Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

trouman έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
joshua έγραψε:Πηγα να αρρωστησω μια φορα με οσα τραγελαφικα ζησαμε με ηθοποιους και χαρτινους,πηγα δευτερη με την υποθεση της Ξανθης,δεν νομιζω οτι μπορω να αντεξω και τριτη.Οσο πεισμα και αν εχω να μην παραδοθω στον καθε πρεζεμπορα και τα τσιρακια του που προσπαθουν να μου κοψουν το ποδοσφαιρο ,πρεπει να προστατεψω την υγεια μου και τα αγαπημενα μου προσωπα.Πραγματικα δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω να ασχολουμαι...
Νομίζω ότι σε αυτή τη κατάσταση βρισκόμαστε όσοι αγαπάμε παθολογικά τα 4 γράμματα. και η σειρά είναι ακριβώς όπως τη λες. Ξεκινάει με χάρτινη, συνεχίζει με Ξάνθη και πλέον αυτό. Αϋπνία και ταχυκαρδία. Όχι ρε φίλε, έχουμε και μια οικογένεια από πίσω. Έχω μπολιάσει την ΠΑΟΚτσήδικη ιδέα στα 2 παιδιά μου που είναι κάτω των 5 και περιμένω σε 1 μήνα και το τρίτο και κάτι στιγμές σαν κι αυτές αναθεματίζω την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα να τους μεταδώσω το μικρόβιο. Είμαι πάρα πολύ σφιγμένος γιατί ξέρω ότι αν ζήσουμε πάλι ΣΤΗΜΕΝΕΣ στιγμές πολυιδιοκτησίας με έναν συρφετό από ΜΜΕ και αλαφιασμένους φιλάθλους-οπαδούς να ζητωκραυγάζουν για υποβιβασμούς και βρώμικο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά θα είναι και η φαρμακερή για μένα προσωπικά.
Εμένα που ο μικρός μεγαλώνει μέσα σε γαύρος και με γαύρους, μέσα σε έναν κόσμο που θεωρεί αξία το να είσαι πρώτος, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα το πετύχεις, ο ΠΑΟΚ είναι η άμυνά μου. Δε θα τους κάνω τη χάρη. Δεν είναι απλά το ποδόσφαιρο. Είναι θέμα αξιακό, όσο και αν ακούγεται "ελαφρύ" αυτό. Έχουν γαλουχήσει μια ολόκληρη κοινωνία με αυτό το πνεύμα, και μέσα από το ποδόσφαιρο που είναι η πιο μαζική κοινωνική εκδήλωση. Δεν είναι λοιπόν κάτι ¨ελαφρύ". Ο κολλητός του μικρού του λέει για τα πρωταθλήματα που έχουν. Πρέπει κάπως τα παιδιά να καταλάβουν ότι υπάρχουν άλλα πράματα που έχουν προτεραιότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τρόπος. Δεν τους χαρίζω με τίποτα τη νοοτροπία των παιδιών μου. Το ποδόσφαιρο είναι μέσα στη ζωή μας και δεν μπορούμε να πούμε απλά δεν ασχολούμαστε. Στην κόντρα λοιπόν.
Αδερφέ το θέμα δεν είναι ποδοσφαιρικό. Όταν ο ΠΑΟΚ χάνει όπως για παράδειγμα χθες σου μένει η πίκρα και Ενδεχομένως νεύρα. Όταν συμβαίνουν καταστάσεις όπως αυτή με την στημένη υπόθεση δωροδοκίας τότε τα συναισθήματά που υπάρχουν είναι αυτά της απελπισίας. Είσαι αβοήθητος εντελώς και είναι πολύ άσχημο που είσαι εντελώς μόνος σε όλη αυτή τη φάση. Για την ακρίβεια δεν είσαι μόνος αλλά έχεις τους πάντες εναντίον σου και μιλάω για τους συμπολίτες και τους οπαδούς της χάρτινης. Μόνο οι βάζελοι κρατάνε μία τιμια στάση κατά την δική μου άποψη Αλλά κι αυτοί δεν ανακατεύονται πολύ γιατί έχουν τα δικά τους
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε:Eγω ξερω οτι εχει παει 1 η ωρα.Μηνυσεις καταθεσαμε? Αν δεν το εχουμε κανει να πανε στο διαολο και οι δικοι μας...
Eπίσης, δεν ξέρω αν έχασα επεισόδια, αλλα εκτος από τον καραπαπαρα δεν πρέπει να κινηθούμε και εναντίον Σιαμπάνη και Δεληζήση?
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Τι έγινε ρε μάγκες γιατί έχει κατέβει από τα πρώτα θέματα σε όλα τα sites; Τι συμβαινει; Δεν πρέπει να έρθει επιτέλους δικαιοσύνη σε ένα τόσο καυτο θέμα που πρωταγωνιστει ο δυνάστης του ελλ ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ;;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

