ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Εσκεμενα δεν μπηκα στον κοπο να γραψω απο την κυριακη γιατι οι αποψεις πολλων κοντεψαν να με εξοργισουν...Κυριως γιατι καποιοι δε βαζετε το πανω κεφαλι να σκεφτει..
Γιατι η ΠΑΕ ρε μαγκες να θελει να αδικησει καποιους???
Ποτε το εκανε σε επιπεδο εισητηριων???
Μηπως ειναι αλλος ο λογος???Το ιδιο ειναι να κατεβαινεις με 300 πουλμαν και το ιδιο να κατεβεις μεμονωμενα???
Δηλαδη ειπε η ΠΑΕ κατσε να κανω πουτ@ν@ την κατασταση πριν τον τελικο???
Βγηκανε λεει,και κραζανε την παε στο facebook..Τι μυαλα ειναι αυτα ρε???Αντε σοβαρευτειτε λιγο.
Και στο κατω κατω καταλαβετε οτι σιγουρα καποιοι δε θα πανε στο γηπεδο.21300 εισητηρια σιγουρα δε φτανουν.Επισης δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να μην εχει εναν γνωστο σε εναν συνδεσμο να του βρει ενα εισητηριο.
Για αυτο οργανωθειτε οσοι ειναι να κατεβετε.Προσπαθηστε να μη δημιουργησετε προβληματα σε κανεναν και να ευχηθουμε να μην συμβει το παραμικρο.Οσο πιο συνετα και ΠΑΟΚσηδικα γινει αυτη η εκδρομη τοσοπιο μεγαλη θα ειναι η αξια της κουπας...
Οι αρδ προφανως θα περιμενουν να κραξουν το λαο μας,να δημιουργησουν εντυπωσεις και τα γνωστα...Ας μη συμβει τιποτα απο ολα αυτα και περηφανα μεσα στην αθηνα να το σηκωσουμε..
Μηπως ειναι αλλος ο λογος???Το ιδιο ειναι να κατεβαινεις με 300 πουλμαν και το ιδιο να κατεβεις μεμονωμενα???
Βγηκανε λεει,και κραζανε την παε στο facebook..Τι μυαλα ειναι αυτα ρε???Αντε σοβαρευτειτε λιγο.
Και στο κατω κατω καταλαβετε οτι σιγουρα καποιοι δε θα πανε στο γηπεδο.21300 εισητηρια σιγουρα δε φτανουν.Επισης δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να μην εχει εναν γνωστο σε εναν συνδεσμο να του βρει ενα εισητηριο.
Για αυτο οργανωθειτε οσοι ειναι να κατεβετε.Προσπαθηστε να μη δημιουργησετε προβληματα σε κανεναν και να ευχηθουμε να μην συμβει το παραμικρο.Οσο πιο συνετα και ΠΑΟΚσηδικα γινει αυτη η εκδρομη τοσοπιο μεγαλη θα ειναι η αξια της κουπας...
Οι αρδ προφανως θα περιμενουν να κραξουν το λαο μας,να δημιουργησουν εντυπωσεις και τα γνωστα...Ας μη συμβει τιποτα απο ολα αυτα και περηφανα μεσα στην αθηνα να το σηκωσουμε..
Σουρμε η ερωτηση ειναι απλη και δν χρειαζετε να εξοργιζεσε...
