Igor Tudor II
- kataramenos5
Re: Igor Tudor II
Σε κανενα δεν αρεσε αυτο που ειδε χθες.Ομως μπορουσε να γινει κατι αλλο, κατι διαφορετικο μ αυτο το ροστερ,μ αυτους τους τραυματισμους?Ισως ναι ισως οχι.Εγω ο αμπαλος δε μπορω να κρινω κι επειδη ξερω οτι ειμαι αμπαλος θ αφησω αυτον που ξερει καλυτερα απ ολους ,ν αποφασισει αν αξιζει ο ΠΑΟΚ να επενδυσει κι αλλο χρονο στο στοιχημα Τουντορ.Αυτος ο κυριος εχει και την εμπειρια και ολα τα δεδομενα και λεγεται Φρανκ Αρνεσεν.
Ότι να ναι αρκεί να δικαιωθουμε σασταλεγακηδεςMapogo έγραψε:Ε αν ΔΕΝ π'αρουμε κύπελλο κ αν δεν γβούμε κ στα π.ο. πρώτοι , μεγειά ο καινούργιος.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλα τότε πως θα φύγει ο τουντορ τον Ιούνιο; όπως θέλουν κάποιοι;dravinosRa έγραψε:Πολλες απουσιες σημερα και με αντιπαλο μια ομαδα που παιζει πολυ καλα φετος...
δεν περιμενα κατι πολυ καλυτερο,κραταω οτι προκριθηκαμε.
Παντως ειμαι ο μονος που πιστευω οτι μολις γυρισει ροντρικεζ,λεοβατς και χαρισης θα ρολαρει η ομαδα για τα καλα και θα κανουμε σουπερ φιναλε στην σεζον;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 12 Φεβ 2016, 09:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι είναι πιστή στο τριετές από όλους με κριτική αλλά ΠΊΣΤΗ ΣΤΟ ΤΡΙΕΤΈΣ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΟΎ ΕΊΝΑΙ ΘΑ ΦΈΡΕΙ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣaisiodoksos έγραψε:Ε ναι μια που τα σαρωνουμε ολα τόσα χρόνια , φέτος θα είναι πλήρης αποτυχία αν δεν τα καταφέρουμε.
Πλάνο 3ετιας σημαίνει όντως 3ετίας. Όπως επί θόδωρα. Αν γίνει οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό τότε ο Τούντορ μπαίνει στο ίδιο καζάνι των πειραμάτων που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Αν είναι δυνατόν να κρίνουμε έναν προπονητή από το 6μηνο , με μια ομάδα που δεν έιναι πλήρης στις θέσεις που θέλει ο Ιγκόρ και να έχεις ξεκινήσει προετοιμασία από Ιούνιο και μάλιστα χωρίς τους περισσότερους παίκτες καθώς αποκτήθηκαν μετά. Δεν είναι δηλαδή όλο αυτό άδικο? Λέμε για τους τραυματισμούς. Μα είναι λογικό , χωρίς προετοιμασία που πας? Ο άνθρωπος φτιάχνει ενδεκάδα ανάγκης κάθε εβδομάδα και κάνει 1-2 αναγκαστικές αλλαγές ανά 3 παιχνίδια. Δεν είναι όλα αυτά λίγο του much , για να έχουμε σαφή και εμπεριστατωμένη άποψη πριν καταλήξουμε σε συμπέρασμα? Αυτό λέω. Δεν έγινε προπονηταράς ο Τούντορ , αλλά όχι και τόσο σκίσιμο.
Εμένα πχ μου άρεσε που είδα ρεαλιστή ΠΑΟΚ σήμερα. Μου θύμισε την κυνικότητα του Σάντος για το αποτέλεσμα. Μέχρι τώρα τον θεωρούσα αφελέστατο προπονητή. Σήμερα μου έδειξε και αυτό το χαρακτηριστικό.
Όλοι γνώμη προσπαθούμε να διαμορφώσουμε. Ας μην αρχίζουμε τους αφορισμούς όμως και ότι δεν κάνει κτλ κτλ. Ας μείνει άλλα 2 χρόνια και το συζητάμε αν κάνει ή όχι.
