Άγγελος Αναστασιάδης
-
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Ναι, κάτι τέτοιο μου πέρασε απ' το μυαλό. Δυστυχώς δεν νομίζω να απέχει και πολύ απ' την πραγματικότητα.
stephanos έγραψε: Περί στρατιώτη Ράιαν Καπαγιαννίδη, μέγα Ναπολέοντα Αμαφούλε και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις:

- GiorgosAtha
http://www.transfermarkt.co.uk/ryan-kap ... ler/209834analog έγραψε:stephanos έγραψε: Περί στρατιώτη Ράιαν Καπαγιαννίδη, μέγα Ναπολέοντα Αμαφούλε και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις:![]()
![]()
![]()
http://www.transfermarkt.co.uk/napoleon ... eler/15136
http://www.transfermarkt.co.uk/thankgod ... eler/17211
Για όσους ενδιαφέρονται...

- V-olakiotis
Αδελφέ, ο Αναστασιάδης ήταν τελευταία "ασφαλής" επιλογή για τον Σαββίδη και με βάση τις μέχρι τώρα κινήσεις του, δεν ήταν η μόνη λύση για τον ΠΑΟΚ γενικά. Ίσως να μην ήταν σαφής η διατύπωση μου. Λύσεις υπήρχαν πολλές αν υπήρχε πλάνο και όραμα στη διοίκηση. Η στήριξη μου "με νύχια και δόντια" αφορά το διάστημα από δω και πέρα που ο προπονητής έχει επιλεγεί και θα κοουτσάρει τον ΠΑΟΚ.eorptol έγραψε:Ακομματιςτοι ειναι ο μαρινακης που χρησιμοποιεί βέβαια ολο τον μηχανισμό της χρυσής αυγης και ο μπεος στον Βόλο ......τα χειρότερα κατακάθια δηλαδή του αθλητικού συστήματοςV-olakiotis έγραψε:Καλώς ήρθε και πάλι Αγγελάρα!
Είχα γράψει από τη φυγή του Χουμπ ακόμα - μπαμ έκανε το πράμα - ότι ο επόμενος προπονητής θα είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία, μετά τη χρυσή δεκαετία του 70, του ΠΑΟΚ. Τα αδιέξοδα προφανή για τον Σαββίδη και ο μόνος που μπορεί να δουλέψει σε "αντίξοες συνθήκες" είναι κάποιος που ελπίζει ότι ο καιρός καλμάρει επειδή υπάρχει κάποιος-α που τον ρυθμίζει από πάνω με κουμπί!
Ο Σαββίδης πάει από τη μια γκάφα στην άλλη. Η πολιτικοποίηση της επιχειρηματικής προσπάθειας του για τον ΠΑΟΚ με όχημα την υποψηφιότητα Ζαγοράκη με τη ΝΔ του Σαμαρά όχι μόνο προκαλεί αηδία, αλλά είναι και ωρολογιακή βόμβα για την ενότητα του λαού μας. Δεν είναι μαλάκ@ς ο χοντρός που πήγε στο Δήμο, ως ακομμάτιστος. Ολυμπιακό τους ζήτησε να ψηφίσουν, όχι Ν.Δ. Απαράδεκτη κίνηση.
Η πρόσληψη Άγγελου είναι κίνηση που μπορεί να ερμηνευτεί και υπό το πρίσμα των σεναριών για υποβιβασμούς κλπ, αν και ο Σαββίδης δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο οργανωμένες κινήσεις.
Στήριξη στον Άγγελο με νύχια και δόντια και ελπίζω να γίνουν σωστές επιλογές και ανανεώσεις για να ευχαριστηθούμε τουλάχιστον μπάλα, γιατί διοικητικά είμαστε ότι να 'ναι...
Για τον χοντρό: δεν τον θεωρώ εγώ ακομμάτιστο, λέω ότι ως τέτοιος προβλήθηκε στο ευρύ κοινό, άσχετα αν όλοι οι σχετικοί με το αντικείμενο γνωρίζουν τις υπόγειες διασυνδέσεις του με χ.α. Επίσημα ήταν αυτός μπροστά με μια μαριονέτα του, όχι κάποιο πολιτικό κόμμα, όπως προτείνει ο Σαββίδης να κάνουμε, προσβάλλοντας και τη νοημοσύνη μας πέρα από όλα τ' άλλα.
Αυτά, γιατί είναι και οφ τόπικ η κουβέντα αυτή...
