Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Demir »

Αν διώξουν τον Λουκάς είναι μεγάλοι μπουφοι!!!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

[quote="desperandoεμέναεεδώ ι αστειο σε αυτον τον ΠΑΟΚ σε αυτο το ελληνικο πρωταθλημα να μου λενε εμενα οτι δεν χωραει παικτης ο οποιος επαιζε στην τριτη δυναμη της ισπανιας (βαλενθια)βασικος και στην σεβιλλη των νεγρεδο-χεσους-ρακιτιτς-μεδελ-κοντομπια-περοτι-ρεγιες και αλλων παικταραδων.

δεν ειναι δυνατον να μου λενε οτι ο επι σειρα ετων αρχηγος της αλκμαρ δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.απο ποτε γιναμε μπαρτσελονα και δεν το καταλαβα?
ειναι λεει πολυ υψηλα τα συμβολαια τους και θα πρεπει να μειωσουμε το μπατζετ και τα συμβολαια να μην εχουν τοσο μεγαλη διαφορα.

αν ηθελα χαμηλα συμβολαια και τιμια αλλα αμπαλη ομαδα δεν θα εβαζα δερβεναγα πανω απ το κεφαλι μου να μοστραρει σε ολη την ελλαδα ως το αφεντικο του ΠΑΟΚ.
η μοστρα πληρωνεται και πληρωνεται ακριβα.

υγ τιποτα σε αυτον τον κοσμο δεν ειναι τυχαιο.
δεν ειναι τυχαιο που τον τελευταιο καιρου ακους απο τα αρδ μονο για τους χουσεν-μαντουρο-μαρτενς και οτι εξαιτιας τους η ομαδα εμεινε με 15 παικτες στα πλει οφ. ιδιοτελη ψεματα.γιατι τον εναν τον καθαρισε ο γχ γιατι τον θεωρησε υπευθυνο για την ισσοπαλια στο 3-3 επειδη δεν πασαρε του το κρατησε μανιατικο,ο αλλος ηταν τραυματιας και οπως λεει ο ιδιος ευθυνη ειχε το ιατρικο τιμ της ομαδας γιατι δυο φορες παραπονεθηκε για πονους στο πελμα αλλα του ειπαν οτι ηταν φυσιολογικο λογο των πολλων παιχνιδιων αποτομα αλλα και της διαφορας των γηπεδων.
και τον τριτο τον εβαλε για 2 45λεπτα χωρις ρυθμο ,χωρις τιποτα και περιμενε τι?να του παρει μονος του τα παιχνιδια?
εδω λογο της ανικανοτητας καποιων ο περισσοτερος κοσμος εβλεπε μεχρι και τον νατχο λιγο.ε βεβαια δεν θα τον βλεπει οταν για πρωτη φορα στην καριερα επαιζε δεξι χαφ-εξτρεμ?

για τα φυντανια που φεραμε εμεις ομως τσιμουδια.
το οτι ο λουκας εθεσε εαυτον εκτος ομαδας γιατι του μιλησανε σε εντονο υφος δεν ακουστηκε τιποτα.
για την μεγαλη επιτυχεια να μας φερουν τον νινη για βασικο δεκαρι και οτι τους τελευταιους μηνες εκανε τουρισμο στην Τουμπα και στηνμεσημβρια τιποτα.μου βγαζουνκαι αρθρακι μετα αν σωζεται αυτη η καριερα.στα παπακια μου ρε μακακες

το οτι μου φεραν το καλοκαιρι 2 αριστερα μπακ για να κανει ο λινο 50 παιχνιδια φετος τσιμουδια.σεενα παιχνιδι των πλει οφ δεν τον ειχες και δεν εκανες ουτε φαση.
που προσπαθουαν να με πεισουν οτι ο σκονδρας ειναι μπακ επιπεδου ΠΑΟΚ και οτι κανει και καλα παιχνιδια αυτο παλι που το πας.

αλλα ειπαμε για ολα φετος φταιει ο κακος ο στεφενς και οι επιλογες του[/quote]

+1000000000 απο εμενα ο μαρτινς ειναι πουλεν χρονο θέλει μια παράκληση στην παε ,όχι άλλοι 10 αμπαλοι των 300000 χ Φερέ 3 του 1000000 και καλούς δεν θες οολική αναδόμηση π ως κάποιοι στο χαζοπολις λενε
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ο Μαρτενς θέλει χρόνο συμφωνω. Εκτός αν έχει θέματα τραυματισμού ή θέλει να φύγει και ο ίδιος.

