Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Asimos

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Asimos »

Ειναι και αυτα τα 40 χρονια κοντά που κουβαλάω στην πλάτη και με τις εμπειρίες που εχω δεν μπορώ να πιστέψω κάποια πράγματα....
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

PaokPatraG4 έγραψε:Χαλαρη κουβεντουλα γελακια με τους ΑΡΔ χαχαχου χαχαχα και τετοια....απαντηση σε βασικα ερωτηματα δεν εδωσε οποτε τι να πουμε....καταλαβε κανεις το πλανο της ομαδας;;;;φετος του χρονου;;;;σε 2 χρονια;;;;Το μονο που ελεγε συνεχεια οτι θα κινουμαστε στο πλαισιο του FFP και οτι εσοδα εχουμε τοσα εξοδα θα εχουμε για το αγωνιστικο κομματι...δηλαδη εαν δεν εχει εσοδα απο εισιτηρια χορηγους κτλ θα καταντησουμε να βλεπουμε μεταγραφες με το κυαλι...αρα αδερφια απο εδω και περα στηριξη στην Κ20 και εχει Παναγια που λεει και ο ΑΑ...
Πραγματικα το προβαδισμα του επενδυτη που ακριβως θα φαινεται στον Π.Α.Ο.Κ. ?? FFP,ακαδημιες,εσοδα εξοδα μακαρι να βγουμε Ευρωπη να παρουμε αλλο 1 μυριο κτλπ(αυτα νομιζα ηταν η Ζαγορακη εποχη).Τι να πω αυτος ο Π.Α.Ο.Κ. trollarei ασταματητα...
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Λοιπόν, επειδή από τον τρόπο που τα έγραψα μάλλον πέρασα λάθος μήνυμα...Δεν τον θεωρώ άχρηστο, λογικά θα κάνει δουλειά για να λένε τόσα καλά για αυτόν την Μακάμπι. ΚΑι ελπίζω να κάνει δουλειά.
Αλλά σήμερα δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτή η συνέντευξη τύπου (έτσι όπως εξελίχτηκε εννοώ). Δε μάθαμε τίποτε παραπάνω από όσα ξέραμε. Δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένος για να παρουσιάσει ΚΑΤΙ. Εκεί ρίχνω τα πυρά μου εγώ. Αφού βγήκε, ΕΠΡΕΠΕ να είναι προετοιμασμένος πολύ πολύ καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

klainmein έγραψε:Λοιπόν, επειδή από τον τρόπο που τα έγραψα μάλλον πέρασα λάθος μήνυμα...Δεν τον θεωρώ άχρηστο, λογικά θα κάνει δουλειά για να λένε τόσα καλά για αυτόν την Μακάμπι. ΚΑι ελπίζω να κάνει δουλειά.
Αλλά σήμερα δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτή η συνέντευξη τύπου (έτσι όπως εξελίχτηκε εννοώ). Δε μάθαμε τίποτε παραπάνω από όσα ξέραμε. Δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένος για να παρουσιάσει ΚΑΤΙ. Εκεί ρίχνω τα πυρά μου εγώ. Αφού βγήκε, ΕΠΡΕΠΕ να είναι προετοιμασμένος πολύ πολύ καλύτερα.
νομιζω οτι η συνεντευξη εγινε καθαρα για να γινει.Τοσο καιρο ειχαν φαγωθει παρα πολλοι γιατι δεν βγαινει να μιλησει.Ε να που βγηκε.Αλλα τελικα δεν ηταν απλα να μιλησει αλλα να ακουσουμε και αυτα που θελουμε να ακουσουμε.
Ειμαι σιγουρος οτι και το τελευταιο να συνεβαινε παλι κατι θα βρισκαμε να του προσαψουμε.Δεν βγαζεις ακρη.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Μ@λ@κι@ μου που δεν το διευκρίνισα πριν στο μήνυμα μου.

