30. Nicolás Quagliata

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: 30. Nicolás Quagliata

Δημοσίευση από dragon »

Άποψη πως θα γίνει μια εγχείρηση έχει ο γιατρός όχι ο καφετζής. Μπορεί ο καφετζής να πει μια γνώμη γιατί νομίζει ότι ξέρει αλλά στο τέλος της ημέρας δεν εχουμε δυο απόψεις πανω στο ίδιο θέμα με την ίδια βαρυτητα πόσο μάλλον όταν ο γιατρός είναι επιτυχημένος. Ναι υπάρχουν καλοί κ κακοί γιατροί κ αυτό το δείχνει η πορεία τους αλλά πανω λοιπόν στην εγχείρηση άποψη βαρύνουσα μπορουν να έχουν οι γνώστες κ οχι όλοι. Μπορουμε να μην γουστάρουμε το υφος, τον τρόπο που μιλαει η ότι άλλο αλλά δεν μπορούμε να πιστευουμε πως ξέρουμε καλυτερα την αγωγή που πρεπει να δώσει κ να λέμε πωε είναι άποψη.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

dragon χαίρομαι για την παρομοίωση που κάνεις γιατί μου δίνει μία αφορμή για μία γνώμη ή μία συζήτηση που θεωρώ είναι ενδιαφέρουσα ...

προφανώς χαρακτηρίζεις γιατρό έναν κόουτς όπως ο Λούτσε ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και έγινε ένας απόλυτα επιτυχημένος επαγγελματίας του χώρου ... επίσης μάλλον καφετζή χαρακτηρίζεις όλους εμάς τους υπόλοιπους ...

προφανώς συμφωνώ γενικά σε αυτό που γράφεις ... εννοώ στον ιατρικό τομέα γιατί ένας γιατρός έχει ατελείωτες ώρες ενασχόλησης με το σπορ που ασκεί ...

εκεί που διαφωνώ είναι στο ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε καφετζήδες ... θα στο πω εντελώς πρακτικά ... εγώ που είμαι στον τομέα μου και γνωστός επαγγελματίας και επιτυχημένος ... με την μπαλίτσα έχω τρέλα από μικρός ... ιδίως σε ότι έχει να κάνει με το μάνατζμεντ του ποδοσφαίρου ... και έχω αφιερώσει πολλές ώρες γιατί με ηρεμεί και μου αρέσει η ενασχόληση ... έτσι όπως εγώ υπάρχουν εδώ μέσα πολλοί ακόμα ... που πέρα από τον ΠΑΟΚ αγαπούν και το ποδόσφαιρο ... και έχουμε αφιερώσει πολλές ώρες και στο να το βλέπουμε και στο να το μελετάμε και στο να το σκεφτόμαστε ... προσωπικά έχω καταθέσει χρόνια εδώ μέσα την πίστη μου στο σχέδιο που ακολουθείται πλέον στην μεγάλη ομάδα αντίθετα με το σχέδιο που ακολουθούνταν πριν ...

σε αυτά τα πλαίσια δεν έχει καμία λογική η χρησιμοποιηση μπίσε αντί του ΚΟυαλιάτα ή του Ρικάρντο ή του Χατζηστραβού ... ο Λούτσε το έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν είναι τόσο καλός στην αξιολόγηση παιχτών ενώ είναι κορυφαίος στην διαχείριση ...

επομένως ο Ζινολά ή πολλά ακόμα παιδιά εδώ μέσα που έχει φανεί με τα χρόνια ότι έχουν άποψη και γνώμη σοβαρή και τεκμηριωμένη δεν μπορεί να παραλληλιστεί με τον καφετζή που έχει άποψη για την ιλαρά την ώρα που ψήνει καφέδες ...

πολλά παιδιά εδώ μέσα έχουν αφιερώσει πολλές ώρες στο χόμπι του ποδοσφαίρου ... έχω δει πολλούς με τα χρόνια που και ταλέντο έχουν και άποψη σοβαρή για την μπαλίτσα ...

σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνω ότι έγραψες ... απλά συμπληρώνω μία άλλη διάσταση
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παιδιά είναι προφανές ότι ο Κουαλιατα στις προπονήσεις δεν δείχνει το πρόσωπο που θέλει ο Λουτσεσκου. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ραζβαν να έμενε ευχαριστημένος από οποιονδήποτε και να μην του έδινε ευκαιρίες.

Το θέμα για κάποιους είναι το πώς γίνεται να παίζει ο κακος Μπισεσβαρ και να μην παίρνει ευκαιρίες ο Κουαλιατα. Λογικό ερώτημα θα πω εγώ.

Ομως ψάχνοντας λογική στην επιλογή του προπονητή γιατί προσωπικά μου έχει αποδείξει ότι είναι λογικός στις επιλογές του, θα πω ότι το θέμα του Κουαλιατα μάλλον είναι τακτικό. Ζήτημα γενικά που δίνει μεγάλη βάση ο προπονητής.

Υποθέσεις κάνω κι γω όπως όλοι μας
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ποιες είναι οι πολλές φορές που έχει δείξει ο Ρουμάνος ότι δεν αξιολογεί καλά τους παίκτες ?
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Το θεμα ειναι και ψυχολογιας, αν δεν παιζεις «ούτε σε οικογενειακό διπλό» δεν ειναι ευκολο να το πεταξεις απο πανω σου και να πετας στις προπονήσεις ή αν μπεις για 5’ να παιζεις σαν φορμαρισμενος.
Καποιο παικτες δεν ελαμπαν ποτε στις προπονησεις αλλά στα ματς βγαζανε ματια, πχ ο Γ.Χ.

Μπορει οντως το παιδι να μην κανει και να ειναι 100% λαθος επιλογή Μποτο, θα φανει στην πορεια.

Εμενα θα με εκνευρισει αφανταστα αν υπαρξει λειψανδρια (λογο καρτων ή τραυματισμου) και ο Λουτσεσκου βαλει αναγκαστικα τον Κουαλιατα και ο παικτης δειξει οτι εχει θεση στην ομαδα αλλα αδικειται για το χατιρι αλλων.
Μετα θα βγουνε ολοι οι πιανολες αρδ και θα λενε οτι ο μεγας Λουτσεσκου τον πιστεψε και τον «ετοιμασε» τον παικτη και για αυτο τωρα πεταει.
Δηλαδη τα ιδια που ειχαμε περσυ με τους Τεηλορ-Εσιτι-Βαρελα ή τα διδυμο Σβαμπ-Κουρτιτς που βαλτωσαν την ομαδα και μετα μπηκαν Λυρα-Τσιγγαρας και μας ξελασπώσαν για να σωθει η χρονια με την Ευρωπαικη πορεια.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Tad απλά επιβεβαιώνεις ότι λέω. Όπου καφετζής δεν εννοούσα κάτι υποτιμητικό απλά οτιδήποτε μη σχετικό. Αν είσαι ότι λες φυσικά κ έχεις δικαιωματικά άποψη όπως κ ο Λουτσέσκου αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχεις δίκιο ούτε βεβαίως ο Λουτσέσκου, το συνολο των αποψεων κ η συνολική δουλειά ενός επαγγελματια τον φέρνουν στη θέση που είναι αργά ή γρήγορα και όχι η τυχη κ οι συγκυρίες αυτά κρατουν λίγο. Έχεις λοιπόν μια άποψη που μπορείς να την δικαιολογήσεις με την γνώση κ την εμπειρία σου ως επαγγελματίας του χώρου. Το ότι κάποιος έχει την ίδια "άποψη" με εσένα δεν τον κάνει ειδικό ουτε σωστό. Άλλωστε κ ενα χαλασμενο ρολόι δυο φορες το 24ωρο είναι σωστό.
Δεν είπα να μην λέμε τη γνώμη μας αλλά μην την θεωρούμε άποψη το ίδιο βαρύνουσα ακόμα κ περισσότερο μερικές φορές από τους ειδικούς.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Σε αυτο το σημειο να τονισουμε οτι ο προπονητης εβλεπε και το Ραφα Σοαρες και τον Κωσταντελια... και προτιμουσε στις θεσεις τους Μπισεσβαρ και Βιειρνια... μεχρι να τραυματιστουν κια να "αναγκαστει" να τους βαλει.