- Emeismazi4
-
"Zorro4"
Καλωσορίζω τον μεγαλύτερο Ελληνα Π.Α.Ο.Κ.τσή Πολυνίκη και Κυπελλούχο Προπονητη που πέρασε ποτέ από την ομάδα μας.... Καιρός να τον δούμε και με μπάτζετ και προσηλωμένο μόνο στα καθήκοντα του.[/b]
Τους είδαμε και τους "καθηγητές' και τους "σπυριαρηδες" και τους "Μπουντενσλιγκα"...
Όλοι τους πέτυχαν τα ίδια... Το τίποτα δηλαδή. (Μόνο τον Λάζλο Μπολονι ξεχωρίζω)...
ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ...
Καιρός να δούμε μια ομάδα με τσαγανό που να μη μασαει τίποτα και πουθενά και όλα έρχονται.
Για όσους μιλάνε για πισωγύρισμα να τους θυμήσω πως γουσταρω πισωγύρισμα με ΚΟΥΠΑ και προπονητή που να ζει το παιχνίδι σε κάθε του φάση και δεν θα βλέπω κανενα ΥΠΝΟ του καλού καιρού να πονανε τα μυαλά μου.
Επίσης για τους Εμπαθείς με τον Αγγελο να τους θυμήσω την υπομονή που έκαναν 3 χρονια πίσω με Δερμιτζακη και Χάβο και καθηγητές και σπυριάρηδες και μπουντεσλίγκες κλπ... (μεγάλη λίστα) ...
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν μιλούσαμε όλοι εμείς που τον γουστάραμε ... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ
...ετσι.. με κεφαλαια για να γινει ποιο κατανοητο
....
.....ποσα +++++ να σου βαλω ρε Παοκτσακι της ΡΟΔΟΥ....ποσα;
Καλωσορίζω τον μεγαλύτερο Ελληνα Π.Α.Ο.Κ.τσή Πολυνίκη και Κυπελλούχο Προπονητη που πέρασε ποτέ από την ομάδα μας.... Καιρός να τον δούμε και με μπάτζετ και προσηλωμένο μόνο στα καθήκοντα του.[/b]
Τους είδαμε και τους "καθηγητές' και τους "σπυριαρηδες" και τους "Μπουντενσλιγκα"...
Όλοι τους πέτυχαν τα ίδια... Το τίποτα δηλαδή. (Μόνο τον Λάζλο Μπολονι ξεχωρίζω)...

Καιρός να δούμε μια ομάδα με τσαγανό που να μη μασαει τίποτα και πουθενά και όλα έρχονται.
Για όσους μιλάνε για πισωγύρισμα να τους θυμήσω πως γουσταρω πισωγύρισμα με ΚΟΥΠΑ και προπονητή που να ζει το παιχνίδι σε κάθε του φάση και δεν θα βλέπω κανενα ΥΠΝΟ του καλού καιρού να πονανε τα μυαλά μου.
Επίσης για τους Εμπαθείς με τον Αγγελο να τους θυμήσω την υπομονή που έκαναν 3 χρονια πίσω με Δερμιτζακη και Χάβο και καθηγητές και σπυριάρηδες και μπουντεσλίγκες κλπ... (μεγάλη λίστα) ...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν μιλούσαμε όλοι εμείς που τον γουστάραμε ... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ
...ετσι.. με κεφαλαια για να γινει ποιο κατανοητο

- paoki_sweden
WELCOME BACK TEACHER!!! INE TRELOS INE TRELOS O AGGELOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!! PAME PAOKARAAAAAAAAAAAAΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:"Zorro4"
...ετσι.. με κεφαλαια για να γινει ποιο κατανοητο....
- paoki_sweden
WELCOME BACK TEACHER!!! INE TRELOS INE TRELOS O AGGELOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!! PAME PAOKARAAAAAAAAAAAAΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:"Zorro4"
...ετσι.. με κεφαλαια για να γινει ποιο κατανοητο....
- desperando
- Επικοινωνία:
εχουμε και λεμε...μετα το αρχικο μουδιασμα που πηρα με την ανακοινωση οτι θα εισαι ο επομενος προπονητης του ΠΑΟΚ,συνειδητα απεφυγα να σχολιασω στο συγκεκριμενο τοπικ πλν της δηλωσης μου ΄΄ξυπνηστε με το 2015΄΄ γιατι περιμενα πρωτα να καταλαγιασουν τα πνευματα.