πχ. Ο βάζελος είχε τον Αναστασίου. Τους πήρε ένα κύπελλο. Τους έβγαλε 1ους στα π.ο. . Τον είχαν θεό τότε. Είχε 3 χρόνια στην διάθεση του και όμως δεν κατάφερε να φτάσει τον βάζελο στο πρωτάθλημα , κρίθηκε ότι έπιασε ταβάνι και αποχώρησε. Αυτό θέλω να γίνει και με Ιγκόρ. Να μείνει , να αποδείξει αν μπορεί και μετά βλέπουμε το τι έχει καταφέρει και τι όχι και συνεχίζουμε με ή χωρίς αυτόν. Απλά είναι τα πράγματα.
υγ.Τον καλύτερο έλληνα προπονητή πήραμε (γιδώνης) , τον διάσημο και έμπειρο πήραμε (Χουμπ) , τον ΠΑΟΚτση προπονητή πήραμε (Άγγελος) , τον υπηρεσιακό πήραμε (γ.χ.) και τώρα τον άπειρο πήραμε (Τούντορ)...άρα τι μένει? Δεν ξέρω. Τι κοινό είχαν όλοι αυτοί? (για ιγκόρ ακόμα δεν ισχύει) ... Ότι δεν είχαν χρόνο να δείξουν αν μπορούν ή όχι. Κάθε προπονητής πρέπει να έχει τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψει σε μια ομάδα και να πετύχει. Εμένα με απασχολεί ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ σε μια εποχή οικονομικής ευμάρειας δεν μπορεί να καταστρώσει ένα ποδοσφαιρικό πλάνο και να το κρατήσει μέχρι τέλους.
Και φυσικά η παντελής έλλειψη υπομονής από την διοίκηση μεταφέρετε και στον λαό του ΠΑΟΚ που με τη σειρά του δεν κάνει υπομονή , επειδή κάποιος δεν βγαίνει να τον βουλώσει και να του πει . Στοπ . Αυτός εδώ για 3 χρόνια και όποιος γουστάρει έρχεται.
Θα γίνει και αυτό το πράγμα κάποια στιγμή. Ο Ιβάν μόνο και μόνο που δεν έδιωξε πριν 10 μέρες τον Ιγκόρ έκανε ένα βήμα μπροστά. Αν τον κρατήσει και του χρόνου θα είναι το ιδανικό. Σιγά σιγά μαθαίνει και αυτός.
υγ2. όλα καλά θα πάνε. Όσο περισσότερη στήριξη και υπομονή γίνεται. Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα...ούτε καν άρχισε....
υγ3. σόρρυ για το σεντόνι. Είχα καιρό να γράψω!
zarathustra79 έγραψε:Εγώ απλά πηγαίνω στο γήπεδο για να χειροκροτήσω την ομάδα μου και στα καλά της και στα κακά της. Θα χειροκροτήσω έναν παίκτη ακόμη κι όταν κάνει λάθος πάσα για να τον εμψυχώσω. Επίσης θεωρώ οτι όσο κι αν αγαπώ την ομάδα, αυτοί που ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο έχουν καλύτερες και περισσοτερες γνώσεις από εμένα και το οτι δε βγαίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, δε συμβαίνει γιατί ο προπονητής είναι επικίνδυνος και άσχετος. Δηλαδή είμαστε εμείς σχετικοί και δεν είναι κατά σειρά επί τέσσερα χρόνια οι δώνης, στέφενς, αναστασιάδης και τώρα ο τούντορ... Επίσης ως άνθρωπος που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση ενός ποδοσφαιριστή, πιστεύω οτι δε μπορώ να κρίνω τον τεχνικό διαυθυντη της ομάδας, Πολυ περισσοτερο οταν θεωρειται ενας απο τους καλυτερους που υπαρχουν παγκοσμιως. Ο ενας μας μυριζε, ο αλλος ηταν βαλτος για να καταστρεψει την ομαδα απο μεσα, ο τριτος ηταν κολλητος του κολλητου...desperando έγραψε:δηλαδη να σε ρωτησω...εσυ που κοροιδευεις και ειρωνευεσαιzarathustra79 έγραψε:Χαχαχα, danirifle +3961 από εμένα![]()
![]()
Το πιο κουφό το άκουσα στο ράδιο καθώς γύριζα σπίτι με το 'δημοσιογράφο' να κάνει επιθετική κριτική στον τούντορ μεταξύ άλλων γιατί έβαλε τον πέλκα στα πλάγια γιατί δε μπορούσε καθόλου... Μόνο που δε μας είπε ποια άλλη εναλλακτική υπήρχε διαθέσιμη για τη θέση αυτή!!!!!!