Γιατι να μην δικαιουνται οι της 4 των διαρκειας εισητηριο οπως ολες οι αλλες θυρες;
Η ασφαλεια που παρεχει μια εκδρομη δν ισχυει για τις αλλες θυρες;;;
Γιατι να μην υποχρεουνται και οι αλλες θυρες να παρουν τα εισητηρια απο τους συνδεσμους τοτε;;;
Γιατι να μην δικαιουνται οι της 4 των διαρκειας εισητηριο οπως ολες οι αλλες θυρες;
Γιατι να μην υποχρεουνται και οι αλλες θυρες να παρουν τα εισητηρια απο τους συνδεσμους τοτε;;;
καθήστε μην δούμε στο τέλος κανέναν Ολίσε στην κορυφή να παστελώνει 2 τεμάχια 

το θέμα ήταν πολύ απλό
έχουμε 21000 εισητήρια
12000 διαρκείας
ΟΠΟΙΟΣ θελει εως την Τετάρτη απο τους κατόχους διαρκείας παίρνει εισητήριο και γράφεται σε όποια εκδρομή θέλει
είτε σύνδεσμου είτε παε είτε παει μονος του.
(γιατί να είναι υποχρεωτικό να πάω σε εκδρομή συνδέσμου, εγώ προσωπικά απο αυτούς που ξέρω, για οικονομικούς και εργασιακούς λόγους θα πάνε μερικοί απο την θύρα 6, γιατί να μην μπορώ να πάω μαζί τους).
απο την Πέμπτη και μετά αν όχι όλα στους συνδέσμους απο αυτά που θα περισσέψουν το 80% σε σύνδεσμους, τα υπόλοιπα ελεύθερα!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ...ΑΛΛΑ
στην τελική δεν μπορείς να υποχρεώνεις τον κόσμο να ακολουθήσει αν δεν το επιθυμεί η δεν τον βολεύει την εκδρομή ή τα λεοφωρεία των συνδέσμων ή της παε
έχουμε 21000 εισητήρια
12000 διαρκείας
ΟΠΟΙΟΣ θελει εως την Τετάρτη απο τους κατόχους διαρκείας παίρνει εισητήριο και γράφεται σε όποια εκδρομή θέλει
είτε σύνδεσμου είτε παε είτε παει μονος του.
(γιατί να είναι υποχρεωτικό να πάω σε εκδρομή συνδέσμου, εγώ προσωπικά απο αυτούς που ξέρω, για οικονομικούς και εργασιακούς λόγους θα πάνε μερικοί απο την θύρα 6, γιατί να μην μπορώ να πάω μαζί τους).
απο την Πέμπτη και μετά αν όχι όλα στους συνδέσμους απο αυτά που θα περισσέψουν το 80% σε σύνδεσμους, τα υπόλοιπα ελεύθερα!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ...ΑΛΛΑ
στην τελική δεν μπορείς να υποχρεώνεις τον κόσμο να ακολουθήσει αν δεν το επιθυμεί η δεν τον βολεύει την εκδρομή ή τα λεοφωρεία των συνδέσμων ή της παε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geodo την Τρί 22 Απρ 2014, 08:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Υποσημειωση..Εξοργιστηκα με τις αντιδρασεις και τα πολλα παραπονα.Ειμαι Αθηνα και ειναι πολυ πιθανον να μην παω στο γηπεδο.Δε με νοιαζει ομως.Ας το παρουμε και δε με νοιαζει.Θα ειναι καποιοι αλλοι ΠΑΟΚσηδες αντι για μενα.psykoman έγραψε:Σουρμε η ερωτηση ειναι απλη και δν χρειαζετε να εξοργιζεσε...
Ετσι και αλλιως απο εδω και περα θα παω πολλες φορες τελικο...

Τωρα γιατι να μη δικαιουνται..
1)Οι περισσοτεροι στην 4 ανηκουν σε συνδεσμους.Αλλα και να μην ανηκουν εχουν γνωστο σε συνδεσμο.
2)Εκανε πατατα η ΠΑΕ...Πολυ πιθανον...
Αυτος δεν ειναι λογος να μπαινουμε σε διαδικασιες αντιπαραθεσης με την παε και να τρωγομαστε.Σιγουρα καποιοι θα μεινουν απο εξω.Δεν πειραζει ρε μαγκες,θα παμε στον επομενο τελικο.
Αυτα και το κλεινω εδω...
