Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Κ δεκα να τον εδωσε ποσα θα παρει ο γαβρος άγνωστο
Φαινεται οτι πέφτει πολλη μίζα
Φαινεται οτι πέφτει πολλη μίζα
Έχεις autocorrect δηλαδή;MANIAKOS έγραψε:Εχεις γινει λέξη στο αυτοκορεκτ μου πλεον να σαι ηπερηφανος
Αυτό θέλεις να πεις;
Δηλαδή αυτά που διαβάζουμε είναι τα διορθωμένα ποστ;
Θεωρω ορθη την επιλογη του γαβρου για ελληνα προπονητη.
Δηλ. αν και 3ος προπονητης στη σειρα, αρχες Αυγουστου, τωρα που τα πραγματα σφιγγουν, χρειαζεται καποιος που να μιλαει απ'ευθειας τη γλωσσα των διαιτητων
Δηλ. αν και 3ος προπονητης στη σειρα, αρχες Αυγουστου, τωρα που τα πραγματα σφιγγουν, χρειαζεται καποιος που να μιλαει απ'ευθειας τη γλωσσα των διαιτητων
Δεν διάβασα όλες τις προηγούμενες σελίδες αλλά αντιλαμβάνομαι πως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι πανυγηρική λόγω γάβρου. Έγω παντως πιστεύω πως ο βασικός μας αντίπαλος (όπως και το 2010) φέτος θα είναι ο βάζελος
Είτε ο γάβρος θα μείνει ζωντανός και φέτος οπότε μεσω ΕΟ, ΕΠΟ κτλ θα πάρει το πρωτάθλημα και οπότε εμείς και ο βάζελος θα κυνηγήσουμε τη 2η θέση. Είτε ο γάβρος θα σαπίσει όπως του αξίζει και θα διεκδικούμε την κούπα εναντίον του βάζελου.
Να πω πως ολόκληρο παιχνιδι του παο δεν εχω δει. Ωστόσο από στιγμιότυπα που είδα (κυρίως με την ΑΙΚ) μου δίνει την αίσθηση μιας σοβαρής ομάδας μεσοπειθετικά με πολλές καλές μονάδες. Το ότι ο γάβρος καταρρέει δεν μας χρίζει αυτομάτως πρωταθλητες...
Είτε ο γάβρος θα μείνει ζωντανός και φέτος οπότε μεσω ΕΟ, ΕΠΟ κτλ θα πάρει το πρωτάθλημα και οπότε εμείς και ο βάζελος θα κυνηγήσουμε τη 2η θέση. Είτε ο γάβρος θα σαπίσει όπως του αξίζει και θα διεκδικούμε την κούπα εναντίον του βάζελου.
Να πω πως ολόκληρο παιχνιδι του παο δεν εχω δει. Ωστόσο από στιγμιότυπα που είδα (κυρίως με την ΑΙΚ) μου δίνει την αίσθηση μιας σοβαρής ομάδας μεσοπειθετικά με πολλές καλές μονάδες. Το ότι ο γάβρος καταρρέει δεν μας χρίζει αυτομάτως πρωταθλητες...
Σχόλιο. Sdna σε gay ..
Πάρτε τον Τούντορ που γουστάρει τον πεφτουνη
Χαχαχαχα
SM-G935F
Πάρτε τον Τούντορ που γουστάρει τον πεφτουνη
Χαχαχαχα
SM-G935F
-
panpangr77
Για τον Βαζελο θα εξαρτηθεί αν μπει στους ομίλους του Europa . αν μπει δεν τον βλέπω για πρωτάθλημα ,για τεταρτο τον βλέπω,ο βαζελος εχει απλα μια ενδεκαδα μεχρι στγμής ,με παικτες με βαρια τραυματισμους τα προηγουμενα χρόνια. Η Αεκ θα είναι σφιχτη και σοβαρη ομάδα ,δυσκολα θα τις βάζει κανείς γκολ ,εχει περισσοτερη ηρεμια και θα ειναι δυνατη φέτος. Το κλειδι για φέτος ειναι η στηριξη στην ομάδα μας τιποτα άλλο,και δυστηχως δεν αρχισαμε καλά ,μας έχουν τρυπησει Ραπτόπουλοι και Καμορες.Guitarman έγραψε:Δεν διάβασα όλες τις προηγούμενες σελίδες αλλά αντιλαμβάνομαι πως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι πανυγηρική λόγω γάβρου. Έγω παντως πιστεύω πως ο βασικός μας αντίπαλος (όπως και το 2010) φέτος θα είναι ο βάζελος
Ο Βαζελος το γεμιζει το ροστερ,δεν εχει τελειωσει ακομα με τις μεταγραφες,περιμενει τον Σιντεφελντ και θα χτυπησει μεχρι το τελος τον Σιωπη,αλλωστε δε τον εμποδιζει τιποτα στα ευρωπαικα να κατεβαζει ενναλακτικη 11αδα.