θεωρεις σωστο να εχεις μεσα στην 11αδα δυο φορ και να παιζει κορυφη ο μακ,ο κλαους δεξι εξτρεμ και ομπερμπα κατι σαν 10αρι οπου βοηθουσε στα ακρα?
αν ναι τοτε παω πασο
Ρε συ γιατι πετάς τη μπαλα στην εξέδρα δηλ οποίος λεει οτι εχεις δυο Σέντερ φορ στην εντεκάδα παίζεις σύστημα με έναν και αυτος ο ένας ειναι το μοναδικό σου εξτρέμ και το θεωρεί λαθος κάνοντας κριτική δεν αγαπάει την ομαδα
Αυτο που είπε ο ντεσπε ήταν λαθος του ιτ ξεκάθαρα αυτο δε μειώνει την υποστήριξη στην ομαδα ουτε τη στήριξη στον προπονητή
Μερικοί θέλετε τυφλή στήριξη χωρίς κριτική αυτο δε γινεται σε καμία ομαδα του κόσμου μην πάτε στο αλλο άκρο ποδοσφαιρικοί φίλαθλοι ειμαστε δε θα κόψουμε και τις αυτονόητες ποδοσφαιρικές συζητήσεις
Σε κάθε μυνημα απαξιώνεις τον τουντορ με αρέσει που λες θέλεις να μείνει αν δεν ήθελες τι θα έλεγες. ....Mapogo έγραψε:Δεν θα έβριζες για το Μακ

ποιος λέει ότι θα διώξει Αρνεσεν; θα είναι τραγικό λάθος δεν το νομίζω κάτι τζατζαρα δες κι Στελλάκηδες το θέλουνΠαλαιολόγος έγραψε:ο ζαγορακης μανι μανι εκανε ομαδαρα παντως
ο σαββιδης τοσα λεφτα ριχνει στον πατο πανε
με γκολ εκτος εδρας αποκλειει τον πανιωνιο
αν διωξει και αρνεσεν ,οπως φημολογειται κλαφτα χαραλαμπε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 12 Φεβ 2016, 09:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είδες ότι και ο σιμπα που κριτικαρει αυστηρά σε λέει προκατηλειμενο με τον τουντορMapogo έγραψε:ρε συ simba
Καμιά αντίδραση. Καμιά απαξίωση.
Θέλω να βγάλει τη σεζόν εδώ.
Ε μη θες να τον θεωρώ κ καλό προπονητή.
Δλδ κακός ποιός θάτανε ?
Αυτές είναι υγιείς ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ απόψεις και βοηθάνε την ομάδαzarathustra79 έγραψε:Εγώ απλά πηγαίνω στο γήπεδο για να χειροκροτήσω την ομάδα μου και στα καλά της και στα κακά της. Θα χειροκροτήσω έναν παίκτη ακόμη κι όταν κάνει λάθος πάσα για να τον εμψυχώσω. Επίσης θεωρώ οτι όσο κι αν αγαπώ την ομάδα, αυτοί που ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο έχουν καλύτερες και περισσοτερες γνώσεις από εμένα και το οτι δε βγαίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, δε συμβαίνει γιατί ο προπονητής είναι επικίνδυνος και άσχετος. Δηλαδή είμαστε εμείς σχετικοί και δεν είναι κατά σειρά επί τέσσερα χρόνια οι δώνης, στέφενς, αναστασιάδης και τώρα ο τούντορ... Επίσης ως άνθρωπος που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση ενός ποδοσφαιριστή, πιστεύω οτι δε μπορώ να κρίνω τον τεχνικό διαυθυντη της ομάδας, Πολυ περισσοτερο οταν θεωρειται ενας απο τους καλυτερους που υπαρχουν παγκοσμιως. Ο ενας μας μυριζε, ο αλλος ηταν βαλτος για να καταστρεψει την ομαδα απο μεσα, ο τριτος ηταν κολλητος του κολλητου...desperando έγραψε:δηλαδη να σε ρωτησω...εσυ που κοροιδευεις και ειρωνευεσαιzarathustra79 έγραψε:Χαχαχα, danirifle +3961 από εμένα![]()
![]()
Το πιο κουφό το άκουσα στο ράδιο καθώς γύριζα σπίτι με το 'δημοσιογράφο' να κάνει επιθετική κριτική στον τούντορ μεταξύ άλλων γιατί έβαλε τον πέλκα στα πλάγια γιατί δε μπορούσε καθόλου... Μόνο που δε μας είπε ποια άλλη εναλλακτική υπήρχε διαθέσιμη για τη θέση αυτή!!!!!!