Δεν ήταν προσωπική επίθεση στον klain...
Απλά πήρα ένα κομμάτι από το σχόλιο του που κόλλαγε επειδή πολλοί που είπαν "είναι soft, light κτλ κτλ κτλ." θα σκέφτηκαν "Αφού είναι όλα αυτά γιατί κανόνισε την συνέντευξη?".
Δεν πρόκυτε να κράξω ή να κρίνω έναν άνθρωπό που είναι βαριά βαριά 2 μήνες στην ομάδα και είχε το σθένος πάνω στον χαμό να βγει να μιλήσει (έστω και αερολογόντας) ενώ κάποιοι που είναι "χωμένοι βαθιά" πολύ καιρό τώρα κρύβονται μέχρι να καταλαγιάσει ο μπουχός! Πού ήταν αυτοί λοιπόν τον Απρίλιο όπως λες να πουν αυτά που είπε ο Τζακ τώρα? Τι φοβόντουσαν?
Και κάτι απλό... Τι αλήθειες να πει όταν ακόμα μαθαίνει πως λειτουργεί η ΠΑΕ?

ΥΣ. Για να καταλάβεις klain ότι δεν ήταν προσωπική επίθεση σε σένα... σε αυτό που λες "Για όλα τα άλλα που έγραψα, κουβέντα δε λες όμως"... δεν λέω κάτι γιατί απλά ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου.
Συγνώμη λοιπόν και το λήγω εδώ. Την επόμενη φορά θα είμαι ποιο προσεκτικός...
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

GiorgosAtha έγραψε:Μ@λ@κι@ μου που δεν το διευκρίνισα πριν στο μήνυμα μου.

Δεν ήταν προσωπική επίθεση στον klain...
Απλά πήρα ένα κομμάτι από το σχόλιο του που κόλλαγε επειδή πολλοί που είπαν "είναι soft, light κτλ κτλ κτλ." θα σκέφτηκαν "Αφού είναι όλα αυτά γιατί κανόνισε την συνέντευξη?".
Δεν πρόκυτε να κράξω ή να κρίνω έναν άνθρωπό που είναι βαριά βαριά 2 μήνες στην ομάδα και είχε το σθένος πάνω στον χαμό να βγει να μιλήσει (έστω και αερολογόντας) ενώ κάποιοι που είναι "χωμένοι βαθιά" πολύ καιρό τώρα κρύβονται μέχρι να καταλαγιάσει ο μπουχός! Πού ήταν αυτοί λοιπόν τον Απρίλιο όπως λες να πουν αυτά που είπε ο Τζακ τώρα? Τι φοβόντουσαν?
Και κάτι απλό... Τι αλήθειες να πει όταν ακόμα μαθαίνει πως λειτουργεί η ΠΑΕ?

ΥΣ. Για να καταλάβεις klain ότι δεν ήταν προσωπική επίθεση σε σένα... σε αυτό που λες "Για όλα τα άλλα που έγραψα, κουβέντα δε λες όμως"... δεν λέω κάτι γιατί απλά ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου.
Συγνώμη λοιπόν και το λήγω εδώ. Την επόμενη φορά θα είμαι ποιο προσεκτικός...
Καλή καρδιά... :) Αν δεν πάθει τίποτα με όλα αυτά που γίνονται...Συγγνώμη και από εμένα, ήμουν επιθετικός...απλά απογοητεύτηκα για άλλη μια φορά με τα σημερινά...
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

klainmein έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Λοπον, περιμενα να δω ολη τη συνεντευξη για να μην αδικησω κανεναν. Επειδη αναφερθηκε καπου πως ειναι λάιτ κλπ ο Αγγελιδης και δεν κανει...εγω δε θελω τρομοκρατη στη διοικηση του ΠΑΟΚ. Αν ο προεδρος της ΠΑΕ ειναι ανθρωπος με γνωσεις διοικησης και αποκρυσταλλωμενες αρχες γι δημιουργι πλανου μου αρκει.

