black death έγραψε:Chris, δηλαδή τι το αναξιοπρεπές έχει το ποδόσφαιρο της εθνικής; Με τη Ρουμανία ήταν αναξιοπρεπές, στο euro ήταν αναξιοπρεπές; Απλά όταν πετύχεις ομάδα με πολύ καλύτερες μονάδες, 7 στις 10 φορές θα χάσεις, δύο θα φας και τρίμπαλο. Ο άλλος έβαζε αλλαγή το Τζάκσον Μαρτίνεζ, ενώ εσύ τσακώνεσαι αν αξίζει να παίζει ο Κλάους ή ο Γκέκας...![]()
Τι σε χάλασε απ' το Μανιάτη δηλαδή χθες; Για 3 έτρεχε στο κέντρο. Ποιος Σάμαρης, ούτε στο γαύρο δεν παίζει μπάλα αυτός. Χορτάσαμε μετά Χριστόν προφήτες, οι καλύτεροι είναι πάντα αυτοί που δεν παίζουν.
Εντάξει οι αλλαγές ήταν σαν να μην έγιναν, αλλά τον ξέρουμε τον Σάντος, έχει τους περιορισμούς του. Αν δεν τους είχε, θα έκανε καριέρα στην Ιταλία και στην Ισπανία, όχι στην Ελλάδα.
Πλάκα θα έχει τώρα με το Ρανιέρι, Σάντος και Ρεχάγκελ θα λέμε και θα κλαίμε, να μου το θυμηθείτε.
Ο τρόπος που απαντας ειναι ο λόγος που πολλά παιδιά έχουν σταματήσει να γράφουν πλέον εδώ μέσα . Σε ενα εντελώς αδιάφορο τοπικ χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο έχοντας πει απλά την άποψη μου, μου επιτιθεσαι αποκαλώντας με μετά Χριστον προφήτη. Ε συγνώμη δεν ήξερα οτι γράφω σε φόρουμ με επαγγελματίες κριτικούς ποδοσφαίρου που πρεπει να προβλέπουν τα λάθη του εκάστοτε επαγγελματία προπονητή της εθνικής η του ΠΑΟΚ.
Εγώ δεν είπα ποτέ να μη παιξει ο Μανιατης. Ειπα οτι δε μπορούν να παίξουν Μανιατης Κατσουράνης Γκεκας Σαλπιγκιδης μαζί. Το γεγονός οτι παίξανε μαζί είχε σαν αποτέλεσμα να τρέχει ο Μανιατης για τρεις όπως λες. Και ναι ο Σαμαρης και καλύτερος του Μανιατη ειναι και γενικά πολύ καλός παίχτης ειναι.
Τεσπα ήθελα να γράψω κι αλλα, αλλα πραγματικα μετά απο μια χρονια γεμάτη αντιπαραθέσεις και ένταση εδώ μέσα δε τη παλεύω καλοκαιριάτικα να μαλώνω και για τον Σαντος και την εθνική. Γι αυτο καλό Μουντιάλ και καλο καλοκαίρι να έχουμε...
Sent from my iPhone using Tapatalk