ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 6/2 19:30 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 6/2 19:30 NovaSports
Τελικα το ποιος παιζει καλυτερα ειναι τοσο υποκειμενικο που μπορουν να βλεπουν το ιδιο ματς 2 ανθρωποι και να εχουν εκ διαμετρου διαφορετικη αντιληψη...Tolaros έγραψε:Χάνεις γτ έφαγε γελοίο γκολ το γελοίο τέρμα σου.Gospi έγραψε:Ας το δεχθω λοιπον και να ρωτησω, απεναντι μας εχουμε την μπαρτσα? Γιατι μιλας για το ροστερ και την ενδεκαδα σαν να μην βλεπεις οτι οι αλλοι παίζουν με τα δευτερα. Χανεις λοιπον απο τα δευτερα του βαζελου.Tolaros έγραψε: Όταν είναι έτοιμος. Άμα ξέρεις εσύ καλύτερα πες το μας
Αν εσυ νιωθεις καλα και το βρισκεις λογικο, μαγκια σου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ παίζει σαφώς καλύτερα του βαζελου αλλά μπάλα είναι συμβαίνουν κ αυτά.
Βλέπεις το ματς ή το σκορ στο τελετέξτ?
Ντουγκλας σήκω φύγε
Οποτε προφανως διαφωνουμε. Εγω βλεπω εμφανιση ντροπη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μια ομάδα υπάρχει στο γήπεδο
Αλλά η μπάλα είναι πόρνη
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά η μπάλα είναι πόρνη
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Dark Knight
Τραγικό στήσιμο, νωχελικότητα στον πάγκο και στο γήπεδο. Από τα παιχνίδια που έχουν στραβώσει πριν καν ξεκινήσουν.
Με αυτη την εντεκαδα εγω ευχαριστημενος ειμαι απο την απόδοση. Παιζει να ειναι και απο τις χειρορερες 4δες μεσοεπιθετικα και σε συνδιασμο με τη μαύρη τρύπα αριστερά στην αμυνα μια χαρα παίζουμε...
45 λεπτα ενα πενταλεπτο δεν αλλαξε θεση στα εξτρεμ. Εχουμε και τσολακ στην περιοχη και παιζουμε σαν να εχουμε τον Ακμπομ. Αυτο με εκνευριζει περισσοτερο απο ολα. Δεν αλλαζουμε τιποτα απο,συστημα μας. Ειτε ο Μπισε παιζει ειτε εγω το ιδιο. Θα μου δινουν την μπαλα να περασω δυο τρεις και να βγαλω την μαγικη μπαλια. Πως αφου δεν μπιρω.
Ο Γιοβάνοβιτς στο 2ο θα βάλει τον Γκασινοβιτς ο οποίος είναι και γρήγορος και μπορεί να εκμεταλλευτεί το ανοιχτό γήπεδο που θα δώσει ο ΠΑΟΚ…Θέλει πολύ προσοχή…Θα πρέπει να ρίξουμε στη μάχη τον Σοαρες είτε στη θέση του Κούρτιτς είτε στου Αγκούστο (το πιο πιθανό)…Ο Τσόλακ τηρουμένων των αναλογιών είναι θετικός…
-
blackchaos
Εγώ θεωρώ ότι αφού έδωσε κίτρινη στο Κουρτίτς θα έπρεπε να δώσει και στου βαζελου. Ίδια κίνηση κάνουν.
-
ron-swanson
Δεν παρακολούθησα το ρεπορτάζ μέσα στην εβδομάδα οπότε δεν ξέρω γιατί δεν παίζουν όσοι δεν παίζουν, αλλά μιλάμε για τραγικές ιδέες από τον Λουτσεσκου.
Ο Αγκουστο στο 10 είναι μια μετριότητα.
Ο Μουργκ είναι για παίζει απέναντι σε ομάδες επιπέδου Απόλλωνα.
Και να βάζεις τον Ζιβκο αριστερά είναι έγκλημα.
Ο Αγκουστο στο 10 είναι μια μετριότητα.
Ο Μουργκ είναι για παίζει απέναντι σε ομάδες επιπέδου Απόλλωνα.
Και να βάζεις τον Ζιβκο αριστερά είναι έγκλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Κυρ 06 Φεβ 2022, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν παίζουμε καλά. Μέχρι και ο σπίκερ είπε έμμεσα ότι ο Ζίβκοβιτς θα ήταν καλύτερα να έπαιζε από δεξιά και ο Μουργκ αριστερά. Είναι που είναι κουλούρι ο Μουργκ, ακυρώνεις και τον Ζίβκο; Ο Λουτσέσκου τι βλέπει ήθελα να ξέρω... Κάπως έτσι η διάταξή μας στο χώρο δεν είναι η κατάλληλη και υπάρχει ένας συνωστισμός από κορμιά αριστερά.
Ας μπει ο Μπίσε, έτσι κι αλλιώς κατοχή εμείς θα έχουμε.
Αυτό το δοκάρι από μισό μέτρο πως το κατάφερε ρε γαμώτο...πφφ
Αυτό το δοκάρι από μισό μέτρο πως το κατάφερε ρε γαμώτο...πφφ