Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ., NS2, 06/08, 21:05

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ., NS2, 06/08, 21:05

Δημοσίευση από sic-4 »

CCCP έγραψε:Σιγα μη κατσω να μετρησω με ποση δυναμη βαρεσε ο σκονδρας τον αλλω στα τετοια και αν εκανε ο αλλος θεατρο. Να ειναι εξυπνος να μην κανει τιποτα.

Να καθεται ακινητος σαν παναγιτσα δηλαδη... Ρε παιδια θα τρελαθουμε τελειως? ΣΕ ΚΑΘΕ κορνερ, ΣΕ ΚΑΘΕ διοργανωση γινονται τζαρτζαριζματα 10 φορες σκληροτερα και δεν δινεται ποτε τιποτα. Και οι δικοι μας πρεπει να καθονται ακινητοι μην τυχον και το κορακι δωσει κοκκινη? Αλλιως τους βριζουμε και ειναι μαλακες?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και στις δυο φάσεις μ'αρέσει ότι από "ηλεκτροπληξία"σηκώνονται άνετοι και ωραίοι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η αγκωνιά Σκόνδρα είναι υπαρκτή.

Η φάση είναι πιο καθαρή απ οτι το ανύπαρκτο πέναλτι.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει οτι ο Σκόνδρας έδωσε ΚΡΟΣΕ. Απλά έκανε μαλακία που πιθανώς γίνεται συχνά σε τέτοιες αναμπουμπούλες κι ο ξεκάθαρα ταγμένος ρέφερι το έδωσε.

Δεν έπρεπε να το κάνει ο Σκόνδρας ενώ έχουμε πρόκριση στο τσεπάκι και έχει δεχτεί ΠΟΛΥ λιγότερα χτυπήματα σ όλο το ματς σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

CCCP έγραψε:Σιγα μη κατσω να μετρησω με ποση δυναμη βαρεσε ο σκονδρας τον αλλω στα τετοια και αν εκανε ο αλλος θεατρο. Να ειναι εξυπνος να μην κανει τιποτα.

Καλά....κάτσε να σε δερνουν μια ωρα...να πεφτουν σα σκατα κατω κ να χτυπιουνται και ο γερμαναρας να αβανταρει καργα και μετα ελα να μιλησουμε.αν ο ολσεν " προκαλεσε" , ο σκονδρας δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δεν είδα κοντινό πλάνο, αλλά η γνώμη μου είναι οτι είναι αστείο να κράζουμε τον σκόνδρα. Μου φάνηκε εντελως θεατρινίστικο. Αν αυτό ήταν κόκκινη τότε σε κάθε κόρνερ θα έπρεπε να υπαρχει κ μια κόκκινη. Αντί να τα βάζουμε με τον παίκτη των σλοβάκων που έπεσε σα να τον χτυπησε το ρευμα ή τον διατητη που έδωσε οτιναναι εμεις κράζουμε τον σκόνδρα... ΟΚ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Πέμ 06 Αύγ 2015, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

rainmaker έγραψε:Η αγκωνιά Σκόνδρα είναι υπαρκτή.

Η φάση είναι πιο καθαρή απ οτι το ανύπαρκτο πέναλτι.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει οτι ο Σκόνδρας έδωσε ΚΡΟΣΕ. Απλά έκανε μαλακία που πιθανώς γίνεται συχνά σε τέτοιες αναμπουμπούλες κι ο ξεκάθαρα ταγμένος ρέφερι το έδωσε.

Δεν έπρεπε να το κάνει ο Σκόνδρας ενώ έχουμε πρόκριση στο τσεπάκι και έχει δεχτεί ΠΟΛΥ λιγότερα χτυπήματα σ όλο το ματς σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του.

+++++
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

sic-4 έγραψε:

Να καθεται ακινητος σαν παναγιτσα δηλαδη... Ρε παιδια θα τρελαθουμε τελειως? ΣΕ ΚΑΘΕ κορνερ, ΣΕ ΚΑΘΕ διοργανωση γινονται τζαρτζαριζματα 10 φορες σκληροτερα και δεν δινεται ποτε τιποτα. Και οι δικοι μας πρεπει να καθονται ακινητοι μην τυχον και το κορακι δωσει κοκκινη? Αλλιως τους βριζουμε και ειναι μαλακες?

Ρε sic για χτυπημα στα τετοια τον απεβαλε οχι για τζατζαρισμα η τραβηγμα η τετοια που γινονται.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Στάλθηκε από το SM-G920F μου[/quote]
ναι, δεξιά αγκωνια έδωσε, μην γίνουμε γαυροι[/quote]
Βασικά μόνο γαυρος το βλέπει απευθείας κοκκινη αυτο[/quote]
Ασχολίαστο. ...ΠΑΟΚΑΡΑ μου
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εδώ δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία, ούτε κάρτα
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

CCCP έγραψε:
sic-4 έγραψε:

Ρε sic για χτυπημα στα τετοια τον απεβαλε οχι για τζατζαρισμα η τραβηγμα η τετοια που γινονται.

Το βλεπω απο stream και δεν εχω πολυ καθαρη εικονα. Εγω αυτο που ειδα στο replay ειναι οτι ο αλλος παει και κολαει επανω του και ο Σκονδρας ΨΙΛΟσπρωχνει με το χερι οπως γινεται ΠΑΝΤΑ σε ΚΑΘΕ κορνερ. Κι ο αλλος πεφτει σαν ηλεκτροπληξια. Αν τον χτυπησε στα τετοια και δεν το ειδα, κανω λαθος, αλλα στα replay δεν ειδα κατι τετοιο.

edit: αλλοι λενε οτι εδωσε αγκωνια... με τον αγκωνα βρηκε τα τετοια του αλλου? πως γκενεν?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Πέμ 06 Αύγ 2015, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

PAOKpanta έγραψε:απιστευτα πραγματα ζουμε

παιζουν κατς 2 ολοκληρα ματς κι εμεις μενουμε με 10 και στα δυο

υποπιπτουν σε πεναλντι αυτοι και τελικα βαζουν γκολ με πεναλντυ αυτοι

τοσο εκνευριστικα-προκλητικα ματς απο αποψη διαιτησιας δεν εχω δει στην ευρωπη

γερμανε και νορβηγε γαμιεστε να ψοφησετε και να σας φανε τα μυρμυγκια και τα ζωυφια

Όλους θα μας φάνε κάποια στιγμή ρε τα μυρμήγκια και τα ζωύφια όταν ψοφήσουμε, ζωντανούς να τους φάνε να καταριέσαι :twisted:

Sent from my AT270 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Στον μικρό τώρα δεν ήταν ξεκάθαρο χτύπημα;
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εμενα παντως μου φανηκε οτι με τον αγκωνα απλως απωθει τον παικτη. Ουτε βιαια, ουτε τιποτα αλλο. Οπως σε καθε στημενη φαση που ο αλλος σε γινεται στενος κορσες και κανεις αυτην την κινηση για να τον αποφυγεις.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Ο τρελός στον πάγκο πόσες φανέλες άλλαξε πάλι. Σε κάθε πλάνο άλλη φοράει.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

τσιριγώτης έγραψε:Στάλθηκε από το SM-G920F μου

ναι, δεξιά αγκωνια έδωσε, μην γίνουμε γαυροι[/quote]
Βασικά μόνο γαυρος το βλέπει απευθείας κοκκινη αυτο[/quote]
Ασχολίαστο. ...ΠΑΟΚΑΡΑ μου[/quote]
Δεν είπα κάτι που δεν είπες εσυ πρώτος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”