θεωρεις σωστο να εχεις μεσα στην 11αδα δυο φορ και να παιζει κορυφη ο μακ,ο κλαους δεξι εξτρεμ και ομπερμπα κατι σαν 10αρι οπου βοηθουσε στα ακρα?
αν ναι τοτε παω πασο
zarathustra79 έγραψε:Εγώ απλά πηγαίνω στο γήπεδο για να χειροκροτήσω την ομάδα μου και στα καλά της και στα κακά της. Θα χειροκροτήσω έναν παίκτη ακόμη κι όταν κάνει λάθος πάσα για να τον εμψυχώσω. Επίσης θεωρώ οτι όσο κι αν αγαπώ την ομάδα, αυτοί που ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο έχουν καλύτερες και περισσοτερες γνώσεις από εμένα και το οτι δε βγαίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, δε συμβαίνει γιατί ο προπονητής είναι επικίνδυνος και άσχετος. Δηλαδή είμαστε εμείς σχετικοί και δεν είναι κατά σειρά επί τέσσερα χρόνια οι δώνης, στέφενς, αναστασιάδης και τώρα ο τούντορ... Επίσης ως άνθρωπος που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση ενός ποδοσφαιριστή, πιστεύω οτι δε μπορώ να κρίνω τον τεχνικό διαυθυντη της ομάδας, Πολυ περισσοτερο οταν θεωρειται ενας απο τους καλυτερους που υπαρχουν παγκοσμιως. Ο ενας μας μυριζε, ο αλλος ηταν βαλτος για να καταστρεψει την ομαδα απο μεσα, ο τριτος ηταν κολλητος του κολλητου...desperando έγραψε:δηλαδη να σε ρωτησω...εσυ που κοροιδευεις και ειρωνευεσαιzarathustra79 έγραψε:Χαχαχα, danirifle +3961 από εμένα![]()
![]()
αν ναι τοτε παω πασο
Μη χαλάς τη πιάτσα.
Sick o βάζελος να σου θυμίσω ότι αφού ήταν 3 χρόνια με τον ίδιο προπονητή, κάνοντας μια σχετικά καλή πορεία πέρσι βγήκε φέτος και δήλωσε στην αρχή της χρονιάς ότι πάει για το πρωτάθλημα, έκανε υποτίθεται και ακριβές μεταγραφές που θα τον ανεβάζαν επίπεδο(Εσσιέν, Σάντσεθ) και όλα αυτά μέχρι τον Νοέμβρη είχαν καταρρεύσει..
Τώρα ήρθε και ο αποκλεισμός από το κύπελλο...
Σε εμάς αυτός ήταν ο στόχος στην αρχή της χρονιάς; Να χτυπήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο;
Τώρα στα δικά μας...Αυτά για τα "2ο καλύτερο ρόστερ" που έγραψε ο φίλος Mapogo και έχουν αναφέρει και άλλοι κατά καιρούς εγώ τα ακούω βερεσέ..
Πιθανόν να έχουμε το πιο ταλαντούχο ρόστερ ωστόσο αυτό δεν είναι σε καμιά περίπτωση αρκετό για να κατεβαίνεις με κορμό 23-24χρονών και να κάνεις πλάκα σε ομάδες σουπερ λιγκ, που οι περισσότερες από αυτές αποτελούνται από βετεράνους που αυτό που έχουν μάθει να κάνουν χρόνια είναι να καταστρέφουν το παιχνίδι.
