Π.Α.Ο.Κ. 1926 - GAYROS. 16/4/14, 20:00 otesport
Re: Π.Α.Ο.Κ. 1926 - GAYROS. 16/4/14, 20:00 otesport
Η ομάδα μας, ένα πράγμα καταφέρνει να κάνει άριστα. Να μας ξενερώνει. Ελπίζω πλέον να έχουν βαρεθεί ακόμη και οι ίδιοι τον εαυτό τους. Προσδοκίες δεν έχω. Ο γαύρος, πέρα από όλα τα υπόλοιπα, είναι και τρομερά κωλόφαρδος φέτος. Ότι και να γίνει, ο θρύλος (μαζί κι ο Πειραιάς) θα συνεχίσει να γαμιέται!
Οχι ρε Κατσουράνη μέσα ΟΧΙΙΙΙ γμτ μου ΟΧΙΙΙΙΙ
Βάλε το Λαζάρ ρε ....... Γμτ την εθνική σου μέσα!!!

Βάλε το Λαζάρ ρε ....... Γμτ την εθνική σου μέσα!!!

link θα βρούμε. Πόσο θα αντέξουμε να δούμε δεν ξέρω 

Κοίτα από το να πάω σε καφε και να πιαστώ με κανέναν απο το γιακά θα κάτσω σπίτι...άντε γιατί την προηγούμρνη στο τηγάνι στο τσαφ τη γλύτωσα......
κατσουράνης γελάκια με μίτσελ,
τζαβέλας αγκαλιά με κυρ σάββα,
που νιώσετε ΠΑΟΚ εσείς ρε επαγγελματίες καημένοι.
τζαβέλας αγκαλιά με κυρ σάββα,
που νιώσετε ΠΑΟΚ εσείς ρε επαγγελματίες καημένοι.
Φοβερη εξυπναδα οι γαυροι στον παγκο. Ποσες ακομα γυφτιες και μαλακιες ρε γαμοτο.
Ξυπνα ρε Ελληνα, 2014 εχουμε αυτες οι μαλακιες ηταν "μαγκια" πριν απο 40 χρονια.
Ξυπνα ρε Ελληνα, 2014 εχουμε αυτες οι μαλακιες ηταν "μαγκια" πριν απο 40 χρονια.
πως να διαφωνήσει κάποιος μαζί σου...CCCP έγραψε:Φοβερη εξυπναδα οι γαυροι στον παγκο. Ποσες ακομα γυφτιες και μαλακιες ρε γαμοτο.
-
Απλώς θέλουν να μας σπάσουν τον τσαμπουκά, τίποτε άλλο
ΠΟΛΕΜΟΣ
ΠΟΛΕΜΟΣ
Και τα ψάρια να μην ήτανε, κάτι θα βρίσκανε.. Χεσμένοι είναι... Τους πειράζει ο παγκος.... Που αλλού έχει γίνει αυτό!!!!
Στο καραισκάκη όταν πέφτουνε βροχή τα αντικείμενα δεν έχω δει να φεύεγι ο διαιτητής ποτέ...
Στο καραισκάκη όταν πέφτουνε βροχή τα αντικείμενα δεν έχω δει να φεύεγι ο διαιτητής ποτέ...
ENAΣ μ@λ@κ@ς για να κανει την φοβερη πλακα/μαγκια του υπευθηνος για την καθηστερηση, την οποια τιμωρια θα φαει η ομαδα και οποιες επιπτωσεις θα εχει αυτο και για το γεγονος οτι...πιθανος η ιδια μας η ομαδα θα παιξει κατα πασα πιθανοτητα στον παγκο με μυρωδια ψαριου.
Αλλα τα χουμε πει αυτα. Η "μαγκια" πανω απο ολα.
Καλα κανουν οι γαυροι και θελουν να μας σπασουν τη μαγκια. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ να κανουν σε αναλογη περιπτωση που πηγεναν να μας κανουν τετοιο πραγμα μεσα στη χαβουζα.
Αλλα τα χουμε πει αυτα. Η "μαγκια" πανω απο ολα.
Καλα κανουν οι γαυροι και θελουν να μας σπασουν τη μαγκια. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ να κανουν σε αναλογη περιπτωση που πηγεναν να μας κανουν τετοιο πραγμα μεσα στη χαβουζα.
Α. Ειμαι σιγουρος οτι ειναι δικια τους μπινια αυτη η διακοπη.
Β. Δεν εχω δει χειροτερη κερκιδα. Και πριν τη διακοπη. Αλλο οι πυρσοι αλλο η φωνη.
Β. Δεν εχω δει χειροτερη κερκιδα. Και πριν τη διακοπη. Αλλο οι πυρσοι αλλο η φωνη.
Ρε παιδιά ξέρει κανείς τί γίνεται ;;;;; Γιατί ξαναμπήκαν μέσα;;;;;