλάκια.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kourdos έγραψε:Ποιός Τάσος ρε Κατ;;
Ημαρτον ρε. Ο Δουσης φυσικα.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Miles έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Η ομάδα πάντως φάνηκε "πιασμένη" και στα τρεξίματα.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι η πλειονότητα εδώ μέσα δεν καταλαβαίνει πότε μια ομάδα κάνει δυνατή προετοιμασία και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή τι σημαίνει ανέτοιμη ομάδα και όχι όπως το εννοούν οι περισσότεροι. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα δεις τρεξίματα και όχι μόνο αυτά.

Επειδη γενικα με ενδιαφερει να μαθαινω τετοια ετσι δευτερευοντα ζητηματα που ομως ειναι σημαντικα για μια ομαδα, φετος με τοση μεγαλη διακοπη και τοσο γρηγορη εκκινηση, δεν θα επρεπε να ειναι προσαρμοσμενη η προετοιμασια; ειδαμε εναν Ζιφκο ΧΩΜΑ και εναν Σαστρε που ολοι μπορουμε να πουμε για την ποιοτητα του αμυντικα, αλλα γενικα δεν τον λες αργο, χθες εκτεθηκε παρα πολλες φορες.
Μπηκε ο Ναραι και ηταν σαν να πετουσε!!!

iremidynami 4+ έγραψε:αναρωτιεμαι τα εξης:
1)γιατι δεν βλεπουμε κουαλιατα στο 10;
2)γιατι δεν βλεπουμε νταντας στο 6;
3)γιατι δεν βλεπουμε φ. Σοαρες στο 8;

Αυτες δεν ηταν οι θεσεις τους στις προηγουμενες ομαδες τους στις οποιες διακρινονταν κιολας;
Αυτες τουλαχιστον θυμαμαι εγω απο τα βιντεακια.
Τωρα θα πει καποιος ως αντιλογο "σου γεμιζει το ματι ο νταντας για 6αρι";
Θα τριζουν τα κόκαλα του παμπλο!!
Οχι, δεν μου το γεμιζει αμυντικα, αλλα μου το γεμιζει επιθετικα ως build up, ως παικτης που θα βγαλει τη μπαλα απο τα σεντερ μπακ κ θα την προωθησει.γρηγορα.
Κατι αναλογο ισχυει και για τους αλλους δυο.

Δεν νομιζω να το κανει επειδη οι παικτες, οι οποιοι παιζουν στις θεσεις τους, αντι αυτων, παιζουν τοσο καλα ωστε να καπαρωνουν τις θέσεις, ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;;

Καποια γνωμη;
Κατι που χανω;

Δες τις δηλωσεις για τον Τζιμα, για να καταλαβεις.
Ο Λουτσεσκου θελει συγκεκριμένα πραγματα απο τον παικτη που παιζει στην χ θεση. Φυσικα συμβαινει και το αντιθετο.
Πχ, εχεις τεχνικη, κρατημα μπαλας, πιεζεις ψηλα, διορατικοτητα, καθετη πασα αλλα δεν εχεις αντοχες να ανεβοκατεβαινεις την γραμμη; συγχαριτηρια εγινες 10!
Ειναι λιγο απλοικο το παραδειγμα αλλα καπως ετσι το βλεπει.

Στα του ματς, ολοι μας (και ο λουτσεσκου) ξεραμε οτι θα ειναι πονοματος, αλλα αυτο που εγινε, δεν δικαιολογείται. Κατανοω το πατατρακ απο το γρηγορο γκολ, αντε να καταπιω το μπλακ αουτ απο το 20 και το 2ο γκολ μεχρι το ημιχρονο, αλλα η ανυπαρξια της ομαδας στο β, με τρομαξε!

Τακτικα δεν καναμε ΤΙΠΟΤΑ σωστα, με αποκορυφωμα σεντρες???? στην περιοχη τους. Να πηδηξει να παρει κεφαλια ποιος;
Ειδαμε στημενο λεωφορείο και αντι να δοκιμασουμε να γυρισουμε την μπαλα γρηγορα ή να δοκιμασουμε συνεργασιες (οκ ειναι νωρις για αυτα...) αρχισαμε τις διαγωνιες μπαλιες και τις γιομες. Δεν ειδαμε καμια ατομικη ενεργεια και η καλυτερη τελικη εγινε απο τον φευγατο Κουρτιτς και τον παιζωΑλλαΔενΕιμαι10 Σοαρες.

Δεν ξερω πως μπορει να το παιξει το 2ο ματς ο Λουτσεσκου, αλλα σε αυτο ηταν αδιαβαστος. Η αποδοση της ομαδας ηταν τραγικη και ηταν εγκληματικο που δεν βρηκε τροπο να εκμεταλευθει οτι οι αλλοι δεν ειχαν αλλαγες. Εγω του χρεωνω μονο το β ημιχρονο, ελπιζω σε καλυτερη βραδια την ερχομενη Πεμπτη.

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
---
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

μ@λ@κες, το έχετε συνειδητοποιήσει ότι η ελπίδα να περάσουμε μια ομάδα 12 παιχτών
είναι ότι παίξαμε τόσο χάλια που δεν γίνεται να ξαναπαίξουμε έτσι σε μια εβδομάδα;
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

κατσε, δεν ειναι η πυρινη Τουμπα;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

αυτή έχει πεθάνει εδώ και καιρό, καμια 15αρια χρόνια πάνω κάτω
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Sick Bastard έγραψε:μ@λ@κες, το έχετε συνειδητοποιήσει ότι η ελπίδα να περάσουμε μια ομάδα 12 παιχτών
είναι ότι παίξαμε τόσο χάλια που δεν γίνεται να ξαναπαίξουμε έτσι σε μια εβδομάδα;

Έχουμε πει τόσες φορές

Απίστευτο,υπάρχει και πιο κάτω;;

Και θα χαλάσει τώρα;;
The Incredibles - Unstoppables
https://www.youtube.com/watch?v=YAuuWSOIbjw
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”