Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Gika εκτός δυο μέρες, για το ποστ στο topic του Rodrigo. Ντρέπομαι καν να πω τι έγραψες.
Ξέρεις τι; Ίσως να έχεις δίκιο και να ήταν χοντρό. Εννοείται πως ότι έγραψα το έγραψα για πλάκα. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα το κακό του παίκτη που κύριος ήρθε και κύριος φεύγει.
Έφαγα δυο μέρες μπαν,
για ένα αστειάκι,
μα είμαι πάλι πίσω εδώ,
…………………………………
#δικο_σου_μπαρκαρουτσε
Έφαγα δυο μέρες μπαν,
για ένα αστειάκι,
μα είμαι πάλι πίσω εδώ,
…………………………………
#δικο_σου_μπαρκαρουτσε
- Μπαρκαρούτσος
Το ξέρω ότι έκανες πλάκα, αλλά στοίχημα στην υγεία παίκτη και ειδικά δικού μας;; Με φάνηκε υπερβολικά χοντροκομμένο..
Συνεχίζουμε!
Συνεχίζουμε!
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
- stravostomis
Εσύ δεν είσαι που είχες γράψει να πέσει το αεροπλάνο του και να χαθεί σε νησί ο Ζαμπά; Και ρίχνεις και μπαν; Εγώ θα ντρεπόμουν στη θέση σουΜπαρκαρούτσος έγραψε:Το ξέρω ότι έκανες πλάκα, αλλά στοίχημα στην υγεία παίκτη και ειδικά δικού μας;; Με φάνηκε υπερβολικά χοντροκομμένο..
Συνεχίζουμε!
- Μπαρκαρούτσος
Λυπάμαι, δεν ντρέπομαι.
Έχει πλάκα που με κρίνεις εσύ, που δε θα έλεγες καλή κουβέντα ούτε στον άνθρωπο που θα σε σήκωνε αν έπεφτες κάτω στο δρόμο.
Έχει πλάκα που με κρίνεις εσύ, που δε θα έλεγες καλή κουβέντα ούτε στον άνθρωπο που θα σε σήκωνε αν έπεφτες κάτω στο δρόμο.
- stravostomis
Τα συμπεράσματά σου κράτα για εσένα. Δεν σε κρίνω σαν άνθρωπο, δεν σε ξέρω. Σαν αυτό που κάνεις εδώ σε κρίνω. Έχω άδικο σε αυτό που έγραψα;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Λυπάμαι, δεν ντρέπομαι.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Λοιπόν, επειδή τον τελευταίο καιρό πολλά μέλη του φόρουμ έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν, η Mod Team ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ πως, μειωτικοί καθώς και ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί όπως, " πουλί, παλτό, άχρηστος, Ρουμάνος κλπ" θα τιμωρούνται από ημερήσιο και αν συνεχιστεί μηνιαίο μπαν.
Το ίδιο ισχύει για προσωπικές επιθεσεις, όπως και για το τρολινγκ και το σπαμινγκ. Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι σαιτ οπαδών του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζεται με τον ανάλογο σεβασμό. Καλό θα είναι όλα τα μέλη να συμμορφωθούν με τους κανόνες που διέπουν το φόρουμ.
Τέλος, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση προς όλους τους χρήστες του σάιτ και του φόρουμ!
Το ίδιο ισχύει για προσωπικές επιθεσεις, όπως και για το τρολινγκ και το σπαμινγκ. Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι σαιτ οπαδών του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζεται με τον ανάλογο σεβασμό. Καλό θα είναι όλα τα μέλη να συμμορφωθούν με τους κανόνες που διέπουν το φόρουμ.
Τέλος, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση προς όλους τους χρήστες του σάιτ και του φόρουμ!
- stravostomis
o KOSTAS54, τελικά, έχει πάρει εξαίρεση από τους κανονισμούς;
- stravostomis
- Μαυρο Χιονι
- Moderator