93.Terry Antonis
Re: 93.Terry Antonis
Ναι αλλά..
Αν θυμάστε πως ήταν όταν ήρθε, δείτε φώτο και την σημερινή του εικόνα, το παιδί φαίνεται ότι έχει δουλέψει πολύ σε ενδυνάμωση.
Για αυτό φαίνεται πιο βαρύς.
SM-G920F
Αν θυμάστε πως ήταν όταν ήρθε, δείτε φώτο και την σημερινή του εικόνα, το παιδί φαίνεται ότι έχει δουλέψει πολύ σε ενδυνάμωση.
Για αυτό φαίνεται πιο βαρύς.
SM-G920F
και κανα δυο ακόμα είναι αλλά να μη...στο χαλάσω...agios έγραψε:Εγώ το λέω κι ας καώ...Το μέλλον του ΠΑΟΚ στην τριάδα στα χαφ είναι Αντώνης-Τσίμιροτ-Σάμπο και θα παραμιλάμε για χρόνια.....

πάντως αν βάλεις ότι έχουμε σε κάτω των 25 και χαρίση και κάτσε και γκολάσα και πέλκα... ε... ελπιδοφόρο ακούγεται το μέλλον...

και έλεγα εγώ, δεν θα το πει κανείς; απο προχθές αυτό λέγαμε. είτε έτσι, είτε γιουβέτσι, κάποιον θα ανακαλύψουμε ...εκτεθειμένο...pisakaipoupoula έγραψε:φίλε μου Sera δεν διαφωνώ καθόλου, να τον δούμε όμως και σε ανώτερο επίπεδο..απο κει και πέρα κ εγώ πιστεύω ότι ψιλοεκτέθηκε ο Τούντορ σήμερα με τον Αντώνη και την απ ότι φαίνεται αδικαιολόγητη επιμονή σε Κάτσε-Τζιόλη.

τεσπα.
υπομονή με δαύτονα παιδιά. τα στοιχεία υπάρχουν είναι ξεκάθαρο. γερός να είναι και μπορεί να παει για μεγάλα πράματα...
Αυτό που είδα σήμερα από τον Αντώνη θα το πω με λίγα λόγια..
Πάμπλο Γκαρσία στο πιο γρήγορο και επιπλέον έχει και τα δύο πόδια
Μεταγραφή Άρνεσεν..Αλλή μια αποτυχημένη..
- Dinos_Liverpool
Βάγγο και Πίσσα, ηρεμήστε, ρε παλικάρια... έλεος! Γιατί πρέπει να μαλώνουμε μετά από εξάρες;
Όσο για τις μπαλιές, μάλλον μιλάτε για 50άρες και βάλε. Το 40άρες είναι σχετικά λίγο για να θεωρήσουμε μία μεταβίβαση ιδιαίτερα μακρινή. Σκεφτείτε ότι 40 μέτρα είναι η εγκαρσια απόσταση των κάθετων της μεγάλης περιοχής μεταξύ τους. Οκ, μεγάλη μπαλιά είναι, αλλά όχι τόσο εντυπωσιακή όσο αυτή η διαγώνια που αλλάζεις εντελώς πλευρά στα άκρα από το κέντρο προς την επίθεση. Μιλάμε για 50άρες, επομένως.
Όσο για τις μπαλιές, μάλλον μιλάτε για 50άρες και βάλε. Το 40άρες είναι σχετικά λίγο για να θεωρήσουμε μία μεταβίβαση ιδιαίτερα μακρινή. Σκεφτείτε ότι 40 μέτρα είναι η εγκαρσια απόσταση των κάθετων της μεγάλης περιοχής μεταξύ τους. Οκ, μεγάλη μπαλιά είναι, αλλά όχι τόσο εντυπωσιακή όσο αυτή η διαγώνια που αλλάζεις εντελώς πλευρά στα άκρα από το κέντρο προς την επίθεση. Μιλάμε για 50άρες, επομένως.
- desperando
- Επικοινωνία:
οι χρονοι φιλε μου οι χρονοι,αυτη ειναι η τεραστια διαφορα με το να παιζεις με αντιπαλο την μιλα ή τα χανια.VAGGT έγραψε:Επειδη την ειπε και αλλος αυτη τη μακακια με το κανονικες ομαδες να ρωτησω κατι;pisakaipoupoula έγραψε:Εννοείται πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν απέναντι σε κανονικές ομάδες αλλά το παιδί έδειξε κάποια διαστημικά στοιχείαKostas_Peraia4 έγραψε:Συγνώμη,για τον Xabi Alonso εδώ γράφουμε?
Ειτε παιζεις με την Μιλαν ειτε με τα Χανια ειτε με την ΣΥΜΠΑΝ FC ποια η διαφορά της 40αρας πασας με ακριβεια με το δεξι κ το αριστερο ποδι αναλογικα με τον αντιπαλο;Τ
και ειναι το αλφα και το ωμεγα
το παιδι ομως δειχνει οτι το χει και το παραεχει το αθλημα
το μονο που δεν ξερουμε ειναι σε τι αθλητικη καταστααση ειναι αυτη τη στιγμη.
μακαρι ο αρτικο να κανει το θαυμα του γιατι αν αποκτησει την απαιτομενη αθλητικοτητα για το επιπεδο του ΠΑΟΚ και με αυτα τα τεχνικα χαρακτηρηστικα θα εχουμε βρει εναν υπερχαφαρο
- desperando
- Επικοινωνία:
τον παικτη δεν τον ειχαν δει πουθενα αφου απαγορευεονται οι αρδ στις προπονησεις,οτι πληροφορηση ειχαν ηταν απο κανενα φιλαρακι τους στην Τουμπα ή την μεσημβρια ή τον κυρ κυρAmon Tobin έγραψε:Αυτά έλεγε και αυτός κ ο Πόλκας.Θυμίζει Τζανδάρη λέγανε.Δύναμη τρεξίματα αλλά απο τεχνική λίγα πράγματα.stephanos έγραψε:Τώρα δεν ξέρω αν όντως το είπε αυτό ο Τσόρμπα. Αν όμως τον χαρακτήρισε «άτεχνο», φαίνεται ότι έχει μεγάλο μάτι.spyretto έγραψε:Τι κινήσεις είδατε; o Τσορμπατζόγλου τον χαρακτήρισε δυνατό και άτεχνο πάντως.![]()
Εκτός αν... το είπε όντως για το μάτι!Οπότε...
Έτσι, δυνατός και άτεχνος ο Τέρις. Από τεχνική τίποτα, κάνει κοντρόλ και γυρίζει γύρω από τον εαυτό του για να προσανατολιστεί, σαν τους παλιούς Πολίτες.Και εκείνο το σουτ με την μία, σιγά, τριακόσια χιλιοστά άουτ πήγε.
ΥΓ:![]()
Υγιής νά' σαι παληκάρι μου.
Ποδοσφαιράνθρωποι όχι μ@λ@κιες...
Φοβερα στοιχεια που λογω ελλειψης απο τους άλλους υπάρχοντες κεντρωους μας , τον ξεχωριζουν σαν την μυγα μες το γαλα. Εξαιτιας του και λογω Τσιμιροτ, νιωθω λες και το πρωταθλημα ξεκιναει την Κυριακη...άλλος ΠΑΟΚ με αυτους τους δυο.
Ετσι για να ευλογησω τα γενια μου
σαν καλός παπας που ειμαι.
Re: Τέρι Αντόνις
Δημοσίευσηαπό prist64 » Τρί Αύγ 18, 2015 4:21 pm
Εαν επρεπε να "πονταρω"σε καποιον απο τους νεους παικτες,
και το τελευταιο ευρω μου,
θα το εσπρωχνα στον Λευτερη.
Τελευταία επεξεργασία από prist64 και Τρί Αύγ 18, 2015 4:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
γατακια