astral έγραψε:
joshua έγραψε:Eγω ξερω οτι εχει παει 1 η ωρα.Μηνυσεις καταθεσαμε? Αν δεν το εχουμε κανει να πανε στο διαολο και οι δικοι μας...
Eπίσης, δεν ξέρω αν έχασα επεισόδια, αλλα εκτος από τον καραπαπαρα δεν πρέπει να κινηθούμε και εναντίον Σιαμπάνη και Δεληζήση?
Όχι. Ο Σιαμπάνης δεν μίλησε καθόλου και ο Δεληζήσης είπε κάτι αοριστολογίες.

Εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν πιέζουμε τον Σιαμπάνη να μιλήσει τώρα υπό πίεση, και όχι στο μέγκα να κάνει ανάγνωση τις σημειώσεις του χοντρού.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Όπως λέει και ο paoki, το κατέβασαν από παντού..
Τι έγινε κατάλαβαν ότι έκαναν χοντράδα;;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Γκαγκάτσης είπε χθες πως θα κινηθεί νομικά και εναντίον όσων αναδημοσιεύουν τη λασπολογία, οπότε ίσως να τους πήγε κανένα φιρμάνι.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βγαινει λοιπον ο σπηκερ στο γκολ του Νινουα και λεει αυτα που λεει για τον τερματα του αντιπαλου. Κοιμαται η παε.
Βγαινει ο κλατεμπεργκ και δειχνει ολες τις φασεις με αεκ αναποδα. Κοιμαται η παε.
Βγαινει ξανα ο βρωμοαγγλος και εγκαλει τους διαιτητες στο ματς με τα Γιαννενα. Κοιμαται η παε.
Βγαινει ο κλατεμπεργκ και σχολιαζει την φαση του Τζολη της κοκκινης και στο επομενο ματς γινεται αντιστοιχη με αντιπαλο μας στον Ζιφκο και δεν την παιζει κανεις και δεν την σχολιαζει ο αγγλος. Κοιμαται η παε.

Και βγαινουν ολοι μαζι χτες και κανουν αυτα που κανουν και σε βγαζουν και στον τακο για κατι οτι ναναι. Ξυπανει η παε.

Εκεινος ο αυγενακης ειναι ακομη εκει και αγναντευει. Κοιμαται κιαλλο η παε.
Αλλαζει η επιτροπη εφεσεων συνθεση 15 φορες. Κοιμαται η παε.

Αγαπητοι εκει στην παε την παρατησατε την ομαδα και χασατε. Ακομη και τωρα δεν ακουσα να εφυγε καμια μηνυση. Κανενα εξωδικο στον κοντο για τα προχτεσινα.
.

Ο βαζελος σε κανα 2-3μχρονια θα εχει γηπεδο με τα δικα μου τα λεφτα. Οπως και ο γαυρος εκανε και η κουλα εκανε. Και εμεις με τα λεφτα μας δεν μπορουμε.

Βαρεθηκα παιδια πραγματικα. Πολυ κιολας. Δεν ξερω αν εχει νοημα να ασχολείται κανεις πια.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

τι ζούμε πάλι ρε γαμώτο και το χειρότερο είναι πως ακόμα δεν κατάλαβαν κάποιοι τι σκατά ψηφίσαν.
Isi4

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Isi4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Όπως λέει και ο paoki, το κατέβασαν από παντού..
Τι έγινε κατάλαβαν ότι έκαναν χοντράδα;;
Τώρα θέλει κυνηγητό...Το κατέβασαν διότι βιάστηκαν να το δημοσιεύσουν.
Ο ΠΑΟΚ θα έχει δικαίωμα αγωγών σε όλα τα μέσα που το αναπαρήγαγαν.
Ξαναρωταω...Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.
Από την στιγμή που υπάρχει επώνυμη καταγγελία, γιατί δεν κινήθηκε άμεσα η διαδικασία του αυτοφώρου;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δεν κατεβηκε τιποτα, απλα προσθετουν καινουρια θεματα και πανε πιο πισω τα χθεσινα. υπαρχει σε ολα τα σαιτ ακομη.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Τιποτα δεν εχει κατεβει
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δεν κατέβηκε αλλά δεν παίζει και σαν πρώτο θέμα, όπως το θέμα Ξάνθη. Δεν το κυνηγάνε όπως τότε επικοινωνιακά, αυτή τη στιγμή.

