Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

Γλυκος
11
6%
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
12
7%
Κρεσπο
1
1%
Λεοβατς
1
1%
Τσιμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κανιας
13
7%
Σακχοφ
17
10%
Καμπος
20
11%
Μπισεσβαρ
94
54%
Πριγιοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ενρικε
6
3%
Κιτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 175

Spiros_S

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Spiros_S »

Γιατί δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ

Άρης Ασβεστάς

Παρά τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου και όσα γράφτηκαν στην έκθεση των παρατηρητών, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών.
Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκαν οι εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ να κινδυνεύουν με βαριές τιμωρίες βάσει της έκθεσης των παρατηρητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξάλλου οι παρατηρητές του αγώνα Νίκος Βακάλης και Παναγιώτης Διακοφώτης έχουν γράψει όλα όσα συνέβησαν, κάνοντας λόγο φυσικά για εκτεταμένα επεισόδια, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρουν την είσοδο οπαδών και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, έστω κι αν οι μεν έφτασαν περίπου μέχρι το κόρνερ και οι δε στα όρια του πλαγίου άουτ.

Η είσοδος και τα επεισόδια προβλέπουν 2-3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών κι αφαίρεση 3 βαθμών, από τη στιγμή που έχουμε εκτεταμένα επεισόδια. Παρ' όλα αυτά καμία από τις δύο ομάδες δεν κινδυνεύει να χάσει βαθμούς κι ο λόγος είναι ότι η είσοδος των φιλάθλων έγινε στις 6:20, ενώ οι αποστολές έφτασαν γύρω στις 7.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, οι ΠΑΕ ευθύνονται από τη στιγμή που γίνεται η άφιξη της αποστολής με το πούλμαν στο γήπεδο, ενώ για ό,τι συμβεί πριν, δεν έχουν καμία ευθύνη. Συνεπώς είναι σαφές ότι δεν θα είναι εφικτό να τους ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο, παρά μόνο για εκτεταμένα επεισόδια στον εν γένει χώρο και στις κερκίδες.

