5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 43.Fernando Lopes dos Santos Varela
Του λείπουν παιχνίδια εκτιμώ του Βαρέλα για να αποκτήσει σωστότερο αγωνιστικό ρυθμό απ αυτόν που έχει, ώστε να ανταπεξέλθει στα πιο δύσκολα παιχνίδια της συνέχειας που έχουμε, ακόμα πιο έτοιμος...
Αυτή είναι η άποψη μου και γι αυτό μονάχα θα εντυπωσιαστώ αν δεν ξεκινήσει βασικός αύριο σε ένα άνετο γι αυτόν ματσάκι, που δεν θα χρειαστεί να τα δώσει και όλα, δίχως αντίπαλο επιθετικό ουσιαστικά...
Όχι δηλαδή επειδή δεν αξίζουν-μπορούν να τα καταφέρουν οι υπόλοιποι στόπερς μας, ειδικά για αύριο κιόλας...
Αυτή είναι η άποψη μου και γι αυτό μονάχα θα εντυπωσιαστώ αν δεν ξεκινήσει βασικός αύριο σε ένα άνετο γι αυτόν ματσάκι, που δεν θα χρειαστεί να τα δώσει και όλα, δίχως αντίπαλο επιθετικό ουσιαστικά...
Όχι δηλαδή επειδή δεν αξίζουν-μπορούν να τα καταφέρουν οι υπόλοιποι στόπερς μας, ειδικά για αύριο κιόλας...
Π χάρηκα σημερα για βαρελα αλλος παίκτης προώθησε το παιχνιδι κ τα παντα ολα
- ΑποστόληςΑ
Πολύ καλός και σήμερα. Ο Μαλεζάς σωστά ξεκίνησε, γιατί σε τέτοια εύκολα (αμυντικά) παιχνίδια πρέπει να παίζουν οι αναπληρωματικοί.
O Fernando θα παίξει βασικός στους δύο επόμενους αγώνες με Καραμπαχ και Θρήνο.
O Fernando θα παίξει βασικός στους δύο επόμενους αγώνες με Καραμπαχ και Θρήνο.
Υποθέτω πως δεν ξεκίνησε χθες για να μην επιβαρυνθεί εν όψει των κρίσιμων ματς με την Καραμπακ και τον θρήνο.Στο ημίχρονο που έπαιξε ήταν απολαυστικός.
και φυσικα καθε γκελα και γκολ διοτι ΠΑΟΚ εισαι
κριμα γιατι δεν ειναι κακος παικτης
κριμα γιατι δεν ειναι κακος παικτης
Είναι λαθέρ όπως είπε και ένα καραφλό @ρχίδι πριν κάνα μήνα
Όπως και να 'χει, η φάση δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε στα highlights αφού έπρεπε να σταματήσει πολύ πριν γαμώ τα σημαιάκια
Όπως και να 'χει, η φάση δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε στα highlights αφού έπρεπε να σταματήσει πολύ πριν γαμώ τα σημαιάκια
εσωσε αλλα 2 μετα, κακη στιγμη το αυτογκολ και κακη αντιληψη στον χωρο του
Είχες την ευκαιρία να γίνεις ήρωας... Κι έγινε το ανάποδο.
Έτσι είναι η μπάλα
SM-G935F
Έτσι είναι η μπάλα
SM-G935F
- john4serres
Η μαλακια με το αυτογκολ ειναι οτι η μπαλια ηταν ευκολη, συν οτι οι Ματος και Γλυκος μπορουσαν να καθαρισουν την φαση.
-
Dimg4
Ο τυπος ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Κανενα αυτογκολ δε θα μου αλλαξει γνωμη. Δειτε πως προλαβαινει παντα τον ιντεγε σε ΟΛΕΣ τις φασεις
- navigator11
Αυτό ρε γαμώ την τρέλα μου! Δεν υπήρχε περίπτωση να έμπαινε με άλλον τρόπο αυτό το γκολ. Είναι να τρελαίνεσαι.john4serres έγραψε:Η μαλακια με το αυτογκολ ειναι οτι η μπαλια ηταν ευκολη, συν οτι οι Ματος και Γλυκος μπορουσαν να καθαρισουν την φαση.