Ο Μαντουρο δεν έδειξε κάτι και νομίζω ότι με τέτοιο συμβόλαιο βρίσκεις κάτι καλύτερο. Πολύ βαρύς, πολύ αργός.

Μια από τα ίδια και ο Τζιολης. Έφυγες αγόρι μου γιατί φοβηθηκες τον ανταγωνισμό; αντε γεια. ..!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

αν μου επιτρεπεις διαφωνω στο οτι ο μαντουρο δεν εδειξε κατι.
ηρθε μετα απο 6 μηνες απραξιας και μπηκε κατευθειαν στην ενδεκαδα και ολοι περιμεναμε θαυματα.
στα πρωτα ματς ηταν καλος, σκοραρε αρκετα κιολας. μετα ηταν λογικο να πεσει η αποδοση του και να χει και τραυματισμους. ηταν ανενεργος τοσο καιρο και ξαφνικα βρεθηκε να παιζει στους 32 του γιουροπα με αντιπαλο τη μπενφικα και ματς τεταρτη-κυριακη ασταματητα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

PAOK_Antarctica έγραψε:... τον Νίνη, τον Σπυρόπουλο, τον Σαβίνι, τον Φιλομένο, τον Ρομπέρ...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

KOSTAS54 έγραψε:
nikolasf έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Υποθετω οτι εκτος των αγ αγώνων τους ειδαν και στις προπονήσεις. Οπότε αν τους στείλουν σημαίνει οτι μετρήθηκαν, ζυγίσθηκαν και βρέθηκαν ελλιποβαρείς.
Αν δε, αναλογιστώ και ποια τεχνικά και αντικειμενικά μυαλά τους έκριναν, :? :? :? τότε κοιμάμαι ήσυχος!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αυτά που έφεραν τον Γκαρσια, τον κοντρερας, τον Ιβιτς. Τον Μουσλι, τον Χαλκιά, τον Λοινο, τον Βιερίνια,..............
Για δες ποιοι ήταν εκείνη την εποχή στην διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ!!!!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

rainmaker έγραψε:Τη μέρα που θα σταματήσουμε να μεταφέρουμε και να εκφράζουμε τα νεύρα μας για τις μαλακισμένες φήμες, δήθεν ειδήσεις και κόμπλεξ δημοσιογράφων και λοιπών ηλιθίων, στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, θα ανοίξω σαμπάνια.

Πάλι ο Σαββίδης φταίει;

Χαλαρώστε λίγο, Μαιο έχουμε. Και δεν ανακοινώθηκε τίποτα. Έλεος πια.
καπου εδω ειμαι και εγω
ρε μην πατε αμεσως στα ....κοκκινα
αν και ειμαι καπως παγωμενος......τον στηριζω ομως.....με τον αγγελο για ενα πραγμα τον βγαζω το καπελο...
ποιος κολκας και ποιος μολκας

αν δεν ακουσω τον αγγελο δεν πιστευω πλεον τιποτα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Demir έγραψε:Δυστυχώς όσο κ να κραζουμε σίγουρα θα μειωθεί το μπατζετ κ είναι κ λογικό.. Φέτος είχαμε 18 εκ !!! Με έσοδα ούτε 13..
Αυτό από πού προκύπτει ακριβώς?
Γύρω στα 7-8 ήταν τα έσοδα μόνο από Ευρώπη..

Πιο πάνω ο despe τα είπε σωστά.
Γενικά βλέπω πολλές απόψεις εδώ μέσα συμβιβασμένες οτι η ομάδα θα κάνει κάτι σαν "εξυγίανση" να το πω.. πως να το πω δε ξέρω..
Συμβιβασμό για 3ο-4ος πάλι βλέπω..
Ας γίνω πάλι ο "κακός" και ο "επικύνδινος" στο τόπικ αυτό, ελπίζω μετά από πέρσυ να έχω και ομοϊδεάτες, και όχι συμβιβασμένους..
Πάμε ΠΑΟΚ για νέους Λόπεθ της Σεκούντα Ντιβιζιόν, πάμε για τους νέους Σαββίνιδες που "κάτσε ρε Πάρολε να τον δούμε στο χόρτο.."
Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρονιά.. το περίσσευμα των μανατζαρέων να τον πλασάρουν στον ΠΑΟΚ να πληρώνουμε τον άνθρακα θησαυρό.. Λάθη λάθη λάθη και λάθη.. Φτάνει...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Νομιζω πως λειπουν οι παικτες value for money.Συμφωνω με την φημολογουμενη μειωση μπατζετ,οχι ομως εις βαρος της ποιοτητας.μειωση μπατζετ για τα χρεη η δημιουργιαμ προπονητικου ναι,χωρις να μπαινει σε δευτερη μοιρα το αγωνιστικο.Χρειαζονται παικτες που να μποορουν να παιξουν σε παραπανω απο 1 θεσεις,να ειναι σε καλη ποδοσφιαρικη ηλικια.δεν με χαλαει να ειναι απο Ρουμανια,Σεγκουντα Ντβιζιον,Βουλγαρια η Λιγκ 2.Αρκει να μην ειναι λιμα.
Δυστυχως στον τομεα επιλογη παικτων δεν εχω καμια εμπιστοσυνη,ουτε στον Αγγελο,ουτε στον Βρυζα.Ισως ο Κωνσταντινιδης,με πασα επιφυλαξη,γιατι καποια δειγματα εχει δωσει ,εστω με παικτες που ηθελε να φερει στην ομαδα,οπως τον Μπακα τησ Σεβιλλης ,που τοτε επαιζε ακομα Κολομβια.
paok 4