Έχω ξαναγράψει ότι σούπερ αποτελεσματική ομάδα του Σάντος που μνημονεύουν πολλοί είχε μέσα παίκτες μπαρουτοκαπνισμένους που είχαν την εμπειρία να κρατήσουν ακόμα και το μισό-μηδέν..
Πλήν Μπερμπάτοφ και Τζιόλη ποιοι από τους σημερινούς παίκτες έχουν τις ποδοσφαρικές παραστάσεις του Χαλκιά του Κοντρέρας του Τσιρίλο του Γκαρσία του Λίνο του Κονσεισάο και του Μούσλι και άλλων που είχαμε εκείνα τα χρόνια;
Προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Τουντορ, δεν είναι αδιάφορος, δουλεύει στις προπονήσεις, ψάχνεται για να βρεί λύσεις και γενικα δεν νομίζω ότι υπολείπεται σε γνώσεις και παραστάσεις από ποδόσφαιρο σε τοπ επίπεδο ούτε από τον Ζιντάν που τον εμπιστεύτηκε η Ρεαλ των εκατομμυρίων και των στάρ ούτε από τον Γκουαρντιόλα που τον εμπιστεύτηκε παλαιότερα από το πουθενά η Μπάρτσα..
Απλά θεωρώ πληρώνουμε τις "παιδικές ασθένειες" του νεαρού σε μ.ο ηλικίας ρόστερ μας που δεν έχουν ακόμα την εμπειρία και την ωριμότητα να μην επιρρεάζονται όταν ένα παιχνίδι στραβώνει (πχ γιαννενα) η να "καταπίνουν¨ την μπάλα για να κλειδώσουν παιχνίδια θεωρητικά δικά μας (γριές, πανθραξ, τρίπολη κ.α)
Τώρα ήρθε και ο αποκλεισμός από το κύπελλο...
Σε εμάς αυτός ήταν ο στόχος στην αρχή της χρονιάς; Να χτυπήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο;
Τώρα στα δικά μας...Αυτά για τα "2ο καλύτερο ρόστερ" που έγραψε ο φίλος Mapogo και έχουν αναφέρει και άλλοι κατά καιρούς εγώ τα ακούω βερεσέ..
Πιθανόν να έχουμε το πιο ταλαντούχο ρόστερ ωστόσο αυτό δεν είναι σε καμιά περίπτωση αρκετό για να κατεβαίνεις με κορμό 23-24χρονών και να κάνεις πλάκα σε ομάδες σουπερ λιγκ, που οι περισσότερες από αυτές αποτελούνται από βετεράνους που αυτό που έχουν μάθει να κάνουν χρόνια είναι να καταστρέφουν το παιχνίδι.
Έχω ξαναγράψει ότι σούπερ αποτελεσματική ομάδα του Σάντος που μνημονεύουν πολλοί είχε μέσα παίκτες μπαρουτοκαπνισμένους που είχαν την εμπειρία να κρατήσουν ακόμα και το μισό-μηδέν..
Πλήν Μπερμπάτοφ και Τζιόλη ποιοι από τους σημερινούς παίκτες έχουν τις ποδοσφαρικές παραστάσεις του Χαλκιά του Κοντρέρας του Τσιρίλο του Γκαρσία του Λίνο του Κονσεισάο και του Μούσλι και άλλων που είχαμε εκείνα τα χρόνια;
Προσωπικά έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Τουντορ, δεν είναι αδιάφορος, δουλεύει στις προπονήσεις, ψάχνεται για να βρεί λύσεις και γενικα δεν νομίζω ότι υπολείπεται σε γνώσεις και παραστάσεις από ποδόσφαιρο σε τοπ επίπεδο ούτε από τον Ζιντάν που τον εμπιστεύτηκε η Ρεαλ των εκατομμυρίων και των στάρ ούτε από τον Γκουαρντιόλα που τον εμπιστεύτηκε παλαιότερα από το πουθενά η Μπάρτσα..