Ο Ραζβαν εινια χρυσος καλος ισως οτι καλυτερο μπορουσαμε να εχουμε ποτε σε διαχειριηση ομαδας τακτικης και ψυχολογιας αλλα εχει και τεραστια κολληματα και αυτα ειναι με παλιους παικτες που τους ξερει αν δε γινουν μουμιες δε τους αποχωριζεται
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Tolaros έγραψε:Ποιες είναι οι πολλές φορές που έχει δείξει ο Ρουμάνος ότι δεν αξιολογεί καλά τους παίκτες ?
οι καφετζηδες εδώ μέσα έχουν εδώ και χρόνια αναφέρει ότι ο Αγκουστο πρέπει να παίζει πισω και οχι μπροστά.
Η απόδοση του στο προηγουμενοειφικα ματς είναι ακόμα μια απόδειξη ότι ο Ραζβαν έχει πολλές ελλείψεις σαν προπονητής.
Καλος είναι αλλά όχι αυτή η αγιογραφία που καθημερινά παρουσιάζεται.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δε δειχνει ο Κουαλιατα άξιος να παρει 15 λεπτα με Λαμια και δειχνει ο αφανας δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

toumba5 έγραψε:
Tolaros έγραψε:Ποιες είναι οι πολλές φορές που έχει δείξει ο Ρουμάνος ότι δεν αξιολογεί καλά τους παίκτες ?
οι καφετζηδες εδώ μέσα έχουν εδώ και χρόνια αναφέρει ότι ο Αγκουστο πρέπει να παίζει πισω και οχι μπροστά.
Η απόδοση του στο προηγουμενοειφικα ματς είναι ακόμα μια απόδειξη ότι ο Ραζβαν έχει πολλές ελλείψεις σαν προπονητής.
Καλος είναι αλλά όχι αυτή η αγιογραφία που καθημερινά παρουσιάζεται.
Στείλε βιογραφικό να σωθούμε από του χαζους που πληρωνουν τον άμπαλο
Υ. Γ. Δεν το τελείωσες όπως το σκέφτεσαι " Καλός είναι αλλά όχι καλύτερος από εμάς "
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Dimg4 έγραψε:Δε δειχνει ο Κουαλιατα άξιος να παρει 15 λεπτα με Λαμια και δειχνει ο αφανας δηλαδη.
Αυτός που τον βλέπει καθημερινά κ ξέρει λέει όχι, εμείς χωρίς συνολική εικόνα μπορουμε να λέμε ότι θέλουμε αλλά να μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε όλα τα δεδομένα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πφφφφ πάμε πάλι, επειδή πάλι τα δικά σας λέτε και υποθέσεις κάνετε.

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έψαξα δηλώσεις αρμοδίων για Quagliata.

Jose Boto (αρχές Δεκέμβρη 2022)

«Είναι αλήθεια πως παλεύει να βρει τον ρόλο του και τον χρόνο του στην ομάδα. Είχε αρκετά προβλήματα προσαρμογής λόγω της γλώσσας. Κάνει μαθήματα αγγλικών, όμως η πρόοδός του είναι αργή. Πολλές φορές δυσκολεύεται να καταλάβει γρήγορα τι ζητάει ο προπονητής.

Πολλές φορές επίσης, ορισμένα θέματα που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, επηρεάζουν την απόδοση ενός ποδοσφαιριστή που είναι καινούργιος σε μία ομάδα. Είχε κάποια θέματα προσωπικής φύσεως, τα οποία δεν μπορώ φυσικά να τα δημοσιοποιήσω, γιατί ακριβώς είναι προσωπικά. Ψάχνουμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να τον βοηθήσουμε, γιατί ούτε εγώ ούτε ο προπονητής έχουμε αμφιβολίες για την ποιότητα του» ανέφερε ο Πορτογάλος.