Δημοσίευση από paok 4 »

Ρε μαγκες κατι ασχετο,ξερει κανεις τι απεγινε ενας βραζιλιανος(δεκαρακι νομιζω)που δοκιμαζοταν αφου εμεινε ελευθερος απο ομαδα της Oυκρανιας;
berard

Δημοσίευση από berard »

Kalispera se olous tous xristes.Pisteuw pws kalitera na kleisoume ta aytia mas giati tha akousoume polla opws kai oles tis xronies poso malista twra pou den exoume apla proedro alla KRATOS.Makari pantws na isxuei kai to trelo PAOKTSAKI na erthei Toumpa na paroume fwtia.FORZA PAOKARA OE OE OE
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Parolos έγραψε:
Demir έγραψε:Δυστυχώς όσο κ να κραζουμε σίγουρα θα μειωθεί το μπατζετ κ είναι κ λογικό.. Φέτος είχαμε 18 εκ !!! Με έσοδα ούτε 13..
Αυτό από πού προκύπτει ακριβώς?
Γύρω στα 7-8 ήταν τα έσοδα μόνο από Ευρώπη..

Πιο πάνω ο despe τα είπε σωστά.
Γενικά βλέπω πολλές απόψεις εδώ μέσα συμβιβασμένες οτι η ομάδα θα κάνει κάτι σαν "εξυγίανση" να το πω.. πως να το πω δε ξέρω..
Συμβιβασμό για 3ο-4ος πάλι βλέπω..
Ας γίνω πάλι ο "κακός" και ο "επικύνδινος" στο τόπικ αυτό, ελπίζω μετά από πέρσυ να έχω και ομοϊδεάτες, και όχι συμβιβασμένους..
Πάμε ΠΑΟΚ για νέους Λόπεθ της Σεκούντα Ντιβιζιόν, πάμε για τους νέους Σαββίνιδες που "κάτσε ρε Πάρολε να τον δούμε στο χόρτο.."
Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρονιά.. το περίσσευμα των μανατζαρέων να τον πλασάρουν στον ΠΑΟΚ να πληρώνουμε τον άνθρακα θησαυρό.. Λάθη λάθη λάθη και λάθη.. Φτάνει...
8,5 εκατομμύρια πήραμε από το Europa league χωρίς τα έσοδα από τα εισιτήρια στην Ευρώπη.
http://www.metrosport.gr/articles_det.asp?artid=58110