Απο δω και περα τελος γι τα εισητηρια,παμε να δουμε πως θα κανουμε την εκδρομη μας,πως θα παιξει ο ΠΑΟΚ και πως το κυπελλο θα ανεβει στον λευκο πυργο.
geodo αυτο που λες μοιαζει με το πιο σωστο..Ισως ομως υπηρχε κατι στο πισω μυαλο των διοικουντων που εμεις να μην το αντιλαμβανομαστε.
Μάγκες χαλαρά, και εγώ από Αθήνα είμαι και ούτε ξέρω κάποιον με διαρκείας ούτε συνδεσμίτη (ελπίζω να μην έπεσα στα μάτια του adidas και με καταραστεί και εμένα να μη σώσω να βρω εισητήριο, το που είναι ο Πανελλήνιος κλπ...), οπότε μάλλον δεν θα πάω...Τι να πω...ίσως το κομάντο που θα πάει "στη θέση μου" να βγάλει και πιο πολύ λαρύγκι ως πιο μπαρουτοκαπνισμένος. Εγώ θα πω ας το σηκώσουμε κι ας μην δω ούτε στιγμιότυπα!
Επειδή πολλοί ρώτησαν για tips για γήπεδο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ:
1) Δίπλα από ΟΑΚΑ είναι ένα μεγάλο εμπορικό το Golden Hall. Μαγαζιά κλείνουν στις 20.00 ή 21.00 νομίζω. Εάν το λειτουργήσουν εκείνη την ημέρα κανονικά, ίσως κάποιοι θελήσουν να παρκάρουν εκεί, έχει υπόγειο πάρκινγκ, απλά τσεκάρετε στο site μέχρι τι ώρα είναι ανοικτό (μένει και μετά το κλείσιμο μαγαζιών, γιατί έχει και καφέ). Θα σας πάει περίπου 3€.
2) Πιο δίπλα (πάντα 10λεπτο με τα πόδια από την πλευρά του ΟΑΚΑ που είναι η Κηφισίας) είναι το νοσοκομείο ΙΑΣΩ, επίσης με τεράστιο ανοικτό πάρκινγκ.
3) ΟΑΚΑ και γύρω γύρω είναι 100% βαζελοκρατούμενες, οπότε μην κανονίζετε μόνοι σας τρελό ποδαρόδρομο για το γήπεδο, όσο πιο κοντά με ΜΜΜ ή αυτοκίνητο.
4) Μπροστά από αυτό το Golden Hall (βλέπει ΟΑΚΑ- ΙΑΣΩ-Κηφισίας-Σπύρου Λούη στις 4 πλευρές του) έχει μία υπόγεια διάβαση κάτω από την Κηφισίας. Καλύτερα να την αποφύγετε. Βρείτε πεζοφάναρο λίγο πιο πάνω απέναντι από άλλο εμπορικό, το Avenue.
5) Περιοχές που μπορείτε να πάρετε λεοφωρεία που κατεβαίνουν την Κηφισίας: Μαρούσι, ΚΑΤ, Κηφισιά, Ν. Ερυθραία. Δεν νομίζω κάποιος να ξεκινήσει από πιο πάνω (Εκάλη, Δροσιά, Άνοιξη, Αγ. Στέφανος)
6) Περιοχές που ανεβαίνουν: Χαλάνδρι επί Κηφισίας (Αγ. Βαρβάρα), Ψυχικό (Φάρος), Ελληνορώσων, Αμπελόκηποι (προσοχή σε αυτές + Γκύζη, Αλεξάνδρας, Ζωγράφου, Κυψέλη, είναι φιδοφωλιές).
Δεν ξέρω τι άλλες συμβουλές να δώσω, δεν είστε και 15χρονα, ελπίζω έστω και λίγο, έστω και έναν να βοήθησα.
