Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesports1
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 6/5 20:30 Paokmania Radio, laola & otesport
Η Ψυχή παικτών και λαού θα σηκώσει το κύπελλο αυτό. Από αυτόν τον αγώνα θα ξεκινήσει η δυναστεία του ΠΑΟΚ! Για τον λαό σου, την ιστορία! ΠΑΟΚ θυμήσου το κύπελλο το θέλουν ακόμα και οι νεκροί σου..
Για την κεντρική
Για την κεντρική
Sourme, πολύ άγχος φίλε, ειμαι και σε ηλικία εμφράγματος
,το μπουκαλάκι απαραίτητο συνοδευτικό για αύριο.
Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι έχουμε καλύτερη ομάδα,ας το πάρει λοιπόν ο καλύτερος που λένε και οι ουδέτεροι.

Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι έχουμε καλύτερη ομάδα,ας το πάρει λοιπόν ο καλύτερος που λένε και οι ουδέτεροι.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
αεκ αεκ αντε γ@μησου αεκ γ@μιεται το σπίτι του κάθε ενωσίτη!!
- Παλαιολόγος
και γω αγχωμενος ειμαι,αλλα σκεφτομαι το εξης,αν σου το παρει αυτη η ΑΕΚ σημαινει πως δεν ...πως το λενε
εχουμε να παρουμε τοσα χρονια τιτλο,παιζεις με χειροτερο αντιπαλο,οκ δεν ειναι χωριο,καλη ομαδα ειναι,αλλα η χειροτερη του ΠΟΚ και το χανεις; τι να πω τοτε δεν αξιζει στενοχωρια,να μας βρει πιο δυνατους η επομενη χρονια σε μια τετοια περιπτωση
βεβαια εμενα με απασχολει ο αξονας,σε ολα τα ντερμπι τον χασαμε και ειμασταν αργοι
μπαινω στην θεση ιβιτς
επειδη βαζει ο σακχοφ γκολ,δεν βγαινει αυτος,συνεπως τσιμι σακχοφ ξανα και επειδη ο μπισε εκανε οργια με παναθηναικο και αυτος θα ξεκινησει
αρα ο αξονας μας θα ειναι αργος εκ των πραγματων,θα το πας στην κυριαρχια και στην τεχνικη
το θεμα ειναι πως η ΑΕΚ δεν εχει μαθει να παιζει κυριαρχικα και αν το κανει αυριο θα με εκπληξει!θα το παει με αντεπιθεσεις
ο κινδυνος απο την ΑΕΚ ειναι διπλος,λαζος κερναει αραουχο πινει,επισης και ο σιμοες(απο κοντα γιοχανσον) θα κρινει πολλα,αν μας κοβει ανεβαζει την ομαδα θα χουμε προβλημα
αν παιζαμε με παναθηναικο θα ελεγα πραγματικα αυτοκτονια αν ξεκινουσαμε με τετοιο αξονα,αλλα με ΑΕΚ δεν ξερω!ισως και να ειναι οκ
απο καμπος δεν περιμενω πολλα,ελπιζω σε ενρικε(ισως δουμε και πελκα οπως λενε) και φυσικα πριγιο
60-40 για ΠΑΟΚ οι πιθανοτητες
θα ναι κριμα τωρα που απεκλεισες παναθηναικο να το χασεις απο ΑΕΚ,αλλα σε ενα ματς ολα γινονται
εχουμε να παρουμε τοσα χρονια τιτλο,παιζεις με χειροτερο αντιπαλο,οκ δεν ειναι χωριο,καλη ομαδα ειναι,αλλα η χειροτερη του ΠΟΚ και το χανεις; τι να πω τοτε δεν αξιζει στενοχωρια,να μας βρει πιο δυνατους η επομενη χρονια σε μια τετοια περιπτωση
βεβαια εμενα με απασχολει ο αξονας,σε ολα τα ντερμπι τον χασαμε και ειμασταν αργοι
μπαινω στην θεση ιβιτς
