26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
-
Asimos
Re: 26. Tiago Filipe Oliveira Dantas
Φίλε gpap, αναρωτήθηκες εχθές πόσο έτρεξε ο καθένας εχθές και έψαξες και το βρήκες ή έβγαλες το στατιστικό από προσωπική σου μέτρηση;
Τα 7 εκατομμύρια μη ξεχάσουμε. Ούτε στην black Friday τέτοια ευκαιρία. 140.000 ευρώ το κιλό.
4 μυρια δεν αξιζει ο παικτης...αν τα δωσει ο Ιβαν εχει πιαστει για αλλη μια φορα κοτσος...
ουτε ασιστ, ουτε γκολ στο ελληνικο πρωταθλημα....ας παει καλυτερα στην μπαγερν
ουτε ασιστ, ουτε γκολ στο ελληνικο πρωταθλημα....ας παει καλυτερα στην μπαγερν
Τα είπαμε τα ξαναλέμε.
Τόσα λεφτά για έναν παίκτη ?
Με 7 μύρια φτιάχνεις ολόκληρη ομάδα.
Τόσα λεφτά για έναν παίκτη ?
Με 7 μύρια φτιάχνεις ολόκληρη ομάδα.
-
ron-swanson
Οκ καλος χρυσος αλλα μηπως σιγα σιγα να αρχισει να παιζει και ο Φελιπε που ειναι παιχτης μας;
-
BlackFriday
Εγώ παιδιά θέλετε να με πείτε αμπαλη...πείτε με. Δεν βλέπω όχι μόνο το νόημα να δώσουμε ευρώ για αυτόν τον παίκτη αλλά και γιατί να παίζει κάθε φορά βασικός στην εντεκάδα.
Δώσαμε τον Τσιγγαρα. Δεν άρεσε στον Λουτσεσκου. Και έχουμε τον Νταντας που δεν ξέρω καν αν είναι για ανδρικό ποδοσφαιρο
Δώσαμε τον Τσιγγαρα. Δεν άρεσε στον Λουτσεσκου. Και έχουμε τον Νταντας που δεν ξέρω καν αν είναι για ανδρικό ποδοσφαιρο
Σε ακόμα ένα ντέρμπι ήσουν τραγικός και εξαφανισμένος.
Στα παιχνίδια που αναγκαστικά πρέπει να μυρίσει στην μασχάλη του αντιπάλου είσαι πολύ κακός και είναι λογικό αυτό... είναι ξαναβάζει σε 13χρονο να παίξει με ενήλικες.
Αν ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να σε δουλέψει σωματικά και να σε κάνει έναν αλκαντάρα τότε...ναι θα άξιζε ή αγοράσου.
Επειδή όμως δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον οργανισμό ΠΑΟΚ ότι μπορεί να σε ανάπτυξη σωματικά έτσι ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε τέτοια παιχνίδια ... προσφέρει κλείνω στο ότι δεν θέλω να σε αγοράσουν με πάνω από δυόμισι βαριά-βαριά 3 εκατομμύρια
Στα παιχνίδια που αναγκαστικά πρέπει να μυρίσει στην μασχάλη του αντιπάλου είσαι πολύ κακός και είναι λογικό αυτό... είναι ξαναβάζει σε 13χρονο να παίξει με ενήλικες.
Αν ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να σε δουλέψει σωματικά και να σε κάνει έναν αλκαντάρα τότε...ναι θα άξιζε ή αγοράσου.
Επειδή όμως δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον οργανισμό ΠΑΟΚ ότι μπορεί να σε ανάπτυξη σωματικά έτσι ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε τέτοια παιχνίδια ... προσφέρει κλείνω στο ότι δεν θέλω να σε αγοράσουν με πάνω από δυόμισι βαριά-βαριά 3 εκατομμύρια
Έχεις έναν χρόνο μήπως βελτιώσεις τα μειονεκτήματά σου, δηλαδή την άμυνα, μέχρι στιγμής είσαι μισός παίχτης.
-
PAOKAPOMONOSMOY
Ο παίκτης αυτός δυστυχώς δεν θα παίξει.Ο λόγος για μένα είναι ότι σε όλες τις μεγάλες ομάδες που πήγε δεν κατάλαβε το μέγεθός τους.Υπάρχει μια φάση στο ντέρμπι με τον βαζελο που χτυπάει φάουλ..Η κάμερα κάνει ζουμ στο πρόσωπο.Τον βλέπω να χαζογελάει (έχει ωραίο χαμόγελο και οδοντοστοιχία)αλλά αγόρι μου το βλέμμα σου θα πρέπει να γυαλίζει,να καρφώνει ποδοσφαιρικά.Με λίγα λόγια σου πολύ σοφτ.Το ότι ξέρει ποδόσφαιρο καμία αμφισβήτηση.Να δυναμώσει το κορμί του χλωμό.Αν αξίζουν όλα αυτά 4 μύρια δεν είμαι σίγουρος.
Μια χαρά παιχταρας είναι ο νταντας . Αθόρυβη και εγκεφαλική δουλειά . Έχει συγκεκριμένο ρόλο στο παιχνίδι και αυτό που του έχει ανατεθεί το κάνει όσο καλύτερα γίνεται. Αν λέμε ότι χτίζουμε κάτι φέτος αυτός ο Κοταρσκι και ο κουλιερακης πρέπει να στηριχτούν όσο δεν πάει . Εννοείται πως πρέπει να τον αγοράσουμε
Ο Νταντας ηρθε απο τον παγκο της Τοντελα...Ενας παικτης με εξαιρετικη τεχνικη καταρτιση,εξαιρετικο βιζιον στο παιχνιδι του αλλα σωμα 15χρονου.Ο παικτης θελαμε καποιοι να πιστευαμε οτι ηρθε στη λογικη του παιρνω εναν παικτη με εξαιρετικες προοπτικες αν εχω το σκοπο και τη διαθεση να τον εξελιξω και να τον ενταξω με προσοχη και υπομονη.Αντι αυτου βρεθηκε να πρεπει να σηκωσει σχεδον αποκλειστικα το βαρος της δημιουργια απο τον αξονα σε μια ομαδα που εχει επιλεξει να τοποθετει τα χαφ της σχεδον παραλληλα στο γηπεδο...
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Οσο ο παικτης εχει τον αχαρο ρολο να περναει το 80% του αγωνα παιζοντας 1-2 με τα στοπερ, τοσο κακος θα φαινεται. Ειδικα αν ο αντιπαλος πρεσαρει οργανωμενα μπροστα. Χτες τα πρεσινγκ τριγκερς της ΑΕΚ ηταν υποδειγματικα. Η ποιοτητα του Νταντας βγαζει ματι, κι οταν ως ομαδα παιξουμε σοβαρο ποδοσφαιρο με συγχρονο πασινγκ γκεϊμ, δεν θα βγαινει απο την 11αδα ουτε καν στο 65' καθε αγωνα.