να ξεκαθαρισω επισης οτι δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με τον ανθρωπο αγγελο αναστασιαδη ουτε και με τον προπονητη αγγελο αναστασιαδη,απλα δεν πιστευω στις προπονητικες του ικανοτητες οπως και σε κανεαν ελληνα προπονητη.
οσο για καποιους που λενε οτι οποιος δεν γουσταρει τον αγγελο ειναι μικρος και δεν τον εχει ζησει,να πω οτι η ηλικια μου ειναι τετοια που μου επιτρεπει να εχω αποψη για ολες τις θητειες του στην ομαδα και επιπλεον οτι τον προπονητη αγγελο αναστασιαδη τον ξερω καλυτερα απο τους περισσοτερους που γραφουν εδω μεσα.
και αφου τελειωσα τον απαραιτητο αυτο προλογο για να προλαβω καποιες αντιδρασεις,μπορω τωρα να θεσω επιγραμματικα τους προβληματισμους μου οσον αφορα την επιλογη αγγελου.
καταρχην πιστευω οτι δεν μπορει να εκπονηθει κανενα μακροχρονιο πλανο με τον αγγελο προπονητη.
επισης δεν βλεπω πως μπορει να εκμεταλευτει τους νεαρους ποδοσφαιριστες του συλλογου και πως θα καταφερει να τους κανει να φτασουν το ταβανι τους.
επιπλεον πολυ σημαντικο θεμα που με απασχολει ειναι το ποιος θα ειναι υπευθυνος για την εκγυμναση των ποδοσφαιριστων και την φυσικη τους κατασταση.ολοι ξερουμε οτι σημερα μια ομαδα για να πετυχει θα πρεπει να εχει σουπερ φυσικη κατασταση.θα ειναι αυτοι που θα επιλεγουν σε επιπεδο να κανουν την ομαδα να ειναι σε πολυ καλο επιπεδο φυσικης καταστασης?
κατι ακομα πολυ σημαντικο ειναι το πως θα χτιστει η νεα ομαδα οσον αφορα το ροστερ της.και μπορει ο αγγελος να ειναι μανουλα στο να κανει το λεγομενο ξεσκαρταρισμα,αλλα ταυτοχρονο ειναι και ο πλεον ακαταλληλος στο να κανει αγορες παικτων.αρα με βαση τα σημερινα δεδομενα το πιο πιθανο ειναι τον ρολο αυτον να τον αναλαβει ο εκλεκτος ζησης βρηζας.αν κατι τετοιο συμβει το επιχειρημα οτι με τον αγγελο τερμα τα παρτυ πεφτει κατευθειαν στο κενο. και το κακο θα ειναι οτι την ανικανοτητα αλλων θα την πληρωσει στο τελος ο αγγελος.
δεν μπορω βεβαια να παραγνωρισω οτι ο αγγελος ειναι δουλευτερας και θα πολεμησει μεχρι τελευταιας ανασας για το καλο του ΠΑΟΚ.οπως επισης και οτι ειναι με διαφορα ο καλυτερος κοουτς κατα την διαρκεια του παιχνιδιου,δυστυχως ομως αυτο απο μονο του δεν λεει τιποτα αν δεν μπορεις να προετοιμασεις την ομαδα σωστα μεσα στην εβδομαδα.
απο κει και περα ομως ασχετα με τα πιστευω του καθενος απο την στιγμη που πλεον ο ΠΑΟΚ εχει ως προπονητη τον αγγελο αναστασιαδη οφειλουμε ολοι να στηριξουμε αυτον και την ομαδα.
πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι οι προπονητες δεν ειναι ουτε μαγοι,ουτε θαυματοποιοι,χρειαζονται χρονο και δεν γινετε να τους κρινουμε σε δυο και τρεις μηνες.πρεπει να τον αφησουμε να ολοκληρωσει την σεζον και να παρακαλαμε να επιτυχει.και εξαλλου στην αντιθετη περιπτωση μπορουμε να πουμε ΄΄τι ειχαμε τι χασαμε΄΄.
ας ελπισουμε ολοι τον Μαιο να ειμαστε καλα
να ξεκαθαρισω επισης οτι δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με τον ανθρωπο αγγελο αναστασιαδη ουτε και με τον προπονητη αγγελο αναστασιαδη,απλα δεν πιστευω στις προπονητικες του ικανοτητες οπως και σε κανεαν ελληνα προπονητη.