Απλά θεωρώ πληρώνουμε τις "παιδικές ασθένειες" του νεαρού σε μ.ο ηλικίας ρόστερ μας που δεν έχουν ακόμα την εμπειρία και την ωριμότητα να μην επιρρεάζονται όταν ένα παιχνίδι στραβώνει (πχ γιαννενα) η να "καταπίνουν¨ την μπάλα για να κλειδώσουν παιχνίδια θεωρητικά δικά μας (γριές, πανθραξ, τρίπολη κ.α)
Λέει αλήθειες φίλε άσχετοι και αμπαλοι είμαστε λέμε την γνώμη οκ αρκεί να μην νομίζουμε ότι η αποψή μας είναι σίγουρα η σωστή και με βάση αυτό να δημιουργούμε κλίμα να χαλιομαστε απαξίωνουμε κλπche4 έγραψε:zarathustra79 έγραψε:Εγώ απλά πηγαίνω στο γήπεδο για να χειροκροτήσω την ομάδα μου και στα καλά της και στα κακά της. Θα χειροκροτήσω έναν παίκτη ακόμη κι όταν κάνει λάθος πάσα για να τον εμψυχώσω. Επίσης θεωρώ οτι όσο κι αν αγαπώ την ομάδα, αυτοί που ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο έχουν καλύτερες και περισσοτερες γνώσεις από εμένα και το οτι δε βγαίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, δε συμβαίνει γιατί ο προπονητής είναι επικίνδυνος και άσχετος. Δηλαδή είμαστε εμείς σχετικοί και δεν είναι κατά σειρά επί τέσσερα χρόνια οι δώνης, στέφενς, αναστασιάδης και τώρα ο τούντορ... Επίσης ως άνθρωπος που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση ενός ποδοσφαιριστή, πιστεύω οτι δε μπορώ να κρίνω τον τεχνικό διαυθυντη της ομάδας, Πολυ περισσοτερο οταν θεωρειται ενας απο τους καλυτερους που υπαρχουν παγκοσμιως. Ο ενας μας μυριζε, ο αλλος ηταν βαλτος για να καταστρεψει την ομαδα απο μεσα, ο τριτος ηταν κολλητος του κολλητου...desperando έγραψε: δηλαδη να σε ρωτησω...εσυ που κοροιδευεις και ειρωνευεσαι
αν ναι τοτε παω πασο
Ρε συ γιατι πετάς τη μπαλα στην εξέδρα δηλ οποίος λεει οτι εχεις δυο Σέντερ φορ στην εντεκάδα παίζεις σύστημα με έναν και αυτος ο ένας ειναι το μοναδικό σου εξτρέμ και το θεωρεί λαθος κάνοντας κριτική δεν αγαπάει την ομαδα
Αυτο που είπε ο ντεσπε ήταν λαθος του ιτ ξεκάθαρα αυτο δε μειώνει την υποστήριξη στην ομαδα ουτε τη στήριξη στον προπονητή
Μερικοί θέλετε τυφλή στήριξη χωρίς κριτική αυτο δε γινεται σε καμία ομαδα του κόσμου μην πάτε στο αλλο άκρο ποδοσφαιρικοί φίλαθλοι ειμαστε δε θα κόψουμε και τις αυτονόητες ποδοσφαιρικές συζητήσεις
- zarathustra79
Δεν είπα ποτέ οτι κάποιος αγαπά λίγο ή καθόλου την ομάδα. Ίσα ίσα που ειλικρινά κατανοώ οτι αυτό γίνεται με όλες τις καλές προθέσεις και γιατί ο καθένας πιστεύει οτι αυτό είναι το καλό για την ομάδα. Ωστόσο κατά τη γνώμη μου δε βοηθά καθόλου.
Το να γίνονταν μια κριτική, το να κάναμε μια συζήτηση γιατί ο τάδε παίκτης ήταν στη μια θέση κ όχι στην άλλη, γιατί χρησιμοποίησε το τάδε σύστημα και όχι το άλλο, μόνο καλό θα μας έκανε. Αν υπήρχε επιχειρηματολόγηση και δεν έμενε ο καθένας στο δικό του επιχείρημα χωρις να διαβαζει καθόλου το τι του γραφει ο αλλος, θα ηταν ολα τελεια. Η φαση ομως δε σταματα εκει. Παει στο 'τουντορ εισαι ασχετος και θες το κακο της ομαδας'. Ή μαλλον προχωρα και πιο περα στο 'αρνεσεν εισαι τουριστας και δε νιωθεις γρι απο μπαλα'. Μην πω οτι πλεον καταληγει στο 'σαββιδη παρε μπουλο γιατι δεν ξες να σκορπας σωστα τα λεφτα σου και εισαι και καβουριας!!'.
