Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Sentragoal και basketplus γράφουν πως ο Τέπιτς προορίζεται για βασικός άσσος...Δε μπορώ να καταλάβω τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους, αλλά εμένα αυτό μου κάνει κακός σχεδιασμός του τύπου "μπορούμε να πάρουμε γνωστό παίχτη και θα τον πάρουμε ασχέτως αν χρειαζόμαστε παίχτη με αυτά τα χαρακτηριστικά.."
Παίζει να είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως χωρίς καθαρό βασικό άσσο, γιατί μη μου πείτε πως ο Τέπιτς της 1,5 ασίστ μ.ο σε όλη του την καριέρα έγινε ξαφνικά άσσος επειδή κουβαλάει τη μπάλα μέχρι το κέντρο..Αρέσουν στον Σούλη αυτοί οι point forward λέει..Οκ μαζί σου, αλλά βάλτου δίπλα και ένα καθαρόαιμο άσσο. Βρωμάει η αγορά απο αμερικάνους στο 50αρικο. Αλλιώς μη τον παίρνεις καθόλου αν είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του να παίξει βασικός άσσος...Α ρε καημένε Τσόχλα τι έχεις να τραβήξεις και φέτος....
Παίζει να είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως χωρίς καθαρό βασικό άσσο, γιατί μη μου πείτε πως ο Τέπιτς της 1,5 ασίστ μ.ο σε όλη του την καριέρα έγινε ξαφνικά άσσος επειδή κουβαλάει τη μπάλα μέχρι το κέντρο..Αρέσουν στον Σούλη αυτοί οι point forward λέει..Οκ μαζί σου, αλλά βάλτου δίπλα και ένα καθαρόαιμο άσσο. Βρωμάει η αγορά απο αμερικάνους στο 50αρικο. Αλλιώς μη τον παίρνεις καθόλου αν είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του να παίξει βασικός άσσος...Α ρε καημένε Τσόχλα τι έχεις να τραβήξεις και φέτος....
- ilovegame27
Ο Τέπιτς δεν ήταν ποτέ άσσος παρά μόνο πλάγιος!Δεν πιστεύω ότι θα μείνουμε στον Σέρβο εκτός αν προορίζει άσο Τσόχλα και Ντιουβνιακ για το 1
- paokmaniak
AΠο εκει που δεν ειχαμε 2αρι εδω κα ιχρονια τωρα ξαφνικα ειμαστε με 4
Βασιλειαδης, Τεπιτς, Ντουβνιακ και Χαραλαμπιδη
Βασιλειαδης, Τεπιτς, Ντουβνιακ και Χαραλαμπιδη
Stats από wiki.

Όπου αναφέρεται ως combo. Σαφώς καλύτερος στην Παρτιζάν.

Όπου αναφέρεται ως combo. Σαφώς καλύτερος στην Παρτιζάν.
Ο Χαραλαμπιδης θελει ακομη για να παιξει....
Ο Βασιλειαδης μαλλον θα παει στο 3,συνεπως μας μενουν οι 2 Σερβοι στο 2.
Το ερωτημα ειναι τι θα γινει με τον ασσο???Μας εμειναν χρηματα για αμερικανους ή εχει αλλαξει το πλανο???
Ο Βασιλειαδης μαλλον θα παει στο 3,συνεπως μας μενουν οι 2 Σερβοι στο 2.
Το ερωτημα ειναι τι θα γινει με τον ασσο???Μας εμειναν χρηματα για αμερικανους ή εχει αλλαξει το πλανο???
κοιτάξτε τα stats του απ' όταν έφυγε από την Partizan για τον βάζελο και Rytas (στα 3 επόμενα χρόνια δλδ):
1. στο τρίποντο από 40 κυμάνθηκε μεταξύ 14 και 22.
2. Στις ασσιστ από 3.3 πήγε στις 0.7-1.4
3. και στο rebound το οποίο φαντάζομαι θα έπρεπε να είναι και ατού του πήγε από τα 3.5 στα 1.1-2.1.
Μιλάμε για ανεπανάληπτα νούμερα για guard. Επίσης midrange απ' όσο τον θυμάμαι 0 και εκεί επίσης. ΟΚ παίζει καλή άμυνα, έχει πολύ καλά πόδια και κορμί αλλά ποιός είναι, ο Patrick Beverley?
1. στο τρίποντο από 40 κυμάνθηκε μεταξύ 14 και 22.
2. Στις ασσιστ από 3.3 πήγε στις 0.7-1.4
3. και στο rebound το οποίο φαντάζομαι θα έπρεπε να είναι και ατού του πήγε από τα 3.5 στα 1.1-2.1.
