1. Μάρκος Βελλίδης
- Παλαιολόγος
Re: 1. Μάρκος Βελλίδης
το τερμα ειναι ο κυριος της αμυνας και αυτος την κατευθυνει
αλλωστε αυτος τρωει και την πιο γερη γιουχα οταν παει κατι στραβα
αλλωστε αυτος τρωει και την πιο γερη γιουχα οταν παει κατι στραβα
Αν είσαι δυο μέτρα και τρέμει η καρδούλα σου, τι να το κάνεις; Εμένα δεν τρέμει η καρδούλα μου. Το θέμα είναι η καρδιά και να πιάνεις την μπάλα. Είμαι 1,84 και δε θα ψηλώσω άλλο. Και δε θα άλλαζε τίποτα σε μένα γιατί θα έχανα την ταχύτητά μου.
Παραθέτω κομμάτι δηλώσεων. Τις θεώρω εξαιρετικά άστοχες από τον κατά συνθηκη βασικό τερματοφύλακα μας. Εμάς τρέμει περισσότερο όταν κάνεις έξοδο όπως στο μάτς με την αεκ.
Παραθέτω κομμάτι δηλώσεων. Τις θεώρω εξαιρετικά άστοχες από τον κατά συνθηκη βασικό τερματοφύλακα μας. Εμάς τρέμει περισσότερο όταν κάνεις έξοδο όπως στο μάτς με την αεκ.
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν εχει κι αδικο σε αυτο που λεει για την καρδια,αφου πηγαινε για τον Ολσεν αυτο,τον οποιο Ολσεν πιστευα οτι εχει,αλλα βλεποντας τα γκολ που εφαγε στο τελευταιο ματς που επαιξε(με Νορτζελαντ εχασε 2-0 ειχε λαθος τοποθετησεις και στα 2),δεν βλεπω καμμια βελτιωση,κατα την γνωμη μου.DV_L9 έγραψε:Αν είσαι δυο μέτρα και τρέμει η καρδούλα σου, τι να το κάνεις; Εμένα δεν τρέμει η καρδούλα μου. Το θέμα είναι η καρδιά και να πιάνεις την μπάλα. Είμαι 1,84 και δε θα ψηλώσω άλλο. Και δε θα άλλαζε τίποτα σε μένα γιατί θα έχανα την ταχύτητά μου.
Εκει ομως που λεει για να πιανεις την μπαλα(κουλα),ελπιζω να κανει βελτιωση στα υπολοιπα χαρακτηριστικα που εχει αδυναμιες.
Τελικα εχουμε 3 τερματοφυλακες που τα χαρακτηριτικα τους κανουν 1.
Προσωπικά πάλι σιωπώ και δεν σχολιάζω τις δηλώσεις του, όσο δεν είναι έτοιμος τουλάχιστον ο Γλύκος... 

Εγω τον πιστευω πιο πολυ απο γλυκο και ολσεν. Εχει ενα τσαμπουκα και αν δεν ερθει πραγματικα μεγαλος τερματοφυλακας, τον προτιμω πρωτο
-
Συμφωνώ απόλυτα...Dimg4 έγραψε:Εγω τον πιστευω πιο πολυ απο γλυκο και ολσεν. Εχει ενα τσαμπουκα και αν δεν ερθει πραγματικα μεγαλος τερματοφυλακας, τον προτιμω πρωτο
Στις δηλώσεις του πάντως έδειξε μια αλαζονεία που η εικόνα του σε κανένα βαθμό δεν τη δικαιολογεί. Θυμίζω ότι όλα τα γκολ τα έφαγε όρθιος. Συμφωνώ με τις φωνές που λένε ή αυτός ή ο Γλύκος για δεύτερος του χρόνου.
Αλαζονεία η αυτοπεποίθηση ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτοπεποίθηση;;; Που;;; Στην συνέντευξη;;; Ναι, συμφωνώ!!!
Το γέμισε όμως το πάμπερ του στο Στάδιο...και όχι μόνο...
Άντε δεν μιλάω είπα, αλλά μην με προκαλείτε...

Το γέμισε όμως το πάμπερ του στο Στάδιο...και όχι μόνο...

Άντε δεν μιλάω είπα, αλλά μην με προκαλείτε...

Γιατί τι έκανε έκλαιγε; δεν λέω για ταλέντο για αυτοπεποίθηση μιλάω άιντε αμέσως παίρνεις φωτιά
:)

Τρέμανε τα χεράκια του (το ακριβώς αντίθετο απ ό,τι δηλώνει δηλαδή) και αντί να πιάσει την μπάλα την έκανε ασσίστ με τις "αμάσητες" γροθιές του πάνω ακριβώς σε αυτόν που μας το κάρφωσε, δεν το είδες-θυμάσαι;;;
...
...
... Με τις δηλώσεις δεν γίνεσαι νταής και τερματοφυλακάρα επειδή το είπες ότι είσαι, όπως θα ξέρεις!!!
Εκείνη την ώρα να δεις
τι φωτιά είχα πάρει
...Τα μπατζάκια μου καιγόντουσαν και καίγονται ακόμα, μην βλέπεις που έκανα και κάνω ακόμα μόκο για το καλό της ομάδας...
:ugeek: 

Εκείνη την ώρα να δεις

- hasio_john
Στους επόμενους κρίσιμους αγώνες που θα σφίξουν οι κώλοι, τότε θα φανεί αν αντέχει την βαριά φανέλα!
Βέβαια θα έχει και τα κοράκια απέναντι, αλλά και πάλι ότι είναι να δείξει θα το ...δείξει!
Βάλε τα ΔΥΝΑΤΑ σου ρε Μάρκο και πείσε μας γιατί αξίζεις να φοράς τον δικέφαλο στο στήθος.
Βέβαια θα έχει και τα κοράκια απέναντι, αλλά και πάλι ότι είναι να δείξει θα το ...δείξει!
Βάλε τα ΔΥΝΑΤΑ σου ρε Μάρκο και πείσε μας γιατί αξίζεις να φοράς τον δικέφαλο στο στήθος.

Ούτε αυτός,ούτε ο Γλύκος. Ένας πρωτοκλασσάτος μεταγραφή και ένας δεύτερος πάλι μεταγραφή.Φτάνει με τους μέτριους.