Ομως η συγκεκριμενη συνεντευξη για μενα ηταν απλα μια "υποχρεωση" γι αυτον. Δεν εξηγειται αλλιως. Ο ιδιος δηλωσε, "πως σε 14 μερες να ξερω τον τροπο λειτουργιας της ΠΑΕ?" Δεν εχει αδικο, ομως τοτε για ποιον σκοπο να την κανει? Βγηκε ν κανει συνεντευξη χωρις να εχει τιποτα να πει. Και εχει δικιο ο καθε Τζαντζαρας να του λεει πως με σκορπιες ερωτησεις δε βγαινει ακρη. Αν δεν ξερεις την κατασταση που επικρατει και δεν ξερεις τι θες να κανεις γιατι να βγεις να μιλησεις? Δεν ειναι σοβαρη προσεγγιση. Για κουβεντουλα πηγαν εκει οι δημοσιογραφοι?

Με χαλασε απιστευτα η "ειρωνια" με την οποια απαντησε στην ερωτηση "γιατι δεν υπογραφει ο κλαους". Η απαντηση του ηταν "μου ειπε θελει να το σκεφτει" και τον πηραβε τα γελια. Ολα αυτα για μια ερωτηση που ολοι μας την κανουμε τον τελευταιο καιρο και περιμεναμε απαντησεις.

Βασικα επι τοις ουσιας δεν απαντησε σε καμια ερωτηση. Οποτε τι να συζηταμε ρε παιδια? Θελω να πιστευω πως ειναι σοβαρος ανθρωπος και πως θα εχει το κουμαντο στην ΠΑΕ απλα κατω απο την αφορητη πιεση στο προσωπο του Ιβαν, αναγκαστηκε να βγει να μιλησει χωρις να εχει κατι χειροπιαστο.

ΥΓ Συγκρινετε τη συνεντευξη της ΠΑΕ Παναθηναικος μ αυτην της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα καταλαβετε τις διαφορες των δυο ομαδων. Σε εκεινη ηταν παροντες ολοι και ο καθενας εκανε αναφορα στα του τομεα του και στη δικια μας πηγαν για καφε και χαλαρο μπλα μπλα με εναν τυπο που δε γνωριζει ο ανθρωπος το τι συμβαινει. Ανοργανωσια
Όταν ανέφερα το soft, εννοούσα κι εγώ επικοινωνιακά. Δεν έχει δυναμισμό.
Συμφωνώ +ΑΠΕΙΡΟ σε όσα λες γενικά.
Καλα, και απο το παρουσιαστικό του, δεν τον λες δυναμικό τύπο.
Ειπε για να πει. Γιατι του είπαν οτι πρέπει να μιλήσει κάποια στιγμή στο ευρύ κοινό. Τιποτα περισσότερο, τιποτα λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κανείς δεν μπορεί να πει για τον Αγγελίδη. Έχει τόσο λίγο χρόνο στην ομάδα, που είναι πρακτικά αδύνατον να έχει κάνει κάτι το τόσο ουσιαστικό. Τώρα, αν δεν σας φαίνεται και τόσο επικοινωνιακός ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, εδώ δεν ήρθε για να επικοινωνεί αλλά για να βάλει μια τάξη, αν αυτό γίνεται.