Μιλάμε για ανεπανάληπτα νούμερα για guard. Επίσης midrange απ' όσο τον θυμάμαι 0 και εκεί επίσης. ΟΚ παίζει καλή άμυνα, έχει πολύ καλά πόδια και κορμί αλλά ποιός είναι, ο Patrick Beverley?
Ενδιαφέρουσα κίνηση νομιζω .. Μονος άσσος δε θυμάμαι αν μπορει
Στατιστικά απο περσι εχουμε;
Στατιστικά απο περσι εχουμε;
Last season in 19 KLS games he averaged 7.1ppg, 4.1rpg, 2.9apg and 1.1spg. He helped them to make it to the final after they ended regular season as second best team. He can count that season as a very successful as was selected to Eurobasket.com All-Serbian League 2nd Team. Tepic also played 10 games in Eurocup where he had 8.7ppg, 5.2rpg and 3.5apg. He also played 28 games in Adriatic League where he had 6.9ppg, 4.0rpg and 2.5apg.
δες επίσης εδώ τα αναλυτικά της περσινής χρονιάς του:
http://basketball.eurobasket.com/team/S ... 170?Page=3
δες επίσης εδώ τα αναλυτικά της περσινής χρονιάς του:
http://basketball.eurobasket.com/team/S ... 170?Page=3
17% Στα τριποντα καταντια. 
Δεν ειναι καλα τα στατιστικα του γενικοτερα,επαιξε αρκετο χρονο σε μια ομαδα που περυσι δεν εσφιζε απο ταλεντο οπως στο προσφατο παρελθον.
Εδω που τα λεμε αν ηταν διαφορετικα δεν θα ερχοταν.
Θα δουμε,η ικανοτητα υπαρχει σιγουρα.
Δεν ειναι καλα τα στατιστικα του γενικοτερα,επαιξε αρκετο χρονο σε μια ομαδα που περυσι δεν εσφιζε απο ταλεντο οπως στο προσφατο παρελθον.
Εδω που τα λεμε αν ηταν διαφορετικα δεν θα ερχοταν.
Θα δουμε,η ικανοτητα υπαρχει σιγουρα.
δε νομίζω οτι αμφιβάλλει κανείς οτι είναι σημαντική προσθήκη. ό,τι παίκτης και να είναι αυτή τη στιγμή, όπως και να σουτάρει, τέτοια guards χρειάζεται μια ομάδα. απλά δεν είναι POINT.
Αλλωστε,ας μην ξεχναμε οτι δεν πασχουμε (θελω να πιστευω)στο μακρινο σουτ φετος...
Άλλα πραγματα μας λειπουν...
Ο Τεπιτς θα βοηθησει σιγουρα σε τομεις που μας λειπουν κ ας μην σουταρει καλα τριποντα.
Εχει κανεις εικονα για τον άλλο σερβο ψηλο που δοκιμαζουμε?
Άλλα πραγματα μας λειπουν...
Ο Τεπιτς θα βοηθησει σιγουρα σε τομεις που μας λειπουν κ ας μην σουταρει καλα τριποντα.
Εχει κανεις εικονα για τον άλλο σερβο ψηλο που δοκιμαζουμε?
- paokmaniak
Πασες ποιος θα δινει κ ποιος θα στηνει τα pick and roll σε αυτη την ομαδα δεν μπορει να βρω βεβαια εγω, σουτ οντως εχουμε
Θενκς παλοκ
Εγω νομιζω καλο πρότζεκτ ειναι
Το θεμα ειναι αν ερχεται για να καλύψει τρυπα η απλα βρέθηκε στο δρόμο μας
Εγω νομιζω καλο πρότζεκτ ειναι
Το θεμα ειναι αν ερχεται για να καλύψει τρυπα η απλα βρέθηκε στο δρόμο μας
μπορει εμεις εδω να λεμε οτι θελουμε αλλα ο παικτης στην παρτιζαν επαιζε ως ασσος
μπορειται να δειτε και καποια απο τα παιχνιδια
[youtube]yCOIicLBU10[/youtube]
[youtube]txd9DDy_1yw[/youtube]
επι τη ευκαιρια τα χαιρετισματα μου σε ολους
μπορειται να δειτε και καποια απο τα παιχνιδια
[youtube]yCOIicLBU10[/youtube]
[youtube]txd9DDy_1yw[/youtube]
επι τη ευκαιρια τα χαιρετισματα μου σε ολους
Γιαυτο πηγε κατα διαολου η παρτιζαν περυσι,εμεις εδω δε λεμε οτι θελουμε απλα λεμε οτι ο παιχτης δεν ειναι point guard.
Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.
Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.