Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
betrayor

Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD

Δημοσίευση από betrayor »

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Ευαγγελία Λιάσου, μετά την ανακοίνωση της «Θύρας 4» που παρότρυνε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μεταβούν στη Λαμία.

Συγκεκριμένα η αθλητική εισαγγελέας Ευαγγελία Λιάσου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σύμφωνα με το «Thestival», ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν παραβιαστεί οι διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Ουσιαστικά η εισαγγελική παραγγελία καλή την Αστυνομία να εξετάσει αν η ανακοίνωση της «Θύρας 4» εμπίπτει στη διάταξη του αθλητικού νόμου που απαγορεύει την παρότρυνση σε πράξεις που αντιβαίνουν στην κείμενη νομοθεσία.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

eorptol1 έγραψε:
gpaok έγραψε:Δεν ξέρω τι λέει κ ποιος το λέει. Εγώ σου λέω τι λέει το άρθρο με το οποίο κατηγορουμαστε.
Μακάρι να είμαι λάθος...
Έχεις φαγωθει πρόστιμο είναι..... Όσο για αύριο όλη η βαβούρα θα μας κάνει καλό και θα μας προστατέψει τελικά......
Το είδα κ το άλλαξα... Χαλαρωσε
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

elvetos giatros έγραψε: Ρε η ελληνική δικαιοσύνη είναι θεοπαλαβη :mrgreen:
γιατρε μου, μακαρι να ηταν θεοπαλαβη, δυστυχως ηταν και ειναι κατευθυνομενη
στο συγκεκριμενο ματς οι "δημοσιογραφοι" κατονομασαν με μεγαλη ευκολια τους οπαδους του ΠΑΟΚ ως υπευθυνους, ενω οταν εμλεκονται οι δικοι τους διαχρονικα αναφερονται γενικως και αοριστως ως "οπαδοι"
τρανταχτο παραδειγμα της ιδιας εποχης το γ@υρος-αθηναικος 2-2 με τις σκηνες απειρου καλλους στο καραιταβλι, τους ¨"δημοσιογραφους" να αναφερονται σε "οπαδους" γενικως και αοριστως που εκαναν επεισοδια και τον σαλιαρελη παντα προεδρο να εισαγει τον ιστορικο, επικο προσδιορισμο των "οπαδων" τους ως επιστημονων
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gpaok έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
gpaok έγραψε:Δεν ξέρω τι λέει κ ποιος το λέει. Εγώ σου λέω τι λέει το άρθρο με το οποίο κατηγορουμαστε.
Μακάρι να είμαι λάθος...
Έχεις φαγωθει πρόστιμο είναι..... Όσο για αύριο όλη η βαβούρα θα μας κάνει καλό και θα μας προστατέψει τελικά......
Το είδα κ το άλλαξα... Χαλαρωσε
Χαλαρός είμαι

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Να επικεντρωθουμε επιτέλους στην ομάδα

Άβαταρ μέλους
eorptol1

john4serres έγραψε:Πόσο πίσω είμαστε ρε παιδιά!
"Ελλαδιστάν"
Ακριβώς

berry

Δημοσίευση από berry »

Τελος τα ντου τα τζαμπε και οι...εκδρομες. θελουν να γινονται ολα συννομα με ταυτοτητα καμερα αμκα κλπ με καρεκλακι κλπ ολοι στο μαντρι. Απο δω κ περα αυτο ονειρευεται ο βασιλειαδης , αγγλικο μοντελο μετακινησης οπαδων.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πιθανή 11αδα Λαμίας
4-3-3 χωρίς κλασικό φορ

* Παπαδόπουλος ή Πίτκας
Ασίγκμπα Πριντέτα Αναστασιάδης Παντελιάδης
Μπλάζιτς Αναστασόπουλος Όμο
Βασιλαντωνόπουλος Πίτι Βάντερσον

* (εκκρεμεί η απόφαση τιμωρίας για τον βασικό Παπαδόπουλο)
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μεγάλο τεστ για τον κόσμο οι επόμενες βδομάδες . Ή θα αποδείξει οτι πλέον είναι ένα με την ομάδα και την βάζει πάνω από όλα και όλους ή θα αποδείξει ότι είναι το μεγαλύτερο κορόιδο στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:Μια χαρα δεν ειναι...
Τραγικο ειναι...

Το να φτανουμε να μην μπορουμε να δουμε εκτος τουμπας ΠΑΟΚ,επειδη καποιοι ειναι ανικανοι ,δεν το λες μια χαρα.

Δεν ειμαι υπερ του να τσαμπουκαλευεσαι παντου και παντα αλλα το θεωρω τραγικο σε μια χωρα η αστυνομια να μην μπορει να κανει το καθηκον της .ανικανοι ανικανοι ανικανοι.