Δυναμωσαν αρκετα παιδια,για μενα αυτη τη στιγμη ειναι φαβορι,με δεδομενη και την δυναμικη που εχει σαν σωματειο.
Την ΑΕΚ δεν την πιστευω καθολου.
Δυναμωσαν αρκετα παιδια,για μενα αυτη τη στιγμη ειναι φαβορι,με δεδομενη και την δυναμικη που εχει σαν σωματειο.
- painkiller4
Πώς επέστρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να μην τους καταλάβει ο Βαγγέλης
Για να αποφύγουν τη δυσάρεστη συνάντηση με τον πρόεδρο, οι παίκτες του Ολυμπιακού βρήκαν έξυπνους τρόπους για να επιστρέψουν Ελλάδα κάτω απ’ τη μύτη του. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.
Για να πω την αμαρτία μου φίλοι μου δεν έμαθα αμέσως ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Χάποελ Μπερ Σεβά. Επειδή την ώρα του αγώνα η ποιότητα της εικόνας του ΑΝΤ1 ήταν λίγο χειρότερη από του καναλιού 67 του Βασίλη Λεβέντη, είχα γυρίσει πλάτη όπως ο Ντα Κόστα στην μπάλα και άκουγα μόνο ήχο. Από την περιγραφή του σπορτκάστερ νόμιζα ότι το ματς ήταν 0-5 στο 10’ και έβαλα μια παλιά συνέντευξη της Βίκυς Φλέσσα με τον Τίτο Πατρίκιο για να δω κάτι πιο ενδιαφέρον.Όταν έμαθα τα δυσάρεστα, όμως η λύπη μου μετριάστηκε μόλις είδα το μήνυμα του διευθυντή facebook του Ολυμπιακού για την επόμενη μέρα: «Όλα από την αρχή». Αυτό θα πει επαγγελματίας. Την ώρα της μεγάλης πίκρας αντί να γράψει κάτι για τον Ολυμπιακό, εκείνος έβρισκε νέο τίτλο για την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη (από το “Όλα Τρέλα” και το “Όλα μπάχαλο” πάντως είναι πολύ καλύτερος).
Όπως με ενημέρωσαν οι πηγές μου φίλοι μου, αμέσως μετά τη λήξη της θριαμβευτικής για τον Ολυμπιακό αναμέτρησης (Θρύλος και Μπαρτσελόνα έχουν βάλει τον ίδιο αριθμό γκολ στην Μπερ Σεβά φέτος) στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση για την επιστροφή των παικτών του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, πριν τους βρει ο Βαγγέλης και τους στείλει στο Βιλαμπάχο να τρίψουν με τη γλώσσα τους, τα πιάτα που έχει χρησιμοποιήσει το τελευταίο εξάμηνο.
Οι 11 βασικοί κατάφεραν να διαφύγουν με τους παρακάτω τρόπους:
Καπίνο, Μποτία
Ζήτησαν απ’ τον Κώστα-Τσέλσι το άσπρο πουκάμισο που φόραγε πριν το ματς και αφού μπήκαν από κάτω, πήραν τους δρόμους του Ισραήλ και άρχισαν να παριστάνουν τους στρατιώτες που είχαν βγει για σχοινάκια. Οι Ισραηλινοί τους πέρασαν για Τούρκους πραξικοπηματίες και τους έστειλαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη, όπου τους παρέλαβε ένας ραβίνος. Αφού τον ευχαρίστησαν πολύ για την εξυπηρέτηση τον άκουσαν με έκπληξη να λέει: «Ποιος ραβίνος ρε μ@λ@κ@ς; Ο Πουλίδο είμαι».