οσο για καποιους που λενε οτι οποιος δεν γουσταρει τον αγγελο ειναι μικρος και δεν τον εχει ζησει,να πω οτι η ηλικια μου ειναι τετοια που μου επιτρεπει να εχω αποψη για ολες τις θητειες του στην ομαδα και επιπλεον οτι τον προπονητη αγγελο αναστασιαδη τον ξερω καλυτερα απο τους περισσοτερους που γραφουν εδω μεσα.
και αφου τελειωσα τον απαραιτητο αυτο προλογο για να προλαβω καποιες αντιδρασεις,μπορω τωρα να θεσω επιγραμματικα τους προβληματισμους μου οσον αφορα την επιλογη αγγελου.
καταρχην πιστευω οτι δεν μπορει να εκπονηθει κανενα μακροχρονιο πλανο με τον αγγελο προπονητη.
επισης δεν βλεπω πως μπορει να εκμεταλευτει τους νεαρους ποδοσφαιριστες του συλλογου και πως θα καταφερει να τους κανει να φτασουν το ταβανι τους.
επιπλεον πολυ σημαντικο θεμα που με απασχολει ειναι το ποιος θα ειναι υπευθυνος για την εκγυμναση των ποδοσφαιριστων και την φυσικη τους κατασταση.ολοι ξερουμε οτι σημερα μια ομαδα για να πετυχει θα πρεπει να εχει σουπερ φυσικη κατασταση.θα ειναι αυτοι που θα επιλεγουν σε επιπεδο να κανουν την ομαδα να ειναι σε πολυ καλο επιπεδο φυσικης καταστασης?
κατι ακομα πολυ σημαντικο ειναι το πως θα χτιστει η νεα ομαδα οσον αφορα το ροστερ της.και μπορει ο αγγελος να ειναι μανουλα στο να κανει το λεγομενο ξεσκαρταρισμα,αλλα ταυτοχρονο ειναι και ο πλεον ακαταλληλος στο να κανει αγορες παικτων.αρα με βαση τα σημερινα δεδομενα το πιο πιθανο ειναι τον ρολο αυτον να τον αναλαβει ο εκλεκτος ζησης βρηζας.αν κατι τετοιο συμβει το επιχειρημα οτι με τον αγγελο τερμα τα παρτυ πεφτει κατευθειαν στο κενο. και το κακο θα ειναι οτι την ανικανοτητα αλλων θα την πληρωσει στο τελος ο αγγελος.
δεν μπορω βεβαια να παραγνωρισω οτι ο αγγελος ειναι δουλευτερας και θα πολεμησει μεχρι τελευταιας ανασας για το καλο του ΠΑΟΚ.οπως επισης και οτι ειναι με διαφορα ο καλυτερος κοουτς κατα την διαρκεια του παιχνιδιου,δυστυχως ομως αυτο απο μονο του δεν λεει τιποτα αν δεν μπορεις να προετοιμασεις την ομαδα σωστα μεσα στην εβδομαδα.
απο κει και περα ομως ασχετα με τα πιστευω του καθενος απο την στιγμη που πλεον ο ΠΑΟΚ εχει ως προπονητη τον αγγελο αναστασιαδη οφειλουμε ολοι να στηριξουμε αυτον και την ομαδα.
πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι οι προπονητες δεν ειναι ουτε μαγοι,ουτε θαυματοποιοι,χρειαζονται χρονο και δεν γινετε να τους κρινουμε σε δυο και τρεις μηνες.πρεπει να τον αφησουμε να ολοκληρωσει την σεζον και να παρακαλαμε να επιτυχει.και εξαλλου στην αντιθετη περιπτωση μπορουμε να πουμε ΄΄τι ειχαμε τι χασαμε΄΄.

ας ελπισουμε ολοι τον Μαιο να ειμαστε καλα

Σελίδες 23!!! Πάμε για την 24... Συνεχίστε και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα τον Μάϊο θα ήμαστε καλά με ΓΧ!!!
Όσοι στηρίζεται τον προπονητή μην γράφεται.
Μπείτε στο τοπικ για να σχολιάσεται την μεταγραφή που εχει γίνει και στην πορεία στα φιλικά και πάει λέγοντας. Εδώ σιγά - σιγά θα πούμε το αυγό έκανε την κότα η κότα το αυγό. Πολύ ανάλυση ορε παλικάρια χωρίς ουσία.