Καθε φορα φευγω απο το γηπεδο με υπερενταση γιατι νομιζω οτι ζω το τελος του κοσμου!!!
Το να γίνονταν μια κριτική, το να κάναμε μια συζήτηση γιατί ο τάδε παίκτης ήταν στη μια θέση κ όχι στην άλλη, γιατί χρησιμοποίησε το τάδε σύστημα και όχι το άλλο, μόνο καλό θα μας έκανε. Αν υπήρχε επιχειρηματολόγηση και δεν έμενε ο καθένας στο δικό του επιχείρημα χωρις να διαβαζει καθόλου το τι του γραφει ο αλλος, θα ηταν ολα τελεια. Η φαση ομως δε σταματα εκει. Παει στο 'τουντορ εισαι ασχετος και θες το κακο της ομαδας'. Ή μαλλον προχωρα και πιο περα στο 'αρνεσεν εισαι τουριστας και δε νιωθεις γρι απο μπαλα'. Μην πω οτι πλεον καταληγει στο 'σαββιδη παρε μπουλο γιατι δεν ξες να σκορπας σωστα τα λεφτα σου και εισαι και καβουριας!!'.
Καθε φορα φευγω απο το γηπεδο με υπερενταση γιατι νομιζω οτι ζω το τελος του κοσμου!!!
Αυτοί που παίκτες που παίξαν με τον ετέκα, τον γαύρο και με τον Πανιώνιο είναι οι περσινοί και προπέρσινοι. Αυτοί δυστυχώς δε έχουν καθόλου δημιουργεία στο παιχνίδι τους και επίσης έχουν και μια δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία. Αναφέρομαι: Τζίολη, Τζαβέλα, Γκολάσα, Βίτορ, ΣΚόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Κλάους...και γλύκος μέσα παρότι δεν έπαιξε..η σκούπα θα βγει σίγουρα το καλοκαίρι και βλέπω να καθαρίζουν καμια 10 παίκτες βάζοντας μέσα και κάποιους δανεικούς που πίνουν μόνο καφέδες στα Σέρρας (Πόποβιτς τα κατάφερες να γίνεις από ελπιδοφόρος-μια μετριότητα). Ο Τούντορ έτσι όπως διαχειρίστηκε τα μάτς αν νικούσε τον ατρόμητα θα ήμουν πλήρως ευχαριστημένος. Καλύτερα να χτίσει μια ομάδα που κερδίζει πρώταα ο Τούντορ και μετά να βελτιώσει το θέαμα, γιατί αλλιώς θα παίζει το κεφάλι του κάθε αγωνιστική.
- Παλαιολόγος
ο τουντορ ειναι τελειωμενος
αν τα βγαλει τα Play off εχει καλως
κατα τα αλλα ο σαββιδης του δωσε εναν χατζησαια και τον βελλιδη
απο οτι φαινεται μεχρι εκει τον εμπιστευεται,τοσο
δεκαρι θα του παιρνε που ουρλιαζε να εχει;θα χαλουσε μυρια για εναν προπονητη που θεωρει πως δεν κανει;
μεγαλες κινησεις τωρα με τον νεο προπονητη που θα ρθει
απλα ελπιζουμε να μην παρει την μπαλα και τον αρνεσεν που ειναι καλος,ειναι ανθρωπος κοινης λογικης και επαγγελματιας
κριμα θα ειναι και επιστροφη στο μηδεν
αν τα βγαλει τα Play off εχει καλως
κατα τα αλλα ο σαββιδης του δωσε εναν χατζησαια και τον βελλιδη
απο οτι φαινεται μεχρι εκει τον εμπιστευεται,τοσο
δεκαρι θα του παιρνε που ουρλιαζε να εχει;θα χαλουσε μυρια για εναν προπονητη που θεωρει πως δεν κανει;
μεγαλες κινησεις τωρα με τον νεο προπονητη που θα ρθει
απλα ελπιζουμε να μην παρει την μπαλα και τον αρνεσεν που ειναι καλος,ειναι ανθρωπος κοινης λογικης και επαγγελματιας
κριμα θα ειναι και επιστροφη στο μηδεν