Ντα Κόστα
Πήρε το GLX του Μήτρογλου και ένα κασετόφωνο στον ώμο που έπαιζε την τελευταίο επιτυχία των Snik και Υποχθόνιου «Τρία χρόνια έχω να κάνω σωστό τάκλιν, DAB» και έφτασε Μπουρνάζι χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς.
Φιγκέιρας
Τον έφερε με ειδική πτήση η Nintendo για να τον βάλει σε πρόγραμμα προστασίας σπάνιων Pokemon μαζί με το Vaporeon και τον Alakazam, πριν καταλάβουν στον Ολυμπιακού ότι 14.567 διαρκείας είναι κλεισμένα από κυνηγούς Pokemon Go, οι οποίοι έρχονται στο «Καραϊσκάκη» για να πιάσουν τον Πορτογάλο και τον Μπαμπαγκίντα (το τσαρούχι του είναι ακόμα στου Ρέντη).
Ντε λα Μπέγια
Επέστρεψε με το αναγνωρισμένο «Mazouakou Travel». Ο Γάλλος μετά την επιτυχημένη σέντρα του στο τελευταίο δεκάλεπτο (πριν 5 λεπτά η μπάλα μπήκε στο FIR Αθηνών) σέντραρε απ’ τα αριστερά και τον Ντε λα Μπέγια, ο οποίος φτάνει Μόναχο με ενδιάμεσο σταθμό τη Λάρνακα και μετά Μπακού με το πρόγραμμα εξαργύρωσης μιλίων της Aegean.
Μιλιβόγιεβιτς
Γύρισε κανονικά Αθήνα γιατί δεν είχε κανέναν λόγο να φοβάται. Σε 180’ λεπτά αγώνα ο πρόεδρος δεν τον είδε ούτε μια φορά να ακουμπάει την μπάλα.
Τσόρι, Καμπιάσο
Πήραν τα μικρόφωνα και τις κάμερες από τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και έκαναν τους εικονολήπτες που περίμεναν τον Σάββα για το διάγγελμά του. Ελπίζουν ότι μέχρι τις 7 Σεπτέμβρη που θα ‘χει τελειώσει ο αντιπρόεδρος (την εισαγωγή) θα έχει εγκριθεί η αίτηση παροχής ποδοσφαιρικού ασύλου απ’ τη Νότιγχαμ.
Φορτούνης
Μόλις άνοιξε το κινητό του και είδε το μήνυμα συμπαράστασης του προέδρου (“βούτα λίγο στη Νεκρά Θάλασσα να δω κάτι”) δήλωσε συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και υποσχέθηκε στον Σπύρο Καπράλο ότι αν τον περάσει με wild card, η Ελλάδα που ‘χει να δει χρυσό στη συγχρονισμένη κατάδυση από την εποχή των Συρανίδη-Μπίμη θα το πάρει για πλάκα πάλι φέτος.
Μπουχαλάκης-Ιντέγε
Μεσάνυχτα Τετάρτης - αληθινή ιστορία: Λίγο έξω απ’ τον Πανάγιο τάφο, ο Μπουχαλάκης βγάζει την ασίστ στον Ιντέγε, ο οποίος αφού στρίβει μετά από 2,5 λεπτά (ο Λάσμε “στρίβει” σε 1,5) αστοχεί στο τετ α τετ με τον πνευματικό του Άγγελου. Εκείνη τη στιγμή ακούγεται μια γνώριμη φωνή απ’ το κοινό: «Ρε Πάντσεθ βγάλε έξω το Γιεκινί. Αυτή η Τιτίκα σουτάρει στο Ισραήλ και η μπάλα προσγειώνεται στη Λουρίδα της Μάζας τα πάντα όλα». Αμέσως σήμανε ιερός συναγερμός. Οι Ισραηλινοί πίστεψαν ότι ο Μπουχαλάκης είναι ο υιός του Θεού ο μονογενής που ανέστησε τον Γιεκινί και τον μετέφεραν με τιμές αρχηγού κράτους στη Λιβαδειά για να γνωρίσει τον πατέρα του (Κομπόταρος) και τον Λάζαρο (Γκιρτζίκαρος).