Η παράβαση αυτή προβλέπει πρόστιμο ως 120.000 ευρώ και 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες και οι διαιτητές όταν έφτασαν στο γήπεδο και είδαν τα έκτροπα, είπαν πως “εμείς με αυτή την κατάσταση δεν ξεκινάμε το παιχνίδι”. Από τις 7:30-8:00 και μετά πάντως τα πράγματα ηρέμησαν και γι' αυτό αποφασίστηκε να διεξαχθεί το παιχνίδι, έστω και με μισή ώρα καθυστέρηση.
Από sdna
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Η αποψη μου είναι οτι πρέπει να δωσουμε το κύπελο πίσω, χωρις κυπελουχο φέτος.
Ειμαστε ΠΑΟΚ! Δεν έχουμε αναγκη αυτό το κύπελο, δεν αξίζουμε, μετα απο τόσα χρόνια, αυτο που γίνεται και θα γίνεται απο εδώ και πέρα. Δεν είμαστε ποκ. Οι τιτλοι θα ρθουν νομοτελειακα, μεγαλώνουμε εκθετικά. Μην στιγματιστουμε ετσι, δεν είμαστε γαυροι. Λιγη υπομονη ακόμα. Απαράδεχτες για μενα οι δηλώσεις Σαββίδη. Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη απο οσους έχουν αντίθετη αποψη και χαλάω το κλίμα γιορτής.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:
Φαντασμα έγραψε:Σε ολο τον προηγμενο ποδοσφαιρικα κοσμο τα λαθη των διαιτητων ειναι αποδεκτα ως μερος του παιχνιδιου. Γκρινια ναι...αλλα οχι αυτο που κανετε μερικοι. Δυο λαθη: 1) δεν φταιει ο ΠΑΟΚ που το συστημα των 3 απατεωνων μας εκανε ολους να βλεπουμε φαντασματα παντου...δεν φταιει ο ΠΑΟΚ που ολο το ποδοσφαιρικο οικοδομημα βρωμαει απατη, δεν φταιει ο ΠΑΟΚ που αφεθηκε η βρωμια και η σηψη να γινει ενα με την πετσα μας γιατι ετσι βολευε τους "μεγαλους", δεν φταιει ο ΠΑΟΚ που εχουμε ανικανους διαιτητες μιας που τοσα χρονια εγιναν πρωτα βιολια οι καμψομεσηδες και οι βολικοι...δεν εφαγε ο ΠΑΟΚ απο αυτο το τραπεζι αλλα τον πληρωσε τον λογαριασμο οπως ακριβως ο λαος πληρωνει τον λογαριασμο των δανειων των απατεωνων με τα μνημονια....ο λογος που ασχολειται ο οπαδος με το οφσαιτ ειναι η βρωμια του συστηματος και η προπαγανδα που το συνοδευει, κανενας αλλος. Σε κανενα δικαστηριο η debate η οτιδηποτε δεν θα αντεχε ΣΥΓΚΡΙΣΗ ημων και υμων....εχει αποδειξεις απο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΔΙΚΙΑΣ και στημενων διαιτητων ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ο ΠΑΟΚ για να αντιταξει σε ενα τυχαιο λαθος ενος διαιτητη.Οποιος λοιπον εχει θεμα με τον ΠΑΟΚ ας εχει τα κοτσια να φερει αποδειξεις...για καθε μιση υποψια ευνοιας υπερ μας εχουμε ΑΠΕΙΡΑ στοιχεια ΣΤΗΜΕΝΗΣ αδικαις κατα μας....εχουμε τοσα πολλα που μπορουμε να σας χαρισουμε τα μισα και παλι απο πανω θα ειμαστε 2) Οποιος νομιζει οτι ειναι ηθικα αμεμπτος και θελει τον ΠΑΟΚ να ειναι ηθικα αμεμπτος να ξερει οτι αυτο ειναι μια μαλακια και μιση, μια φιλαρεσκεια εκτος πραγματικοτητας, ενας πιθηκισμος, μια αλλη μορφη υποκρισιας....ποιος εισαι εσυ που θες τον ΠΑΟΚ σημαια ηθικης;;; ΕΓΙΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ;;;εισαι εσυ εκεινος που στελνεις πισω την δουλεια που κερδισες επειδη καποιος αλλος εκανε λαθος;;; εστειλες πισω την γυναικα που σε αγαπησε επειδη ο αντρας της την εδερνε και την κερατωνε; μηπως γυρισες την πλατη σου στο λαχειο η στο στοιχημα που κερδισες ΤΥΧΑΙΑ;;;; Ποιος απο εσας ρε αμεμπτοι ηθικιστες αρνηθηκε το λαθος του διπλανου του;...ειστε 100% σιγουροι οτι τα γνωριζετε ολα οσα περικλειουν τις ζωες σας; οτι δεν ευνοηθηκε η ζωη σας επειδη καποιος εκανε μαλακια;;;; Η ζωη δεν ειναι οπως την ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ μεσα σε ενα ΠΑΟΚιστικο ηθικο-συμπλεγμα μαγκες....η ζωη ειναι ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ....μην κανετε τον ΠΑΟΚ κατι που δεν ειστε εσεις οι ιδιοι.
Αφηστε στην ακρη τις μαλακιες, τα ψεμματα και την υποκρισια. Χαρειτε με αυτο που μας εστειλε ο Θεος, χαρειτε με τον ανθρωπο αυτον που ειναι δωρο απο τον ουρανο, χαρειτε που ερχεται ρωσικος χειμωνας για την αθηνα και τα σιχαματα της, χαρειτε που πεφτει χρημα στην ρημαγμενη Β Ελλαδα και θα ξαναβρουν δουλειες οι ανθρωποι μας. Χαρειτε ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΑΜΕ!!!!.....και τωρα ειμαστε ετοιμοι να παρουμε οτι μας ανηκει, οτι μας κλεψανε....και οτι λαθη κανουν οι αλλοι θα ειμαστε εκει να ωφεληθουμε.
Μια ζωη ολοκληρη μας εχει ρημαξει αυτη η ελεεινη πολη με τους απατεωνες της και την πολιτικη της, μια πολη που στηθηκε απο τους προγονους αυτων που πουλανε μνημονια για να σκλαβωνουν λαους και πατριδες.
Ηρθε η ωρα να τα φερουμε στα ισα. Αυτο που ξεκινησε στον ΠΑΟΚ ειναι μεγαλυτερο και απο τον ΠΑΟΚ και απο εμας.Χαρειτε.
Κορνίζα!!!
Και διάβασμα κάθε μέρα

SM-G935F
Φάντασμα (ξανα)προσκυνώ... 8-)

Υ.Γ. Στην κεντρική και γρήγορα παίδες...Προσωπικά εκτιμώ ότι το Φάντασμα δεν θα χει κανένα θέμα μ αυτό και είναι πιθανό ότι (σαν νέο μέλος) δεν ξέρει για το topic με κείμενα για την κεντρική σελίδα... ;)
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Να πω κι εγώ τι νοιώθω για τον τελικό
Μόλις κατάλαβα ότι είναι οφσάιντ κρύωσα λίγο, ένοιωσα ότι το κοντάρι μου αφαίρεσε το δικαίωμα να το πάρω όπως θέλω. Σε κανένα δευτερόλεπτο του παιχνιδιού δεν αμφάβαλα ότι θα το πάρουμε, εμάς αδίκησε το σίχαμα.
Έγραψα χθες στο τσατ ότι είχα λίγο κρύα καρδιά. Πήγα κοιμήθηκα ηρέμησα....
Ξύπνησα με άλλο αέρα, το κοράκι πάλι εμένα αδίκησε
πήγα στο σπίτι του αδερφού μου του χανουμιού (μαύρο πρόβατο της οικογένειας) και του έκανα καζούρα τρελή.
Μπήκα στο σάιτ και είδα την φάση του πέναλτυ που καμιά cosmote δεν μου έδειξε ριπλέι, ήμουν σίγουρος για τις κραυγές των στημένων αρδ (κωλύομαι να σας πω που ακριβώς τις γράφω).
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΞΙΟΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ 2017
Έχουμε πόλεμο! Όλοι δίπλα στον ΙΒΑΝ για έναν τεράστιο ΠΑΟΚ τα καλύτερα έρχονται...... :opaokara:

Υ.Γ. goran συγνώμη αν σου την έσπασα χθες , αλλά νομίζω εξηγώ πως ένοιωθα και γιατί
Άβαταρ μέλους
goran 64

Scientist@PAOK έγραψε:Η αποψη μου είναι οτι πρέπει να δωσουμε το κύπελο πίσω, χωρις κυπελουχο φέτος.
Ειμαστε ΠΑΟΚ! Δεν έχουμε αναγκη αυτό το κύπελο, δεν αξίζουμε, μετα απο τόσα χρόνια, αυτο που γίνεται και θα γίνεται απο εδώ και πέρα. Δεν είμαστε ποκ. Οι τιτλοι θα ρθουν νομοτελειακα, μεγαλώνουμε εκθετικά. Μην στιγματιστουμε ετσι, δεν είμαστε γαυροι. Λιγη υπομονη ακόμα. Απαράδεχτες για μενα οι δηλώσεις Σαββίδη. Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη απο οσους έχουν αντίθετη αποψη και χαλάω το κλίμα γιορτής.
Με μια συγγνώμη αδερφέ δεν ξεπλένεται η ΝΤΡΟΠΗ να εξομοιώνεις τον Π.Α.Ο.Κ. με τον τραβελόγαυρο ή το ΠΟΚ...
Λυπάμαι πολύ που είσαι συνοπαδός μου και είσαι ταυτόχρονα τόσο θύμα της προπαγάνδας, γιατί τέτοιους δεν χρειαζόμαστε στον Π.Α.Ο.Κ.!!!! Τα "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" για τον Π.Α.Ο.Κ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!!!

Υ.Γ. Άποψη μου...

Υ.Γ. 2...@Pater δεκτή η συγγνώμη...Όπως λες έχουμε πόλεμο και ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ δίπλα στον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 07 Μάιος 2017, 15:06, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Scientist@PAOK έγραψε:Η αποψη μου είναι οτι πρέπει να δωσουμε το κύπελο πίσω, χωρις κυπελουχο φέτος.
Σε παρακαλω φιλε. Διαβασε το κειμενο απο Φαντασμα. Σε ολο τον πλανητη κρινονται ματς απο διαιτητικα λαθη.

ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

Επειδη μας εχει γαμησει το μυαλο και συνειδηση τοσα χρονια το ΠΟΚ και τα παντα ειδικα στα κρισιμα ματς ηταν ΥΠΕΡ ΤΟΥ δεν θα κατσω να απολογουμαι για ενα κυπελλο που πηρα μετα απο ενα λαθος το οποιο μαλιστα ερχεται μετα απο ενα αλλο που γινεται ΚΑΤΑ ΜΑΣ, και μαλιστα σε ενα παιχνιδι που μεχρι εκεινη την φαση δεν ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν κέρδισα άδικα,μέτρησε ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρησει απο λάθος του επόπτη.
Αλλο κανω λαθος κι αλλο είμαι στημενος.
Ας δωσουν πίσω τα στημένα τα δικα τους και ειμαστε κι εμεις σε θέση να συνεχισουμε το παιχνίδι απο το 80ο λεπτο
με το χτυπημα πεναλτυ.
Αν πραγματικα θελουμε δικαια πραγματα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

