Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Re: Pas Giannena - Π.Α.Ο.Κ., 30/08, 21.30, NS1 & HD
Ξεκίνημα για φούντο φετος
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανελλακη γαμιέσαι μπινέ οουτ@νας γιε
Ριχτε μου μπας, παίδες αλλά δεν αντέχεται άλλο
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ριχτε μου μπας, παίδες αλλά δεν αντέχεται άλλο
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ελπίζω το σημερινό πάθημα να γίνει μάθημα για τις μεταγραφές..... Η διακοπή θα μας κάνει καλό..και στους οπαδούς!!
-
Τακτικά σήμερα γράφουμε καινούρια σελίδα σε όποιο βιβλίο δύναται να περιγράφει συστήματα.
Το να παίρνει το κάθε CB την μπάλα και να καλπάζει για επίθεση μπορεί να δείχνει γρήγορο ποδόσφαιρο, αλλά συνήθως βγάζει 2-3 αντεπιθέσεις από το λάθος που είναι σίγουρο ότι θα συμβεί.
Σε γήπεδο που πηδάει συνεχώς η μπάλα κάνεις μόνο τα βασικά και περιμένεις την ευκαιρία σου. Οι πολλές πασούλες είναι για άλλα γήπεδα. Του είπε κανένας του Τούντορα τι εστί Ζωσιμάδες? Αμφιβάλλω.
Ήρθε και το τρίτο.
Καλό πράγμα να φτιάχνεις μια νεανική ομάδα, σε καμία όμως περίπτωση δεν θα αποτελεί συνεχώς δικαιολογία για τους ερασιτεχνισμούς χειρισμούς στο στήσιμο της ομάδας και το διάβασμα του παιχνιδιού.
Υπομονή. Φέτος θα χει και ομορφιές και πολλές σφαλιάρες.
Το να παίρνει το κάθε CB την μπάλα και να καλπάζει για επίθεση μπορεί να δείχνει γρήγορο ποδόσφαιρο, αλλά συνήθως βγάζει 2-3 αντεπιθέσεις από το λάθος που είναι σίγουρο ότι θα συμβεί.
Σε γήπεδο που πηδάει συνεχώς η μπάλα κάνεις μόνο τα βασικά και περιμένεις την ευκαιρία σου. Οι πολλές πασούλες είναι για άλλα γήπεδα. Του είπε κανένας του Τούντορα τι εστί Ζωσιμάδες? Αμφιβάλλω.
Ήρθε και το τρίτο.
Καλό πράγμα να φτιάχνεις μια νεανική ομάδα, σε καμία όμως περίπτωση δεν θα αποτελεί συνεχώς δικαιολογία για τους ερασιτεχνισμούς χειρισμούς στο στήσιμο της ομάδας και το διάβασμα του παιχνιδιού.
Υπομονή. Φέτος θα χει και ομορφιές και πολλές σφαλιάρες.
-
xlebouras έγραψε:Ξεκίνημα για φούντο φετος
Είπε το άτομο τη δεύτερη αγωνιστική...και θες να μας πεις οτι είσαι ΠΑΟΚ εσυ τωρα...με το σκεπτικό σου η Τσέλσι εχει πέσει ήδη...
- hasio_john
Mīngus έγραψε:Θα βγουν μετά και θα κάνουν αναλύσεις και θα λένε π@παριές. Αλλά το πεναλτάκι αμέσως μετά το 1-0 δε θα το αναφέρει κανείς.
Αδερφέ, ενώ συμφωνώ μαζί σου 100% ..., αλλά και από την άλλη ΓΙΑΤΙ να μην κάνουν αναλύσεις?
Αυτή είναι η δουλειά του οπαδού και των φόρουμ! Κακό είναι? Το ότι θα πει κάποιος την σκέψη του/τον πόνο του/ έστω και την παπαριά του, θα του κάνει καλό που θα το βγάλει από μέσα του!
Χαλαρώστε μερικοί με την καραμέλα του κραξίματος!
Λες και φταίμε εμείς οι οπαδοί που τόσα χρόνια πονάνε τα μυαλά μας! Θα πέσουν και τα φρύδια μας στο τέλος από το άγχος και την αγανάκτηση!
Ο Κανελάκης πάντως έχει έρθει σε οργασμό 3 φορές!

Με παρεξήγησες φίλε. Εννοώ τις εκπομπάρες στα συνδρομητικά και στον Σκάι.hasio_john έγραψε:Mīngus έγραψε:Θα βγουν μετά και θα κάνουν αναλύσεις και θα λένε π@παριές. Αλλά το πεναλτάκι αμέσως μετά το 1-0 δε θα το αναφέρει κανείς.
Αδερφέ, ενώ συμφωνώ μαζί σου 100% ..., αλλά και από την άλλη ΓΙΑΤΙ να μην κάνουν αναλύσεις?
Αυτή είναι η δουλειά του οπαδού και των φόρουμ! Κακό είναι? Το ότι θα πει κάποιος την σκέψη του/τον πόνο του/ έστω και την παπαριά του, θα του κάνει καλό που θα το βγάλει από μέσα του!
Χαλαρώστε μερικοί με την καραμέλα του κραξίματος!
Λες και φταίμε εμείς οι οπαδοί που τόσα χρόνια πονάνε τα μυαλά μας! Θα πέσουν και τα φρύδια μας στο τέλος από το άγχος και την αγανάκτηση!
Ο Κανελάκης πάντως έχει έρθει σε οργασμό 3 φορές!
Συγγνώμη που το είπα δεν θα το ξανακάνω.Thanix έγραψε:βγήκες μπαλκονι με πυρσό?spyretto έγραψε:Φαγαμε και τρίτο
-
κρίμα. .πολύ εύκολα μηδενιζουμε τα πάντα, αλλά και η ομάδα δεν κάνει τίποτα για να δικαιολγησει μια πιο ρεαλιστική ματιά. μαύρα χάλια
Και ξαναρωταω ΑΓΙΑΣΜΟ κάναμε φετος;
ΠΑΟΚ
Αλλά που.... 2 ματσάκια στην σούπα λίγδα και όλοι άχρηστοι, αστείοι οπαδοί!!!
Αλλά που.... 2 ματσάκια στην σούπα λίγδα και όλοι άχρηστοι, αστείοι οπαδοί!!!
- jimpapa
- Επικοινωνία:
Ξεκινάς μια χαρά ..έχεις 70% κατοχή στο πρώτο και χάνεις ένα κάρο Γκόλ...ο ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχεις ενα Τέρματα που τρώει γκόλ που δεν τρώει 12χρονο παιδάκι των ακαδημιών...δεν σου δίνουν ΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ να ισοφαρίσεις και να δείς ΑΛΛΟ αγώνα... μπαίνουμε ΞΑΝΑ δυνατα στο δευτερο...παίζουμε καλα...πάει ο άλλος και καρφώνει αυτογκόλ με κεφαλιά και σε κόβει τα πόδια...πας να κάνεις κάτι ...
...ε ΟΛΑ στραβά ρε μάγκες...ηρεμία ..να κλείσουν οι μεταγραφές...και πάμε παρακάτω... 

- hasio_john
Νόμιζα πως έλεγες για μας του άμοιρους !Mīngus έγραψε: Με παρεξήγησες φίλε. Εννοώ τις εκπομπάρες στα συνδρομητικά και στον Σκάι.