επειδη βαζει ο σακχοφ γκολ,δεν βγαινει αυτος,συνεπως τσιμι σακχοφ ξανα και επειδη ο μπισε εκανε οργια με παναθηναικο και αυτος θα ξεκινησει
αρα ο αξονας μας θα ειναι αργος εκ των πραγματων,θα το πας στην κυριαρχια και στην τεχνικη
το θεμα ειναι πως η ΑΕΚ δεν εχει μαθει να παιζει κυριαρχικα και αν το κανει αυριο θα με εκπληξει!θα το παει με αντεπιθεσεις
ο κινδυνος απο την ΑΕΚ ειναι διπλος,λαζος κερναει αραουχο πινει,επισης και ο σιμοες(απο κοντα γιοχανσον) θα κρινει πολλα,αν μας κοβει ανεβαζει την ομαδα θα χουμε προβλημα
αν παιζαμε με παναθηναικο θα ελεγα πραγματικα αυτοκτονια αν ξεκινουσαμε με τετοιο αξονα,αλλα με ΑΕΚ δεν ξερω!ισως και να ειναι οκ
απο καμπος δεν περιμενω πολλα,ελπιζω σε ενρικε(ισως δουμε και πελκα οπως λενε) και φυσικα πριγιο
60-40 για ΠΑΟΚ οι πιθανοτητες
θα ναι κριμα τωρα που απεκλεισες παναθηναικο να το χασεις απο ΑΕΚ,αλλα σε ενα ματς ολα γινονται
- navigator11
Εγώ πάλι, περιέργως, δε νιώθω το παραμικρό άγχος. Βέβαια, νωρίς είναι ακόμα. Αλλά είμαι πολύ χαλαρός για την ώρα! Την αμαρτία μου θα την πω, προτιμούσα χωρίς δεύτερη σκέψη τον πουστόγαβρο στον τελικό! Αλλά το κωλοδόκαρο μου στέρησε τη χαρά! Αυτή η κωλοαεκ πάντα μας ζορίζει πολύ! Αλλά, έστω κι έτσι, πιστεύω ότι θα το πάρουμε!
- kataramenos5
Οπως βλεπεις κι εγω δε γραφω....obanebane έγραψε:Εχω αποφυγει να γραψω στο τοπικ γιατι δεν εχω καλο προαισθημα.
Θα περιμενω και το προαισθημα του Κατ,που η αληθεια ειναι δεν εχει πεσει εξω τον τελευταιο καιρο σχεδον σε τιποτα.
Ειμαι προληπτικος,οχι σε βαθμο κακουργηματος αλλα ειμαι.
Μακαρι να το παρουμε,το εχουμε αναγκη ολοι οσοι αγαπαμε αυτη την ομαδα.
Ειχα γραψει πριν τους αγωνες με τον βαζελο οτι σε διπλα παιχνιδια 9/10 φορες περναει ο καλυτερος,επιβεβαιωθηκα.
Σε μονα παιχνιδια και ειδικα σε τελικους αλλαζει το πραγμα.
Μην με παρετε και πολυ στα σοβαρα,δεν θελω να χαλασω τη διαθεση κανενος.
Δεν θα γραψω τιποτα αλλο,απλα θα περιμενω με μεγαλη αγωνια.
ΥΓ Μπουρδες και Τενεριφη πιστευα προκριση και Σαλκε νικη εκει
- Παλαιολόγος
με ενοχλει που το ριχνουν στην δυναμη και στις διεκδικησεις αυτοι και στον κλεφτοπολεμο
την ωρα που εχουν μπροστα παιχτες να κανουν ζημια
ειναι ενα πακετο οτι πρεπει για ματς μια και εξω,που παντως δυσκολα εχει τυχη σε πολλα παιχνιδια
ελπιζω να μπορεσουμε να παιξουμε κυριαρχικα,να κερδισουμε τις διεκδικησεις(δυσκολο,αλλα θα παιχτουν πολλα εδω) και γενικα να κανουμε το παιχνιδι μας
αν στραβωσει το ματς βλεπω πανικο,γιομες στο πριγιο μπας και...ελπιζω να μην φτασουμε σε τετοιο σημειο
ολα θα φανουν αυριο ομως,δεν παιζουμε με την Σαλκε,με την ΑΕΚ παιζουμε.
η χειροτερη περιπτωση θα ηταν να ειχαμε παναθηναικο τελικο(μια γερη εντεκαδα φτιαγμενη για μια και εξω ματς),η καλυτερη ολυμπιακο
ε με ΑΕΚ ειναι μια ενδιαμεση κατασταση,ουτε κακη,ουτε καλη.
