33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Κι εγώ είμαι της άποψης ότι η φωτό βγήκε για να εκτονωθεί η κατάσταση. Αλλά με τον εκνευρισμό που έχουν οι οπαδοί και το λάδι στην φωτιά που ρίχνουν οι αρδ καλύτερα να είναι πιο προσεκτικοί σε τέτοια επικοινωνιακά στο μέλλον.
Στο γήπεδο πρέπει να απαντήσει η ομάδα, όχι με επικοινωνιακές πλάκες.
Στο γήπεδο πρέπει να απαντήσει η ομάδα, όχι με επικοινωνιακές πλάκες.
Ε ή να είσαι "άσσος" στο "μαμαμαμαμαμαμα" ή να μην είσαι τίποτα λλλέμε...αφού...Έτσι θα πάει η ομάδα μπροστά...αφού...Με μόνιμο και απανταχού κράξιμο, ίσως και με πεσίματα σιγά σιγά, θα το τραβήξουμε (όπως οφείλουμε) εμείς οι οπαδοί το κάρο από τη λάσπη, που θα πάει φίλε μου;nothu έγραψε:Αρχίσαμε και τα "ο 33". Ομορφιές.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Νοέμ 2015, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Το "μπα" πάει στο ότι δεν θα κερδίσουμε;john4serres έγραψε:ας νικησουμε αυριο να ξεχαστει.. ή μπα ;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ενυαξει τωρα.Αφου δωθηκε η διευκρινηση απο τον προπονητη θα ηρεμησει λιγο το τοπικ για να μη γινει και σηριαλ.
- ace79grpaok
Συγνώμη τεο τι περίμενες να πει?"έχασα τα αποδυτήρια και ο 33 με εχει γραμμένο και κάνει πλάκα με τους άλλους?"ακόμη και να ισχύει αυτοτο λες?
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μακαρι να ειναι οπως τα ειπε ο αορατος και σημερα βγηκε και τα επιβεβαιωσε καπως ο Ιγκορ..
Ωστοσο, συνεχιζω να πιστευω πως σε μια τεταμενη περιοδο, ο,τι προθεσεις να ειχες, ηταν λαθος χειρισμος..
Και στην τελικη, ας το ξεκαθαριζες και συ στο FB, το ιδιο βραδυ ή την επομενη, αφου ηταν τοσο ανοιχτο σε ερμηνειες και παρεξηγισιμο..
Λαθος χειρισμος ηταν ομως περισσοτερο απ'τους υπευθυνους του επικοινωνιακου τμημ που αν ισχυουν αυτα που ειπε ο Ιγκορ οτι γνωριζε για τη φωτο, τουλαχιστον επρεπε να τον βαλουν και αυτον μες στο καδρο (οπως ειπα στην πρωτη μου αντιδραση "Να το δεχομουν αν ηταν ο Ιγκορ μαζι, σα φαση αυτοσαρκασμου, να γελουσα κιολας.. "), για να μη γινει ρδελομπου η φαση οπως παντα...
Let bygones be bygones..
Και συνελθε αγωνιστικα/ψυχολογικα, μη μας στερεις αλλο τον παλιο Κλαους
Ωστοσο, συνεχιζω να πιστευω πως σε μια τεταμενη περιοδο, ο,τι προθεσεις να ειχες, ηταν λαθος χειρισμος..
Και στην τελικη, ας το ξεκαθαριζες και συ στο FB, το ιδιο βραδυ ή την επομενη, αφου ηταν τοσο ανοιχτο σε ερμηνειες και παρεξηγισιμο..
Λαθος χειρισμος ηταν ομως περισσοτερο απ'τους υπευθυνους του επικοινωνιακου τμημ που αν ισχυουν αυτα που ειπε ο Ιγκορ οτι γνωριζε για τη φωτο, τουλαχιστον επρεπε να τον βαλουν και αυτον μες στο καδρο (οπως ειπα στην πρωτη μου αντιδραση "Να το δεχομουν αν ηταν ο Ιγκορ μαζι, σα φαση αυτοσαρκασμου, να γελουσα κιολας.. "), για να μη γινει ρδελομπου η φαση οπως παντα...
Let bygones be bygones..
Και συνελθε αγωνιστικα/ψυχολογικα, μη μας στερεις αλλο τον παλιο Κλαους

Που το είδες αυτό;nothu έγραψε:Αρχίσαμε και τα "ο 33". Ομορφιές.
Όπως και να έχει , μη δίνεις σημασία στο τι γράφει ο κάθε ένας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 25 Νοέμ 2015, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ήρεμα. παρακαλώ.
Λόγος: ήρεμα. παρακαλώ.
- ace79grpaok
Αυτός με έβρισε το δικό μου σχόλιο σβήνεις σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςK_geo έγραψε:δεν θέλω συνεχεια στην αντιπαράθεση.
Δεν είχα δει ποιός το έγραψε .
Νόμιζα ότι το είδε σε καμιά αρδια εκτός ΠΑΟΚμάνια
Που να φανταστώ,....
Νόμιζα ότι το είδε σε καμιά αρδια εκτός ΠΑΟΚμάνια
Που να φανταστώ,....
- buffalobill4
Ρε ace κι εσυ τι ακριβως θελεις να πετυχεις λεγοντας τον κλαους 33? Θες να φυγει? Γραψε ενα "παρε δρομο".
Ολοι σκασμενοι ειμαστε, αλλα αν αρχισουμε παλι τα 33 τα 31 τα 6 κλπ αστο. Θα ξεφυγει παλι το πραμα οπως και με τον σαλπι (το 14
)
Ολοι σκασμενοι ειμαστε, αλλα αν αρχισουμε παλι τα 33 τα 31 τα 6 κλπ αστο. Θα ξεφυγει παλι το πραμα οπως και με τον σαλπι (το 14

Τη γνώμη μας λέμε φίλε...αφού...Γιατί δηλαδή έχεις θέμα; To 33 δεν φοράει;

- buffalobill4
Να αρχισω να αποκαλω λοιπον τον ace "το 79", εσενα "το 64", εμενα και καμποσους αλλους να μας αποκαλουν "το 4" σαν να ειμαστε φυλακισμενοι ή ακομα χειροτερα ακροατες του ραπτοπουλου.
- ace79grpaok