26. Sergio Oliveira
Re: 26. Sergio Oliveira
481 από τα 660 διαθέσιμα λεπτά συμμετοχής.
Μετά το ματς με Παναιτωλικό
557 από τα 750 διαθέσιμα λεπτά συμμετοχής.
Μετά το ματς με Παναιτωλικό
557 από τα 750 διαθέσιμα λεπτά συμμετοχής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Κυρ 17 Μαρ 2019, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Μετά και τη χθεσινή ΠΑΟΚτσήδικη παράσταση σε χορτάρι και εξέδρες, τον βλέπω ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην επέκταση της παραμονής του στον ΝΑΟ.
- constadine
- ΑποστόληςΑ
Επαφές Μπράνκο για Ολιβέιρα, τι θέλουν παίκτης και Πόρτο
metrosport
Από την Πορτογαλία επέστρεψε αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Μάριο Μπράνκο, εκεί όπου έκανε επαφές με την διοίκηση της Πόρτο για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.
Αυτό που προκύπτει, είναι πως αυτή την στιγμή οι Πορτογάλοι έχουν απαιτήσεις που αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή ζητούν το ποσό που αναγράφεται στην ρήτρα του. Φυσικά οι επαφές θα συνεχιστούν και υπάρχουν και εναλλακτικά σενάρια (όπως για παράδειγμα τη συνιδιοκτησία κλπ). Θα πρέπει όμως να ρίξουν οι Πορτογάλοι τις απαιτήσεις τους και σ' αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο ο παίκτης που δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει την παραμονή του στην Τούμπα.
Άλλωστε ο Ολιβέιρα, όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά στη “Μ”, (από όσα μεταφέρει καθημερινά στους συμπαίκτες του) είναι ενθουσιασμένος από το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, σέβεται σε μεγάλο βαθμό τον Βιεϊρίνια, αντιλαμβάνεται πως η δυναμική του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη και εκτός από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, υπάρχουν υψηλές φιλοδοξίες στο κλαμπ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με πρώτο και βασικό στόχο, την συμμετοχή στους ομίλους του CH.L.
metrosport
Από την Πορτογαλία επέστρεψε αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Μάριο Μπράνκο, εκεί όπου έκανε επαφές με την διοίκηση της Πόρτο για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.
Αυτό που προκύπτει, είναι πως αυτή την στιγμή οι Πορτογάλοι έχουν απαιτήσεις που αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή ζητούν το ποσό που αναγράφεται στην ρήτρα του. Φυσικά οι επαφές θα συνεχιστούν και υπάρχουν και εναλλακτικά σενάρια (όπως για παράδειγμα τη συνιδιοκτησία κλπ). Θα πρέπει όμως να ρίξουν οι Πορτογάλοι τις απαιτήσεις τους και σ' αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο ο παίκτης που δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει την παραμονή του στην Τούμπα.
Άλλωστε ο Ολιβέιρα, όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά στη “Μ”, (από όσα μεταφέρει καθημερινά στους συμπαίκτες του) είναι ενθουσιασμένος από το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, σέβεται σε μεγάλο βαθμό τον Βιεϊρίνια, αντιλαμβάνεται πως η δυναμική του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη και εκτός από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, υπάρχουν υψηλές φιλοδοξίες στο κλαμπ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με πρώτο και βασικό στόχο, την συμμετοχή στους ομίλους του CH.L.
Ποιος το γράφει ο γνωστός κατά φαντασίαν δημοσιογράφος πετρωτος;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Στη συνένευξή του στη Forza δηλώνει ότι έχει 2 ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την Πόρτο, που σημαίνει ότι ίσως ανανέωσε για 1 χρόνο (στο transfermarkt αναφέρετε ως λήξη συμβολαίου τον Ιούνη του 2020) για να έρθει σε εμάς.
Αν είναι έτσι τα πράγματα εκτιμώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα παραμείνει τη νέα χρονιά, τουλάχιστον.
Αν είναι έτσι τα πράγματα εκτιμώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα παραμείνει τη νέα χρονιά, τουλάχιστον.
- constadine
Η αίσθησή μου είναι ,από αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες , ότι ήρθε απλά για να πάρει παιχνίδια ,για αυτό μπήκε και η μεγάλη ρήτρα .
- navigator11
Δε θεωρώ ότι υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει κοινή βούληση για ανανέωση της συνεργασίας. Το είδος αυτής δεν μπορώ να το ξέρω. Έχουν έρθει έτσι τα πράγματα πάντως με τους τραυματισμούς στη μεσαία γραμμή της ομάδας, που, γνώμη μου, εντείνουν τις σκέψεις των υπευθύνων για να κυνηγήσουν πραγματικά ζεστά το θέμα του Σέρτζιο.
- constadine
Στις συνεντεύξεις που διάβασα χτες και σήμερα του Oliveira ,αλλά και του μάνατζερ του ,ήταν του στυλ περνάει καλά στην ομάδα ,αλλά θα δούμε για το αν θα είναι του χρόνου.
Έτσι τις έλαβα εγώ , μπορεί να κάνω λάθος .
Έτσι τις έλαβα εγώ , μπορεί να κάνω λάθος .
- navigator11
Καλά, ας έχει πρόθεση ο ΠΑΟΚ να του προσφέρει ένα "βασιλικό" συμβόλαιο, που από όσο έχω καταλάβει δεν απολαμβάνει στην Πόρτο, και μια χαρά θα κλίνει στο να μείνει. Βέβαια, το παζάρεμα θα είναι σκληρό. Η Πόρτο δεν είναι ... Μπεκάλικο.
Στα σημερινά, εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Δείγμα κλάσης. Μετά από 2-3 λεπτά από το γκολ σπατάλησε μια εξαιρετική ευκαιρία, στέλνοντας σχεδόν ανενόχλητος μέσα από την περιοχή την μπάλα στα περιστέρια. Ασυγχώρητος ...
Στα σημερινά, εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Δείγμα κλάσης. Μετά από 2-3 λεπτά από το γκολ σπατάλησε μια εξαιρετική ευκαιρία, στέλνοντας σχεδόν ανενόχλητος μέσα από την περιοχή την μπάλα στα περιστέρια. Ασυγχώρητος ...

4 ματς βασικός 3 γκολ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος charisiad την Κυρ 31 Μαρ 2019, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκτός της καταπληκτικής εκτέλεσης φάουλ έχει και μία μαγική σκαφτή πάσα(την αγγίζει λίγο κι ο αμυντικός με το κεφάλι) στη φάση που βγαίνει τετ α τετ και αστοχεί ο Akpom. Πραγματικά πολύ εμπνευσμένη πάσα.
O Λημνιός είναι 20 χρόνων.δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μειώσεις κάποιον για να ανεβάσεις κάποιον άλλο.
Κ ο σφιντερσκι έμπαινε αλλαγή κ παστέλωνε.κ σήμερα βασικός έκανε πλασέ Παντελή Κωνσταντινίδη .σε τεατε.
Κ ο σφιντερσκι έμπαινε αλλαγή κ παστέλωνε.κ σήμερα βασικός έκανε πλασέ Παντελή Κωνσταντινίδη .σε τεατε.