Προκριματικοί Ch.L.
Re: Προκριματικοί Ch.L.
Συγκρατημένη αισιοδοξία.
Αυτό που έγραψαν πολλοί ότι γυαλίζει το μάτι του συστήματος ΠΑΟΚ όταν απέναντι έχει θηρία, είναι αλήθεια, το έχουμε δει πολλάκις..
Πιστεύω και γω στον Ίβιτς..
Κάποιοι από τους νέους παίκτες θα γράψουν ιστορία..απλή αίσθηση.
Υγ. Θα εκτεθώ αλλά θα το ρωτήσω, αν κάποιο παληκάρι ξέρει ας μου πει. Αν αποκλειστούμε τώτα, τέλος η Ευρώπη? Με μλερδεύει ο βάζελος με την καμπάλα που αποκλείστηκε.
Πίστη όπως είπε και ο Ίβιτς.
Μεγάλη κουβέντα.
Αυτό ήταν κάτι που διέκρινε πάντα τον Λαό μας, αλλά τελευταία , με συστηματικό τρόπο το χτύπησαν οι κουφάλες, μελετημένα, πρόθυμοι πολλοί, εύκολα θύματα άλλοι τόσοι. Είναι μια πηγή δύναμης διαχρονική που πρεπει να αποκατασταθεί..
ΠΑΟΚ
Αυτό που έγραψαν πολλοί ότι γυαλίζει το μάτι του συστήματος ΠΑΟΚ όταν απέναντι έχει θηρία, είναι αλήθεια, το έχουμε δει πολλάκις..
Πιστεύω και γω στον Ίβιτς..
Κάποιοι από τους νέους παίκτες θα γράψουν ιστορία..απλή αίσθηση.
Υγ. Θα εκτεθώ αλλά θα το ρωτήσω, αν κάποιο παληκάρι ξέρει ας μου πει. Αν αποκλειστούμε τώτα, τέλος η Ευρώπη? Με μλερδεύει ο βάζελος με την καμπάλα που αποκλείστηκε.
Πίστη όπως είπε και ο Ίβιτς.
Μεγάλη κουβέντα.
Αυτό ήταν κάτι που διέκρινε πάντα τον Λαό μας, αλλά τελευταία , με συστηματικό τρόπο το χτύπησαν οι κουφάλες, μελετημένα, πρόθυμοι πολλοί, εύκολα θύματα άλλοι τόσοι. Είναι μια πηγή δύναμης διαχρονική που πρεπει να αποκατασταθεί..
ΠΑΟΚ
- sourmenetes
- Moderator
kataramenos5 έγραψε:Τι να αποκλειστουμε ρε πλακα κανεις?Δεν υπαρχει περιπτωση.
Μαλλον θολωσες που δεν εχει λινκ
Παντως ακομα γραμμένος ειμαι στο φορουμ του Άγιαξ .. Στελνουν κ μειλ καθε κυριακη
Ιςως μπω αυριο να πουλήσω λιγο τρέλα
Διπλος .......πρακτορας?MANIAKOS έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Τι να αποκλειστουμε ρε πλακα κανεις?Δεν υπαρχει περιπτωση.
Μαλλον θολωσες που δεν εχει λινκ![]()
Παντως ακομα γραμμένος ειμαι στο φορουμ του Άγιαξ .. Στελνουν κ μειλ καθε κυριακη
- kataramenos5
MANIAKOS έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Τι να αποκλειστουμε ρε πλακα κανεις?Δεν υπαρχει περιπτωση.
Μη ζητησεις λινκ.Θα σε καταλαβουν.
Μανι, το webtv της ετ3 δεν παιζει απο κει?
Δοκιμασε με το hola οπως στο laola, απλα διαλεξε την Ελλαδα σαν χωρα και οχι καποια αλλη.
Δοκιμασε με το hola οπως στο laola, απλα διαλεξε την Ελλαδα σαν χωρα και οχι καποια αλλη.
Πούλα κανένα παίκτηMANIAKOS έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Τι να αποκλειστουμε ρε πλακα κανεις?Δεν υπαρχει περιπτωση.
Μας χρωστά η μοίρα , ξαναείδα τα παιχνίδια και μας χρωστά.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σουαρες....δεν υπαρχει....
Η κωλοφαρδια του Στεκελεμπουργκ....απουσιαζει,επισης...
Ο κοσμος αρχιζει να ξαναεχει πιστη στην ομαδα!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ!!!Και εαν αυτο συμβει,στον επομενο γυρο θα βγαλουμε τρελα γουστα!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!
Η κωλοφαρδια του Στεκελεμπουργκ....απουσιαζει,επισης...
Ο κοσμος αρχιζει να ξαναεχει πιστη στην ομαδα!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ!!!Και εαν αυτο συμβει,στον επομενο γυρο θα βγαλουμε τρελα γουστα!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστώ!kataramenos5 έγραψε:26
Θα είμαστε έτοιμοι όμως; Θα έχουμε 4 φιλικά στα πόδια μας (Silvolde, Brugge, Steaua, Twente), και μια γενική ψιλοκούραση από τη προετοιμασία.. Πολύ κοντινό με φαίνεται!
Λογικά από Δευτέρα τα εισιτήρια...
Εγώ έχω κρυφή αισιοδοξία. Δεν στηρίζεται στην λογική .Απλά διαίσθηση. Θα περάσει ο ιβιτς σαν εκδίκηση για την προηγούμενη φορά