ΥΓ. Προσοχή στη ζέλα, έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ εδώ...μισός ΠΑΟΚ κλπ λένε και οτι με το τρέξιμο και πίεση κλπ θα φάμε 3 από το πρώτο...Πολύ προσοχή, είναι δύσκολοι και αθλητικά μας ρίχνουν...Και οτι είναι πιτσιρίκια δεν ισχύει 100%...Σίλντε, Πράνιτς, Πέτριτς, Μπέργκ, Νάνο, Μέντες κάθε άλλ παρά άπειροι είναι...
Επειδή πολλοί ρώτησαν για tips για γήπεδο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ:
1) Δίπλα από ΟΑΚΑ είναι ένα μεγάλο εμπορικό το Golden Hall. Μαγαζιά κλείνουν στις 20.00 ή 21.00 νομίζω. Εάν το λειτουργήσουν εκείνη την ημέρα κανονικά, ίσως κάποιοι θελήσουν να παρκάρουν εκεί, έχει υπόγειο πάρκινγκ, απλά τσεκάρετε στο site μέχρι τι ώρα είναι ανοικτό (μένει και μετά το κλείσιμο μαγαζιών, γιατί έχει και καφέ). Θα σας πάει περίπου 3€.
2) Πιο δίπλα (πάντα 10λεπτο με τα πόδια από την πλευρά του ΟΑΚΑ που είναι η Κηφισίας) είναι το νοσοκομείο ΙΑΣΩ, επίσης με τεράστιο ανοικτό πάρκινγκ.
3) ΟΑΚΑ και γύρω γύρω είναι 100% βαζελοκρατούμενες, οπότε μην κανονίζετε μόνοι σας τρελό ποδαρόδρομο για το γήπεδο, όσο πιο κοντά με ΜΜΜ ή αυτοκίνητο.
4) Μπροστά από αυτό το Golden Hall (βλέπει ΟΑΚΑ- ΙΑΣΩ-Κηφισίας-Σπύρου Λούη στις 4 πλευρές του) έχει μία υπόγεια διάβαση κάτω από την Κηφισίας. Καλύτερα να την αποφύγετε. Βρείτε πεζοφάναρο λίγο πιο πάνω απέναντι από άλλο εμπορικό, το Avenue.
5) Περιοχές που μπορείτε να πάρετε λεοφωρεία που κατεβαίνουν την Κηφισίας: Μαρούσι, ΚΑΤ, Κηφισιά, Ν. Ερυθραία. Δεν νομίζω κάποιος να ξεκινήσει από πιο πάνω (Εκάλη, Δροσιά, Άνοιξη, Αγ. Στέφανος)
6) Περιοχές που ανεβαίνουν: Χαλάνδρι επί Κηφισίας (Αγ. Βαρβάρα), Ψυχικό (Φάρος), Ελληνορώσων, Αμπελόκηποι (προσοχή σε αυτές + Γκύζη, Αλεξάνδρας, Ζωγράφου, Κυψέλη, είναι φιδοφωλιές).
Δεν ξέρω τι άλλες συμβουλές να δώσω, δεν είστε και 15χρονα, ελπίζω έστω και λίγο, έστω και έναν να βοήθησα.
ΥΓ. Προσοχή στη ζέλα, έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ εδώ...μισός ΠΑΟΚ κλπ λένε και οτι με το τρέξιμο και πίεση κλπ θα φάμε 3 από το πρώτο...Πολύ προσοχή, είναι δύσκολοι και αθλητικά μας ρίχνουν...Και οτι είναι πιτσιρίκια δεν ισχύει 100%...Σίλντε, Πράνιτς, Πέτριτς, Μπέργκ, Νάνο, Μέντες κάθε άλλ παρά άπειροι είναι...