Σαν παρουσίαση πάντως, ήταν για κλάματα, υποτίθεται ότι είναι η πρώτη παρουσία του ανθρώπου που διοικεί τον ΠΑΟΚ κι αυτό ήταν <<μαζεύτηκαν τρεις φίλοι και λέγανε για το σταφύλι.>>

Ο Αγγελίδης θα πρέπει να κριθεί στο τέλος των 5 χρόνων που αυτός έθεσε -αν μείνει τόσο (που αποκλείεται, αλλά λέμε τώρα, ποτέ δεν ξέρεις)- κι αν αυτά που είπε (έστω αυτά τα ολίγα) γίνουν πράξη.
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Athens έγραψε:αυτος εαν κατεβει στην αθηνα, κατι λαμογια θα τον κανουν μια χαψια...αν επελεξαν αυτον για εκπροσωπο θα γελασει και το παρδαλο κατσικι
+1926
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ακόμα δεν τον είδαμε,Γιάννη τον βαφτίσαμε με φαίνεται. Καθίστε ρε τεχνοκράτης είναι ο άνθρωπος,βγήκε να κάνει μια συν.Τύπου αμέσως να πέστε να τον φάτε? Τι περιμένατε,να ανακοινώσει μεταγραφή σήμερα? Τελικά αν δεν έχει κάτι να γκρινιάζει ο ΠΑΟΚτσής δε μπορεί ναούμε καθόλου...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτο που μιλαει με κυπριακη προφορα δεν το λετε ; ωρε που παμε :):)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ελαχιστες σωστες ερωτησεις αλλα και σε αυτες ο νεος προεδρος εκανε οτι δεν μπορει να κανει κανεις ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ (ντριπλα)
σορρυ αλλα εγω δεν καταλαβα τιποτα.ουτε ποιο ειναιτο οργανογραμμα της εταιριας,ουτε ποιο ειναι το πλανο της,ουτε πως θα λειτουργησει το αγωνιστικο τμημα που εχει ως στοχο τον πρωταθλητισμο,ουτε γιατι η παε ειναι μουγκη απεναντι στους φιλαθλους της (την στιγμη που παραδεχεται οτι οι ποδοσφαιρικες ομαδς ειναι για τον κοσμο),ουτε τιποτα.

υγ συνηθως στην παρουσιαση νεου προεδρου ειναι στο πανελ και ο απερχομενος κανοντας εναν απολογισμο της θητειας του και προλογιζοντας τον νεο.
βεβαια αυτα για τον ΠΑΟΚ ειναι ψιλα γραμματα
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

εγω μαλλον αλλα καταλαβα απο την σ.τ. .. ειδα εναν κυριο ο οποιος ειναι πολυ σοβαρος (ελληνικα ειναι σπαστα και φαινεται οτι μιλαει αγγλικα πιο πολυ απο την προφορα του) .. παντως ειπε αρκετα πραγματακια και οποιος ηθελε να τα ακουσει τα ακουσε..μιλησε για ομαδα που θα στηριζεται στις ακαδημιες + εμπειρους παικτες και για ενα πλανο 5 χρονων.. με 14 μερες στην ομαδα δεν εχω καποια αλλη απαιτηση..και πολλα ειπε κατα την γνωμη.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

klainmein έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε: Τι σου έδειξε δηλαδή ρε φίλε? πρόεδρος είναι όχι εκπρόσωπος τύπου! Ο πρόεδρος κρίνεται απο τη δουλειά και τα αποτελέσματα! Είναι ξεκάθαρο οτι ο τύπος δεν θέλει να μιλάει στον αέρα αλλά θέλει να ξέρει σε βάθος όλα τα θέματα και αυτό θα το κάνει μέσα απο σκληρή δουλειά...έλεος εκτός απο προπονητές κΑι τεχνικούς διευθυντές τώρα γεμίσαμε και CEO και στελέχη έχω! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για μια τέτοια θέση, μην κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε...
ΝΑι, είδαμε και τους εκπροσώπους Τύπου! "Ρε φίλε", εάν δε θέλει να μιλάει στον αέρα ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. Για χαλάρωσε λίγο. Ήταν αυτές προγραμματικές δηλώσεις ενός CEO για μια εταιρεία; Θα τρελαθούμε; Ας οργανωνόταν και μέχρι τότε ας έμενε με την ανακοίνωση που έβγαλε.
Δε με νοιάζει για τις μεταγραφές, δουλειά του Βρύζα είναι, αυτός πρέπει να ερωτηθή. Αλλά ένα πλάνο για την μελλοντική εξέλιξη της εταιρείας ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. Ένα οργανόγραμμα ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. Κοροϊδευόμαστε ή κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ήταν το σημερινό και όσοι θέλετε να εθελοτυφλείτε μεγειά σας με χαρά σας. Και δεν έχει δύο εβδομάδες στην εταιρεία, αφήστε το αυτή τη δικαιολογία. ΜΗΝΕΣ συζητούσε με τον Σαββίδη για να αναλάβει.Δηλαδή, πώς ανέλαβε;;Δεν έψαξε την εταιρεία και τη δομή της;Μακάρι να υπάρχει πλάνο, αλλά εγώ δεν βλέπω ΚΑΝΕΝΑ πλάνο.[/

