14. Δημήτρης Μελιόπουλος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
zissos
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: 14. Δημήτρης Μελιόπουλος

Δημοσίευση από zissos »

Με κούφανε εντελώς ο τύπος, δεν κατάλαβα σε καμία γραμμή τι ήθελε να γράψει, αν του φταίνε κάποιοι και τι του φταίει τελοσπάντων. Ίσως να φταίει και το χάσμα των γεννεών... :cry:
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Και για ποιο λόγο παρακινεί και άλλα παιδιά να σταματήσουν το ποδόσφαιρο? Τι λογική είναι αυτή?
Κρίμα.το παιδί! Μακάρι να βρει τον δρόμο του..
Άβαταρ μέλους
john4serres
Been thanked: 3 times

Δημοσίευση από john4serres »

Το διαβασα δυο φορες και δεν καταλαβα τιποτα. Ή εγω ειμαι χαζός ή αυτός σαψάλης.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αν δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά ας επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε και λαμβάνει (?) από την ΠΑΕ και ας πάει όπου θέλει!

Όσο για το εξής...
Αν έχω κάτι τελευταίο να πω, δική μου γνώμη, είναι προς τους νέους, τους συνομήλικούς μου ή τους μικρότερους ή και τους πολύ μικρούς, να παρατήσουν το ποδόσφαιρο...

Τα είπα δημόσια εδώ μήπως και μπορέσω και πείσω κανέναν νέο [Δεν πρόκειται το ξερω] να σταματήσει το ποδόσφαιρο...

Την απάντηση ας του την δώσει η παρακάτω φώτο...
Εικόνα

Άντε και στο διάολο με το το κάθε μπερδεμένο!!!
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Με αυτό το παλικάρι δεν μίλησε κανένας από την παε όταν υπήρχαν διαπραγματεύσεις για να έρθει στην ομάδα; Αυτός βγάζει μάτι ότι δεν πάει καλά. Πεταμένα λεφτά τα 800000 ευρώ στην Ξάνθη.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Αν βρεθείς να δουλεύεις 10ωρο ή 12ωρό, 6 ή 7 μέρες τη βδομάδα, σε μερικά χρόνια, με βασικό μισθό για να βγάζεις τα προς το ζην, όπως τόσο και τόσοι Έλληνες, σπουδασμένοι και μη, τότε θα είναι αργά για δάκρυα. Καλή συνέχεια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η περίπτωση του δείχνει ότι η ΠΑΕ χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα ευρωπαϊκών ομάδων των οποίων ανταγωνίζεται.
Δηλαδή κάθισε άνθρωπος του ΠΑΟΚ απέναντι του,συζήτησε μαζί του και εν τέλει έβαλε την υπογραφή για την αγορά του παίκτη ?
Ο Θεός να μας φιλάει
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Προφανώς λείπουν κομμάτια του πλαζ. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Σεβασμός στις σκέψεις του κάθε αθλητή που παίρνει τέτοια απόφαση από εμένα. Αυθαίρετα συμπεράσματα εδώ κατά τα λοιπά ως συνήθως. Ίσως φταίει ο αστεροειδής 2019 OU1 που προσεγγίζει τη Γη με ταχύτητα 46.800 χλμ/ώρα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τώρα που διαβάζω κάποια σχόλια, αναρωτιέμαι αν θα τον προσλάμβαναν σε καμιά "νταβέρνα", για γκαρσονάκι...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Προς τιμήν σου να σταματάς μια καριέρα που δεν σε ικανοποιεί, πριν είναι αργά.
Αλλά...

Δημήτρης Μελιόπουλος έγραψε:
«Δεν έκανα ποτέ μου κάτι για τα λεφτά, τα πεκούνια. Αλίμονο. Θα πρέπει να μην ζω αν το κάνω αυτό. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει την προσπάθεια, την θέληση για τα όνειρα και τα όνειρα τα ίδια. Τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει τέτοιες αξίες. Τώρα αν οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι και δεν μπορούν να το λάβουν αυτό δεν φταίω εγώ. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο επειδή έχει χρήμα και δόξα.(όπως κάνουν οι σημερινοί «ποδοσφαιριστές»).