Ουσιαστικα το κρατος παραδεχεται την ανικανοτητα του,οχι να διοργανωσει ενα ντερμπυ,αλλα και ενα οποιοδηποτε ματς.
Η πραγματικότητα είναι αυτή; Κωμική; Βέβαια. Τραγική; Σαφώς; Ιλαροτραγωδία; Με τα χίλια συμφωνώ. Είναι δυνατό να μεταβληθεί, αν κάνουν καμιά ... απόβαση οι δικοί μας; Δε μου φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό. Είναι αυτή η χρονική στιγμή, που όλοι οι χαβουζαίοι τα συκώτια τους φτύνουν εδώ και πόσες βδομάδες κατά του ΠΑΟΚ, να διακινδυνεύσουμε την τύχη της ομάδας; Εν πάση περιπτώσει, ας περάσει αύριο η μέρα, να νικήσουμε και μακάρι να κυλήσουν όλα ήρεμα και ομαλά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

tasso85 έγραψε:
elvetos giatros έγραψε: Ρε η ελληνική δικαιοσύνη είναι θεοπαλαβη :mrgreen:
γιατρε μου, μακαρι να ηταν θεοπαλαβη, δυστυχως ηταν και ειναι κατευθυνομενη
στο συγκεκριμενο ματς οι "δημοσιογραφοι" κατονομασαν με μεγαλη ευκολια τους οπαδους του ΠΑΟΚ ως υπευθυνους, ενω οταν εμλεκονται οι δικοι τους διαχρονικα αναφερονται γενικως και αοριστως ως "οπαδοι"
τρανταχτο παραδειγμα της ιδιας εποχης το γ@υρος-αθηναικος 2-2 με τις σκηνες απειρου καλλους στο καραιταβλι, τους ¨"δημοσιογραφους" να αναφερονται σε "οπαδους" γενικως και αοριστως που εκαναν επεισοδια και τον σαλιαρελη παντα προεδρο να εισαγει τον ιστορικο, επικο προσδιορισμο των "οπαδων" τους ως επιστημονων
Ρε κι εμείς επιστήμονες ειμαστε :mrgreen:

Ελλάς Ελλάς η χώρα της πουστιας

Έτσι όπως τα γράφεις είναι

Αλλά τώρα γύρισε ο τροχός...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

sourmenetes έγραψε:Δηλαδη μια ανακοινωση ενος συνδεσμου κινητοποιησε ολοκληρη κυβερνηση;;;;

Ποσο αστειοι ειναι....;;;

Το επιπεδο οργανωσης αυτου του κρατους-μπουρδελου δεν είναι πολύ υψηλοτερο από αυτό ενός συνδεσμου φιλαθλων. Οποτε μια χαρα, στα κυβικα τους..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

joshua έγραψε:Το αν φταιει το ανικανο κρατος η η αρωστημενη νοοτροπια αυτων που στο κατω κατω αποτελουν την βαση για την ποιοτητα του ιδιου του κρατους θυμιζει κουβεντα αν η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα.Ειναι σαν να αναρωτιομαστε,για τα επεισοδια στον βολο φταιει η αστυνομια που δεν εβαλε μπατσους στην γεφυρα η αυτοι που πηγαν να πλακωθουν στην γεφυρα...
Σε αυτην την περιπτωση, γνωμη μου είναι πως φταινε οι μπατσοι. Αυτος που ξεκινησε να πλακωνεται στην γεφυρα είναι εξ ορισμου, μ@λακας. Ο μπατσος όμως που οφειλει να προστατεψει τον μ@λακα αλλα και τους υπολοιπους δεν δικαιούται να είναι ακομα πιο μ@λακας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

crow1581 έγραψε:"Δεν είμαστε αρκετά ώριμοι ως οπαδοί να πάμε κάπου και να δούμε έναν αγώνα χωρίς να γίνει τίποτα" κι αυτό είναι κακό"

Ναι δεν ειμαστε αρκετα ωριμοι να παμε σε εναν αγωνα χωρις να γινει τιποτα. Απειρα τα παραδειγματα.. Λαμια, Βολος, κτλ. Δεν με νοιαζει αν προκληθηκαμε το αποτελεσμα μετραει και δεν ειναι λιγες οι φορες που οι δικοι μας τα εχουν κανει λαμπογιαλο χωρις λογο.

Έχω κόψει το τελευταίο κομμάτι, αλλά το έχω κρατημένο.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Άντε να μιλήσουμε κ περί του αγώνα.

Γνωρίζουμε αποστολή;
Η ομάδα με λεωφορείο θα κατέβει;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”