Μπορεί να κατάλαβαν ότι έκαψαν το χαρτί Ζαγοράκη σαν πρόεδρος ΕΠΟ, που θα είχαν αρκετά μέλη στο ΔΣ σε αυτή την περίπτωση και έπεσε γραμμή από ψηλά να πέσουν οι τόνοι. Αλλά δεν πρέπει να περάσει έτσι αυτό, έσπειραν αυτό που επιδιώκουν, να αποσυντονίσουν την ομάδα, τον κόσμο, όλους και να θαφτεί το απίστευτο στήσιμο, ώστε τα πρόβατά τους να μη νιώθουν ενοχές, αλλά περήφανοι.. βρε ουστ..
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Εκτός από τη μήνυση στο κτήνος, να καλέσουν και τον Δεληζήση να πει ένορκα στον εισαγγελέα ποια είναι αυτά που μπορεί να ισχύουν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Το ποσοστό που ψηφίζει με οπαδικά κριτήρια είναι απειροελάχιστο. Όταν έρθει η ώρα της καλπης, όσοι πάνε τέλος πάντων να ψηφίσουν, μόνο την ομάδα τους δε σκέφτονται. Με οπαδικά κριτήρια θα ψηφίσω εγώ, ο τζόσουα, ο μπάρλοου και ο κάθε ένας που έχει τον ΠΑΟΚ σαν μια από τις βασικές προτεραιότητες στην ζωή του. Με οπαδικά κριτήρια θα ψηφίσει Αυτός που ειναι διπολικος χαρακτήρας και όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει ή εκπέμπει υγεία θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος και όταν ο ΠΑΟΚ χάνει ή εμπλέκεται σε σκευωρίες, δε θα έχει όρεξη ούτε τη φωνή των παιδιών του να ακούει.
Ας πάμε και στο υποθετικό σενάριο ότι ένα ποσοστό μεγάλο Των οπαδών του ΠΑΟΚ ψηφίζει Με οπαδικά κριτήρια. Ας πούμε 20% που και πάλι είναι μεγάλο.τι θα άλλαζε ρε μάγκες;; Δεν είμαστε μόνοι μας. Κάτω υπάρχει ολόκληρη δεξαμενή ψηφοφόρων. Ολόκληρος οπαδικός στρατός. Και αφού πιάσαμε τις υποθέσεις, ας πούμε ότι και το κάθε κυβερνών κόμμα παίρνει αποφάσεις με οπαδικά κριτήρια. Τι συμφέρει στην προκειμένη περίπτωση αυτό το μόρφωμα-κόμμα; Συγκρίνουμε τη δεξαμενή ψηφοφόρων του ΠΑΟΚ με αυτή του γαύρου που έχει πολλαπλάσιο κόσμο και αν προσθεσεις και την ουρά του ανεβαίνει ακόμα πιο πολύ;

Τα παραπάνω δε τα έγραψα για να βγάλω λάδι όσους έτυχε να τον ψήφισαν αλλά για να καταδείξω ότι δε θα άλλαζαν και πολλά. Προσωπικά θα μου κοπεί το χέρι αν ψηφίσω αυτό το σίχαμα ποτε στη ζωή μου.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με ποια ιδιότητα το χοντρό αγόρι βγαίνει να καταγγείλει απόπειρα δωροδοκίας άλλης ομάδας;
Γιατί δεν βγήκε η ίδια η ομάδα του Άρη να καταγγείλει την όλη ιστορία;
Άμεσα έχουμε παραδοχή των σχέσεων των 2 ΠΑΕ παρασκηνιακά εκ των οποίων η μια του Πειραιά συμπεριφέρεται σαν να παρέχει "προστασία" στο παράρτημα!!!!!!
Δεν υπάρχει σωτηρία ούτε με 100 χρόνια εποπτεία από την FIFA-UEFA κάτι που το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι και κάποια στιγμή θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μας!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”