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ αντίθετα υπολογίζω πολύ το γαύρο. Ναι είναι τρελά αυτά που τον συμβαίνουν τώρα, αλλά μη ξεχνάμε ότι ο χοντρός δεν έχει πέσει ακόμα. Θα ανακάμψει, είναι σίγουρο αυτό. Ο βαζελος με δυο και μερικές φορές τρία παιχνίδια ανά τρεις ημέρες, δεν υπάρχει περίπτωση να μη κλατάρει. Ο Τιμουρης από την άλλη είναι γατονι, όλα τα παιχνίδια του θα είναι κλειστά, συν το ότι έχει και τον τίγρη από πίσω. Ο αστέρας πάλι μπορεί να κάνει την έκπληξη και ας έχουμε στην άκρη του μυαλού μας τα τυριά με άγγελο και το σπανό που μπορούν να κάνουν πολλές κηδείες.
- navigator11
Οκ, δυνάμωσαν. Αφού το λέτε καμπόσοι. Δεν τους έχω δει καθόλου. Αλλά για ποιά δυναμική μιλάμε; Έχουν καταντήσει τα κατ'επιλογήν του χοντρού ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ. Μην τρελαθούμε κιόλας. Αν πάρουν πρωτάθλημα, θα είναι, επειδή θα έχουν ΤΟΟΟ σπρώξιμο, ενεργητικό ή παθητικό, για να το πάρουν. Επειδή ... έτσι θα είναι πιο συμφέρον. Το έχουμε ξαναδεί το εργάκι.obanebane έγραψε:Ο Βαζελος το γεμιζει το ροστερ,δεν εχει τελειωσει ακομα με τις μεταγραφες,περιμενει τον Σιντεφελντ και θα χτυπησει μεχρι το τελος τον Σιωπη,αλλωστε δε τον εμποδιζει τιποτα στα ευρωπαικα να κατεβαζει ενναλακτικη 11αδα.
Ο χοντρός έχει τελειώσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, η δυναμική του βαζελου είναι αδιαμφισβήτητη,αυτό θα τους δώσει και τα απαραίτητα σφυρίγματα.
Κατά τα λοιπά διαφωνώ σε όλα με το μαύρο χιόνι.
Μένει να φανεί στο γήπεδο.
Κατά τα λοιπά διαφωνώ σε όλα με το μαύρο χιόνι.
Μένει να φανεί στο γήπεδο.
- desperando
- Επικοινωνία:
και για μενα αυτη τηστιγμη φαβορι ειναι ο βαζελος
εχει μια παρα πολυ καλη 11αδα
εχει εναν μηχανισμο που ξερει τι πρεπει να κανεις και τι να θησιασεις για να πας για πρωταθλημα
εχει την ικανοτητα να ξεπερναει τις κρισεις πολυ ανωδυνα
εχει δειξει οτι δεν εχει κανενα προβλημα να βαλει σε τελευται μοιρα την ευρωπη αν νιωσει οτι του δημιουργει προβλημα στον στοχο του πρωταθληματος
αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει με διαφορα το καλυτερο ιατρικο τιμ και τιμ γυμναστων
συν την ΄΄φυσιολογικη΄΄ ευνοια που εχει διαχρονικα
ο φετινοςβαζελος πιστευω οτι θα πιασει μποριε και να ξεπερασει τους 65 βαθμους.
δεν ξερω αυτη τη στιγμη αν εμεις και ο υπο διαλυση γαυροςμπορει να φτασει αυτο το νουμερο
εχει μια παρα πολυ καλη 11αδα
εχει εναν μηχανισμο που ξερει τι πρεπει να κανεις και τι να θησιασεις για να πας για πρωταθλημα
εχει την ικανοτητα να ξεπερναει τις κρισεις πολυ ανωδυνα
εχει δειξει οτι δεν εχει κανενα προβλημα να βαλει σε τελευται μοιρα την ευρωπη αν νιωσει οτι του δημιουργει προβλημα στον στοχο του πρωταθληματος
αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει με διαφορα το καλυτερο ιατρικο τιμ και τιμ γυμναστων
συν την ΄΄φυσιολογικη΄΄ ευνοια που εχει διαχρονικα
ο φετινοςβαζελος πιστευω οτι θα πιασει μποριε και να ξεπερασει τους 65 βαθμους.
δεν ξερω αυτη τη στιγμη αν εμεις και ο υπο διαλυση γαυροςμπορει να φτασει αυτο το νουμερο