την ωρα που εχουν μπροστα παιχτες να κανουν ζημια
ειναι ενα πακετο οτι πρεπει για ματς μια και εξω,που παντως δυσκολα εχει τυχη σε πολλα παιχνιδια
ελπιζω να μπορεσουμε να παιξουμε κυριαρχικα,να κερδισουμε τις διεκδικησεις(δυσκολο,αλλα θα παιχτουν πολλα εδω) και γενικα να κανουμε το παιχνιδι μας
αν στραβωσει το ματς βλεπω πανικο,γιομες στο πριγιο μπας και...ελπιζω να μην φτασουμε σε τετοιο σημειο
ολα θα φανουν αυριο ομως,δεν παιζουμε με την Σαλκε,με την ΑΕΚ παιζουμε.
η χειροτερη περιπτωση θα ηταν να ειχαμε παναθηναικο τελικο(μια γερη εντεκαδα φτιαγμενη για μια και εξω ματς),η καλυτερη ολυμπιακο
ε με ΑΕΚ ειναι μια ενδιαμεση κατασταση,ουτε κακη,ουτε καλη.
Πολυ αγχος...
Δε παιζει υπνος σημερα...
Ελπιζω και αυριο απο το γλεντι...
Δε παιζει υπνος σημερα...
Ελπιζω και αυριο απο το γλεντι...
Όσοι έχετε άγχος διαβάζετε ανελλιπώς Παλαιολόγο να σας φύγει...

- Παλαιολόγος
εγω στον προηγουμενο τελικο απο το αγχος δεν το ειδα καν
πηρα εναν φιλο(δεν ασχολειται με αθλητικα) και εφυγα στους δρομους...εξω απο την θεσσαλονικη
οταν γυριζα παρατηρουσα τον κοσμο αν ειναι χαρουμενος ή οχι...λολ
αν ηταν σημαινει το σηκωσαμε,οπερ και εγενετο(δεν ειχε ουτε τοτε πολλους αρειανους)
πλεον εχω λιγοτερο γιατι το βλεπω ως ιστορικη στιγμη,ασε που περασα και πολλα απο τοτε και εχω αναθεωρησει πραγματα στην ζωη,αλλα θελω να πω πως ειναι ωραιες μερες οια υριανες...να το χαρουμε και να ελπιζουμε πως θα το σηκωσουμε
θα ερθουν και αλλες τετοιες και μαλιστα θα εχουμε ισχυροτερη ομαδα
πηρα εναν φιλο(δεν ασχολειται με αθλητικα) και εφυγα στους δρομους...εξω απο την θεσσαλονικη

οταν γυριζα παρατηρουσα τον κοσμο αν ειναι χαρουμενος ή οχι...λολ
αν ηταν σημαινει το σηκωσαμε,οπερ και εγενετο(δεν ειχε ουτε τοτε πολλους αρειανους)
πλεον εχω λιγοτερο γιατι το βλεπω ως ιστορικη στιγμη,ασε που περασα και πολλα απο τοτε και εχω αναθεωρησει πραγματα στην ζωη,αλλα θελω να πω πως ειναι ωραιες μερες οια υριανες...να το χαρουμε και να ελπιζουμε πως θα το σηκωσουμε
θα ερθουν και αλλες τετοιες και μαλιστα θα εχουμε ισχυροτερη ομαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 05 Μάιος 2017, 23:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Δεν φοβάμαι τους παίκτες ούτε την ομάδα συνολικά. Είμαστε καλύτεροι και στα δύο.
Αυτό που φοβάμαι είναι ότι στα μεγάλα ματς φέτος εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων.
Αύριο δεν είναι για φλώρους. Παίξτε σαν ΠΑΟΚ και το πήραμε ήδη.
Αυτό που φοβάμαι είναι ότι στα μεγάλα ματς φέτος εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων.
Αύριο δεν είναι για φλώρους. Παίξτε σαν ΠΑΟΚ και το πήραμε ήδη.
Χαχαχαχαχα. Α ρε ΠΑΟΚτσακια μου ,σας νιωθω...
Μονο ΠΑΟΚτσης μπορει να καταλαβει...
Εγω στον προηγουμενο τελικο επειδη ημουν και παρων..ξενερωσα και στεναχωρηθηκα ισως οσο ποτε στα της ομαδος.
Αυτο φοβαμαι ,να το σηκωσουμε να παψουμε να προσπαθουμε να δωσουμε αποδειξεις για το οτι αλλαξαμε επιπεδο αλλα και για να εχουμε κατι χειροπιαστο για τους κοπους μας..
