Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Δυστυχως ο μιχελ απο τοτε που ανελαβε εχει να διαχειριστει τεραστιο ογκο παικτων οι οποιοι ουτε πουλιονται ουτε ευκολα βρισκουν ομαδα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι απλός ντόρος ο Vieirinha. Υπάρχει η επίσημη θέση της ΠΑΕ μέσω του Μίχελ, επομένως η ΠΑΕ έχει συμφωνήσει με τον παίκτη. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το πότε θα έρθει. Αν οι Γερμανοί κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους θα έρθει τέλη Αυγούστου. Αν όχι, υπογράφει τον Γενάρη και ασκεί πίεση να έρθει τότε, αλλιώς το επόμενο καλοκαίρι.
ρε συ απόστολε, 10 μεταγραφικές περιόδους για βιερίνια ακούμε
είπε η ΠΑΕ ότι μας κάνει ο παίχτης, τέλος
όταν έρθει το συζητάμε. τι αξία έχει να αναφέρουμε συνεχώς το όνομά του?
καταντάει κουραστικό
καταντάει κουραστικό
Κι αν οχι το επομενο, θα ερθει το μεθεπομενο. Αλλιως το 2020 και παει λεγοντας. Θα γερασουμε κι ακομα θα διαβαζουμε οτι επιστρεφει ο Βιερινια.
- ΑποστόληςΑ
Δεν το συζητάει κανείς. Εγώ είπα ότι ακόμη και στην ελάχιστα πιθανή περίπτωση να πουληθεί ο Leovac, θα έρθει ο Αντελίνο.danirifle έγραψε:ρε συ απόστολε, 10 μεταγραφικές περιόδους για βιερίνια ακούμε
καταντάει κουραστικό
- efthimis_paok
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ο μιχελ σε χθεσινή συνέντευξη σε ουκρανικό μέσο:
Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή φέτος, πως βλέπετε την κατάσταση με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς;
Νομίζω ότι μετά από ένα διάστημα προσαρμογής, τώρα έχει μια πλήρη εικόνα της ομάδας. Αρχικά, ήθελε να αλλάξει το σύστημα, αλλά τελικά με το σύνολο των παικτών που διαθέτει η ομάδα, η καλύτερη επιλογή ήταν να επιστρέψουμε στο σύστημα που έπαιζε πέρσι ο ΠΑΟΚ. Τώρα έχουμε δύο θέσεις που απαιτούν ενίσχυση, και, στη συνέχεια, πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλά στελεχωμένη.
Ποιες είναι οι θέσεις που ψάχνει παίκτες ο ΠΑΟΚ;
Αυτό είναι μυστικό…
Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή φέτος, πως βλέπετε την κατάσταση με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς;
Νομίζω ότι μετά από ένα διάστημα προσαρμογής, τώρα έχει μια πλήρη εικόνα της ομάδας. Αρχικά, ήθελε να αλλάξει το σύστημα, αλλά τελικά με το σύνολο των παικτών που διαθέτει η ομάδα, η καλύτερη επιλογή ήταν να επιστρέψουμε στο σύστημα που έπαιζε πέρσι ο ΠΑΟΚ. Τώρα έχουμε δύο θέσεις που απαιτούν ενίσχυση, και, στη συνέχεια, πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλά στελεχωμένη.
Ποιες είναι οι θέσεις που ψάχνει παίκτες ο ΠΑΟΚ;
Αυτό είναι μυστικό…
- sourmenetes
- Moderator
- aspromaura ioannina
Για καποιον λογο εχουμε πεισει τους εαυτους μας οτι με δυο ΚΑΛΕΣ προσθηκες θα ειμαστε πληρεις και θα ειμαστε ετοιμοι να κανουμε πρωταθλητισμο. Φυσικα, δεν θα πρεπει να ξεχναμε απο που ξεκινησαμε και οτι δεν γιναμε ξαφνικα Μπαρτσελονα ωστε να εχουμε 2 ισαξιες ενδεκαδες.Εδω που τα λεμε ουτε και η Μπαρτσελονα εχει δυο ισαξιες ενδεκαδες. Ωστοσο νομιζω οτι η αποκτηση ενος καλου στοπερ και ενος οχταριου δεν αρκουν για να κανουμε πρωταθλητισμο σε βαθος χρονου. Πλην των δυο θεσεων που ανεφερα νομιζω οτι χρειαζομαστε ενισχυση και στις παρακατω θεσεις:
1.οπωσδηποτε αξιοπιστο μπακ απ του Ματος.
2.Αντι-Ζαιρο. Ωστε να εχουμε σουπερ τετραδα στα εξτρεμ με Καμπος, Ενρικε, Μακ και Προσθηκη.
3.Οπωσδηποτε φορ. Δεν μπορουμε να στηριχθουμε μονο και μονο στον Πριοβιτς. Καποια στιγμη θ κλαταρει αν παιζει σε ολους τους αγωνες. Ουτε σε ενδεχομενη ανασταση του Κλαους. Ουτε στον Κουλουρη που η περυσινη χρονια εδειξε οτι δεν μπορει να σταθει ακομη και σε ματς με Λεβαδειακους.
Ελπιζω στον επαγγελματισμο και την ευφυια του Μιχελ. Οχι για να ικανοποιηθουν τα οπαδικα μας εγω, αλλα για να μη παει στραφι ακομη μια χρονια. Θα πρεπει επιτελους καποτε να μπει μια τελεια στις συνεχομενες αποτυχιες. Φτανει. Κουραστηκαμε καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια. Να καθομαστε να ψάχνουμε το τι εφταιξε στο τελος καθε χρονιας. Πρεπει να αλλαξουμε. Να βαλουμε επιτελους μυαλο. Να μαθουμε απο τα παθηματα μας. Και πρεπει να το κανουμε τωρα. Στη μεταγραφικη περιοδο. Ποσο μαλλον οταν εχουμε ηδη μια καλη βαση ποδοσφαιριστων, μετα απο πολλα χρονια.Θα ειναι κριμα να χασουμε ακομη μια χρονια επειδη δεν μεριμνησαμε για τις λεπτομεριες.

1.οπωσδηποτε αξιοπιστο μπακ απ του Ματος.
2.Αντι-Ζαιρο. Ωστε να εχουμε σουπερ τετραδα στα εξτρεμ με Καμπος, Ενρικε, Μακ και Προσθηκη.
3.Οπωσδηποτε φορ. Δεν μπορουμε να στηριχθουμε μονο και μονο στον Πριοβιτς. Καποια στιγμη θ κλαταρει αν παιζει σε ολους τους αγωνες. Ουτε σε ενδεχομενη ανασταση του Κλαους. Ουτε στον Κουλουρη που η περυσινη χρονια εδειξε οτι δεν μπορει να σταθει ακομη και σε ματς με Λεβαδειακους.
Ελπιζω στον επαγγελματισμο και την ευφυια του Μιχελ. Οχι για να ικανοποιηθουν τα οπαδικα μας εγω, αλλα για να μη παει στραφι ακομη μια χρονια. Θα πρεπει επιτελους καποτε να μπει μια τελεια στις συνεχομενες αποτυχιες. Φτανει. Κουραστηκαμε καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια. Να καθομαστε να ψάχνουμε το τι εφταιξε στο τελος καθε χρονιας. Πρεπει να αλλαξουμε. Να βαλουμε επιτελους μυαλο. Να μαθουμε απο τα παθηματα μας. Και πρεπει να το κανουμε τωρα. Στη μεταγραφικη περιοδο. Ποσο μαλλον οταν εχουμε ηδη μια καλη βαση ποδοσφαιριστων, μετα απο πολλα χρονια.Θα ειναι κριμα να χασουμε ακομη μια χρονια επειδη δεν μεριμνησαμε για τις λεπτομεριες.

- sourmenetes
- Moderator
εσύ εισαι η γατα τελικάsourmenetes έγραψε:Ο μιχελ μιλαει για δυο θεσεις..οχι για δυο μεταγραφες...
δωσε πονο Μιχελ..κανε μας να ελπιζουμε οτι θα παρουμε 3-4(-5-6-7-8-9) παιχτρονια να γινει χαμος σε λεω
- aspromaura ioannina
Εγραψα με βαση οσα διαβαζω στο forum αδερφε. Δεν εχω διαβασει ακομη τη συνεντευξη Μιχελ.
Βεβαια δεν νομιζω να εχει διαφορα αυτο που λες. Μου φαινεται αδιανοητο να παρει ας πουμε 2 παιχτες που παιζουν στην ιδια θεση.
Εδιτ: (αν καταλαβα σωστα το σκεπτικο σου)
Βεβαια δεν νομιζω να εχει διαφορα αυτο που λες. Μου φαινεται αδιανοητο να παρει ας πουμε 2 παιχτες που παιζουν στην ιδια θεση.
Μπορει και να ειπωθηκε τυχαια ετσι μπορει και να το εκανε εσκεμμενα μπορει και να αλλοιωθηκε στη μεταφραση.
Παντως δεν θα ηταν απιθανο, με την εννοια του οτι οκ, δυο 6αρια δυσκολο να παρεις αλλα δυο μεσους (6-8) ειναι πιθανο.
Παντως δεν θα ηταν απιθανο, με την εννοια του οτι οκ, δυο 6αρια δυσκολο να παρεις αλλα δυο μεσους (6-8) ειναι πιθανο.
- sourmenetes
- Moderator
Εγω πιο πολυ χιουμοριστικα το ειπα,αλλα αυτο εχει πει στη συνεντευξη.aspromaura ioannina έγραψε:Εγραψα με βαση οσα διαβαζω στο forum αδερφε. Δεν εχω διαβασει ακομη τη συνεντευξη Μιχελ.
Περα των οσων εχει πει βεβαια δε θεωρω πως θα κινηθουμε μονο για 2 παικτες ακομα.
- Παλαιολόγος
αν ειναι να κανουν δυο μεταγραφες ας τις κανουν ολες για στοπερ(που θα εχει ανεση να παιζει και κοφτης,απο την στιγμη που ψαχνουμε τυπο με διαφορετικα χαρακτηριστικα των παροντων)και ενα οχταρι
τα αλλα δεν επειγουν
η μονη μου αμφιβολια ειναι αν αρκουν και αυτοι ή πρεπει να παρουμε και τριτο παιχτη αποκλειστικα για το 6.
λεφτα για φορ δεν πρεπει να δωσουν απο την στιγμη που εχουμε και Μακ,αλλα και απο ενα σημειο και μετα μυστακιδη
τα αλλα δεν επειγουν
η μονη μου αμφιβολια ειναι αν αρκουν και αυτοι ή πρεπει να παρουμε και τριτο παιχτη αποκλειστικα για το 6.
λεφτα για φορ δεν πρεπει να δωσουν απο την στιγμη που εχουμε και Μακ,αλλα και απο ενα σημειο και μετα μυστακιδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 21 Ιούλ 2017, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.