Κύπελλο Ελλάδος 2021-22
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2021-22
Μπάνε η εμπειρία δείχνει ότι το ταξί δεν είναι πάντα καλή ιδέα. Ο αδερφός μου μια φορά έμπλεξε με το ταξί, άσε που δεν έβρισκε μετά. Το μέχρι ένα σημείο, είναι μέχρι ένα σημείο.obanebane έγραψε:Μετά φεύγεις με το πλήθος των ΠΑΟΚτσηδων.
Τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο.
Παιδιά ο τελευταίος μου τελικός ήταν στην Φιλαδέλφεια με τον γαύρο,δεν έχω πάει σε άλλον από τότε.
Φέτος λέω να πάω μετά από τόσα χρόνια,έχω συγγενή που μένει στα Σπάτα,ξέρει καλά την περιοχή και μου είπε να πάμε μαζί.
Δεν είμαι από Αθήνα και δε μπορώ να βοηθήσω.
Φέτος λέω να πάω μετά από τόσα χρόνια,έχω συγγενή που μένει στα Σπάτα,ξέρει καλά την περιοχή και μου είπε να πάμε μαζί.
Τα εισιτήρια βγήκαν, έβγαλα και για τον μικρό και ας πάει για την ΠΑΟΚΑΡΑ αν δε χρειαστεί...
obanebane έγραψε:Παιδιά ο τελευταίος μου τελικός ήταν στην Φιλαδέλφεια με τον γαύρο,δεν έχω πάει σε άλλον από τότε.

Εσύ Μπάνε θα λες το ρητό και όλα θα πάνε καλά..
Ναι αδερφε και γω αυτο λεω, γενικα τα ποδια νομιζω στο πανε ειναι το καλυτερο μέσο και το πιο ασφαλες. Το θεμα ειναι στο φευγα τι θα κανουμεtrouman έγραψε:Μπάνε η εμπειρία δείχνει ότι το ταξί δεν είναι πάντα καλή ιδέα. Ο αδερφός μου μια φορά έμπλεξε με το ταξί, άσε που δεν έβρισκε μετά. Το μέχρι ένα σημείο, είναι μέχρι ένα σημείο.obanebane έγραψε:Μετά φεύγεις με το πλήθος των ΠΑΟΚτσηδων.
Σε ποιες περιοχές είστε; Αν είστε πχ. Νέο Ηράκλειο ή Αλσούπολη βολεύει με τα πόδια και στο πήγαινε και στο φεύγαMpoz έγραψε:Ναι αδερφε και γω αυτο λεω, γενικα τα ποδια νομιζω στο πανε ειναι το καλυτερο μέσο και το πιο ασφαλες. Το θεμα ειναι στο φευγα τι θα κανουμεtrouman έγραψε:Μπάνε η εμπειρία δείχνει ότι το ταξί δεν είναι πάντα καλή ιδέα. Ο αδερφός μου μια φορά έμπλεξε με το ταξί, άσε που δεν έβρισκε μετά. Το μέχρι ένα σημείο, είναι μέχρι ένα σημείο.obanebane έγραψε:Μετά φεύγεις με το πλήθος των ΠΑΟΚτσηδων.
-
Συγγνώμη, εσείς έχετε κλείσει εισιτήριο; Γτ εγώ επιλέγω το εισιτήριο και δε προχωράει σε πληρωμή.
Ούτε εμένα με αφήνει για την ώρα.
Παρότι έχω επιλέξει εισιτήρια, θέσεις, έχω βάλει στοιχεία ανά άτομο , με το που πατάω ενημέρωση δε προχωράει.
Κανονικά δε πρέπει να με πάει κάπου ώστε να πληρώσω τα εισιτηρια μέσω πιστωτικής ;
helpdesk + τηλέφωνο υποστήριξης προς το παρόν , δεν .
Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Παρότι έχω επιλέξει εισιτήρια, θέσεις, έχω βάλει στοιχεία ανά άτομο , με το που πατάω ενημέρωση δε προχωράει.
Κανονικά δε πρέπει να με πάει κάπου ώστε να πληρώσω τα εισιτηρια μέσω πιστωτικής ;
helpdesk + τηλέφωνο υποστήριξης προς το παρόν , δεν .
Έχει κανείς καμιά ιδέα;
-
Παιδιά εγώ έβγαλα κανονικά. Στην 11.
Φαίνεται πάντως ότι βγάζουν πολλοί τώρα. Έχει όμως πολύ πράμα.
Φαίνεται πάντως ότι βγάζουν πολλοί τώρα. Έχει όμως πολύ πράμα.
trouman , πες λίγο τα βήματα.
Συνδέθηκες, επέλεξες θέσεις , έβαλες τα στοιχεία και μετά;
Εμείς θα πάμε με αυτοκίνητο. Κοιτάμε απλά πού θα παρκάρουμε ώστε να η πρόσβαση να είναι όσο πιο οκ γίνεται.Mpoz έγραψε:Ναι αδερφε και γω αυτο λεω, γενικα τα ποδια νομιζω στο πανε ειναι το καλυτερο μέσο και το πιο ασφαλες. Το θεμα ειναι στο φευγα τι θα κανουμεtrouman έγραψε:Μπάνε η εμπειρία δείχνει ότι το ταξί δεν είναι πάντα καλή ιδέα. Ο αδερφός μου μια φορά έμπλεξε με το ταξί, άσε που δεν έβρισκε μετά. Το μέχρι ένα σημείο, είναι μέχρι ένα σημείο.obanebane έγραψε:Μετά φεύγεις με το πλήθος των ΠΑΟΚτσηδων.
Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ μου επιτέλους, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!
Είχε επιλογή 'ΣΥΝΕΧΕΙΑ" ως το ταμείο.giapas έγραψε:trouman , πες λίγο τα βήματα.