Μονο ΠΑΟΚτσης μπορει να καταλαβει...
Εγω στον προηγουμενο τελικο επειδη ημουν και παρων..ξενερωσα και στεναχωρηθηκα ισως οσο ποτε στα της ομαδος.
Αυτο φοβαμαι ,να το σηκωσουμε να παψουμε να προσπαθουμε να δωσουμε αποδειξεις για το οτι αλλαξαμε επιπεδο αλλα και για να εχουμε κατι χειροπιαστο για τους κοπους μας..
- kataramenos5
goran 64 έγραψε:Όσοι έχετε άγχος διαβάζετε ανελλιπώς Παλαιολόγο να σας φύγει...![]()
![]()

Αισθανομαι ηδη καλυτερα.

- Παλαιολόγος
για τον τελικο με Αρη εννοουσα indio,εχω διαγραψει πληρως τον τελικο με παναθηναικο
να χανεις τελικο παει και ερχεται,να χανεις με 4,ε αυτο πια
παιδια τα πρωτα 20 λεπτα θα φανει,αν εχει γρηγορο αξονα η ΑΕΚ που μπορει να πιεσει και να ανεβασει την ομαδα,να παρει τις διεκδικησεις κ.λπ
με ολυμπιακο αυτο δεν φανηκε,δεν την εχω δει ομως σε πολλα ματς
αν δεν το εχει αυτο,δυσκολα εχει τυχη η ΑΕΚ θα προσπαθησει με λιγες φασεις να ειναι αποτελεσματικη.
γι αυτο και ειμαι καπως αισιοδοξος για αυριο...με παναθηναικο ομολογω δεν θα ημουν,ουτε και στους διπλους τελικους ημουν και αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις με τον εαυτο μας ειχαμε και μπολικη δοση τυχης και τους περασαμε.
αυριο τι; μπες μεσα εκει παρτους το και το βραδυ κερασε τους ενα τσιπουρακι στον βολο της παρηγοριας
να χανεις τελικο παει και ερχεται,να χανεις με 4,ε αυτο πια
παιδια τα πρωτα 20 λεπτα θα φανει,αν εχει γρηγορο αξονα η ΑΕΚ που μπορει να πιεσει και να ανεβασει την ομαδα,να παρει τις διεκδικησεις κ.λπ
με ολυμπιακο αυτο δεν φανηκε,δεν την εχω δει ομως σε πολλα ματς
αν δεν το εχει αυτο,δυσκολα εχει τυχη η ΑΕΚ θα προσπαθησει με λιγες φασεις να ειναι αποτελεσματικη.
γι αυτο και ειμαι καπως αισιοδοξος για αυριο...με παναθηναικο ομολογω δεν θα ημουν,ουτε και στους διπλους τελικους ημουν και αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις με τον εαυτο μας ειχαμε και μπολικη δοση τυχης και τους περασαμε.
αυριο τι; μπες μεσα εκει παρτους το και το βραδυ κερασε τους ενα τσιπουρακι στον βολο της παρηγοριας
-
- Mr Ξερόλας 2019
Παντως τον τελικο τον προβλεψα.
Ρε δεν το χανουμε αυτο το κυπελλο,αφου δεν παιζουμε στο καταραμενο γηπεδο ΟΑΚΑ.
Αυριο η τριτη πολη που θα σηκωσουμε το ΚΥΠΕΛΛΟ.
Ο ΒΟΛΟΣ θα γινει αγαπημενη πολη μας λεμε.
Μην ειστε απαισιοδοξοι,αυριο ειναι η τριτη και φαρμακερη,εντος της εβδομαδας(αφου χασαμε τα αλλα,δεν γινεται και τριτη φορα).
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ.
Ρε δεν το χανουμε αυτο το κυπελλο,αφου δεν παιζουμε στο καταραμενο γηπεδο ΟΑΚΑ.
Αυριο η τριτη πολη που θα σηκωσουμε το ΚΥΠΕΛΛΟ.
Ο ΒΟΛΟΣ θα γινει αγαπημενη πολη μας λεμε.
Μην ειστε απαισιοδοξοι,αυριο ειναι η τριτη και φαρμακερη,εντος της εβδομαδας(αφου χασαμε τα αλλα,δεν γινεται και τριτη φορα).

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ.