Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ 18/2-19:00,NET HD
Re: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ 18/2-19:00,NET HD
Θέλω να δω σε μερικά παιχνίδια μεγαλύτερης δυσκολίας το δίδυμο στο κέντρο.
Γιατί αυτή είναι η πραγματική αξία του Μαου.
Βρήκε χώρο, χρόνο κάνει τα πάντα.
Ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο.
Γιατί αυτή είναι η πραγματική αξία του Μαου.
Βρήκε χώρο, χρόνο κάνει τα πάντα.
Ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο.
Σκέφτομαι σοβαρά πλέον να αποχωρήσω από το φόρουμ...Δεν έχω λόγο ύπαρξης πια...

- episimos73
Για να κανουμε και καμια κριτικη να περναει η ωρα, η αμυντικη λειτουργια μας δεν μου αρεσει.
pilotos έγραψε:Ένας πεφτουνης και ένας πεφτενσε και θα παίζαμε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα
Έχουμε δρόμο ακόμα να φτάσουμε τον gay όμως
SM-G965F
Σου άρεσε το Πεφτένσε που μόστραρα χθες στο άλλο θέμα ε; Μουχαχσχαχα.
Σε άλλα νέα ταίστε τον Ακπομ επιτέλους να σκοράρει(τι γαμάτο γκολ πήγε να πετάξει με τακουνάκι εκεί;).
Έχω τα πνευματικά δικαιώματα του πεφτουνη κι όντως μου άρεσε!!!wickerman έγραψε:pilotos έγραψε:Ένας πεφτουνης και ένας πεφτενσε και θα παίζαμε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα
Έχουμε δρόμο ακόμα να φτάσουμε τον gay όμως
SM-G965F
Σου άρεσε το Πεφτένσε που μόστραρα χθες στο άλλο θέμα ε; Μουχαχσχαχα.
Σε άλλα νέα ταίστε τον Ακπομ επιτέλους να σκοράρει(τι γαμάτο γκολ πήγε να πετάξει με τακουνάκι εκεί;).
SM-G965F
joshua έγραψε:Σκέφτομαι σοβαρά πλέον να αποχωρήσω από το φόρουμ...Δεν έχω λόγο ύπαρξης πια...![]()

Κατσε εχει 0-7 αποψε
joshua έγραψε:Σκέφτομαι σοβαρά πλέον να αποχωρήσω από το φόρουμ...Δεν έχω λόγο ύπαρξης πια...![]()
Εγω αν αποχωρησω θα γινει γλεντι

- navigator11
Ο ΠΑΟΚ γαμάει και δέρνει όποιον βρει στο διάβα του μέχρι την 5η Μαΐου και βρίσκονται αφορμές για να "πιανόμαστε" για τσουλάκια με αρχιπούστικη νοοτροπία και κατά πόσο θα μπορούσαν να έχουν θέση στον τωρινό ΠΑΟΚ. Όχι, δε θα μπορούσαν. Όχι τόσο λόγω αξίας. Αλλά επειδή είναι καράπ@υστες στο μυαλό και στη συνείδηση. Εκεί που παίζουν τους ταιριάζει γάντι. Μη μας ζαλίζετε περαιτέρω τα απίδια για αυτές τις σκουπιδιάρες.
Μπράβο στην ομαδάρα. Να συνεχίσουμε έτσι. Προετοιμασία για την άλλη αγωνιστική. Να πετύχουμε ιστορικό ρεκόρ με τις κάμπιες του ελέους.
Μπράβο στην ομαδάρα. Να συνεχίσουμε έτσι. Προετοιμασία για την άλλη αγωνιστική. Να πετύχουμε ιστορικό ρεκόρ με τις κάμπιες του ελέους.
Προϊστορία και παράδοση εδω και ενα χρόνο δεν ισχύουν.Alastor έγραψε:Πολυ επιθετικη η ομαδα,μ'αρεσε οπως κατεβηκε και ας αφησαμε και μερικες τρυπες πισω και μας καναν μερικες φασεις.
Ο Ακπομ θα εβαζε ΓΚΟΛΑΡΑ,ας οψεται ο τερματας του Απολλων.
Εντωμεταξυ ακουσα καλα,αλλα η προιστορια μας με Απολλων στην εδρα του ειναι 20 νικες του Απολλων και 8 δικες μας ? Τραγικο

- Maximus
Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού!
ΥΓ. Πιστευω το ματς γυρω στο 70 θα "κάτσει"... Όλοι ευχαριστημενοι και ζούσαμε...