Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Ρωτήστε ρε γαμω το φελέκι σας ,τι σύστημα θα παίζει τις Θέσεις που θέλει παίχτες, άντε.
- paok re niamou
Μια ερωτηση για το αν οι μεταγραφες προλαβουν να παιξουν μεχρι τον Νοεμβριο......
Το ρώτησαν τελικά, αλλά φάνηκε να μη θέλει να γίνει πολύ συγκεκριμένος πάνω σε αυτό.obanebane έγραψε:Ρωτήστε ρε γαμω το φελέκι σας ,τι σύστημα θα παίζει τις Θέσεις που θέλει παίχτες, άντε.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτούς όμως διαβάζουν ακούνε και πιστεύει ο κόσμος.ron-swanson έγραψε:Πολύ χαμηλό το επίπεδο των ΑΡΔ. Για την Τατιάνα Στεφανίδου είναι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια που λέτε για επίπεδο, ο μεταφραστής είναι staff Λουτσέσκου πλέον? Γιατί αν όχι, δεν βλέπω λόγο για να τον ξαναπάρουμε, εκτός αν μου πει κάποιος πως εκτός από τα πολύ εύκολα και μέτρια Αγγλικά, μιλάει Ισπανικά, Πορτογαλέζικα, Ρώσικα και Ντεσπεράντο. Ήμαρτον.sourmenetes έγραψε:Αυτούς όμως διαβάζουν ακούνε και πιστεύει ο κόσμος.ron-swanson έγραψε:Πολύ χαμηλό το επίπεδο των ΑΡΔ. Για την Τατιάνα Στεφανίδου είναι.
Πολύ ενδιαφέρουσα η απάντηση για το win και τους παίκτες από τις ακαδημίες
και το ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας.
και το ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας.
Εγώ με αυτό που είπε θέλω να φύγει αύριο....μάζεψε τα και δρόμο.....obanebane έγραψε:Μας γαμησε με τους τερματαδες.

Είναι ο γυμναστής φυσικής κατάστασης του staff Λουτσέσκου από την παρουσία του στην Ξάνθη.cellophan έγραψε:Μια που λέτε για επίπεδο, ο μεταφραστής είναι staff Λουτσέσκου πλέον? Γιατί αν όχι, δεν βλέπω λόγο για να τον ξαναπάρουμε, εκτός αν μου πει κάποιος πως εκτός από τα πολύ εύκολα και μέτρια Αγγλικά, μιλάει Ισπανικά, Πορτογαλέζικα, Ρώσικα και Ντεσπεράντο. Ήμαρτον.sourmenetes έγραψε:Αυτούς όμως διαβάζουν ακούνε και πιστεύει ο κόσμος.ron-swanson έγραψε:Πολύ χαμηλό το επίπεδο των ΑΡΔ. Για την Τατιάνα Στεφανίδου είναι.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Οι ερωτήσεις των και καλα πιο εμπειρων ρεπορτερ του ΠΑΟΚ είναι για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Μονο ιντριγκα,σας βαρεθηκαμε. Αν δεν μπορειτε, δωστε τοπο στα νιατα.