Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD
Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Ευαγγελία Λιάσου, μετά την ανακοίνωση της «Θύρας 4» που παρότρυνε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μεταβούν στη Λαμία.
Συγκεκριμένα η αθλητική εισαγγελέας Ευαγγελία Λιάσου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σύμφωνα με το «Thestival», ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν παραβιαστεί οι διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.
Ουσιαστικά η εισαγγελική παραγγελία καλή την Αστυνομία να εξετάσει αν η ανακοίνωση της «Θύρας 4» εμπίπτει στη διάταξη του αθλητικού νόμου που απαγορεύει την παρότρυνση σε πράξεις που αντιβαίνουν στην κείμενη νομοθεσία.
Συγκεκριμένα η αθλητική εισαγγελέας Ευαγγελία Λιάσου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σύμφωνα με το «Thestival», ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν παραβιαστεί οι διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.
Ουσιαστικά η εισαγγελική παραγγελία καλή την Αστυνομία να εξετάσει αν η ανακοίνωση της «Θύρας 4» εμπίπτει στη διάταξη του αθλητικού νόμου που απαγορεύει την παρότρυνση σε πράξεις που αντιβαίνουν στην κείμενη νομοθεσία.
Το είδα κ το άλλαξα... Χαλαρωσεeorptol1 έγραψε:Έχεις φαγωθει πρόστιμο είναι..... Όσο για αύριο όλη η βαβούρα θα μας κάνει καλό και θα μας προστατέψει τελικά......gpaok έγραψε:Δεν ξέρω τι λέει κ ποιος το λέει. Εγώ σου λέω τι λέει το άρθρο με το οποίο κατηγορουμαστε.
Μακάρι να είμαι λάθος...
γιατρε μου, μακαρι να ηταν θεοπαλαβη, δυστυχως ηταν και ειναι κατευθυνομενηelvetos giatros έγραψε: Ρε η ελληνική δικαιοσύνη είναι θεοπαλαβη
στο συγκεκριμενο ματς οι "δημοσιογραφοι" κατονομασαν με μεγαλη ευκολια τους οπαδους του ΠΑΟΚ ως υπευθυνους, ενω οταν εμλεκονται οι δικοι τους διαχρονικα αναφερονται γενικως και αοριστως ως "οπαδοι"
τρανταχτο παραδειγμα της ιδιας εποχης το γ@υρος-αθηναικος 2-2 με τις σκηνες απειρου καλλους στο καραιταβλι, τους ¨"δημοσιογραφους" να αναφερονται σε "οπαδους" γενικως και αοριστως που εκαναν επεισοδια και τον σαλιαρελη παντα προεδρο να εισαγει τον ιστορικο, επικο προσδιορισμο των "οπαδων" τους ως επιστημονων
Χαλαρός είμαιgpaok έγραψε:Το είδα κ το άλλαξα... Χαλαρωσεeorptol1 έγραψε:Έχεις φαγωθει πρόστιμο είναι..... Όσο για αύριο όλη η βαβούρα θα μας κάνει καλό και θα μας προστατέψει τελικά......gpaok έγραψε:Δεν ξέρω τι λέει κ ποιος το λέει. Εγώ σου λέω τι λέει το άρθρο με το οποίο κατηγορουμαστε.
Μακάρι να είμαι λάθος...
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να επικεντρωθουμε επιτέλους στην ομάδα
Ακριβώςjohn4serres έγραψε:Πόσο πίσω είμαστε ρε παιδιά!
"Ελλαδιστάν"
Τελος τα ντου τα τζαμπε και οι...εκδρομες. θελουν να γινονται ολα συννομα με ταυτοτητα καμερα αμκα κλπ με καρεκλακι κλπ ολοι στο μαντρι. Απο δω κ περα αυτο ονειρευεται ο βασιλειαδης , αγγλικο μοντελο μετακινησης οπαδων.
- john4serres
Πιθανή 11αδα Λαμίας
4-3-3 χωρίς κλασικό φορ
* Παπαδόπουλος ή Πίτκας
Ασίγκμπα Πριντέτα Αναστασιάδης Παντελιάδης
Μπλάζιτς Αναστασόπουλος Όμο
Βασιλαντωνόπουλος Πίτι Βάντερσον
* (εκκρεμεί η απόφαση τιμωρίας για τον βασικό Παπαδόπουλο)
4-3-3 χωρίς κλασικό φορ
* Παπαδόπουλος ή Πίτκας
Ασίγκμπα Πριντέτα Αναστασιάδης Παντελιάδης
Μπλάζιτς Αναστασόπουλος Όμο
Βασιλαντωνόπουλος Πίτι Βάντερσον
* (εκκρεμεί η απόφαση τιμωρίας για τον βασικό Παπαδόπουλο)
Μεγάλο τεστ για τον κόσμο οι επόμενες βδομάδες . Ή θα αποδείξει οτι πλέον είναι ένα με την ομάδα και την βάζει πάνω από όλα και όλους ή θα αποδείξει ότι είναι το μεγαλύτερο κορόιδο στην Ελλάδα.
- navigator11
Η πραγματικότητα είναι αυτή; Κωμική; Βέβαια. Τραγική; Σαφώς; Ιλαροτραγωδία; Με τα χίλια συμφωνώ. Είναι δυνατό να μεταβληθεί, αν κάνουν καμιά ... απόβαση οι δικοί μας; Δε μου φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό. Είναι αυτή η χρονική στιγμή, που όλοι οι χαβουζαίοι τα συκώτια τους φτύνουν εδώ και πόσες βδομάδες κατά του ΠΑΟΚ, να διακινδυνεύσουμε την τύχη της ομάδας; Εν πάση περιπτώσει, ας περάσει αύριο η μέρα, να νικήσουμε και μακάρι να κυλήσουν όλα ήρεμα και ομαλά.sourmenetes έγραψε:Μια χαρα δεν ειναι...
Τραγικο ειναι...
Το να φτανουμε να μην μπορουμε να δουμε εκτος τουμπας ΠΑΟΚ,επειδη καποιοι ειναι ανικανοι ,δεν το λες μια χαρα.
Δεν ειμαι υπερ του να τσαμπουκαλευεσαι παντου και παντα αλλα το θεωρω τραγικο σε μια χωρα η αστυνομια να μην μπορει να κανει το καθηκον της .ανικανοι ανικανοι ανικανοι.
Ουσιαστικα το κρατος παραδεχεται την ανικανοτητα του,οχι να διοργανωσει ενα ντερμπυ,αλλα και ενα οποιοδηποτε ματς.
-
Ρε κι εμείς επιστήμονες ειμαστεtasso85 έγραψε:γιατρε μου, μακαρι να ηταν θεοπαλαβη, δυστυχως ηταν και ειναι κατευθυνομενηelvetos giatros έγραψε: Ρε η ελληνική δικαιοσύνη είναι θεοπαλαβη
στο συγκεκριμενο ματς οι "δημοσιογραφοι" κατονομασαν με μεγαλη ευκολια τους οπαδους του ΠΑΟΚ ως υπευθυνους, ενω οταν εμλεκονται οι δικοι τους διαχρονικα αναφερονται γενικως και αοριστως ως "οπαδοι"
τρανταχτο παραδειγμα της ιδιας εποχης το γ@υρος-αθηναικος 2-2 με τις σκηνες απειρου καλλους στο καραιταβλι, τους ¨"δημοσιογραφους" να αναφερονται σε "οπαδους" γενικως και αοριστως που εκαναν επεισοδια και τον σαλιαρελη παντα προεδρο να εισαγει τον ιστορικο, επικο προσδιορισμο των "οπαδων" τους ως επιστημονων

Ελλάς Ελλάς η χώρα της πουστιας
Έτσι όπως τα γράφεις είναι
Αλλά τώρα γύρισε ο τροχός...
sourmenetes έγραψε:Δηλαδη μια ανακοινωση ενος συνδεσμου κινητοποιησε ολοκληρη κυβερνηση;;;;
Ποσο αστειοι ειναι....;;;
Το επιπεδο οργανωσης αυτου του κρατους-μπουρδελου δεν είναι πολύ υψηλοτερο από αυτό ενός συνδεσμου φιλαθλων. Οποτε μια χαρα, στα κυβικα τους..
Σε αυτην την περιπτωση, γνωμη μου είναι πως φταινε οι μπατσοι. Αυτος που ξεκινησε να πλακωνεται στην γεφυρα είναι εξ ορισμου, μ@λακας. Ο μπατσος όμως που οφειλει να προστατεψει τον μ@λακα αλλα και τους υπολοιπους δεν δικαιούται να είναι ακομα πιο μ@λακας.joshua έγραψε:Το αν φταιει το ανικανο κρατος η η αρωστημενη νοοτροπια αυτων που στο κατω κατω αποτελουν την βαση για την ποιοτητα του ιδιου του κρατους θυμιζει κουβεντα αν η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα.Ειναι σαν να αναρωτιομαστε,για τα επεισοδια στον βολο φταιει η αστυνομια που δεν εβαλε μπατσους στην γεφυρα η αυτοι που πηγαν να πλακωθουν στην γεφυρα...
- Μπαρκαρούτσος
crow1581 έγραψε:"Δεν είμαστε αρκετά ώριμοι ως οπαδοί να πάμε κάπου και να δούμε έναν αγώνα χωρίς να γίνει τίποτα" κι αυτό είναι κακό"
Ναι δεν ειμαστε αρκετα ωριμοι να παμε σε εναν αγωνα χωρις να γινει τιποτα. Απειρα τα παραδειγματα.. Λαμια, Βολος, κτλ. Δεν με νοιαζει αν προκληθηκαμε το αποτελεσμα μετραει και δεν ειναι λιγες οι φορες που οι δικοι μας τα εχουν κανει λαμπογιαλο χωρις λογο.
Έχω κόψει το τελευταίο κομμάτι, αλλά το έχω κρατημένο.
Άντε να μιλήσουμε κ περί του αγώνα.
Γνωρίζουμε αποστολή;
Η ομάδα με λεωφορείο θα κατέβει;
Γνωρίζουμε αποστολή;
Η ομάδα με λεωφορείο θα κατέβει;