Ωραίος...

john4serres έγραψε:Βίον ανθόσπαρτον
Πολύ εύκολα μπορώ να πω κάτι ανάλογο και για τον θρησκευτικό γάμο. Οι γονείς μου πάντως που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο είναι εξίσου παντρεμένοι με τους υπόλοιπους και σίγουρα περισσότερο από πολλούς.pilotos έγραψε:Ο πολιτικός δεν είναι γάμος, αλλά μια πράξη διοικητικού περιεχομένουMANIAKOS έγραψε:Ενα σωρό έξοδα .....
Αν αγαπάς την ομαδα Γιώργη θα κάνες πολιτικό γάμο κ τελείωνε η ιστορια κ τα λεφτα θα πήγαιναν στο δεκαρ
SM-G935F
RoMaN έγραψε:ποτέ μην της πεις το PIN από τη κάρτα σου...
Αρθρο 1367 παρ.1 ΑΚ: ο γαμος τελειται ειτε με τη συγχρονη δηλωση των μελλονυμφων οτι συμφωνουν σ αυτο (πολιτικος γαμος) ειτε με ιερολογια της ανατολικης ορθοδοξης εκκλησιας ή απο αλλο λειτουργο αλλου δογματος ή θρησκευματος γνωστου στην Ελλαδα.PAOK_Antarctica έγραψε:Πολύ εύκολα μπορώ να πω κάτι ανάλογο και για τον θρησκευτικό γάμο. Οι γονείς μου πάντως που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο είναι εξίσου παντρεμένοι με τους υπόλοιπους και σίγουρα περισσότερο από πολλούς.pilotos έγραψε:Ο πολιτικός δεν είναι γάμος, αλλά μια πράξη διοικητικού περιεχομένουMANIAKOS έγραψε:Ενα σωρό έξοδα .....
Αν αγαπάς την ομαδα Γιώργη θα κάνες πολιτικό γάμο κ τελείωνε η ιστορια κ τα λεφτα θα πήγαιναν στο δεκαρ
SM-G935F
Δικαίωμά σου όμως δεν είναι να υποτιμάς τους γάμους των άλλων.pilotos έγραψε:Δικαίωμα σου, να πιστεύεις σε κάτι ή όχι.
SM-G935F
Με το συμπαθειο, κ@λος θα γινουμε αν ανοιξει τετοιο τοπικ...RoMaN έγραψε:Όντως off-topic...
Καμιά φορά με ξύνει το χέρι να ανοίξω ένα topic "Θρησκεία", αλλά θα πρέπει να βάλουμε άλλος 5 mods και να διεκδικήσουμε και βασικό μισθό..
Βέβαια, θα ανέβει και η κίνηση εδώ κατακόρυφα..![]()
Τέλος τα off, αν θέλετε πηγαίνετε Καφενείο...ή στο Κοινωνία, ξέρω 'γώ..
Οφ τοπικ, αλλα ο γαμος ειναι ενα χαρτι, τιποτα πιο πολυ. Ενα χαρτι που σου δινει ενα βιβλιαριο υγειας αν εισαι ανεργος (αυτο του αντρα ή της γυναικας σου δηλαδη, αν εργαζεται βεβαια), σου εδινε -γιατι πλεον κοπηκε- ενα επιδομα γαμου πανω στον μισθο σου, ενα επιδομα παιδιων και περιθαλψη στο κρατικο συστημα υγειας για τα ανηλικα παιδια σου. Και ο πολιτικος γαμος ενα χαρτι ειναι επισης. Να ρωτησουμε ολες τις παντρεμενες σε εκκλησια, που οπου βρουνε πουλι πανε και καθονται επανω, πως νοιωθουν με τον θρησκευτικο γαμο τους;;; Απειρα τα παραδειγματα!!! Τα πιο μεγαλα χωνιά, θεούτσες ειναι!!! Μιλωντας παντα απο προσωπικη πειρα, αλλα νομιζω στον μεσο όρο ανηκω. Η ιδια ερωτηση βεβαια θα μπορουσε να γινει και προς τους αντρες, για να μην παρεξηγηθουμε!!!PAOK_Antarctica έγραψε:Πολύ εύκολα μπορώ να πω κάτι ανάλογο και για τον θρησκευτικό γάμο. Οι γονείς μου πάντως που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο είναι εξίσου παντρεμένοι με τους υπόλοιπους και σίγουρα περισσότερο από πολλούς.pilotos έγραψε:Ο πολιτικός δεν είναι γάμος, αλλά μια πράξη διοικητικού περιεχομένουMANIAKOS έγραψε:Ενα σωρό έξοδα .....
SM-G935F