Το ότι παράτησα το ποδόσφαιρο, μιας και το έκανα επαγγελματικά και αυτή μου η απόφαση ήταν λιγάκι απότομη, δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο πέρα από την προσωπική μου απόφαση και την προσωπική μου Κρίση.

Σωστός. Αν παίζεις για τη χαρά του αθλήματος και επειδή γουστάρεις να κερδίζεις στο ποδόσφαιρο, τότε θα έρθει και ο βιοπορισμός. Αν κοιτάς μόνο τα φράγκα και περιμένεις να έρθουν επειδή έχεις followers, τότε είσαι τεντημπόης και όχι ποδοσφαιριστής.

Και η προσωπική σου κρίση, εννοείται σεβαστή.

Δημήτρης Μελιόπουλος έγραψε:
Λέω για τα χρήματα γιατί μου είπαν αρκετοί, με κακό συμφερτικό σκοπό, που να τους πάρει ο διάολος, να συνεχίσω για τα λεφτά, για τις ευκολίες και για όλα τα συναφή.

Όχι. Δεν θα κάνω τίποτα με αυτόν τον σκοπό και για αυτόν τον σκοπό. Γιατί, όπως είπα, τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει την προσωπικότητά μου, τα όνειρά μου, τις αρχές μου, την ανθρώπινή μου υπόσταση. Η απόφασή μου ήταν αυτή και την έπραξα, Γιατί τα όνειρά μου δεν Είναι Αυτά.

Κάτσε ρε μάστορα, είπαμε... Μη παίζεις μπάλα για να σνιφάρεις σκόνες από πλάτες σιλικονάτων μοντέλων.. Παίξε ποδόσφαιρο για να γουστάρεις εσύ, να παρέχεις τα προς το ζην τα δικά σου και της οικογένειάς σου. Κανείς δεν θα σε πει τι να τα κάνεις τα φράγκα. Μπορείς να βγάλεις 5000€ και να τα κάνεις λουλούδια στη Πάολα, μπορείς να βγάλεις 500.000€ και να αλλάξεις ζωές πολλών ανθρώπων!

Δημήτρης Μελιόπουλος έγραψε:Αν έχω κάτι τελευταίο να πω, δική μου γνώμη, είναι προς τους νέους, τους συνομήλικούς μου ή τους μικρότερους ή και τους πολύ μικρούς, να παρατήσουν το ποδόσφαιρο και όλους αυτούς τους, απλά, η λ ί θ ι ο υ ς και να πάρουν στα σοβαρά την καλλιέργεια, τα γράμματα, την μόρφωση, το πνεύμα, την επιστήμη, την τέχνη, την μουσική, την ποίηση, τον Εγκέφαλο, και γενικά το Πάνω κεφάλι και ό,τι έχει να κάνει με αυτό και μόνον και να αφήσουν τις φλυαρίες.

Τα είπα δημόσια εδώ μήπως και μπορέσω και πείσω κανέναν νέο [Δεν πρόκειται το ξερω] να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αυτά από μένα. Συγνώμη για όποιον δυσαρεσκώ».

Όπα λίγο!
Δηλαδή το ποδόσφαιρο αυτό καθαυτό είναι η ρίζα του κακού;; Όχι οι κουτοπόνηροι γύρω από αυτού που κοιτούν την κονόμα με "περίεργα" μέσα; Από τους μπαμπάδες-μάνατζερ των Κ6 μέχρι και διαιτητές και παράγοντες στις επαγγελματικές κατηγορίες...
Επιλογή του κάθε αθλητή είναι να μείνει μακριά από τέτοιες καταστάσεις και να γουστάρει το ποδόσφαιρο!

Επίσης, τα bold πολύ σωστά, αλλά δεν χρειάζεται να σταματήσεις το ποδόσφαιρο για να μορφωθείς! Μπορείς παράλληλα άνετα να διαβάσεις βιβλία, λογοτεχνία, να πας θέατρο, να κάνεις ό,τι θέλεις! Δεν έχει ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής 2 ώρες το 24ωρο να διαβάσει και να μορφωθεί;

Εύχομαι να σ'τα φέρει τόσο καλά η ζωή σου, που στα 35 να μην πεις "τι μ@λ@κ@ς ήμουν και σταμάτησα!"...