Όσοι στηρίζεται τον προπονητή μην γράφεται.
Μπείτε στο τοπικ για να σχολιάσεται την μεταγραφή που εχει γίνει και στην πορεία στα φιλικά και πάει λέγοντας. Εδώ σιγά - σιγά θα πούμε το αυγό έκανε την κότα η κότα το αυγό. Πολύ ανάλυση ορε παλικάρια χωρίς ουσία.
εγώ δεν έχω ζήσει εντός γηπέδου την εποχή Άγγελου,
απο γκαλοπ ας πουμ ετσι που έκανα σε γνωστούς ηταν 50-50 τα θέλω και όχι.
εγώ προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα με το άκουσμα...αλλά όσο περνάν οι μέρες και σίγουρα όσο θα πλησιάζει η πρώτη εμφάνιση η ανυπομονησία θα χτυπάει κόκκινο.
Στήριγμα μέχρι τέλους έως εκεί που δεν πάει..
και αν είναι γραφτό να είναι ακόμη μια χαμμένη χρονιά δεν θα είναι η πρώτη...το θέμα είναι να μην είναι καμμένη όπως επι Δώνη...
απο γκαλοπ ας πουμ ετσι που έκανα σε γνωστούς ηταν 50-50 τα θέλω και όχι.
εγώ προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα με το άκουσμα...αλλά όσο περνάν οι μέρες και σίγουρα όσο θα πλησιάζει η πρώτη εμφάνιση η ανυπομονησία θα χτυπάει κόκκινο.
Στήριγμα μέχρι τέλους έως εκεί που δεν πάει..
και αν είναι γραφτό να είναι ακόμη μια χαμμένη χρονιά δεν θα είναι η πρώτη...το θέμα είναι να μην είναι καμμένη όπως επι Δώνη...
Ρε συ Ντεσπε γιατι ειναι ακαταλληλος να υποδειξει τους παιχτες που θελει?
Δεν ειναι αυτος ο προπονητης?Ποιος ειναι καταλληλος ο Βρυζας?
Η εκγυμναση δεν ειναι μερος της προπονησης?Λες ο Αναστασιαδης να μην γνωριζει οτι οι παιχτες του πρεπει να εχουν καλη φυσικη κατασταση και να μεριμνησει για αυτο?
Επισης γιατι να μην μπορει να αναδεξει νεους παιχτες? Την νοοτροπια του να εισαι ΠΑΟΚ ισως ειναι ο μοναδικος προπονητης που μπορει να την εμποτισει στα πιτσιρικια.
Οσο για το μακροχρονιο πλανο,αυτο ειναι καθαρα θεμα διοικησης...
Στα περι στηριξης συμφωνω απολυτα...σε τετοιο βαθμο που το τοστακι θα πρεπει να ηταν καπως ετσι...χωρις τις ''σαλτσες''...
Δεν ειναι αυτος ο προπονητης?Ποιος ειναι καταλληλος ο Βρυζας?
Η εκγυμναση δεν ειναι μερος της προπονησης?Λες ο Αναστασιαδης να μην γνωριζει οτι οι παιχτες του πρεπει να εχουν καλη φυσικη κατασταση και να μεριμνησει για αυτο?
Επισης γιατι να μην μπορει να αναδεξει νεους παιχτες? Την νοοτροπια του να εισαι ΠΑΟΚ ισως ειναι ο μοναδικος προπονητης που μπορει να την εμποτισει στα πιτσιρικια.
Οσο για το μακροχρονιο πλανο,αυτο ειναι καθαρα θεμα διοικησης...
Στα περι στηριξης συμφωνω απολυτα...σε τετοιο βαθμο που το τοστακι θα πρεπει να ηταν καπως ετσι...χωρις τις ''σαλτσες''...

desperando έγραψε: απο κει και περα ομως ασχετα με τα πιστευω του καθενος απο την στιγμη που πλεον ο ΠΑΟΚ εχει ως προπονητη τον αγγελο αναστασιαδη οφειλουμε ολοι να στηριξουμε αυτον και την ομαδα.
πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι οι προπονητες δεν ειναι ουτε μαγοι,ουτε θαυματοποιοι,χρειαζονται χρονο και δεν γινετε να τους κρινουμε σε δυο και τρεις μηνες.πρεπει να τον αφησουμε να ολοκληρωσει την σεζον και να παρακαλαμε να επιτυχει.