Δυο εβδομάδες εχει επίσημα στην ομάδα!! Το τι προεργασία έκανε ο ίδιος πριν δεν σημαίνει οτι θα έβγαινε σήμερα να παρουσιάσει αναλυτικό πλάνο για μεταγραφές,χρέη,γήπεδο, προπονητικό και να μας πει και τον καφέ στο τέλος! Δεν μπορεί να γνωρίζει τόσα θέματα και τόσο πολύπλοκα σε τόσο λίγο χρόνο!και θα ήταν και αφελές απο μέρος του να αραδιασει λόγια ενώ είναι φανερό οτι θέλει να μελετήσει κάτι πολύ καλα πριν πει ένα πράγμα...τώρα όλα αυτά ας μην κανόνισε την συνέντευξη δεν μου λένε τίποτα εμένα,αν εσύ το βλέπεις σαν τραγωδία δες το, τι να σου πω...μάλλον έχεις περίεργη αντίληψη της τραγωδίας... Και όσον αφορά στο σοφτ που λένε διάφοροι, τι θελουμε δηλαδή? τον τσέ γκεβαρα με σπουδές χαρβαρντ στη διοίκηση επιχειρήσεων? αν είναι δυνατόν όλα να μας ξινιζουν και να μας βρωμανε...

Υγ. Τι θα πει δεν βλέπεις ΚΑΝΕΝΑ πλάνο? δηλαδή ένας άνθρωπος τεχνοκράτης που τον ακολουθεί μια πολύ καλή φήμη και με ένα καλό βιογραφικό, αποφάσισε ξαφνικά να τα γράψει όλα στα τέτοια του και να έρθει στον ΠΑΟΚ με βάρκα την ελπίδα? φτάνει με τις υπερβολές...ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ ...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Για την διάρκεια του συμβολαίου του και το μπάτζετ: "Οι όροι της συμφωνίας μου με τον ΠΑΟΚ είναι εσωτερικό θέμα. Όσον αφορά στο μπάτζετ έχω καταλάβει τα όρια. Υπάρχουν και οι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ το financial fair play και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε απ' αυτά τα πλαίσια"

σαφεστατη απαντηση για το μπατζετ!! εχει λεει καταλαβει τα ορια, ε δεν μας το λες και σε μας που εκτος απο οπαδοι ειμαστε και πελατες για να ξερουμε και μεις τι μπατζετ θα διαθετουμε για την ομαδα...?
οταν εμεις κανουμε χιλιομετρα ρε φιλε, ξερουμε ποσο βενζινη θα καψουμε, τι φαγητο θα φαμε στο πηγαινε ελα, αν θα παρουμε αναμηνηστικα απο την μπουτικ ποσα θα διαθεσουμε και το λεμε στην οικογενεια....
εσυ δεν μπορεις να μας πεις γι αυτην την χρονια αν το μπατζετ μας θα κυμανθει απο 6 εως 8 μυρια ευρω?
ντεμεκ προεδρας εισαι...η μαλλον δεν ξερεις...?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”