Ο μόνος μ@λ@κ@ς εδώ, είναι ο παλιογκαντεμόσαυρος που άνοιξε το topic σου.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

trouman έγραψε:Σεβασμός στις σκέψεις του κάθε αθλητή που παίρνει τέτοια απόφαση από εμένα. Αυθαίρετα συμπεράσματα εδώ κατά τα λοιπά ως συνήθως. Ίσως φταίει ο αστεροειδής 2019 OU1 που προσεγγίζει τη Γη με ταχύτητα 46.800 χλμ/ώρα...

είναι σχεδόν παρανοϊκό σε μια κοινωνία με νοοτροπία άκρως υλιστική να μιλήσεις για αξίες του πάνω κεφαλιού για επιστήμη, για ποίηση κλπ. και να παραδεχτείς ότι αυτά σε γοητεύουν περισσότερο από λεφτά, δόξα, λάιφσταιλ και πιθανά εξώφυλλα με την τούνη. είναι δεδομένο ότι θα σε πουν ψυχασθένη, φλώρο, λακαμά, φλούφλι και πειραγμένο.
απευθύνεσαι σε ανθρώπους που για τους περισσότερους η πιο σύνθετη σκέψη που μπορούν να κάνουν είναι η ''ναι αλλά όταν παίρνεις 500-600 ευρώ τότε να σε δω άχρηστε ονειροπαρμένε''.
όπως και να έχει ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει να ζήσει τη ζωή του όπως θέλει.
πόσω μάλλον όταν μιλάμε για άνθρωπο που δεν έχει γίνει ούτε 20.
καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ακριβώς ο καθένας κάνει τις επιλογές του ας γίνει και καλόγερος.... Εμείς συνεχίζουμε....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Τελικά ήταν πολύ Ρουμάνος ο Ρουμάνος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Φυσικά και ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει τι του αρέσει να κάνει.
Βέβαια να φανταστώ ότι όλα αυτά τα ιδανικά για τα οποία γράφει τα σκέφτηκε ένα πρωί που ξύπνησε και του ήρθαν σαν αστροπελέκι γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η συγκατάθεση του για μεταγραφή και η δαπάνη ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού για την πάρτη του.
Αλλά ακόμα και έτσι να είναι,η πνευματική του αστάθεια δεν του επιτρέπει επουδενί να συμβουλεύει τους νέους τι θα κάνουν.

Υγ η ενασχόληση ακόμα και επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για έναν άνθρωπο να μορφωθείς και να καλλιεργηθεί... Τα παραδείγματα στον επαγγελματικό αθλητισμό πάμπολλα

Υγ2 μπορεί αν θέλει να διαβάσει τη συνέντευξη του Μανέ για να καταλάβει τι σημαίνει πραγματικά καλλιεργημένος άνθρωπος ακόμα και αν αυτός μπορεί να μην έχει βγάλει το σχολείο
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν θα είχα πρόβλημα με όσα λέει αν
1. Δεν προέτρεπε άλλα παιδιά να αφήσουν τον αθλητισμό (ποιος είσαι ρε Μελιοπουλε και δίνεις και συμβουλές στους νέους ενώ είσαι παιδάκι ακόμα, και τι πρόλαβες να ζήσεις από αθλητισμό που τον παρατησες στη μετεφηβεια;)
2. Όλο αυτό δεν γινόταν αφού έχει κοπεί από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ (αδυναμία χαρακτήρα)

Τα λεφτά που ξοδέψαμε δεν τα βάζω καν στην εξίσωση. Δεν μας ανάγκασε κάνεις να τα δώσουμε. Καλοί μαλακές είμαστε. Κάποιος τον είδε τον Μελιοπουλο και σκέφτηκε "αυτός μια μέρα θα παίξει στον ΠΑΟΚ"
Λογικά είχε/έχει και μισθαρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”