Λευτέρης Δούκας (Σεπτέμβριος 2022)

Ο Κουαλιάτα είναι ένα παιδί, κυριολεκτικά, που ήρθε από άλλη ήπειρο και δεν γνωρίζει ούτε αγγλικά. Ας είμαστε λίγο ελαστικοί με τον Κουαλιάτα και τον κάθε Κουαλιάτα. Μιλάμε για Σεπτέμβριο μήνα.

Βρε μήπως τελικά ο Lucescu δεν είναι εμμονικός;;;; Γιατί αν είναι ο Lucescu εμμονικός, τότε είναι και ο Garcia!

Εκτός από θέμα προσαρμογής, έχει και προσωπικό θέμα.
Ξέρετε αν τράκαρε κανένας αδερφός του και έμεινε ανάπηρος; Ξέρετε αν η μάνα του έχει καρκίνο; Ξέρετε αν χώρισε από την κοπέλα που ήταν μαζί από το σχολείο; Ξέρετε αν έχασε εκατό χιλιάρικα στο πόκερ;

Δεν ξέρετε τίποτα.

Γιʼαυτό, υπομονή και αγάπη.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

O Ντελιας όταν ήταν έτοιμος μπήκε και δεν ξαναβγήκε.
Το να υποθέτει κάποιος ότι ήταν έτοιμος νωρίτερα γιατί έτσι, δεν είναι επιχείρημα.
Και ο Ράφα δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, τον είδαμε σε φιλικά. Και στο τηγάνι του είπανε να παίξει και δήλωσε ανέτοιμος. Μετά μπήκε και αυτός.
Δεν εξελίσσει την ομάδα, δε γουστάρει τους νέους, θάβει τις ακαδημίες, λέει ψέματα για την υγεία του Τσιγάρα, ένα ένα από το καλοκαίρι όλα καταρρίπτονται, χωρίς φυσικά κανένας να παραδεχτεί ότι είχε άδικο. Οι ίδιοι και οι ίδιοι
Το ότι θάβει τον καημένο τον Κουαλιατα είναι απλά το τελευταίο επεισόδιο.
Εγώ ξέρω ο παίκτης είτε θα παίξει όταν είναι έτοιμος είτε δε θα παίξει καθόλου και ούτε με νοιάζει κιόλας ποιος παίζει και πόσο, αρκεί να κερδίζει η ομάδα.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δεν έχει τεράστια σημασια.ο ΠΑΟΚ πετάει, επομένως η παρουσία η μη ενός και μόνο παίκτη δεν είναι τεράστιο θέμα κουβέντας.

Λένε πως όντως κάποτε θα μπει, ας περιμένουμε τότε ώστε να έχουμε άποψη, τώρα το μόνο που μετράει είναι ότι παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και κάνουμε πρωταθλητισμο.

Όμως δεν καταλαβαίνω τι λες,θα ρωτήσω και θα το κλείσω αφού υπερσυζητηθηκε. Τι εννοεις εμμονικος ο Γκαρσία.; ο κουαλιατα όταν ήταν διαθέσιμος για την Β ομάδα έπαιξε. Οχι πως μετράει αν ο Γκαρσία τον θεωρεί μαραντονα η μουργκ, απλά αναρωτιέμαι πως έκανες τον παραλληλισμό.

Edit; ομοίως το να υποθέτεις ότι δεν μπήκε ο κάθε ντελιας γιατί δεν ήταν έτοιμος γιατί ετσι,πάλι υπόθεση είναι. Ειδικά όταν πολλοί παίκτες μπήκαν όταν τραυματιστηκαν άλλοι. Τεσπα, κάθομαι και μιλάω λες και δεν εκτιμώ τον προπονητή ενώ τον θεωρώ τον κορυφαίο της ιστορίας μας,απλά δεν καταλαβαίνω το άσπρα μαύρα δικα μας.

Συνεχίζουμε με λύσσα για τον τίτλο, γιατί και το ροστερ(έστω με ελλειψεις) και ο προπονητής ειναι πρωταθλητισμού.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν υποθέτω, εμπιστεύομαι το process.
Γιατί δε μου έχει δώσει λόγο να μην το κάνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”