σαν καλός παπας που ειμαι.
Re: Τέρι Αντόνις
Δημοσίευσηαπό prist64 » Τρί Αύγ 18, 2015 4:21 pm
Εαν επρεπε να "πονταρω"σε καποιον απο τους νεους παικτες,
και το τελευταιο ευρω μου,
θα το εσπρωχνα στον Λευτερη.
Τελευταία επεξεργασία από prist64 και Τρί Αύγ 18, 2015 4:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
γατακια

Μακάρι να μπορεί να βγάλει ενηνταλεπτο με ένταση τότε πραγματικά θα αλλάξει όλο το κέντρο της ομάδας μπας και ανοίξει λίγο μάτι μας από τη βαρεμαρα και την βραδύτητα τόσο σε κίνηση όσο και σκέψη
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- john4serres
ρε, πατε με τα καλα σας ;
5 σελιδες για ντεμπουτο , στο οποιο μπηκε αλλαγη στο 65'
τοσο καλα επαιξε ;

5 σελιδες για ντεμπουτο , στο οποιο μπηκε αλλαγη στο 65'
τοσο καλα επαιξε ;

Ρε φιλέ όταν βλέπεις τέτοιους παίχτες στα χαφ και τους συγκρινεις με αυτά που βλέπουμε τόσο καιρό από τα βασικά χαφ δεν είναι να το χαίρεσαι;
Sabri32 έγραψε:Αυτό που είδα σήμερα από τον Αντώνη θα το πω με λίγα λόγια..
καλα ηρεμησε και συ Παμπλο Γκαρσια.Με τον Ινιεστα παρομοιαζαμε τον Πελκα οταν επαιζε με τις μπυραριες της Δανιας και στα πρωτα ζορικα ματς τον ψαχνουμε στο γηπεδο.
Παντως σημερα ο παικτης μονο ανυπαρκτος δεν ηταν και ειμαι σιγουρος οτι θα πρεπε τουλαχιστον να χει παρει λεπτα συμμετοχης εστω και σαν αλλαγη,αντι να εβαζε Σαμπο που εβγαινε 1/10
- SePuLtUrA_4_
Κραμα ιβιτς-γκαρσια!!!!
Γερο να σε εχει ο θεος μακρια απο τραυματισμους και θα αφησεις εποχη στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο!!!
Γερο να σε εχει ο θεος μακρια απο τραυματισμους και θα αφησεις εποχη στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο!!!