93.Terry Antonis

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: 93.Terry Antonis

Δημοσίευση από pilotos »

Ναι αλλά..
Αν θυμάστε πως ήταν όταν ήρθε, δείτε φώτο και την σημερινή του εικόνα, το παιδί φαίνεται ότι έχει δουλέψει πολύ σε ενδυνάμωση.
Για αυτό φαίνεται πιο βαρύς.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

agios έγραψε:Εγώ το λέω κι ας καώ...Το μέλλον του ΠΑΟΚ στην τριάδα στα χαφ είναι Αντώνης-Τσίμιροτ-Σάμπο και θα παραμιλάμε για χρόνια.....
και κανα δυο ακόμα είναι αλλά να μη...στο χαλάσω... :mrgreen:

πάντως αν βάλεις ότι έχουμε σε κάτω των 25 και χαρίση και κάτσε και γκολάσα και πέλκα... ε... ελπιδοφόρο ακούγεται το μέλλον... :)
pisakaipoupoula έγραψε:φίλε μου Sera δεν διαφωνώ καθόλου, να τον δούμε όμως και σε ανώτερο επίπεδο..απο κει και πέρα κ εγώ πιστεύω ότι ψιλοεκτέθηκε ο Τούντορ σήμερα με τον Αντώνη και την απ ότι φαίνεται αδικαιολόγητη επιμονή σε Κάτσε-Τζιόλη.
και έλεγα εγώ, δεν θα το πει κανείς; απο προχθές αυτό λέγαμε. είτε έτσι, είτε γιουβέτσι, κάποιον θα ανακαλύψουμε ...εκτεθειμένο... :roll:

τεσπα.

υπομονή με δαύτονα παιδιά. τα στοιχεία υπάρχουν είναι ξεκάθαρο. γερός να είναι και μπορεί να παει για μεγάλα πράματα...
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Αυτό που είδα σήμερα από τον Αντώνη θα το πω με λίγα λόγια..
Πάμπλο Γκαρσία στο πιο γρήγορο και επιπλέον έχει και τα δύο πόδια
Μεταγραφή Άρνεσεν..Αλλή μια αποτυχημένη..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Βάγγο και Πίσσα, ηρεμήστε, ρε παλικάρια... έλεος! Γιατί πρέπει να μαλώνουμε μετά από εξάρες;

Όσο για τις μπαλιές, μάλλον μιλάτε για 50άρες και βάλε. Το 40άρες είναι σχετικά λίγο για να θεωρήσουμε μία μεταβίβαση ιδιαίτερα μακρινή. Σκεφτείτε ότι 40 μέτρα είναι η εγκαρσια απόσταση των κάθετων της μεγάλης περιοχής μεταξύ τους. Οκ, μεγάλη μπαλιά είναι, αλλά όχι τόσο εντυπωσιακή όσο αυτή η διαγώνια που αλλάζεις εντελώς πλευρά στα άκρα από το κέντρο προς την επίθεση. Μιλάμε για 50άρες, επομένως.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

η ουσία είναι όμως στο ότι μια 50αρα είναι ίση με δυο 25αρες. 8-) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

[youtube]4eoETo0zt0o[/youtube]
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

VAGGT έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Συγνώμη,για τον Xabi Alonso εδώ γράφουμε?
Εννοείται πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν απέναντι σε κανονικές ομάδες αλλά το παιδί έδειξε κάποια διαστημικά στοιχεία
Επειδη την ειπε και αλλος αυτη τη μακακια με το κανονικες ομαδες να ρωτησω κατι;

Ειτε παιζεις με την Μιλαν ειτε με τα Χανια ειτε με την ΣΥΜΠΑΝ FC ποια η διαφορά της 40αρας πασας με ακριβεια με το δεξι κ το αριστερο ποδι αναλογικα με τον αντιπαλο;Τ
οι χρονοι φιλε μου οι χρονοι,αυτη ειναι η τεραστια διαφορα με το να παιζεις με αντιπαλο την μιλα ή τα χανια.
και ειναι το αλφα και το ωμεγα
το παιδι ομως δειχνει οτι το χει και το παραεχει το αθλημα
το μονο που δεν ξερουμε ειναι σε τι αθλητικη καταστααση ειναι αυτη τη στιγμη.
μακαρι ο αρτικο να κανει το θαυμα του γιατι αν αποκτησει την απαιτομενη αθλητικοτητα για το επιπεδο του ΠΑΟΚ και με αυτα τα τεχνικα χαρακτηρηστικα θα εχουμε βρει εναν υπερχαφαρο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Amon Tobin έγραψε:
stephanos έγραψε:
spyretto έγραψε:Τι κινήσεις είδατε; o Τσορμπατζόγλου τον χαρακτήρισε δυνατό και άτεχνο πάντως.
Τώρα δεν ξέρω αν όντως το είπε αυτό ο Τσόρμπα. Αν όμως τον χαρακτήρισε «άτεχνο», φαίνεται ότι έχει μεγάλο μάτι. :lol:

Εκτός αν... το είπε όντως για το μάτι! :o Οπότε...