https://www.facebook.com/paok24/posts/1746640218686377

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

BlackBlockAttack έγραψε:Μουγκα και προπαγανδα μαζι τα χανουμια οτι δε πουλησαν ολα τους τα εισητηρια....Εφυγαν λεει 2500 χιλιαδες φιλαθλοι λογω του ξυλου που επεσε....Το φωτοτυπικο στη Θεσσαλονικη δεν εχει σταματησει....
Αυτούς τους 2500 δεν τους είδαμε ποτέ στο γήπεδο.
Μάλλον κράτησαν τα εισιτήρια ως συλλεκτικά να τα έχουν σπίτι

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Δεν συμφωνώ στα επιχειρήματα σου συνοπαδέ. Γνώμη μου είναι οτι η δηλητηρίαση πολλών ετών απο ΠΟΚ-ΑΡΔ έχει διαστρευλώσει το τεκμήριο ηθικής-δικαιοσύνης.Το κύπελλο μας ανήκει ΠΑΝΑΞΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ και σηματοδοτεί χρόνια επιτυχιών.Αλίμονο αν μόνοι μας δίνουμε άλλοθι στις αποτυχίες τους
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μπορεί και να τους τα πήραν οι δικοί μας στο "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ" ρε συ πιλότε...Μαζί με τον π@το τους...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

goran 64 έγραψε:Μπορεί και να τους τα πήραν οι δικοί μας στο "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ" ρε συ πιλότε...Μαζί με τον π@το τους...
Α ρε αλάνια, κάνατε την πλάκα σας μέσα στο Βόλο...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

[...]
The_Stalker έγραψε: [...]
Πονάνε όλοι τους γιατί ο ΠΑΟΚ πλέον είναι ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ. Ας βοηθήσουμε να πονάνε για μια ζωή! Γιατί ρε πστμ κάποιοι έτοιμοι ήσασταν το κύπελλο να το στείλετε πίσω με επιστολή συγνώμης.
[...]
Επιστήμονα σοβαρέψου!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

BlackBlockAttack έγραψε:To οφσαιτ γκολ του Μπεργκ φετος οταν προηγουταν 2-0 ο Απολλων Αθηνων γιατι δε το θυμουντε?
Το γκολ του Λυμπεροπουλου στο τελικο με τον Ατρομητο με τους τεραστιους τιτλους των πανηγυρισμων τους εκεινη τη μερα?
Τον Χιμενεζ που ηταν εξαλλος χθες τον θυμαται κανεις πως πανηγυριζε σε εκεινο το τελικο?
Δεν εχετε καταλαβει οτι ειμαστε σε "πολεμο"?

ΠΟΚιτες και τσιρακια τους στη Θεσσαλονικη δε σας "βλεπουμε" ρεεεεεεεε

Υπαρχει ενας χρυσος κανονας στην ζουγκλα της χαβουζας. "Κουκουλωνε τις πουστιες σου,φουσκωνε τον αλλωνων". Για αυτο βλεπετε τοσα χρονια το 2 μετρα και 2 σταθμα. Για αυτο ο παναξιος κυπελλουχος χιμενεθ το 11' φετος ειναι αδικημενος.

Μην τους υπολογιζεται,μην τους λογαριαζεται.Θα κανουν το ασπρο μαυρο κατα το δοκουν.Οσο περνανε οι ωρες της μερας,τοσο πιο πολυ απολαμβανω το συγκεκριμενο κυπελλο γιατι ξεφτιλιζονται ακομα περισσοτερο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γυναίκα εχώ Αθηναία, ΒΕΡΑ όχι περαστικη...
Και μου λέει το πρωί.
Τί έγινε; Αφού της είπα μια περίληψη 33 δευτερόλεπτα, της λέω αμάν πια έχουν λυσσαξει κάτω.
Και απαντά...

Εγώ χάρηκα που φώναξαν είναι τρελός ο πρόεδρος, καλά τους κάνει ο Ιβάν, αυτοί εκεί κάτω, εμάς εδώ μας βλέπουν σαν ξένους (νομίζει ότι έγινε Μακεδόνισσα ;) ) δεν μας θέλουν και μακάρι να φύγουμε να πεθάνουν της πείνας. Άντε γιατί όλα στη Αθήνα τα θέλουν.
Μου ρίχνει και ένα ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ κύπελλο και μένω συξυλλος

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”