- GiorgosAtha
Και εγώ μια από τα ίδια... στο ψάξιμο για το "χαρτάκι" αλλά με μικρές πιθανότητες... ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΡΩκΤΑΘΛΗΤΗ" ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!!!bane1980 έγραψε:Μάγκες χαλαρά, και εγώ από Αθήνα είμαι και ούτε ξέρω κάποιον με διαρκείας ούτε συνδεσμίτη (ελπίζω να μην έπεσα στα μάτια του adidas και με καταραστεί και εμένα να μη σώσω να βρω εισητήριο, το που είναι ο Πανελλήνιος κλπ...), οπότε μάλλον δεν θα πάω...Τι να πω...ίσως το κομάντο που θα πάει "στη θέση μου" να βγάλει και πιο πολύ λαρύγκι ως πιο μπαρουτοκαπνισμένος. Εγώ θα πω ας το σηκώσουμε κι ας μην δω ούτε στιγμιότυπα!

Συμφωνώ Α Π Ο Λ Υ Τ Α !!! Μπράβο σου αδερφέ!!!bane1980 έγραψε:Επειδή πολλοί ρώτησαν για tips για γήπεδο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ:
Δεν αφηνετε στην ακρη τον σασιρμα με τα εισιτηρια να δουμε πως θα παρουμε το ματσακιον διοτι κατεβενουμε με απουσιες και τα πραγματα απεναντι στην ζελα δεν θα ειναι ευκολα...

Ίσως αντί Μαρτενς ,κιτσιου ... Δεν πιστεύω οτι θα εμπιστευτεί τον Ολλανδό ,γιατί μέχρι τώρα δεν έδειξε τιποτα... Ακόμα κ ο νινης ίσως ειναι καλύτερη επιλογή... Εχει το κίνητρο του Μουντιάλ...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
αληθεια το ρωτας;;sourmenetes έγραψε:Εσκεμενα δεν μπηκα στον κοπο να γραψω απο την κυριακη γιατι οι αποψεις πολλων κοντεψαν να με εξοργισουν...Κυριως γιατι καποιοι δε βαζετε το πανω κεφαλι να σκεφτει..
η απαντηση ειναι το post του dimbar,σελ 17!!
τα μυαλα μας πονανε....
Τα λεωφορεία που πηγαίνουν είναι τα εξής :
Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του ΟΑΣΑ
http://www.oasa.gr
κ δίνοντας τον αριθμό γραμμής να δείτε τις περιοχές που μπορείτε να επιβιβαστείτε.
- Αριθός________Ονομα
Γραμμής ______Γραμμής
-------------------------------------------
Χ14_________ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ
Ε14_________ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Ο.Α.Κ.Α - ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ (EXPRESS)
Α7__________ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΛ.ΠΛΑΤΑΝΟΥ)
550_________Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ
Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του ΟΑΣΑ
http://www.oasa.gr
κ δίνοντας τον αριθμό γραμμής να δείτε τις περιοχές που μπορείτε να επιβιβαστείτε.
- efthimis_paok
Μόλις έφυγα απο ΣΦ Σερρων και μου είπαν εισητηριο χωρις εκδρομή Γιοκ. Έδωσαν λίγα. Για πείτε μου ρε αδέρφια, τωρα εγω τι κανω;
κι εγώ έφτασα να μη βρίσκω 3 εισιτήρια και εκδρομή
Μηπως σου ειπαν εκδρομη χωρις εισιτηριο?? Γιατι το αλλο μου φαινεται λιγο κουφοefthimis_paok έγραψε:Μόλις έφυγα απο ΣΦ Σερρων και μου είπαν εισητηριο χωρις εκδρομή Γιοκ. Έδωσαν λίγα. Για πείτε μου ρε αδέρφια, τωρα εγω τι κανω;
- efthimis_paok
ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Τι κουφό ρε παιδιά. Μου είπαν πως Αν δεν πας εκδρομή, δεν δίνουν εισιτήριο (παρ'οτι έχω διαρκείας στην 4). Μερικά διέθεσαν μεμονωμένα μου είπε (καμια πεντάδα νομίζω).