Έτσι, δυνατός και άτεχνος ο Τέρις. Από τεχνική τίποτα, κάνει κοντρόλ και γυρίζει γύρω από τον εαυτό του για να προσανατολιστεί, σαν τους παλιούς Πολίτες. :P Και εκείνο το σουτ με την μία, σιγά, τριακόσια χιλιοστά άουτ πήγε.

ΥΓ: :opaokara:
Υγιής νά' σαι παληκάρι μου.
Αυτά έλεγε και αυτός κ ο Πόλκας.Θυμίζει Τζανδάρη λέγανε.Δύναμη τρεξίματα αλλά απο τεχνική λίγα πράγματα.
Ποδοσφαιράνθρωποι όχι μ@λ@κιες...
τον παικτη δεν τον ειχαν δει πουθενα αφου απαγορευεονται οι αρδ στις προπονησεις,οτι πληροφορηση ειχαν ηταν απο κανενα φιλαρακι τους στην Τουμπα ή την μεσημβρια ή τον κυρ κυρ
Camorane4

Δημοσίευση από Camorane4 »

Φοβερα στοιχεια που λογω ελλειψης απο τους άλλους υπάρχοντες κεντρωους μας , τον ξεχωριζουν σαν την μυγα μες το γαλα. Εξαιτιας του και λογω Τσιμιροτ, νιωθω λες και το πρωταθλημα ξεκιναει την Κυριακη...άλλος ΠΑΟΚ με αυτους τους δυο.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ετσι για να ευλογησω τα γενια μου

σαν καλός παπας που ειμαι.

Re: Τέρι Αντόνις

Δημοσίευσηαπό prist64 » Τρί Αύγ 18, 2015 4:21 pm
Εαν επρεπε να "πονταρω"σε καποιον απο τους νεους παικτες,

και το τελευταιο ευρω μου,

θα το εσπρωχνα στον Λευτερη.
Τελευταία επεξεργασία από prist64 και Τρί Αύγ 18, 2015 4:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

γατακια

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μακάρι να μπορεί να βγάλει ενηνταλεπτο με ένταση τότε πραγματικά θα αλλάξει όλο το κέντρο της ομάδας μπας και ανοίξει λίγο μάτι μας από τη βαρεμαρα και την βραδύτητα τόσο σε κίνηση όσο και σκέψη

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ρε, πατε με τα καλα σας ;
5 σελιδες για ντεμπουτο , στο οποιο μπηκε αλλαγη στο 65'

τοσο καλα επαιξε ; :opaokara: :D
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ρε φιλέ όταν βλέπεις τέτοιους παίχτες στα χαφ και τους συγκρινεις με αυτά που βλέπουμε τόσο καιρό από τα βασικά χαφ δεν είναι να το χαίρεσαι;

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Sabri32 έγραψε:Αυτό που είδα σήμερα από τον Αντώνη θα το πω με λίγα λόγια..
Πάμπλο Γκαρσία στο πιο γρήγορο και επιπλέον έχει και τα δύο πόδια
Μεταγραφή Άρνεσεν..Αλλή μια αποτυχημένη..

καλα ηρεμησε και συ Παμπλο Γκαρσια.Με τον Ινιεστα παρομοιαζαμε τον Πελκα οταν επαιζε με τις μπυραριες της Δανιας και στα πρωτα ζορικα ματς τον ψαχνουμε στο γηπεδο.

Παντως σημερα ο παικτης μονο ανυπαρκτος δεν ηταν και ειμαι σιγουρος οτι θα πρεπε τουλαχιστον να χει παρει λεπτα συμμετοχης εστω και σαν αλλαγη,αντι να εβαζε Σαμπο που εβγαινε 1/10
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Κραμα ιβιτς-γκαρσια!!!!
Γερο να σε εχει ο θεος μακρια απο τραυματισμους και θα αφησεις εποχη στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”