71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Θα πω την κακία μου: τον Ολιβέιρα στο πρώτο θα τον φτάνανε και θα τον κόβανε.
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
Ας όψεται ο Βαγιαννίδης με την εκπληκτική ασίστ του. Πάλι καλά που έβαλε το γκολ - δώρο. Αλλά στο πρώτο ημίχρονο όσες φορές βρέθηκε στην περιοχή ήταν απαράδεκτος.
- ΑποστόληςΑ
Οι παίκτες σαν τον Μπράντον είναι για συκγκεκριμενα πράγματα ,παίρνουν λίγα , δεν δημιουργούν θέμα ποτέ . Ταμάμ και 2-3ο φορ .
Sent from my iPhone using Tapatalk
- WeWillRockYou
Το πρόβλημα με τον Τόμας από την αρχή της σεζόν είναι πως αποτελεί τον δεύτερο φορ μας, ενώ θα έπρεπε να είναι ο τρίτος. Μεγάλο πρόβλημα ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός και ο φορ που δεν ήρθε.
Ως τρίτη επιλογή και παίκτης μια χρήσης για μια σεζόν, μέχρι να είναι έτοιμος κάποιος από την ακαδημία για να πάρει την θέση του, είναι τίμιος, προσπαθεί και δίνει ό,τι μπορεί.
Μακάρι να σκοράρει άλλα τόσα γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ως τρίτη επιλογή και παίκτης μια χρήσης για μια σεζόν, μέχρι να είναι έτοιμος κάποιος από την ακαδημία για να πάρει την θέση του, είναι τίμιος, προσπαθεί και δίνει ό,τι μπορεί.
Μακάρι να σκοράρει άλλα τόσα γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αμα ειχες βαλει γκολ με τον Ατρομητο και με ΟΦΗ θα πανηγυριζαμε. Να μεινει να μπαινει ως false nine με ελευθερο ρολο σε ματς που παιζουμε με ταμπουρια
Μονοετές συμβόλαιο
Δεν είναι για να μένει
Επιμένω πως δεν είναι κακος παίκτης κι αν έπαιζε σε κάναν Αστέρα θα λέγαμε που τον βρήκαν και γιατί δεν μπορούμε να φέρουμε κι εμείς έναν τέτοιον. Απλά δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ
Δεν είναι για να μένει
Επιμένω πως δεν είναι κακος παίκτης κι αν έπαιζε σε κάναν Αστέρα θα λέγαμε που τον βρήκαν και γιατί δεν μπορούμε να φέρουμε κι εμείς έναν τέτοιον. Απλά δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ
Παρεξηγημένος,τίμιος είναι, δεν ξέρω αν βγαίνει κτλ αλλά στο χορτάρι για αυτό που ηρθε την κάνει την δουλειά.
Δεν είναι για να μένει απλά γιατί υπάρχουν κουτσιας και τζημας αλλά από εκεί και πέρα έχει δεχτεί υπερβολική κριτική.οπως λέει ο ναπολι,αν έπαιζε αλλού θα έλεγαν όλοι που τον βρήκαν ,αν φύγει δεν θα μας λείψει αλλά όσο ειναι εδώ μια χαρά θα την κάνει την δουλειά και μάλιστα την κάνει ψιλοτζαμπα
Δεν είναι για να μένει απλά γιατί υπάρχουν κουτσιας και τζημας αλλά από εκεί και πέρα έχει δεχτεί υπερβολική κριτική.οπως λέει ο ναπολι,αν έπαιζε αλλού θα έλεγαν όλοι που τον βρήκαν ,αν φύγει δεν θα μας λείψει αλλά όσο ειναι εδώ μια χαρά θα την κάνει την δουλειά και μάλιστα την κάνει ψιλοτζαμπα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τετ 18 Ιαν 2023, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίδες στην παρούσα φάση εγώ θέλω να ανανανωσει . Κανένας από τους μικρούς που έχουμε για 3ο δεν με ικανοποιεί αυτή τη στιγμή . Ίσως λίγο ο Τζιμας αλλά καλά καλά στη Β ομάδα δεν έχουμε γεμάτη εικόνα . Όποτε και για του χρόνου με τα ίδια λεφτά και αρκετό πάγκο ,ο Μπράντον μου κάνει .
Για 3ος και πάλι με μονοετές και τον ρόλο του Καρελη την χρονιά του νταμπλ ναι..
Με εξέφρασες Νάπολι απλά με μια πρόταση