Αν είναι η ομάδα του καλοκαιριού του '12 προ της έλευσης Σαββίδη να είναι πιο ακριβή από αυτή του καλοκαιριού του '14 για ποιο λόγο έχουμε μεγαλομέτοχο;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Γιατί πλήρωσε τα χρωστούμενα που είχαμε , αν δεν το έκανε τώρα πιθανόν θα παίζαμε γ μαζί με ΑΕΚ .... Και φέτος χωρίς τα 2-3 μυρια απο πλευ ΟΦ c.l κ είσοδο βάζελοι στο Europa τα έσοδα από Ευρώπη πανε το μέγιστο 4-5!!!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Δεν παιζει κανενα σεναριο με τους μανατζερ των Μαντουρο,Μαρτενς,Λουκας κ δεν ξερω απο που πηγαζει ολο αυτο,
θα παρακαλουσα για μια πηγη αξιοπιστη που να το αναφερει.....
Δεν ξερω πως μετρατε το μπατζετ μερικοι εδω μεσα αλλα ειμαι σιγουρος οτι καπου κανετε λαθος στην προσθεση....
Αν μετραμε την αξια σαν συμβολαια απλα να αναφερω οτι το 2009/10 το μπατζετ ηταν
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΑΟΚ 2009-2010............:8.795.000€ συμφωνα με αναφορες εδω μεσα κ σε σαιτ κ γενικα παντου τις επομενες 2 χρονιες επεσε ακομα πιο πολυ νομιζω εφτασε κοντα στα 6,τωρα πως μπορουμε εμεις να συγκρινουμε το μπατζετ τοτε με τωρα ακομα απορω...
Αν καποιος βλεπει αξιες στο τρανσφερ η βλεπει ισολογισμους κ τους συγχεει με το καθαρο μπατζετ του αγωνιστικου τμηματος ειναι απλα ανεπιδεκτος μαθησεως....
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Συμφωνώ απόλυτα με τους desperado και parolοs...έχουν απόλυτο δίκιο σε ό,τι λένε!!!!!!
Θέλω να πω δυο λόγια για τους νεαρούς απο τις ακαδημίες μας.Πρωτα απ'ολα κάθε παίκτης που γίνεται 18,19,20 χρονών δε σημαίνει κιόλας οτι πρεπει να έχει και θέση στο ροστερ της ομάδας αυτομάτως .Θα υπάρξουν χρονιές που ούτε ένας παίκτης δε θα μας βγει!
Αυτοί που ειναι τωρα στο ροστερ (δανεικοί και αγωνιζόμενοι) νομίζω πως ειναι ήδη παρά πολλοί.Πιστευω πως χρειάζεται να πάρουμε αποφάσεις με το όποιο τίμημα.Κρατας αυτούς που πιστεύεις αφήνεις ελεύθερους τους άλλους ή τους δίνεις μαζικά για ανταλλάγματα σε μια μεταγραφή που θέλεις να κανεις.Αυτο που λέω ξέρω οτι έχει και ένα κόστος.Ισως κάποιος ή αν θέλετε καποιοι να κάνουν παπάδες αύριο μεθαύριο και να τριβουμε τα μάτια μας.Ετσι ομως προχωράς μπροστά,ξεκαθαρίζεις το ροστερ και αξιοποιείς παράλληλα τους παίκτες αυτούς με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα.Μην σας κάνει εντύπωση αλλά κάποια απ'αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να προσφέρουν ΜΟΝΟ ως ανταλλάγματα για μεταγραφές.Ακούγομαι κυνικός το ξέρω αλλά αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία.Π.χ. ο Κιτσιου για μένα δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ!!!Ανηκω στη συντριπτική μειοψηφία το ξέρω αλλα αυτο είδα εγώ φέτος σε μια πολύ μεγάλη σειρά αγώνων τη χρονιά που μόλις τελείωσε.Τον προσφερεις λοιπόν ως αντάλλαγμα για να πάρεις τον Χ Βλαχοδημο ή Κολοβο ή δεν ξέρω ποιον άλλο.Μπορει να μην σου βγουν οι παίκτες αυτοί και ο Στελλάκης να πάρει μεταγραφή στη Γιούβε!Έτσι είναι η ζωή ,έτσι ειναι το ποδόσφαιρο.Επαιξες κι έχασες.ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΣ όμως μπροστά προσπαθήσεις για κάτι καλύτερο πας γι αλλα.Τωρα έχουμε ένα λεωφορείο πιτσιρίκια που πανε κι έρχονται,γίνονται βασικοί και μετά δίνονται δανεικοί,εξετάζονται απο τον κάθε νέο προπονητή και επανεξετάζονται σε κάθε προετοιμασία και ολα τριγύρω αλλα ζούνε κι ολα τα ίδια μένουν.Έτσι σε κάθε μεταγραφική περίοδο δεν ξέρουμε τι παίκτες θελουμε γιατί σχεδόν σε όλες τις θέσεις έχουμε παίκτες και τελικά ο βασιλιάς ειναι γυμνός!!!!Εχουμε τρία δεξιά μπακ και στη ουσία κανένα!Έχουμε τέσσερα (με ποζατζίδη) αριστερά μπακ και στην ουσία κανένα!Έχουμε έχουμε ,έχουμε,έχουμε,έχουμε,έχουμε,..........Ποιότητα στο ροστερ Δεν έχουμε !!! Και ένα ποσοτικό και μόνο ποσοτικό βάθος στο ροστερ έχουμε!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”