1. Μάρκος Βελλίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: 1. Μάρκος Βελλίδης

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

το τερμα ειναι ο κυριος της αμυνας και αυτος την κατευθυνει
αλλωστε αυτος τρωει και την πιο γερη γιουχα οταν παει κατι στραβα
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Αν είσαι δυο μέτρα και τρέμει η καρδούλα σου, τι να το κάνεις; Εμένα δεν τρέμει η καρδούλα μου. Το θέμα είναι η καρδιά και να πιάνεις την μπάλα. Είμαι 1,84 και δε θα ψηλώσω άλλο. Και δε θα άλλαζε τίποτα σε μένα γιατί θα έχανα την ταχύτητά μου.

Παραθέτω κομμάτι δηλώσεων. Τις θεώρω εξαιρετικά άστοχες από τον κατά συνθηκη βασικό τερματοφύλακα μας. Εμάς τρέμει περισσότερο όταν κάνεις έξοδο όπως στο μάτς με την αεκ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πού είναι οι δηλώσεις του;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

DV_L9 έγραψε:Αν είσαι δυο μέτρα και τρέμει η καρδούλα σου, τι να το κάνεις; Εμένα δεν τρέμει η καρδούλα μου. Το θέμα είναι η καρδιά και να πιάνεις την μπάλα. Είμαι 1,84 και δε θα ψηλώσω άλλο. Και δε θα άλλαζε τίποτα σε μένα γιατί θα έχανα την ταχύτητά μου.

Παραθέτω κομμάτι δηλώσεων. Τις θεώρω εξαιρετικά άστοχες από τον κατά συνθηκη βασικό τερματοφύλακα μας. Εμάς τρέμει περισσότερο όταν κάνεις έξοδο όπως στο μάτς με την αεκ.
Δεν εχει κι αδικο σε αυτο που λεει για την καρδια,αφου πηγαινε για τον Ολσεν αυτο,τον οποιο Ολσεν πιστευα οτι εχει,αλλα βλεποντας τα γκολ που εφαγε στο τελευταιο ματς που επαιξε(με Νορτζελαντ εχασε 2-0 ειχε λαθος τοποθετησεις και στα 2),δεν βλεπω καμμια βελτιωση,κατα την γνωμη μου.
Εκει ομως που λεει για να πιανεις την μπαλα(κουλα),ελπιζω να κανει βελτιωση στα υπολοιπα χαρακτηριστικα που εχει αδυναμιες.
Τελικα εχουμε 3 τερματοφυλακες που τα χαρακτηριτικα τους κανουν 1.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Προσωπικά πάλι σιωπώ και δεν σχολιάζω τις δηλώσεις του, όσο δεν είναι έτοιμος τουλάχιστον ο Γλύκος... ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω τον πιστευω πιο πολυ απο γλυκο και ολσεν. Εχει ενα τσαμπουκα και αν δεν ερθει πραγματικα μεγαλος τερματοφυλακας, τον προτιμω πρωτο
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Dimg4 έγραψε:Εγω τον πιστευω πιο πολυ απο γλυκο και ολσεν. Εχει ενα τσαμπουκα και αν δεν ερθει πραγματικα μεγαλος τερματοφυλακας, τον προτιμω πρωτο
Συμφωνώ απόλυτα...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Στις δηλώσεις του πάντως έδειξε μια αλαζονεία που η εικόνα του σε κανένα βαθμό δεν τη δικαιολογεί. Θυμίζω ότι όλα τα γκολ τα έφαγε όρθιος. Συμφωνώ με τις φωνές που λένε ή αυτός ή ο Γλύκος για δεύτερος του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αλαζονεία η αυτοπεποίθηση ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αυτοπεποίθηση;;; Που;;; Στην συνέντευξη;;; Ναι, συμφωνώ!!! 8-)

Το γέμισε όμως το πάμπερ του στο Στάδιο...και όχι μόνο... :(

Άντε δεν μιλάω είπα, αλλά μην με προκαλείτε... :roll:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Γιατί τι έκανε έκλαιγε; δεν λέω για ταλέντο για αυτοπεποίθηση μιλάω άιντε αμέσως παίρνεις φωτιά :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τρέμανε τα χεράκια του (το ακριβώς αντίθετο απ ό,τι δηλώνει δηλαδή) και αντί να πιάσει την μπάλα την έκανε ασσίστ με τις "αμάσητες" γροθιές του πάνω ακριβώς σε αυτόν που μας το κάρφωσε, δεν το είδες-θυμάσαι;;; :? ... :oops: ... :( ... Με τις δηλώσεις δεν γίνεσαι νταής και τερματοφυλακάρα επειδή το είπες ότι είσαι, όπως θα ξέρεις!!!

Εκείνη την ώρα να δεις :shock: τι φωτιά είχα πάρει :o ...Τα μπατζάκια μου καιγόντουσαν και καίγονται ακόμα, μην βλέπεις που έκανα και κάνω ακόμα μόκο για το καλό της ομάδας... :geek: :ugeek: :twisted:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Στους επόμενους κρίσιμους αγώνες που θα σφίξουν οι κώλοι, τότε θα φανεί αν αντέχει την βαριά φανέλα!
Βέβαια θα έχει και τα κοράκια απέναντι, αλλά και πάλι ότι είναι να δείξει θα το ...δείξει!
Βάλε τα ΔΥΝΑΤΑ σου ρε Μάρκο και πείσε μας γιατί αξίζεις να φοράς τον δικέφαλο στο στήθος. :pano:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ούτε αυτός,ούτε ο Γλύκος. Ένας πρωτοκλασσάτος μεταγραφή και ένας δεύτερος πάλι μεταγραφή.Φτάνει με τους μέτριους.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ε ναι ρε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”