ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS
Re: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 21/4-19:00,NS
"Ενισχυμένος" 'ελεγχος με είπε φίλος και στην 4 και για πρώτη φορά δεν μπαίνουν "διπλοί" // τουλάχιστον ένας γνωστός που είχε "διαρκείας στο να μπαίνει διπλός"
Και γω αυτό απάντησα στον φίλο που με πήρε και είπε ότι του το είπαν κλπ κλπpgetsos έγραψε:Αλλαγή, στο 90. Θαρρωtrouman έγραψε:Φήμη ότι ο Βιερίνια θα παίξει κανονικά;
Θα ναι η καλύτερη στιγμή πάντως..
-
Καλησπερα. Γνωριζει κανεις καφετερια στην Αθηνα που να δειχνει την Παοκαρα μας;ΑποστόληςΑ έγραψε:Φεύγω για την καφετέρια.
Με τη μπλούζα που έχει την υπογραφή του Μάτος (και μπουφάν από πάνω...)
- paok re niamou
βλέπω στα πλάνα από τις κερκιδες, υπάρχουν κάποιοι με κόκκινα πράσινα κίτρινα μπλουζάκια. ....
κανένα μαύρο ή άσπρο δεν έχετε στην ντουλάπα σας όταν πάτε στην Τούμπα ρε παλληκάρια ?
και αν δεν έχετε αγοράστε, κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. ......
κανένα μαύρο ή άσπρο δεν έχετε στην ντουλάπα σας όταν πάτε στην Τούμπα ρε παλληκάρια ?
και αν δεν έχετε αγοράστε, κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. ......
-
Ουφ, έχετε άγχος? εγώ δεν βλέπω μπροστά μου και όταν κλείνω τα ματια ...Με βλέπω μικρό τότε με το κοντό παντελονάκι να κρατάω το χέρι του πατέρα μου και να τον ακούω να μου λέει θα γυρίσουμε σπίτι με τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ από την Νέα Σμύρνη στην Καλλιθέα ,η πιο ωραια βόλτα ,τότε θα ήταν που αρρώστησα ... και δεν έχει περάσει εδώ και 34 χρόνια...
Αδερφέ άσε... Κάθομαι μόνος τόσα χιλιόμετρα μακριά, μετράω τις στιγμές π ζήσαμε τόσα χρόνια. Ειλικρινά θυμάμαι όλες τις καταστάσεις από το 97 μέχρι σήμερα. Από τότε το περιμένω στη μπάλα.
- paok re niamou
- navigator11
Σήμερα δε νιώθω το παραμικρό άγχος. Φέτος 2 φορές είχα άγχος. Μια με Τρίπολη εκτός και μια με Γιάννενα εντός. Α, και μια με Μπενφίκα εδώ μέσα. Μιλάμε για πριν τους αγώνες. Κατάντια για ΠΑΟΚ, ξέρω ...
Εσεις που το βλεπετε απο nova εχετε ηχο απο κερκιδα;
Στο PAOKTV εχουν τερμα χαμηλωμενο τον ηχο λες και ενοχλει καποιον
Στο PAOKTV εχουν τερμα χαμηλωμενο τον ηχο λες και ενοχλει καποιον